Ben al jaren van summum koop dat altijd .geweldig
Bestelde producten met zorg verpakt en snel geleverd. Daarbij al de benodigde formulieren om eventueel terug te sturen vind ik een goede service.
Heel blij met dit merk
En toen iets na 1x wassen tegenviel mocht ik het retour sturen
Zie bovenstaande
Snel en goede communicatie! Blij met mijn nieuwe top
Ik had voor een paar weken terug en sweater besteld. Doordat er iets mis was met mijn e mail account kreeg ik de orderbevestiging e.d. niet binnen. Vroeg me af of de bestelling wel aangekomen was. Heb toen gechat met een medewerker. Ik kreeg fijn en goed antwoord en gaf m’n sweater binnen twee dagen in huis. Keurig verpakt !
Snelle levering van product, helaas maat niet goed, retour gestuurd en geld weer snel terug gestort
2 mooie tops in de sale gekocht, ontzettend blij mee!
Mijn lievelingsmerk! En online super snel geregeld en heel eenvoudig. Maten vallen altijd hetzelfde, ook dat is fijn zeker als je niet kunt passen.
De tweede keer dat ik dit model kocht. Zit lekker, valt mooi, luchtig.
De online medewerker heeft mij zeer vriendelijk en goed geholpen waardoor ik een hele leuke blouse heb kunnen kopen.
Ik had even contact met iemand van de klantenservice van Summum en ik ben zeer vriendelijk geholpen met een goede tip. Dus al met al zeer tevreden . Warme groet, Marianne Helmich
Ik koop en kom graag bij Summum in Rotterdam. De dames zijn erg behulpzaam en geven goed en eerlijk advies. De kleding is van mooie goede kwaliteit, blijft ook mooi na aantal keren wassen/ stomen en ik hou persoonlijk veel van de blouses met borduursels erop. De broeken met wijde pijpen zitten hoog en mooi.
Snelle service en mooie kwaliteit spullen. Mooi afgewerkt. Ben er super blij mee.
Mijn hele collectie bestaat uit Summum. Het staat en zit mooi.! Je voelt je echt vrouw met Summum.
Altijd n kadootje met zorg ingepakt!
Mijn bestelling snel en prima op maat geleverd .
Super mooie spullen van een hoogwaardige kwaliteit.
Nette service; goede producten Af en toe moeilijk inschatten welke maat passend is. Maar uiteindelijk komt het goed.
Ik shop graag op de webshop van Summum. De artikelen zijn aantrekkelijk gefotografeerd, de informatie over de artikelen duidelijk en éénmaal iets gevonden gaat het afrekenen vlot. Daarna word je goed op de hoogte gehouden over waar en wanneer je je pakket ontvangt. Ik ben daarom dan ook zeer tevreden
Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor je mooie woorden! 💛 Fijn dat je onze webshop zo prettig vindt en dat het bestel- en bezorgproces soepel verloopt. We doen ons best om jouw shopervaring zo fijn mogelijk te maken, en het is geweldig om te horen dat dat lukt. We hopen je snel weer terug te zien op de webshop! 😊 Liefs, Loek Team Summum
Mooie kwaliteit stoffen, en pasvorm.
Wat een mooie omschrijving, dankjewel voor je enthousiaste reactie! 💫 We zijn er trots op dat Summum juist die combinatie van stoer én vrouwelijk weet te vangen, voor iedere vrouw die zichzelf wil laten zien. Blij om te horen dat jij dat ook zo ervaart! 💛 Liefs, Loek Team Summum
De kleding die ik besteld heb, kreeg ik snel binnen. Zo netjes verpakt. De rok kwam zonder kreuk uit de verpakking. De top is ook van goede kwaliteit. Blij mee!
Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! 💛 We vinden het super om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling, van de snelle levering en verzorgde verpakking tot de kwaliteit van de items. Daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe outfit! ✨ Liefs, Loek Team Summum
Altijd eerlijk advies, vriendelijk personeel. Schitterende winkels
Mooie kleding! Maar ook online is het fijn shoppen en communiceren over vragen is geen probleem!! Super fijn.
Wat een fijne review, dankjewel! 💛 Super om te horen dat je zo tevreden bent over zowel onze collectie als de online service. We staan altijd voor je klaar bij vragen — heel leuk dat je dat zo waardeert! Veel plezier met je aankopen en hopelijk tot snel weer in de webshop of winkel! 😊 Liefs, Loek Team Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam