Ik word altijd heel blij van de kleuren en stoffen van Summum.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit en snelle bezorging!

Mooie kleding van goede kwaliteit!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding van Summum dragen en altijd complimenten krijgen is het summum.

Maakt mij gelukkig

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel geleverd en blij met mijn spijkerjasje en top! Mooie kleding van Summum, echt favoriet ❤️

Snel geleverd en blij met mijn spijkerjasje en top! Maat is goed en summum heeft mooie kleding, echt favoriet ❤️

Kleding zit heerlijk

Snelle levering, betrouwbaar, kleding ziet er uit zoals op de website wordt getoond!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie comfortabele kleding aardige dames die mij goed adviseren in de winkel in Haarlem.

Snelle en nette levering

Fijne ervaring

SLECHT.

De eerste keer dat het aangeboden werd, ben ik naar Den Bosch en Den Haag gereden, omdat ik wilde passen ivm de maat. Beide keren niet in de winkel aanwezig. De tweede keer dat hetzelfde jurkje aangeboden werd (ik had een reminder erop gezet), heb ik het meteen besteld en betaald. De volgende dag kreeg ik een bericht dat het niet op voorraad was.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim., Nee, de items vallen vaak te klein.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Broeken zitten als gegoten!

Ik heb summum een aantal jaar geleden ontdekt. Sindsdien koop ik eigenlijk alleen nog maar kleding van summum. Zit perfect! En staat perfect!

Superwinkel

Winkel is superleuk maar ook de webshop helemaal goed.

Super mooie producten!

Wanneer ik iets besteld heb is het altijd een feestje om het pakket te ontvangen! De maat is altijd goed en de stoffen en snit zijn super goed!

Prachtig, uniek en tijdloos

Bijzonder jasje gekocht. Stijlvol en toch heel apart, tijdloos en prachtig gemaakt. Heel blij mee!

goede prijs, snelle levering

Mail ontvangen van shirt wat ik eerder in de winkel had laten hangen, omdat ik h'm te duur vond. Nu in de opruiming was het een prima prijs, en heb ik het shirt online besteld.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Stijlvol & hip

Prachtige winkelpanden Vriendelijk personeel Kleding verrassend leuk.... en zo leuk dat meerdere collega's en mijn moeder graag summun dragen en het staat bij iedereen weer zo anders en zo anders gecombineerd!!! Ik winkel graag met mijn moeder summun kleding. We kiezen de stad erop uit!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Tijdloos, vrouwelijk en gewoon goed gemaakt

Summum is zo’n merk waar je eigenlijk altijd goed mee zit. De stijl is vrouwelijk, met net genoeg pit om het interessant te houden, zonder dat het overdreven wordt. De kleding draagt prettig, zit goed en is makkelijk te combineren. Wat ik fijn vind, is dat Summum niet meehobbelt met elke trend, maar een duidelijke eigen lijn heeft. De kwaliteit voelt degelijk en de items blijven ook na vaker dragen mooi. Geen poespas, gewoon goed gemaakte kleding waar je lang plezier van hebt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwalitatieve kleding met een mooie pasvorm waar je je direct goed in voelt.

Uit eigen ervaring is Summum een merk waar ik altijd blij van word. De kleding is van mooie kwaliteit, heeft een fijne pasvorm en zit erg prettig. Door de mooie details en stijlvolle uitstraling draag ik de items met veel plezier en grijp ik er steeds weer naar.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en top kwaliteit

Wat een prachtige kleuren en een heerlijke stof. Goed te wassen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vrouwelijk, met een prachtige uitstraling

Fantastische kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit mooi mooi mooi

Snelle levering van mooie kwaliteit

Uitstekende kwaliteit product

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kan altijd slagen bij summum

Ik zie er altijd vrouwelijk en stoer uit met jullie collectie’s En krijg altijd complimenten. De prijs vind ik wel stevig. Sommige items vind ik dat niet waard.

Mooie kleding

Kwalitatief goede kleding, snelle levering!

Very nice store

Good quality

• N/A

Top materiaal kleding!

Mooie kleding stukken, van fijn materiaal. Netjes maar ook goed te dragen overdag.

Prachtige kleding

Onlangs deze mooie zomerjurk aangeschaft. Prachtig, origineel en een mooie stof. Precies wat ik zocht! :-)

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam