Ik draag al vele jaren kleding vanSummum en het merk blijft me verrassen.
bestellen, snel in huis. retour, snel tegenreactie.
Altijd alles goed gecommuniceerd , netjes op tijd geen verrassingen
Snelle levering, super mooie broek, perfecte pasvorm en kwaliteit!!!
Mooie kwaliteit en nèt dat beetje anders, waardoor je je speciaal en bijzonder voelt!
Ik koop altijd de broeken van Summum. Ze passen perfect en zijn na vele keren wassen nog altijd mooi.
Website werkt prima, kleding is prachtig. Al met al een goede ervaring. Helaas was 1 broek te groot en die heb ik zonder problemen kunnen retourneren.
Bestelling liep vlot en zeer tevreden over het product.
Ik vind de kleding van summum kwalitatief goed! Service is prima. Snel antwoord op mailverkeer. Vriendelijkheid en klantvriendelijkheid Bedankt!
Mooie, aparte, betaalbare kleding voor de ‘rijpere’ moderne vrouw.
Ben al jaren van summum koop dat altijd .geweldig
Bestelde producten met zorg verpakt en snel geleverd. Daarbij al de benodigde formulieren om eventueel terug te sturen vind ik een goede service.
Heel blij met dit merk
En toen iets na 1x wassen tegenviel mocht ik het retour sturen
Zie bovenstaande
Snel en goede communicatie! Blij met mijn nieuwe top
Ik had voor een paar weken terug en sweater besteld. Doordat er iets mis was met mijn e mail account kreeg ik de orderbevestiging e.d. niet binnen. Vroeg me af of de bestelling wel aangekomen was. Heb toen gechat met een medewerker. Ik kreeg fijn en goed antwoord en gaf m’n sweater binnen twee dagen in huis. Keurig verpakt !
Snelle levering van product, helaas maat niet goed, retour gestuurd en geld weer snel terug gestort
2 mooie tops in de sale gekocht, ontzettend blij mee!
Mijn lievelingsmerk! En online super snel geregeld en heel eenvoudig. Maten vallen altijd hetzelfde, ook dat is fijn zeker als je niet kunt passen.
De tweede keer dat ik dit model kocht. Zit lekker, valt mooi, luchtig.
De online medewerker heeft mij zeer vriendelijk en goed geholpen waardoor ik een hele leuke blouse heb kunnen kopen.
Ik had even contact met iemand van de klantenservice van Summum en ik ben zeer vriendelijk geholpen met een goede tip. Dus al met al zeer tevreden . Warme groet, Marianne Helmich
Ik koop en kom graag bij Summum in Rotterdam. De dames zijn erg behulpzaam en geven goed en eerlijk advies. De kleding is van mooie goede kwaliteit, blijft ook mooi na aantal keren wassen/ stomen en ik hou persoonlijk veel van de blouses met borduursels erop. De broeken met wijde pijpen zitten hoog en mooi.
Snelle service en mooie kwaliteit spullen. Mooi afgewerkt. Ben er super blij mee.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam