Verassende mode voor elke leeftijd

Ik draag Summum al jaren, ben inmiddels 62 jaar en de mode van Summum past nog steeds bij mij, hierdoor blijf ik mij jong voelen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Erg blij met mijn aankopen

Altijd blij, tevreden met de aankopen. Past altijd en blijft mooi bij meerdere keren wassen en dragen. Fijn merk ,

Topkleding mooi verstuurd

In mijn favoriete boetiek verkopen ze Summum. Als ze iets niet merr in mijn maat hebben, bestel ik online. Klantendienst antwoordt indien nodig, snel en verzorgd verstuurd. Goede kwaliteit. Maten vallen groter, maar leuk dan post een 36.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en prima pasvorm

Het is altijd een feestje als je bij summum in de winkel aan het shoppen ben. Veel leuke artikelen en een prima prijs kwaliteit verhouding.

Leuke hippe kleding

Ben zeer tevreden over de Summum winkel in Rotterdam. Uitgebreide collectie en Jeanet heeft me heel goed geholpen . Eerlijk advies en gebeld naar andere filialen voor maten. Ook de dag erna heb ik nog n bestelling via website gedaan ,was er erg snel. Leuke hippe kleding die goed past bij Nederlandse vrouw . Top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding met een mooie pasvorm!

Snelle levering!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne kleding, passende ontwerpen, altijd wel iets voor mij bij

Goed geholpen in de winkel, gemakkelijk te bestellen op website Sommige (fijne) stoffen hebben snel haakjes

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn beste broeken zijn van Summum

Mijn beste broeken zijn van summum!!! Fantastisch..

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne kleding en snelle levering

Top geregeld

De top van Summum is van goede kwaliteit en zit perfect. De levering ging vrij snel en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super merk!! Prachtige kleding en hele goeie kwaliteit

Mijn ervaring met Summum is altijd goed . In de winkel in Utrecht altijd fijn en eerlijk geholpen. Ook online is de sevice erg goed. Ik ben fan van dit merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

prachtige kwaliteit jurk met bijhorende tas

Een prachtige jurk met bijhorende tas besteld. Het bestellen verliep lekker vlot (goede website). De levering was eveneens vlot en toen kwam het moment van passen......... Perfect!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooie kleding en keurig geleverd.

Topje was precies wat ik ervan had verwacht. Mooie kwaliteit.

Snelle goeie service

Mijn besteld artikel snel geleverd zodat ik toch nog kon shinen op mijn eigen feest, geweldig

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie webshop, goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie webshop, goede kwaliteit en snelle lecering

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, altijd goede pasvorm en mooi materiaal.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Perfecte kleding van goede kwaliteit

Mooie kleding

Ik heb van de diverse stukken altijd verschillende maten nodig. Soms 40, soms groter maar ook wel eens 36. Dat maakt het lastig om online te kopen. Maar in de winkel in Haarlem altijd heel fijn geholpen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zowel casual, als sjiek te dragen.

Sinds een paar jaar draag ik voornamelijk kleding van Summum. Het is heel goed te mixen en past bij mijn stijl.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooi kleding goed van kwaliteit

Hele mooie kleding, zit altijd goed en mooi. Fijne kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Overzichtelijke webshop. Duidelijk bestelsysteem. Snelle levering, maar vooral prachtige kleding. Ik draag nu al 22 jaar Summum!

Prima en snelle service

Goede en snelle levering

Mooie kleding

Mooie kleding van goede kwaliteit!

Prachtige kleuren en materialen

Summum is een merk dat goed bij mij past. De stijl, de stof, de pasvorm en de warme kleuren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring met webshop Summum is top.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam