Goede kwaliteit en origineel model

Super blij met mijn nieuwe broek. Al veel complimenten gehad met de vraag van wie deze broek is. Zit lekker comfortabel, goede stof, origineel model

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Goede adviezen

Fijn! en prettig gezellig personeel

Snel en leuk

Vorige week dit merk ontdekt en nu al fan. In de winkel hadden ze mijn maat niet meer dus direct op internet besteld. De volgende dag was het er al!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Summum is top

De kleding die ik zoek…. Vind ik bij summum. Goede pasvorm, leuke stoffen. Ik hou van Summum. Kast hangt er vol mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

prachtige hedendaagse kleding van zeer goede kwaliteit

Summum is al jarenlang mijn favoriete kledingsmerk, zowel in de winkel als online.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

(On) Nederlands geweldig, vrouwelijk en draagbaar kledingmerk

Zowel de website en de fysieke brandstore in Heemstede hebben een fijne look- en feelbeleving. De uitgebreide collectie is zo samengesteld dat er altijd wel iets tussenzit voor je. Het meest fijne vind ik de keuze van de stoffen en de kleuren. Hiermee kun je de meest leuke, nette en stoere creaties maken.

Feestje!

Zowel in de webwinkel als in de reguliere winkel aankopen in (en buiten) de sale gedaan. De webwinkel is straightforward, makkelijk te filteren, en snel in huis. Verpakt als een cadeautje, altijd heerlijk. In de winkel (ondanks dat het druk was) met volle aandacht geholpen, weer een superfijne ervaring.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

geweldig merk, prachtige kleding, goede kwalteit, bijzondere details

Ik krijg regelmatig mail van Summum en dan ga ik altijd even kijken, want altijd mooie artikelen. Ik ga regelmatig naar de winkel in Bergen, aanrader, leuke mensen daar. Maar ik bestel ook online. Altijd blij mee. Favoriet merk van mij.

Hele goede service

Na bestelling snel in huis. Mooi verpakt. Altijd mooie kleding bij Summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Unieke mode voor de zelfverzekerde vrouw

Summum is helemaal mijn stijl. Erg leuke en unieke mode. Zodra ik iets van Summum draag krijg ik complimenten

Verrassend!

De service van winkelen via de webshop is prima. Makkelijke website, de kleding is vernieuwd en apart. Ik krijg vaak complimenten als ik iets van Summum draag. Nadeel…. Straks loopt mijn halve vriendenkring in kleding van Summum en val ik niet meer op!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn bestelling was er binnen een dag

Topje besteld en de volgende dag had ik het al in huis.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kopen of bestellen altijd op een fijne of snelle wijze

Ik ben ontzettend tevreden over de kleding/ kwaliteit van Summum. In de winkel wordt ik goed geadviseerd op een prettige manier. Het bestellen gaat ook top en de bestelling ontvang ik altijd zeer snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hipenhappening voor vlotte vrouwen!

Mijn zus en ik gaan altijd naar binnen zonder verwachting, maar keer op keer worden we verrast en loop ik met een tasje vol naar buiten

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kwaliteit vrouwelijk en modieus

Ik word hier heel blij van, prachtige stoffen en prints

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bij summum online vind ik bestellen heel fijn.

Dit is de eerste keer dat ik bij summum online heb gekocht. Meestal koop ik summum in een winkel. Ik twijfelde over een artikel. Het bleef in mijn hoofd zitten en toen dacht ik , ik ga online eens kijken Vandaar dat ík besloot het online te bestellen Het is mij goed bevallen temeer ik het snel in huis had. Keurig verpakt. Het fijne van een winkel vind ik dat ik het kan passen en kijken hoe het staat. Ik ben niet zo’n snelle beslisser.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Superleuke broek, mooie kwaliteit, snel ontvangen in verzorgde verpakking!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn hele kledingkast hangt vol met Summum.

Geweldige collecties. Ben verslaafd aan Summum. Mijn kledingkast hangt er vol mee. Zodra ik naar een grote stad ga om te shoppen is Summum de eerste winkel waar ik naar binnen ga. Altijd zeer vriendelijk personeel, kopje thee erbij en heerlijk passen. En Altijd weer met teveel gekochte kleding naar buiten.

Goede ervaringen met Summum

Wat een mooi merk en hele goede service, heel blij mee. Zou nog veel meer kunnen kopen van jullie collectie zoveel mooie items

Super en geweldig.

Ik ben super blij met mijn bestelling. Het ziet er nog mooier uit als op de foto. En een hele snelle levering van het pakket. In 1 woord geweldig.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige winkel met gastvrij team

Prachtige winkel. Het team was zeer gastvrij en behulpzaam, maar niet opdringerig zoals je wel vaak ziet als je in je eentje winkelt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snelle levering, met zorg ingepakt.

Pakketjes worden snel geleverd, met liefde ingepakt volgens mij. Altijd een cadeautje om te ontvangen. En leuk om uit te pakken.

Mooie kleding

Mooie kleding giede kwaliteit en mooie pasvorm. Overzichtelijke site en snelle levering.

Fijn!

De kleding is van fijne kwaliteit, mocht er al een probleem ontstaan wordt het altijd netjes opgelost. Prettige website, snelle levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Levering was super snel en de kleding kwam netjes aan. Perfect toch!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam