Mooi product , fijn materiaal en goede pasvorm

Op tijd bezorgd in stevige doos . Ik heb vaker summum broeken en ook een korte broek waar ik echt mee “ wegloop” ! Deze nieuwe broek is prachtig okerkleurig . Nét wat ik mooi vind.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Prachtige kleding en erg goed geholpen!

Ik heb een mooie jurk voor de bruiloft van mijn broertje gevonden bij Summum! Toen er een foutje in de jurk zat ben ik zo goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ziet eruit zoals op het plaatje. Maat is goed.

Mooie kleding!

Mooie broek besteld, goed en snel ontvangen. Zeer tevreden met mijn aankoop!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Snelle levering en betrouwbaar.

Je krijgt waar voor je geld en ook de reourzending wordt prima afgehandeld.

Wunderschön

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd mooie collectie voor ieder wat wils.

Altijd mooie collectie van stoer tot vrouwelijk.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Snel en simpel besteld.

Overzichtelijke website. Alles duidelijk via de mail. Gewoon zo als je dat wenst!

Super goede kwaliteit!

Helemaal blij met mijn nieuwe jeans!

Super vrouwelijk mooi merk

Goede pasvorm, mooie kleuren

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

echt helemaal top! hoe blij kan je zijn

Heerlijk kleding en alles valt te combineren soms heb je van die keren dat je echt gelukkig bent met je nieuwe aankopen

Prachtige jurk

Ik heb een hele mooie feestelijke jurk gescoord van Quincy haar collectie❤️ Super blij mee en al veel complimenten gehad. Qua maat valt hij ook prima

Top team

Altijd snelle service, leuke collectie en als er iets mis is wordt t opgelost!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle bezorging en mooie kleurige kleding

De pasvorm is goed, mooie stoffen en snel bezorging. Erg tevreden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ben zo blij met m’n shirt, had twee maten besteld en eentje teruggestuurd. Goede service.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stoffen en goede pasvorm

Goede kwaliteit, mooie stoffen en goede pasvorm

Alles super geregeld

Snel verzonden, mooi verpakt. Niets op aan te merken….

Gewekdig

Prachtige collectie

Ik heb online gekocht omdat de blouse in de winkel uitverkocht was . En deze waren snel geleverd . Zo blij mee ! Gaan in de koffer mee naar city trip naar Madrid . ❤️

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mode die precies bij mij past!!

De kleding is perfect afgestemd op de znederlandse vrouw, met echte Nederlandse maten.

Prachtige kleding & super service

Niet alleen prachtige kleding maar ook de klantenservice is fantastisch. Er was iets fout gelopen met mijn bestelling maar dit werd supersnel opgelost door de klantenservice van Summum.

Op en top vrouw!

Wat een mooie kledinglijn en wat jammer dat je uiteindelijk toch moet kiezen! Maar eenmaal gekocht en gepast voelde ik me (nog meer) op en top vrouw. Mijn garderobe is bijna weer compleet voor de zomer.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn 1e aankoop van Summum; prachtig ontwerp en mooie kwaliteit; er zal snel een 2e aankoop volgen.

Prachtige collectie

Wederom prachtige collectie kleding waarbij gebruik gemaakt wordt van kwalitatief goede stoffen. Bestelproces gemakkelijk en snelle levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Luxe kleding tegen normale prijzen.

Ik heb nu diverse kledingstukken van SUMMUM in mijn kast. En elke keer dat ik zo'n kledingstuk draag voel ik me goed en besef ik dat dit een goede aankoop is geweest.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam