Mooie tijdloze mode

Ik draag al vele jaren kleding vanSummum en het merk blijft me verrassen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

top

bestellen, snel in huis. retour, snel tegenreactie.

Snel, goed en netjes

Altijd alles goed gecommuniceerd , netjes op tijd geen verrassingen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, super mooie broek, perfecte pasvorm en kwaliteit!!!

Snelle levering, super mooie broek, perfecte pasvorm en kwaliteit!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum laat je bijzonder voelen!

Mooie kwaliteit en nèt dat beetje anders, waardoor je je speciaal en bijzonder voelt!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding van kwaliteit voor een goede prijs

Ik koop altijd de broeken van Summum. Ze passen perfect en zijn na vele keren wassen nog altijd mooi.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, snel en netjes geleverd

Website werkt prima, kleding is prachtig. Al met al een goede ervaring. Helaas was 1 broek te groot en die heb ik zonder problemen kunnen retourneren.

Heel goed!

Bestelling liep vlot en zeer tevreden over het product.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtige aanwinst! Goede service

Ik vind de kleding van summum kwalitatief goed! Service is prima. Snel antwoord op mailverkeer. Vriendelijkheid en klantvriendelijkheid Bedankt!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit, apart en betaalbaar.

Mooie, aparte, betaalbare kleding voor de ‘rijpere’ moderne vrouw.

Geweldige collectie

Ben al jaren van summum koop dat altijd .geweldig

Goed & blij met producten

Bestelde producten met zorg verpakt en snel geleverd. Daarbij al de benodigde formulieren om eventueel terug te sturen vind ik een goede service.

Zit altijd perfect

Heel blij met dit merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik krijg altijd complimenten over m’n kleding

En toen iets na 1x wassen tegenviel mocht ik het retour sturen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede pasvorm voor de ‘oudere’ jongere (57 jr)

Zie bovenstaande

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snel, goed

Snel en goede communicatie! Blij met mijn nieuwe top

Fijn en betrouwbaar!

Ik had voor een paar weken terug en sweater besteld. Doordat er iets mis was met mijn e mail account kreeg ik de orderbevestiging e.d. niet binnen. Vroeg me af of de bestelling wel aangekomen was. Heb toen gechat met een medewerker. Ik kreeg fijn en goed antwoord en gaf m’n sweater binnen twee dagen in huis. Keurig verpakt !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer tevreden over snelheid van leveren en kwaliteit product

Snelle levering van product, helaas maat niet goed, retour gestuurd en geld weer snel terug gestort

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Vlotte bezorging

2 mooie tops in de sale gekocht, ontzettend blij mee!

Geweldige kleding

Mijn lievelingsmerk! En online super snel geregeld en heel eenvoudig. Maten vallen altijd hetzelfde, ook dat is fijn zeker als je niet kunt passen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige broeken die heerlijk zitten

De tweede keer dat ik dit model kocht. Zit lekker, valt mooi, luchtig.

Super geholpen

De online medewerker heeft mij zeer vriendelijk en goed geholpen waardoor ik een hele leuke blouse heb kunnen kopen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele fijne broek en goed geholpen.

Ik had even contact met iemand van de klantenservice van Summum en ik ben zeer vriendelijk geholpen met een goede tip. Dus al met al zeer tevreden . Warme groet, Marianne Helmich

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie goede kwaliteit kleding

Ik koop en kom graag bij Summum in Rotterdam. De dames zijn erg behulpzaam en geven goed en eerlijk advies. De kleding is van mooie goede kwaliteit, blijft ook mooi na aantal keren wassen/ stomen en ik hou persoonlijk veel van de blouses met borduursels erop. De broeken met wijde pijpen zitten hoog en mooi.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle service en mooie kwaliteit spullen. Mooi afgewerkt. Ben er super blij mee.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam