Summum kleding maakt me enthousiast! Ik geniet van de kleuren, materialen, modellen, foto's. Ik krijg er ideeën van. Kortom, ik geniet ervan. Ook als ik even niks kan kopen. Groot compliment voor jullie hele team!
Tolle Mode
Kwaliteit en Servië fantastisch
Online rok, top en gympen besteld en allemaal weer superleuk! Gympen iets te klein, had ik eigenlijk moeten weten, deze omgeruild voor grotere maat in de winkel. Summum is net ff anders, leuke details en veel is combineerbaar, ook met eerdere collecties. Nice!
Wederom heel blij met mijn nieuwe items! De pasvorm is top, mooie materialen en heel vrouwenlijk èn toch ook stoer.
Mooie blouse en broek! Staan heel mooi, zien er goed uit! Mooie kwaliteit! Erg tevredeb
kwaliteit van de kleding is geweldig. ontwerp en pasvorm is perfect. ik heb nog nooit zoveel complimenten ontvangen zowel van jong als oud. jullie hebben mij in elk geval als klant ik ben nieuwsgierig naar de volgende collectie met name de jeans-collectie
Mooi, draagbaar, kwaliteit!
Fijne collectie, favoriet merk. Online bestellen is gemakkelijk en snel. Heel tevreden met mijn bestelling(en)
Prima kwaliteitskleding,mooi afgewerkt. Soms wel wat prijzig maar in de sale goede prijs kwaliteit. Snel geleverd en goed klantencontact.
Ik shop graag bij Summum, zowel online als in de winkels. Goede kwaliteit kleding die lang meegaat en leuke ontwerpen. Maatvoering is goed afgestemd op de Nederlandse vrouw. Website is mooi en bestelproces is eenvoudig en snel. De fysieke winkels zijn prachtig en het personeel is vriendelijk en wil net dat stapje extra zetten.
Snelle levering, een keer heb ik iets geretourneerd, ging makkelijk en had snel mijn geld terug, dus dan koop je ook makkelijker.
Ik draag veel van het merk Summum. Stijlvolle items met een vleugje durf en daardoor uniek. De ene keer ga ik naar de shop, sinds kort nu ook hier in Eindhoven, de andere keer bestel ik online. Ik bestel meestal een maat kleiner. Kleding valt iets ruimer.
Een stijlvolle winkel met luxere dameskleding waar kwaliteit, elegantie en persoonlijke service samenkomen.
Leuke kleding die goed te combineren zijn. Blijft goed ook na het wassen. Enige voor mij is dat maat 46 niet in alles te krijgen is of maar beperkt.
Snelle levering Jammer dat het niet goed paste bij mij vond de top prachtig
Mooie kleding, goede service en vriendelijk personeel!
In Maastricht bij de Summum een hele leuke broek gekocht, maar helaas hadden ze de bijpassende blouse niet meer in mijn maat. In de winkel hadden ze zo’n mooie dingen, daar ga ik zeker terug! Vrouwelijk, maar toch stoer. Helemaal mijn stijl. Vervolgens heb ik de webshop geraadpleegd. Deze was overzichtelijk en ik had de bijpassende blouse al snel gevonden in de goede maat. Dus ik vol verwachting op het pakketje gewacht. Helaas heb ik er 8 dagen op moeten wachten, maar dat was het wel waard. Mijn setje is compleet en ik ben ready om de show te stelen.
Mooie, aparte kleding.
Zo snel al thuis gebracht. En een hele mooie blouse. Erg blij mee.
Goede kwaliteit!
Ik had eerst mijn twijfels of een kanten shirt mij wel zou staan, maar het is nog mooier dan ik had verwacht en het zat als gegoten. Heel blij mee!
Alles wat ik van summum heb ben ik blij mee! Goede pasvorm en hele leuke mode met mooie kleuren! Top!!
Ook snelle reacties op e-mail.
Aantal dingen besteld, netjes ontvangen. Vind Summum altijd een top merk. Mooie stoffen en goed pasvorm.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam