Geweldige kleding

Netjes ingepakt een genot om het uit te pakken. Maten zijn perfect.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit, heerlijke broek, snelle levering!

Superblij met de prachtige blauwe broek. Supersnel geleverd!

Mooie materialen

Leuke kleding en snelle levering

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

fantastisch

Snelle levering en heel goed kwaliteit en prima pasvorm. Kleding heeft klasse uitstraling.

Supersnelle levering

Mooie kleding, prachtig ingepakt, het voelt echt als een kadootje. Het is een verrassing, ook al is de de inhoud bekend.

super mooie blouse

hele mooie beige kleurige blouse bestelt, super snel geleverd

Goede kwaliteit

Snelle verzending

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel snel de spullen binnen, prima geregeld

Zeer betrouwbaar

Via mail word ik goed op de hoogte gehouden over de nieuwe items en de sale. Het retourneren gaat zeer makkelijk. Dus al met al: zeer tevreden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle dameskleding voor alle leeftijden!

Ik bestel al vele jaren dameskleding bij Summum (vroeger nog in de winkel). Deze kleding is stijlvol, goede kwaliteit, fijn om te dragen. De maten kloppen altijd. Ook bij problemen een goede klantenservice.

Prachtige kleding

Word vriendelijk geholpen … maar koop ook graag online op jullie site

Mooie kleding

Goed afgewerkte stijlvolle kleding

Goede, snelle levering

Vlotte levering.

Fijn assortiment

Hele leuke collectie dit seizoen. Ik heb een heel leuk krijtstreep pak besteld. Snel en netjes verpakt geleverd. Ik ben fan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en snelle levering!!

Ik ben zeer te vreden met mijn aankoop, makkelijk te bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit. Ze hebben ook eens iets anders, dan in de winkels in de stad waar ik woon

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd goede pasvorm, goede kwaliteit en goede service

Altijd goede pasvorm, goede kwaliteit en goede service. Vooral de broeken zijn perfect op het vrouwenlichaam afgestemd; doordat ze vaak een elastische band hebben. Eerder moest ik broeken altijd laten innemen in de taille; bij summum hoeft dat niet. Daar word ik blij van!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering van mooie blouse!

Via de site een blouse besteld. Keurig verpakt de volgende dag in huis. Mooie blouse van goede kwaliteit stof en netjes afgewerkt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke beetje aparteren kleding van een mooie kwaliteit

Nadat ik in Groningen de winkel ontdekte, koop ik nu ook wel eens online... Het is een beetje zoeken naar de maat, bij de rok, nam ik voor het zekere volgens de maattabel de grotere , maar het had ook wel kleiner gekund ... Heel tevreden over de kwaliteit en uitstraling ...

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Heel blij mee!

Zoals eigenlijk altijd weer heel blij met mijn aankoop. Net even wat anders dan in andere winkels, prima kwaliteit en geweldige pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum draagt terecht die naam, als een eretitel... oh zo waar!t

Summum draagt terecht die naam, als een eretitel, ... oh zo waar en ik voel me in mijn Summum outfits zooooo mooi vrouwelijk en chic stijlvol dat ik euhm er verslaafd aan ben!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding. Valt goed. Zit lekker. Past bijna altijd. Met wat ik er koop. Ben er erg blij mee. Mijn twee dochters hadden mij een setje van Summum gegeven. En zagen allebei zelf ook een mooie blouse. Hoe leuk is dat.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Eye catcher

Ik bestelde de blouse met roze borduursel, een echte eye catcher door het mooie borduursel, de opengewerkte naden, de aangerimpelde mouwen en het smokwerk op de rug. De blouse valt mooi en draagt heerlijk door de soepel vallende stof. Echt zo'n kledingstuk wat je kiest als je kledingcrisis hebt en niet weet wat je aan moet trekken. Deze blouse redt je want is geschikt voor veel weertypes en gelegenheden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

snelle levering, maar ook snelle terugbetaling

Mijn bestelling werd snel geleverd. De kleur paste (toch) niet zo goed bij mij en daarom heb ik alles geretourneerd. Ook de afhandeling ging snel en ik had binnen een paar dagen mijn geld terug.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede webshop en fijne service

Kleding van Summum is van goede kwaliteit. De webshop werkt prima en bestellingen worden snel geleverd.

Modern en tijdloos

Mijn favoriete merk. Summum kleding is modern, goede kwaliteit en toch tijdloos. De maat zit altijd goed. Nu het blauwe lak jasje gekocht. Super leuk en zit geweldig.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam