Een (of twee) complete outfit(s) en de rest past er zonder meer bij. Jarenlang. Kwaliteit en Nederlands (Europees) Daar let ik op.
Beste Jolanda, Wat een mooi compliment, dank je wel! We waarderen het enorm dat je zo bewust voor Summum kiest en blij bent met de kwaliteit. Groet, Pien
Goede service en denken mee.
Beste Marjo, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Groet, Pien
Summum staat voor mij als super fijne vrouwelijke duurzame kleding waar ik me altijd fijn in voel. Heb al heel wat mooie sets van Summum verzameld in de afgelopen jaren en draag ze nog steeds . Ik ben en blijf fan
Beste Hilde, Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je je zo fijn voelt in onze kleding en al jarenlang met plezier Summum draagt.
Goedeervaring. Mooie broek van goede kwaliteit en voor een mooie prijs. Was in de sale. Voor mij ook prima van lengte, ik ben niet al te groot.
Goedemiddag, Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de broek! Hartelijke groet, Pien
Summum kleding heeft een eigen identiteit en stijl, is duurzaam, tijdloos, goede pasvorm en uitstekende service.
Beste Marianne, Hartelijk dank voor je mooie en positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze kleding waardeert om de kwaliteit, duurzaamheid, goede pasvorm en persoonlijke service. Groet, Pien
Ik ga graag naar summum omdat zij een hele eigen style hebben. De prijzen vind ik acceptabel. In Rotterdam kom ik graag omdat ze daar echt met je meedenken en eerlijk zijn. Hier houd ik van
Beste Linda, Bedankt voor je mooie feedback! We zien je graag snel weer in onze winkel in Rotterdam. Groet, Pien
Kort na mijn bestelling, kreeg ik een doos met prachtig ingepakte kleding binnen. De kleding was allemaal van hoge kwaliteit.
Goedemiddag, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit en onze service. Groet, Pien
Hele fijne kleding en supermooie winkels met heel gezellig personeel. Je wordt altijd top geholpen
Beste Caroline, Wat een mooie woorden, dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding, winkels én collega’s. We hopen je snel weer te zien! 😊 Groet, Pien
Mooie kleding die ook lang mooi blijft dus ook duurzaam is.
Beste Frecia, Wat een mooie reactie, bedankt! We zijn blij dat je onze kleding waardeert om de kwaliteit en duurzaamheid. Groet, Pien
Al een aantal jaar draag ik nog alleen kleding van Summum, waarom denk je dan? Het is van heel beste kwaliteit, blijft mooi als nieuw. Het is precies wat bij me past, mooie kleuren, designs, kleding, schoenen, accessoires enz En heel belangrijk, vriendelijk en deskundig personeel. Voor mij een uitje altijd, ik zeg ga eens naar een van hun winkels, gewoon doen.
Beste Hanny, Wat fijn om te horen, bedankt voor je enthousiaste review! Geweldig dat je al jaren zo tevreden bent over onze kwaliteit, collectie én service. We kijken ernaar uit je snel weer in één van onze winkels te verwelkomen! Hartelijke groet, Pien
Past altijd prima! Ook voor oudere dames
Ik vind Summum een heel mooi mode brand. Het heeft zich de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld tot een moderne klassieke stijl met leuke details en kwaliteit materialen. Daar hou ik van. Eigenlijk ben ik het nu pas echt aan het ontdekken. Grt Elian
Bedankt voor je mooie review, Elian! Fijn om te horen dat je onze moderne klassieke stijl en aandacht voor kwaliteit en details waardeert. We hopen dat je nog veel plezier zult beleven aan Summum. Groet, Pien
Zeer goede service en prachtig product.Top
Beste Joke, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! Groet, Pien
Mijn ervaring met Summum is in één woord GEWELDIG! Kleding is van geweldige kwaliteit en erg mooi. Ook de service van het online bestellen gaat goed. Pakket is mooi en zorgvuldig ingepakt. Dus ik ben een zeer tevreden klant.
Beste Marja, Wat fijn om te horen, bedankt voor je enthousiaste woorden! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit, service en zorgvuldige verpakking. Groet, Pien
Prachtige, kwalitatieve mode
Beste Sanneke, Dank je wel voor je mooie compliment! Groet, Pien
Kleding van summum is leeftijdsloos, het is kleding waarin je je vrij en modieus voelt. Ikzelf ben 73 jaar, maar voel me minstens 10 tot 15 jaar jonger en kan dat uitstralen met de kleding van summum. Ik houd van jonge mensen en mijn kleindochter van 10 is vaak dol op de dingen die ik draag, zij wil ze ook!! Op zo’n manier voel je je nooit ouder, integendeel, het geeft me energie en blijheid!
Beste Ienie, Wat mooi om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring! We wensen je nog veel energie en plezier met je Summum-stijl! Groet, Pien
Prachtige tijdloze kleding, goede kwaliteit en apart. Ik ben er blij mee.
Goedemiddag, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je blij bent met onze tijdloze en kwalitatieve kleding. Groet, Pien
1 week wachten geen oplossing Het pakketje niet ontvangen
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, dat begrijpen we helemaal. We vinden het erg jammer dat je je pakketje niet hebt ontvangen. Zodra een zending zoekraakt, zijn we helaas afhankelijk van het onderzoek van de vervoerder, en dat kan soms wat tijd kosten. Dat is natuurlijk erg frustrerend, en we begrijpen je teleurstelling goed. Omdat het pakket uiteindelijk niet is teruggevonden, hebben we inmiddels volgens afspraak het volledige bedrag aan je terugbetaald. Onze excuses voor het ongemak, en hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer beter van dienst zijn. Vriendelijke groet, Pien
Mooie kleding Snel geleverd En zonder problemen kunnen terug sturen
Beste Dorry, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en ons retourproces. Groet, Pien
Mooie kleding van goeie kwaliteit
Beste Desiree, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze kleding comfortabel en van goede kwaliteit vindt. Groet, Pien
Snelle verzending en blij met de aankoop.
Beste Ytje, Wat fijn om te horen, bedankt voor je bericht! We zijn blij dat je blij bent met je jurk en onze snelle verzending. Groet, Pien
Ik heb een hekel aan shoppen maar ik kom graag bij de Summum. Het is echt één van mijn favoriete merken. Ik word altijd heel goed geholpen. Na de bevalling van mijn zoontje ben ik vrij onzeker geworden en het was tijd voor nieuwe kleding. Ik ben heel goed geholpen door de dames en ze zijn altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Ook raak ik altijd geïnspireerd door wat ze dragen en komen ze zelf ook altijd met leuke items naar me toe. Ik heb een hele mooie broek gekocht en op de website nog een extra broek en blouse die niet in de winkel waren. Heel erg bedankt weer!
Beste Sunny, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je je altijd welkom voelt in onze winkels en dat ons team je zo goed kan helpen en inspireren. Veel plezier met je nieuwe aankopen, en we zien je graag snel weer terug! Groet, Pien
Ik vind de collectie deze winter erg mooi en ben er blij mee.
Goedemiddag, Dank je wel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je blij bent met onze wintercollectie. Groet, Pien
Makkelijk bestellen en waar nodig retourneren
Beste Diana, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestellen en retourneren. Groet, Pien
Super mooie kleding, prachtige stores en vriendelijk en vakkundig personeel. Ik ben superfan, draag al jaren kleding van Summum.
Beste Corina, Wat geweldig om te horen, bedankt voor je enthousiasme! We zijn blij dat je al jaren zo’n fan bent van onze kleding en service. We hopen je nog lang te mogen verwelkomen in onze winkels! Groet, Pien
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam