Geweldige ontvangst in Rotterdam

Ik kom regelmatig in de brandstore Rotterdam. Elke keer word ik ontvangen met een kopje koffie voor mijn partner en mij. Daarna ga ik kijken naar de mooie collectie. Als ik naar een bepaalde maat zoek wordt er gelijk gezocht naar dat item. Er is veel aandacht voor mij tijdens het passen van de uitgezochte kleding. Ook is er tijd voor een praatje. Een geweldige winkelervaring bij Vanessa en team Rotterdam.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Prachtige broek, snel ontvangen

In de winkel was helaas mijn maat niet meer verkrijgbaar. Maar gelukkig kwam online toch nog de juiste maat voorbij. Natuurlijk gelijk besteld en in no time ontvangen. Goede service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super zachte sweater, erg blij mee.

Mooie kwaliteit, precies zoals op de foto.

Mooie collectie

Fijne winkels, stijl vrouwelijk, mooie details in de kleding en toch stoer. Wel heel jammer dat ik de retouren niet meer in de winkel kan retour kan brengen!

Super snel!!

S’middags besteld en de volgende dag al in huis! Heel erg blij mee…

Gewoon zeer goed!!

Prima en snelle afwikkeling van de bestelling zelf en mooie kleding met een goede pasvorm voor een redelijke prijs.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede service, klantvriendelijk, eerlijk , behulpzaam.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch merk en vriendelijk personeel in de winkel

Wordt altijd fijn geholpen en ik houd van del kleding

Je slaagt altijd!

Er is genoeg keuze in verschillende modellen en kleuren. Kwaliteit is prima! Waar ik vooral heel blij mee ben is dat ze broeken hebben die lekker lang zijn en me passen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al jaren mijn favoriete merk!

Weer heel blij met m’n nieuwe aankoop. Ik kom al jaren graag bij Summum, vooral in de winkel in Heemstede.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Fantastische kleding

Ik ben erg enthousiast over de kleding van Summum. Mooie stoffen, goede pasvorm en lekker tijdloos met toch steeds weer een andere twist.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum: mijn favoriete merk!

Mooie, bijzondere en tegelijkertijd comfortabele stoffen, een fijne pasvorm en gemakkelijk aan te passen naar de stijl die op een specifiek moment past. Sportief of high heels; de kleding leent zich daar allebei voor en daarom ben ik zo gehecht aan de Summum collectie. Heb nu al weer zin in het voorjaar & zomer!

Heerlijk merk

Gewoon geweldig klantvriendelijk

Goed bereikbaar met telefoon en mail Meedenk end en vriendelijk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Originele, hippe en heerlijke kleding.

Ik voel me super goed in het merk Summum. Van stoer naar vrouwelijk, ongeacht mijn stemming; er is altijd een kledingstuk wat past bij mijn humeur….. Ik vertrouw op jullie en weet zeker dat ik nog vaak en lang mooie kleding va Summum ga dragen. Warme groet, Aafje Schuitema

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Tevreden

Mooi verpakt snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een heerlijk supermooi kledingmerk met mode voor alle leeftijden in telkens nieuwe creaties!

Ik ben zo blij met Summum, ook de fantastische hulp in de brandstore Heemstede waar ik vaste klant ben. Ik kom en koop er regelmatig, er is altijd wat te vinden, super lieve en leuke dames die je alle aandacht geven, ik ga nooit met lege handen de winkel uit! Als vaste klant kennen ze mij, zelfs de nieuwste weten na 1 keer wie je bent en kennen ook meteen je naam. Ik voel mij er altijd welkom! En af en toe bestel ik eens iets in de webshop, bijv een sale product of ander uitverkocht item uit de winkels. En niet van alle items hangt mt 46 in de winkels en dan ben ik dus soms blij met de webshop!

Top product

Online besteld. Volgende dag al geleverd. Geweldig!!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit en snel bezorgd.

Onlangs voor het eerst een broek besteld. Het pakketje werd heel snel bezorgd. Ook de maat klopt met de omschrijving. Normaal bestel ik 2 maten omdat dit nog wel eens afwijkt. De kwaliteit is ook mooi en het zit erg lekker. Kortom super tevreden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig merk, mooie kwaliteit!

Ik ben al jaren een groot fan van dit superleuke merk van Nederlandse bodem!

Ben fan van de mooie blouses, heb er dit jaar al 3 gekocht

Blij mee

Ben altijd blij met summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De combinatie van trendy designs en hoogwaardige materialen maakt dit mijn favoriete kledingmerk.”

Mijn ervaring omschrijf ik als zelfverzekerd en comfortabel bij elke gelegenheid. En combinatie van trendy uitstraling en fijne kwaliteit.

P&P prima & perfect

Snel makkelijk te bestellen en zeer mooie producten. Erg tevreden!

Snelle keurig verpakte levering

Fijn bedrijf met mooie kleding, ben fan van Summum!!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam