#Mooie kleding #Ruime keuze #Hele mooie stoffen #Goede kwaliteit #Top merk Ik kan er altijd slagen!!!
Heel tevreden, goed geholpen in de winkel, veel aandacht en goede adviezen. Een artikel was niet in mijn maat beschikbaar dus dat heb ik online besteld en dat werd de volgende dag meteen geleverd. Erg blij mee.
Summum is een van de merken waar mijn garderobe niet zonder kan. De prijs is altijd weer even slikken, maar ik voel me er zo goed in!
Summum verrast me elke keer weer: prachtige materialen, een perfecte pasvorm en geweldig online service . Dit merk ademt kwaliteit én stijl “ik voel me er op mijn mooist in! Iedere outfit straalt klasse uit.”
Sweater besteld en bestelling bij hun bevestigd. Na 5 dagen kreeg ik via de mail een afmelding zonder opgaaf van reden. Dat was dus mijn eerste en meteen mijn laatste bestelling bij Summum.
Pasvorm is perfect Prijs kwaliteit is ook zeer goed Ik zelf draag de kleding lijn van Summum
Ik had een trui gekocht maar de col van de trui was te wijd. Zonder problemen mocht ik deze retourneren en werd het bedrag teruggestort. Fijne service en er wordt ook meegedacht. Kleding is verder prima van kwaliteit.
Snelle service en prachtige kleding
Leuke broeken, blouses en andere stukken. Maat klopt altijd en goede kwaliteit en goede service.
Duidelijk website & snelle bezorging ✨
Duurzaamheid vind ik belangrijk. De kleding van Summum is naast mooi en onderscheidend duurzaam. Het is niet goedkoop maar gaat jaren mee zonder dat ik er op uit gekeken raak.
Snelle levering en leuke kleding
Zit precies goed
Mijn merk
Altijd meteen de pakketten ontvangen en altijd correct afgehandeld . Ben heel tevreden
Mooie goed passende kleding, hele snelle levering!
Prima snelle levering, alleen nog steeds geen bevestiging van 1 zending retour, welke volgens post wel verstuurd en ontvangen is
mijn jeans past perfect en had ik binnen een dag in huis! Én als extraatje nog sparen voor korting met het membership!
Kleine maten zijn snel uitverkocht
Summum bevalt me prima mooie collectie.
Al jaren zeer tevreden over de collecties van Summum. Voor ik de perfecte combi van vrouwelijk met een stoere touch! Kwalitatief een mooi product waar je vele jaren plezier van hebt
Favoriete merk van me! Mooie kleding van goede kwaliteit en pasvorm. Ook zo fijn dat er eindelijk een winkel in het zuiden is (Maastricht)
Elke Summum outfit is een eyecatcher en comfortabel. Elke kleur, stof en snit komt voort uit aandacht voor details. Summum is voor mij het (Hollandse) label waardoor ik modieuze. vrouwelijke, comfortabele en smaakvolle kleding wil dragen. THX! Voor al het winkel- en draagplezier. Complete, comfortabele, trendy outfits for living with respect, pleasure & joy!
Mijn bestelling verliep heel soepel. Snelle levering en heel zorgvuldig verpakt. En de kleding is van erg goede kwaliteit. Ik ben fan van Summum!
Hele fijne broek, perfecte pasvorm
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam