Leuke collectie
Lieve Marga, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Super toffe blouses! Elk seizoen opnieuw originele pasvormen en kleuren.
Lieve Inge, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Gemakkelijke en duidelijke webshop.
Lieve Rosita, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Stoere en net even anders de broeken van Summum. Goede kwaliteit en je maat is ook gewoon je maat.
Lieve Dorine, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Hele mooie kleding Ik draag graag Summum
Lieve Monique, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Goede en snelle bezorgservice. Afgelopen week ging het helaas mis. Toen kreeg ik 2x een blouse thuisgestuurd ipv 1 blouse en 1 broek. Beetje slordig.
Lieve Colette, Bedankt voor je review! Vervelend dat er een fout is gemaakt in jouw vorige bestelling, sorry daarvoor! Fijn dat we je normaliter wel blij kunnen maken met onze kleding en service! Bedankt voor je mooie woorden over onze kleding. Groet, Livia
Echt geweldig service Altijd leuk personeel vriendelijk Prachtige kleding
Lieve Johanna, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Ik draag vanwege mijn leeftijd net graag een mouwloze top maar door het gebruikte materiaal kon ik de verleiding niet weerstaan. De top leidt de aandacht af van mijn bovenarmen en staat prachtig, mede door het ingestikte hemdje. Doel bereikt en superblij.
Lieve Mikkie, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Genoeg keuze. Mooie collectie en een vlotte service
Lieve Marie-jose, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Sinds een aantal jaren koop ik graag kleding van dit merk. De kleding straalt uit wie ik wil zijn. De kwaliteit is goed. En er is in elke collectie weer ruime keuze in kleuren en stoffen. De kleding valt goed op maat.
Lieve Stieneke, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Zo fijn als je dure bestellingen zo zorgvuldig worden verpakt en bezorgd
Lieve Jeanette, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding, verpakkingen en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Fijne draagbare kleding. Op en top vrouwelijk. Soms aan de prijzige kant.
Lieve Carin, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Voor mijn is Summum het beste merk aller tijden .
Lieve Sandra, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Snel verzonden,mooi verpakt!Het kleedje past goed en ziet er mooi uit!
Lieve Alexandra, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleedje :) Groet, Livia
In de winkels is nooit precies dat artikel wat jij zoekt er in de juiste maat en kleur. Online gelukkig wel en ook nog zonder de deur uit te hoeven. Ideaal!
Lieve Astrid, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze online kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Snelle levering en bij retour correcte afhandeling.
Lieve BL, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Snelle levering. Ook retourverwerking snel afgehandeld
Lieve Monique, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! :) Groet, Livia
Mooie kleding, van goede kwaliteit stoffen. Goede snit. Mooie heldere kleuren en vaak net even wat anders dan anders. Lengte van de broeken erg fijn voor de wat langere vrouwen.
Ik krijg vaak positieve opmerkingen als ik wat van Summum aanheb, het zit me goed en de collectie biedt steeds weer iets nieuws.
Lieve Dominique, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Summum heeft kwalitatief mooie kleding voor de vrouw die er goed uit wil zien. Kleuren zijn op elkaar afgestemd en de stoffen zijn veelal draagbaar. Ik voel zelfvertrouwen als ik kleding van summum draag.
Lieve Alaine, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Bedankt ook voor je feedback over onze maatvoering. Dit gaan we meenemen voor volgende collecties. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Super moooie kleren! Me kast ligt er vol mee! Mooie pasvorm! Goede service! Snelle levering Top! Top!
Lieve Sanne, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Mooie kleding van uitstekende kwaliteit! Ieder seizoen genieten van de nieuwe collectie.
Lieve Karin, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Vooral de beleving en gastvrijheid zijn me bijgebleven. Leuke verkoopmedewerksters met veel geduld. Top winkel in Maastricht!
Lieve Marion, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service in onze prachtige winkel in Maastricht! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Mijn summumkleding is na jaren nog steeds draagbaar. Mijn favoriete merk is echt Summum. Ook de jeans blue daze inmiddels aangeschaft.
Lieve Anneke, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe jeans :) Groet, Livia
Snelle levering, mooie kwaliteit en prachtig van kleur
Lieve Ingrid, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze mooi gekleurde kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam