Mijn favoriete merk

Mooie materialen en goede pasvorm

aparte kleding

goed service en leuke aparte kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer tevreden over de kleding

Mooie kledij goed van maat super content

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie vwl mode en net een beetje anders ..

Mooie items die veel langer, dan 1 seizoen mooi en goed draagbaar zijn

Altijd prachtige goedzittende kleding

Altijd prachtige kleding!

Prachtige broek

Duidelijke foto’s op de website zorgde ervoor dat ziet wat je koopt! Blij met de broek. De bezorging was super snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, voldoet aan de verwachtingen.

Leveringen zijn snel en altijd goed verpakt. Sommige artikelen wat prijzig maar het is redelijk tijdloos en je doet er lang mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne comfortabele en mooie kleding.

Ik koop graag Summum kleding en heb er best veel van, wel is het duur geworden. Begrijpelijk want alles is duurder geworden.

Vrouwelijke en stoer

Gewoon prachtige kleding Ik ben al jaren groot fan

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie site, duidelijk en overzichtelijk. Ik vind geweldige kleding en accessoires, pasvorm goed en kwaliteit goed. Snelle levering en leuk verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel, service gericht en duidelijk

De ervaring die ik heb met de site van Summum is positief. Snel, duidelijk en overzichtelijk. Ook het versturen van retouren is makkelijk en fijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi maar te groot voor mij

Ik vind jullie collecties zo mooi maar jammer genoeg is maat xs nog dikwijls te groot voor mij. Vooral de broeken maat xs of 34 zijn allemaal te groot. Bij deze geef ik toch 5 sterren omdat ik het een super mooi merk vind.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Overzichtelijk, gemakkelijk en snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goed zittend net iets andere mode voor elk type vrouw

Positief, fijne sfeer in de winkels, aardig personeel.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben dol op de kleding en accecoires van Summum

Ik bestel regelmatig iets van Summum. De kleding is apart, mooie stoffen en goede pasvorm.

goede kwaliteit

snelle afhandeling van de webshop.

Prachtige unieke kleding

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

kwalitatief prachtige kleding voor een reële prijs

Kleding van summum vind ik kwalitatief heel erg goed. De kleding is mooi vrouwelijk zonder tusttig te zijn.

Mooie kwalitatieve kleding

De kleding past goed, blijft mooi en de kwaliteit is goed. Ik koop er graag kleding. Ik vind het ook fijn dat het een nederlands merk ik. Ik zou graag meer over duurzaamheid van het merk willen weten.

Geweldige collectie

Shoppen in de webshop is een feestje. Prachtige collectie Snelle levering Waarom geen 5 sterren. Graag alle items ook in de grotere maten

Mooie collectie.

Summum heeft een mooie collectie. De pasvorm is voor mij bij bepaalde artikelen goed. De kwaliteit is over het algemeen goed.

Goede en fijne service

Bestelling was makkelijk gedaan, snel ingepakt en verzonden. Ook goed en met zorg ingepakt (dat wordt wel eens onderschat) dat vind ik belangrijk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie uitstraling, draagt heerlijk!

Kwaliteit van de kleding blijft mooi en voelt heerlijk aan.

Gezellige moderne sfeervolle winkel

Gyroscoopweg 68