Het materiaal is boven verwachting soepel en aangenaam
Hi Reina, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het materiaal! 💛 Dank je wel voor je mooie review. Groetjes, Team Summum
Kleding van mooie kwaliteit en fijn snelle bezorging! Dank
Hi H, Wat fijn om te horen dat je blij bent met de snelle bezorging en de mooie kwaliteit! 💛 Dank je wel voor je review. Groetjes, Team Summum
Wat een prachtige kleuren en stoffen van heerlijk materiaal. Dikke pluim voor de nieuwe zomercollectie.
Hi Astrid, Wat een mooie woorden, dank je wel! 💛 Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de kleuren, stoffen en onze nieuwe zomercollectie. Groetjes, Team Summum
Mooie kleding. Snelle verzending. Goed ingepakt.
Hi Nicole, Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je blij bent met de kleding en snelle verzending! 💛 Dank je wel voor je mooie review. Groetjes, Team Summum
Al 14 jaar kom ik bij Summum. Nadat ik heel veel afgevallen was kon ik eindelijk andere kleding aan. Een vriendin attendeerde me op Summum. Ik kocht er een spijkerbroek (droeg ik nooit) met een leuk shirt. Ik voelde me een andere vrouw. Zelfverzekerder. Sindsdien ben ik nooit meer weggegaan. Ik val nog steeds in het segment ‘maatje meer’, maar door het grote aanbod in stijlen en ‘snits’ kan ik bijna altijd wel een paar mooie sets vinden. De kleuren en patronen zijn prachtig op elkaar afgestemd, iets waar ik erg van hou. Ik krijg vaak complimenten over de kleding. Ook met een maatje meer én de hulp van Summum kun je er dus prachtig uitzien. Kortom: Summum, ik hoop nog heel lang klant te blijven en de ‘pareltjes’ eruit te halen die bij mij passen!
Hi Yolanda, Wat een bijzonder en mooi verhaal om te lezen 💛 Dank je wel dat je dit met ons deelt. Het is geweldig om te horen dat je je zo zelfverzekerd voelt in onze items en dat je steeds weer mooie combinaties kunt vinden die bij je passen. Groetjes, Team Summum
Summum heeft een fijne service, producten waren snel in huis. Nog fijner dat ze letten op duurzame materialen, herkomst en verpakkingsmateriaal.
Hi Joyce, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service 💛 Dank je wel ook voor je mooie woorden over duurzaamheid, dat waarderen we enorm. Groetjes, Team Summum
Leuke winkel, vriendelijk personeel, mooie kleding, mijn favoriet
Hi Annet, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over de winkel en onze collectie 💛 Dank je wel voor je mooie woorden! Groetjes, Team Summum
Hele mooie kleding en goede pasvorm
Hi Elly, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kleding en de pasvorm 💛 Dank je wel voor je mooie review. Groetjes, Team Summum
Mooi goede kwaliteit kleding!! Altijd blij met de levering!!
Hi Elon, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de collectie en de levering 💛 Dank je wel voor je enthousiaste review! Groetjes, Team Summum
Heb een aantal keren mailcontact gehad en alles werd keurig opgelost! En de winkel in Groningen is ook heel fijn en gezellig, en altijd fijne service en wordt naar oplossingen gezocht, heel fijn.
Hi Ella, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat alles netjes is opgelost 💛 Ook leuk dat je onze winkel in Groningen zo waardeert! Groetjes, Team Summum
Zeer mooie kleding met goede service wat wil een mens nog meer
Hi Mieke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service 💛 Dank je wel voor je mooie woorden! Groetjes, Team Summum
Altijd mooie kledingstukken die net even anders zijn. En qua kwaliteit altijd supergoed, heb er jaren plezier van.
Hi Olivia, Wat fijn om te horen dat je al zo lang plezier hebt van onze items 💛 Dank je wel voor je mooie woorden over de kwaliteit en de unieke stijl. Groetjes, Team Summum
Normaal gesproken bezoek ik de winkel in Alkmaar. Wegens tijdgebrek deze keer online besteld. Ook deze service is kwaliteit!
Hi Mireille, Wat fijn om te horen dat ook je online bestelling zo goed is bevallen 💛 Leuk dat je normaal gesproken onze winkel in Alkmaar bezoekt, en dank je wel voor je mooie woorden! Groetjes, Team Summum
Zo’n jas die precies klopt komt maar af en toe langs. Nadat de jas in het bruin was bezorgd heb ik deze ook in het zwart besteld. Mooie pasvorm, stijlvol en mooie materialen. Leuk ook dat het Amsterdams is.
Een paar jaar geleden heb ik zomaar bij toeval, bij de plaatselijke modezaak, het merk Summum ontdekt. Inmiddels is mijn kledingkast voornamelijk gevuld met kleding van Summum. De stijl past bij mij, vrouwelijk, maar niet doorsnee, anders, soms toont het een beetje lef. Ik word er iedere keer weer blij van.
Ik vind Summum een prachtig merk helemaal op de hollandse vrouw gestyled. Ook fijn dat er grotere maten zijn ze snapoen het gewoon bij Summum!
Summum geeft goede service, de medewerkers doen altijd hun uiterste best om ervoor te zorgen dat, wanneer er zich een probleempje voordoet, ze je serieus nemen en met je meedenken, zodat alles in orde komt. Ik voel me veilig online en gewaardeerd bij SUMMUM.
Snelle levering en makkelijk "proces" om te retourneren
Ben altijd blij met de mails die ik ontvang en zie vaak leuke combinaties , kom ook graag bij jullie winkelen in Amsterdam (nu helaas dicht) en vind dat jullie fijn personeel hebben die goed meedenken Nu een keer online besteld en artikel beviel me niet en retourneren met dpd was niet makkelijk
Al jaren draag ik kleding van Summum en ben ieder seizoen benieuwd wat er uitgebracht wordt. Ik weet dat dit niet goed is voor mijn portemonnee maar als ik eenmaal de collectie zie ga ik overstag. Mijn stapel kleding groeit doordat dit kwalitatief goede kleding is die jaren met je meegaat.
Ik shop graag bij Summum. Goede kwaliteit, volop keus en elke keer weer hele draagbare bijzondere items. Ik bestel veel online omdat de maatvoering bekend is. Hierdoor hoef ik bijna nooit iets terug te sturen.
Door de jaren heen blijft de collectie leuk. Prettig bedrijf en zeer snelle levering.
Ik koop ieder jaar wel één of meerdere kledingstukken die jarenlang mooi blijven, dus behalve mooi ook duurzaam zijn!
Ik had nog niet van dit merk gehoord totdat ik in Den Bosch de winkel instapte. Wat een leuke kleding! Daarnaast ook nog eens heel erg leuk geholpen door een jonge medewerkster die erg haar best deed, dat werd gewaardeerd.
Bij Summum slaag ik altijd. Of ik nu op zoek ben naar casual of stijlvol, altijd succes en met bijzondere details.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam