Mooie kleding, goede kwaliteit

Ik koop sinds enige jaren mijn kleren regelmatig bij summum. De kleren zijn goed van kwaliteit en modern, maar toch tijdloos.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie kwaliteit, eigenwijs net iets anders

Fijn geholpen in de winkel. Mijn maat was er niet. Online besteld en snel geleverd en mooi verpakt. Feestje om open te maken.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zulke mooie pasvorm en prachtige details

Ik koop regelmatig kleding bij Summum. De kwaliteit is prachtig. Het zit mooi en blijft ook mooi. Voel me er goed in.

Summumkleding, jum,jum, jum!

Fijn merk, goede kwaliteit en snelle levering! Dit maakt een mens blij!

Super mooie coll en winkel in Den Bosch

Gezellige ,deskundige dames bij Summum in Den Bosch. Mooie collectie met veel keuze varianten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en pasvorm en ook nog snel geleverd

Zeer tevreden over Summum. Regelmatig naar winkel in Amsterdam. Altijd goed advies met een drankje er bij

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding netjes verpakt.

Mooie kleding makkelijke webshop, retour is ook geen probleem

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kleding, snelle levering en goede kwaliteit enPasvorm

Kleding is altijd mooi en past goed. Snelle levering, op Summum kun je altijd vertrouwen

Kwaliteit kleding!!

Mooie kwaliteit, prijs oké, snel en keurig ingepakt geleverd.

Mooie kwaliteit

Zojuist een wollen vest gekocht; heel mooi, zelfs bij de wat meer basic broek die ik dit voorjaar kocht. Blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd goede pasmaat keurig ingepakt ontvangst bestelling

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is de moeite waard.

Geen 5 sterren omdat er niet geruild kan worden.

Summum is summum

Geen beter woord dan ‘summum’ voor unieke kwaliteitsvolle dameskleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is de winkel waar ik het liefst mijn kleding koop.

Fijne winkel, prettig geholpen in de winkel in Alkmaar. Goede service. Goede en snel bezorging van de webshop. Kleding netjes en goed verpakt voor verzending. Summum sluit goed aan bij mijn kledingstijl.

Snelle levering Netjes afgeleverd

Keurig

Keurig netjes verpakt en vandaag besteld morgen in huis. Top service

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Telkens weer betoverd door de mooie stoffen en kleuren.

Summum is echt mijn favorieten merk.

Goede ervaring!

Goede ervaring met Summum, duidelijke website. Makkelijk bestelproces en bij vragen word je netjes te woord gestaan via de telefoon. Al met al zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen!

Snelle bezorging.

Na een broek ook de top besteld, deze moest ik helaas terugsturen. Wat vaak ontbreekt is de beschrijving van de lengte van een trui of top. Behoefte aan lange truien en/ of tops. Op foto's vaak onduidelijk, omdat dat een andere ( kleinere ) maat is. Graag aandacht hiervoor. De teruggestuurde top was inderdaad veel te kort en te wijd.

mijn favoriet !

Altijd weer nieuwe prachtige kleding die ook nog eens perfect past, heel blij met dit merk!

Summum makes my Day Sunny

Prachtige kleding mooie stoffen zit als gegoten, maakt mijn dag goed. Voel mij ook op en top vrouw hierin

Prachtige blouse

Mooie kwaliteit engorge pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijn merk en snelle bezorging

Past meestal goed. Alleen jammer dat als de maat niet goed is, je een nieuwe maat moet bestellen en die vaak niet meer op voorraad is.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtige winkel en webshop.

Ruime keuze. Mooie kwaliteit kleding

Mooi merk

Verre weg de meeste items zijn echt mooi en van goede kwaliteit. Waarom een 4 sterren; omdat de meeste truien allemaal te kort zijn. Zal wel de mode zijn maar persoonlijk niet draagbaar als het zo kort is.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam