Altijd supermooie kwaliteit kleding met een leuke twist!
Geweldige items, uitstekende service en voor herhaling vatbaar. Top merk voor mij, ik bestel altijd graag bij Summum., omdat wij geen Summum winkel in ons dorp hebben.
Fantastisch merk, mooie stoffen, prachtige prints en designs.
Heel blij met mijn broek en mouwloos topje met verrassende details. Snel geleverd
Snelle service, duidelijke website
Recent een spijkerbroek gekocht. Hij zit perfect en is van goede kwaliteit. Erg blij mee!
Heel blij met twee topjes, heerlijk materiaal , zit zoals beschreven. Veel mooie en vrouwelijke kleding
Heel prettig, ze dacht goed mee en heb een complete outfit gekocht.
Mooie kleding !!
Fijn merk met mooie, kwalitatieve en duurzame producten. De kleding blijft lang mooi en zit prettig. Helaas is retourneren wel een beetje omslachtig. Een retour moet eerst goedgekeurd worden, wat veel tijd kost en onnodig gedoe geeft.
De kleding van Summum heeft net dat beetje meer. De stijl, de vormgeving en de prints zijn zowel mooi als uniek. Daarnaast vind ik dat de kleding gemaakt is van mooie stoffen die lang meegaan en is het kleurgebruik top. De kleding die ik door de jaren heen gekocht heb zijn allemaal tijdloze kledingstukken met een mooie, warme kleur en unieke details.
Altijd snel geleverd netjes verpakt en makkelijk terug sturen als het nodig is.Leuke kleding en prima kwaliteit
Superleuke winkels, de dames zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Website is zeer overzichtelijk en bestelproces is erg makkelijk. De zending word netjes verpakt en is snel in huis. De collecties zijn fantastisch, elke keer weer verrast door de leuke kleding en mooie kleuren en qua pasvorm ideaal voor mij. Ik krijg altijd veel complimenten. Heel blij met Summum!! Draag bijna niets anders meer.
Fijne en mooie kleding. Als ik voor mijn kledingkast sta, heb ik geen keuze stress over wat te dragen De kled6van Summum valt altijd goed,ooie kwalite6en goed te combineren
Hele mooie jurk gekocht. Snel geleverd.
Was gaan passen in de Summum winkel in Maastricht bij hele leuke dames, maar helaas mijn maat niet, dan juiste maat gepast in een ‘allround’ winkel maar de dames daar waren zo onvriendelijk, kwamen niet helpen zeiden geen goededag, dus….. naar huis en lekker online geshopt. Snel verstuurd en helemaal blij! Ik ben niet zo van het online shoppen omdat ik wil voelen en zien. Dus perfect een fysieke winkel en online shop! Was nog niet zo bekend met Summum maar denk dat ik vaker ga.
Ik bestelde iets maar dat bleek toch niet op voorraad. Kreeg v dag al mail en ook meteen geld terug.
Goedemiddag, Ik ben al jaren een Summum fan en ook dol op palazzo broeken maar met een elastieken bank en plooien voor en extra wijd dat is echt teveel voor een iets stevigere Hollandse vrouw. Waarschijnlijk prachtig bij maat 36 en lang maar niet mooi denk ik al bij een maat 40 en ik mijn geval maat 42. Prachtige stoffen dat wel. De 42 halflange jeans van Daze past totaal niet qua maat. Dat is ook echt gek. Ik denk wel 2 maten te klein. Maar ik zou verder altijd voor Summum kiezen.
Hi Iris, Dank je wel voor je uitgebreide en eerlijke feedback 😊 Wat fijn om te lezen dat je de jurk en de stoffen zo mooi vindt en dat je al jaren een Summum-fan bent 👍. Tegelijk jammer dat de pasvorm van de palazzo broeken en de Daze jeans voor jou niet goed uitvalt. We begrijpen goed dat pasvorm erg persoonlijk is en dat dit per model en maat kan verschillen, wat het extra frustrerend maakt als iets dan niet goed zit. We waarderen het dat je ondanks deze ervaring toch trouw blijft aan Summum en je feedback met ons deelt 🙏
Goede hulp en makkelijke website.
Linnen blouse met prachtige kraag! Meer dan geweldig.
Ik kwam via Be One op jullie site terecht en werd direct aangetrokken tot jullie bijzondere ontwerpen en ook dat jullie vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Liefst zou ik altijd kiezen voor biologische materialen. Dat zou nog een mooie stap zijn voor jullie. Dus ik heb nu een paar leuke setjes en ben daar superblij mee. Hopelijk kunnen jullie me blijven verrassen. Met vriendelijke groet, Liesbeth
Super service. Bij onduidelijkheden goede service van de klantenservice.
Van elke collectie van Summum word ik blij. Er zitten altijd kledingstukken tussen die mjjn kledingkast aanvult en completer maakt. Summum gaat mee met de mode van het moment maar behoudt haar eigen stijl.
Summum heeft een snelle service de kwaliteit is uitstekend mooie stoffen ook voor de iets grotere maat
Met liefde verpakt en verzonden waardoor je zelf gekochte truitje bij ontvangst een cadeautje lijkt.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam