Prachtige tijdloze kleding, goede kwaliteit en apart. Ik ben er blij mee.
Goedemiddag, Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je blij bent met onze tijdloze en kwalitatieve kleding. Groet, Pien
1 week wachten geen oplossing Het pakketje niet ontvangen
Goedemiddag, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent, dat begrijpen we helemaal. We vinden het erg jammer dat je je pakketje niet hebt ontvangen. Zodra een zending zoekraakt, zijn we helaas afhankelijk van het onderzoek van de vervoerder, en dat kan soms wat tijd kosten. Dat is natuurlijk erg frustrerend, en we begrijpen je teleurstelling goed. Omdat het pakket uiteindelijk niet is teruggevonden, hebben we inmiddels volgens afspraak het volledige bedrag aan je terugbetaald. Onze excuses voor het ongemak, en hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer beter van dienst zijn. Vriendelijke groet, Pien
Mooie kleding Snel geleverd En zonder problemen kunnen terug sturen
Beste Dorry, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en ons retourproces. Groet, Pien
Mooie kleding van goeie kwaliteit
Beste Desiree, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je onze kleding comfortabel en van goede kwaliteit vindt. Groet, Pien
Snelle verzending en blij met de aankoop.
Beste Ytje, Wat fijn om te horen, bedankt voor je bericht! We zijn blij dat je blij bent met je jurk en onze snelle verzending. Groet, Pien
Ik heb een hekel aan shoppen maar ik kom graag bij de Summum. Het is echt één van mijn favoriete merken. Ik word altijd heel goed geholpen. Na de bevalling van mijn zoontje ben ik vrij onzeker geworden en het was tijd voor nieuwe kleding. Ik ben heel goed geholpen door de dames en ze zijn altijd erg behulpzaam en vriendelijk. Ook raak ik altijd geïnspireerd door wat ze dragen en komen ze zelf ook altijd met leuke items naar me toe. Ik heb een hele mooie broek gekocht en op de website nog een extra broek en blouse die niet in de winkel waren. Heel erg bedankt weer!
Beste Sunny, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je je altijd welkom voelt in onze winkels en dat ons team je zo goed kan helpen en inspireren. Veel plezier met je nieuwe aankopen, en we zien je graag snel weer terug! Groet, Pien
Ik vind de collectie deze winter erg mooi en ben er blij mee.
Goedemiddag, Dank je wel voor je positieve reactie! Fijn om te horen dat je blij bent met onze wintercollectie. Groet, Pien
Makkelijk bestellen en waar nodig retourneren
Beste Diana, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestellen en retourneren. Groet, Pien
Super mooie kleding, prachtige stores en vriendelijk en vakkundig personeel. Ik ben superfan, draag al jaren kleding van Summum.
Beste Corina, Wat geweldig om te horen, bedankt voor je enthousiasme! We zijn blij dat je al jaren zo’n fan bent van onze kleding en service. We hopen je nog lang te mogen verwelkomen in onze winkels! Groet, Pien
Beste Anne, Wat fijn om te horen, bedankt voor je positieve reactie! Groet, Pien
Mooie kleding, valt goed op maat. Snelle levering. Mooie collectie weer voor de winter.
Beste Thea, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat de kleding goed past en je tevreden bent over de snelle levering en collectie. Groet, Pien
Inmiddels ben ik een super Summum-fan! Van mijn eerste Blue Daze Denim in 2020 tot een bijna volledig garderobe met goede basics en bijzondere items als mijn glitterbroek én top: ik krijg altijd wel een reactie van volslagen vreemden. “Waar heb je die trui / dat vest / die glitterbroek vandaan?” SUMMUM!
Beste Nadi, Wat leuk om te horen, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de pasvorm en onze collectie. En natuurlijk extra leuk dat je regelmatig complimenten krijgt! Groet, Pien
Foto op de website komt overeen met de werkelijkheid. Makkelijk bestellen en vlot geleverd. Draag al jaren Summum en bevalt uitstekend!
Beste Liliane, Wat fijn om te lezen dat je al jarenlang plezier hebt van Summum en dat alles bij je bestelling goed overeenkwam met de foto en verwachtingen! Het is geweldig om te horen dat onze kleding en service je zo goed bevallen. Dankjewel voor je enthousiaste review en aanbeveling! Groet, Livia
erg leuke kleding en mijn bestelling had ik een dag later al in huis!
Beste Anja, Wat heerlijk om te horen dat je bestelling supersnel bij je was en dat je zo blij bent met je kleding! Fijn dat alles naar wens was. Dankjewel voor je positieve feedback en aanbeveling. We kijken ernaar uit je weer te verrassen met onze collecties! Groet, Livia
Ik slaag altijd bij Summum, mooie kleding van goede kwaliteit. Netjes maar toch casual.
Beste Elly, Wat fijn om te lezen dat je altijd slaagt bij Summum en zo blij bent met onze kleding! Geweldig dat je onze items netjes maar toch casual vindt. Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verrassen met onze collecties! Groet, Livia
Ik shop eigenlijk altijd bij Summum in de 9 straatjes, heel fijn om de bekende gezichten te zien die mij elke keer weer vriendelijk begroeten en helpen. Of ik nu in de sale kom shoppen of even lekker los ga op de nieuwe collectie, mijn halve kledingkast bestaat uit Summum basics en specials :-) Summum maakt mij vrolijk! Het merk, de uitstraling, de mensen in de winkel! Liefs, Natalie 1015GC, 75d
Beste Natalie, Wat een heerlijke review om te lezen! Fantastisch om te horen dat je altijd zo blij wordt van Summum, de winkel, het personeel en natuurlijk onze collecties. Geweldig dat je halve kledingkast uit Summum bestaat, dat is echt een compliment voor ons merk. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen en dat je ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit je snel weer te zien in de 9 Straatjes of online! Liefs, Livia
Heerlijke stofjes, comfortabel, net even anders dan anders. Snelle levering, kortom zeer tevreden!!
Beste Kora, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Summum! Geweldig dat je de stofjes en comfort waardeert en dat onze kleding net even anders is. We vinden het ook goed om te weten dat de levering snel bij je aankwam. Dankjewel voor je review en je aanbeveling! Groet, Livia
wat ik ook nodig heb voor mijn werk en privé aan kleding, het personeel van SUMMUM voelt naadloos aan wat voor mij de juiste kleding is. Ze nemen de tijd, kennen mij en mijn familie persoonlijk en werken, ook als het druk is, nooit gehaast. En altijd krijgt mijn partner en ik een heerlijke koffie!
Beste Nelleke, Wat een prachtige review, heel erg bedankt! Het is fantastisch om te horen dat je al zo lang fan bent van onze winkels en dat ons personeel precies aanvoelt wat bij jou past. We doen ons best om iedereen de aandacht en service te geven die jij beschrijft, en het is geweldig om te weten dat dit zo gewaardeerd wordt én dat jij en je partner genieten van een heerlijke koffie bij ons. Groet, Livia
De bestelling ging vlot, was mooi verpakt. De kleding zelf is van heel goede kwaliteit. Zeer tevreden dus!
Beste Cindy, Dank voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de vlotte service, de verpakking en de kwaliteit van onze kleding. Dat horen we graag! Groet, Livia
Snelle levering, kleding mooie kwaliteit en bij retour snelle terugbetaling.
Beste Annemieke, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van de kleding en het soepele retourproces. Groet, Livia
Prachtige kleding. Bezorging mag soms iets sneller. Prijzig.
Beste Judith, Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de kleding. We nemen je feedback over de bezorging mee om te kijken waar we dit kunnen verbeteren. Groet, Livia
Easy to wear and nice looking, good fabric!
Beste Marijke, Wat fijn om te horen dat je blij bent met de kleding en dat de pasvorm en stof goed bevallen! Dank voor je mooie review. Hartelijke groet, Livia
Jammer dat er hier maar weinig winkels zitten die het verkopen aan de ander kant ook weer fijn want dan loopt niet iedereen er in
Beste Jackie, Wat leuk om te horen dat Summum zo goed bij je past en dat je blij bent met onze kleding! Fijn dat je het exclusieve karakter van onze winkels ook waardeert. Hartelijke groet, Livia
Mooie kleding, fijne stoffen
Beste Denise, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding en de stoffen! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben. Hartelijke groet, Livia
Summum zit altijd fijn, mooie kwaliteit en leuke aparte kleding. Heel blij met dit jasje
Beste Loes, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe jasje! Fijn dat de kwaliteit en pasvorm van Summum je zo goed bevallen. We wensen je veel plezier met het dragen ervan. Hartelijke groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam