Snelle levering. Blij ben ik met de artikelen in maat 32, dit bieden niet veel merken. Super.
Beste Ingeborg, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met zowel onze service als de snelle levering! Geweldig dat de artikelen in maat 32 goed bij je passen en dat je blij bent met je aankopen. Hartelijke groet, Livia
Prachtige broek gekocht, mijn ervaring met Summum is heel goed. Prachtige items elk seizoen weer. Vorig jaar had ik pech met een broek, perfect opgelost. Love Summum!
Beste Karen, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze site, de items en de klantenservice. Geweldig dat een eerder probleem met een broek perfect is opgelost en dat je elk seizoen weer met plezier bij ons shopt. We vinden het super dat je zo’n fan bent van Summum! Hartelijke groet, Livia
Summum biedt prachtige kleding aan van prima kwaliteit. Voor ieder figuur is er wel iets passends te vinden, ook voor de volslankere vrouw. De stoffen zijn niet standaard en behouden hun mooie kwaliteit. Echt een heel goed merk!
Beste Linda, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de stoffen en dat onze kleding voor ieder figuur passend is. Geweldig dat je Summum als een goed merk ervaart. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je aankopen! Hartelijke groet, Livia
Summum heeft een goede pasvorm en de kwaliteit is prachtig. En mooi Nederlands merk met veel diversiteit in de collectie waardoor er voor iedereen wat moois en passends te vinden is. Ook fijn dat jullie maat range de meeste mensen kan bedienen!
Beste Daniela, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en de diversiteit van onze collectie. Geweldig dat onze maat range voor jou goed werkt en dat je het waardeert dat Summum een Nederlands merk is. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je aankopen! Hartelijke groet, Livia
De kleding blijft mooi ook na verschillende keren wassen . Mooie materialen. Het is modieus en draagbaar , vrouwelijk maar toch ook stoer. Vaak krijg ik complimenten als ik kleding van summum draag . Ik ben elke keer weer benieuwd als de nieuwe collectie van het seizoen uitkomt.
Beste Gertie, Bedankt voor je prachtige review en de mooie 9! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de materialen en het modieuze karakter van onze kleding. Geweldig dat je er ook vaak complimenten over krijgt. We hopen dat je met veel plezier naar de nieuwe collecties uitkijkt en er net zo van geniet als wij van het maken ervan. Hartelijke groet, Livia
Vlotte levering, goede prijs, kwaliteit verhouding. Erg mooie kleding.
Beste Annemieke, Bedankt voor je mooie review en de 10! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de rok, de prijs-kwaliteitverhouding en de vlotte levering. Fijn dat alles naar wens was! Veel plezier met je nieuwe rok en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Livia
Na de eerste keer een broek besteld te hebben, zijn er nog twee nieuwe bestellingen gevolgd. Top kwaliteit en mooie pasvorm. Kleur komt goed overeen met de foto.
Beste Gerry, Wat een prachtige review, dankjewel voor je 10! 🌟 Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en dat de kleuren overeenkomen met de foto’s. Fijn ook dat je na je eerste bestelling direct nog twee keer hebt besteld, dat is voor ons het mooiste compliment. 💛 Heel veel plezier met je nieuwe broeken en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Livia
Ben ook erg fan van de mooie knits. Heb prachtige truien en vesten gekocht en ook 2 geweldige colberts/blazers en broeken. De kleding is trendy en tijdloos tegelijk, daar hou ik van. Veel ervan past echt in een capsule wardrobe andere stukken zijn wat tijdelijker, maar alles is kwalitatief erg sterk en springt er echt uit. Ik krijg er vaak complimenten over.
Beste Grietje, Dankjewel voor je prachtige review en je 10! 🌟 Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de knits, blazers en broeken van Summum. Heel mooi dat je onze kleding zowel trendy als tijdloos vindt – precies dat gevoel willen we meegeven. En complimenten krijgen over je outfits is natuurlijk altijd extra leuk! Heel veel plezier met je capsule wardrobe én de meer uitgesproken stukken. We hopen je snel weer terug te zien. 💛 Hartelijke groet, Livia
Altijd blij met mijn kleding van Summum! Winkels en website prettig. Snelle levering en nogmaals goede sale! Tevreden klant dus!
Beste Ellis, Wat een fijne review, dankjewel voor je 10! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met zowel de sale als je aankopen bij Summum. We vinden het leuk dat je de website en winkels ook prettig ervaart. Heel veel plezier met je nieuwe items en hopelijk tot snel weer! 💛 Hartelijke groet, Livia
Snelle levering, goede pasvorm en kwaliteit!
Beste Nancy, Bedankt voor je prachtige 10! 🌸 Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de service, levering en natuurlijk de kwaliteit en pasvorm van onze kleding. We hopen je snel weer terug te zien bij Summum! Hartelijke groet, Livia
Heb een mooie top besteld. Zoals altijd ziet het er goed uit. Zal mooi staan in de winter onder een jasje.
Beste Rebecca, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de top helemaal naar wens is en dat je hem straks in de winter leuk kunt combineren onder een jasje. ✨ We wensen je alvast veel plezier met dragen en zien je graag weer terug bij Summum! Hartelijke groet, Livia
Zeer vlotte aankoop en levering
Beste Christ, Bedankt voor je fijne review en je mooie beoordeling! Wat goed om te horen dat zowel de aankoop als de levering zo vlot zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe Summum item en hopen je snel weer terug te zien in onze shop. Hartelijke groet, Livia
Ik draag al jaren Summum Woman; Het draagt fantastisch : kleding blijft mooi. Pasvorm is top. Summum Woman staat voor comfort, vrouwelijk, duurzaam. Ik zou dit merk zeker aanbevelen. Probeer het en hé wil niets anders meer.
Beste Annelies, Wat een prachtige review, heel erg bedankt! Geweldig om te lezen dat je al jarenlang zo tevreden bent met Summum Woman en dat je onze kleding zo waardeert om de pasvorm, het draagcomfort en de duurzaamheid. Dat je ons merk omschrijft als vrouwelijk en een echte aanrader, vinden wij een groot compliment. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je Summum items en dat je steeds opnieuw dat vertrouwde gevoel ervaart wanneer je onze kleding draagt. Hartelijke groet, Livia
Ik had n lange zwarte spijkerrok besteld daar Ik deze ook heb vd afgelopen collectie in het blauw had ik nu ook maat 38 besteld de zwarte valt echter veel kleiner, wat ik heel jammer vind is dat het niet omgeruild kon worden moest ik weer opnieuw bestellen en weer 129 euro betalen,dat is voor mij een behoorlijk bedrag moet eerst wachten op teruggave van van 129 euro en hopen dat ik de zwarte dan nog kan bestellen,
Beste Carine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We begrijpen heel goed dat het vervelend is om eerst opnieuw het volledige bedrag te moeten betalen en te wachten op de terugbetaling van je eerdere bestelling. Dat is inderdaad niet ideaal, zeker als je graag hetzelfde artikel in een andere maat wilt ontvangen. We nemen je feedback mee, want we willen het bestel- en retourproces zo prettig mogelijk maken voor onze klanten. Hopelijk lukt het je alsnog om de zwarte rok in jouw maat te bemachtigen en zul je er net zo blij mee zijn als met je blauwe rok. We wensen je veel plezier met je aankopen en zien je graag terug bij Summum. Hartelijke groet, Livia
Mooie dames snit met een tikkeltje durf kwa details ,Snelle en propere verpakking
Beste Antoinette, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je de pasvorm en details van onze collectie zo weet te waarderen. Ook fijn dat de verpakking en levering naar wens waren. We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van je aankoop en kijken ernaar uit je snel weer terug te zien bij Summum. Groet, Livia
Dit model had ik al in een blauwe variant, die zit zooo lekker en nu ook de roze gescoord…leuke details en een knoop gulp… ik ben er blij mee!!
Beste Saskia, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat de roze variant van ons spijkerbroekmodel je ook zo goed bevalt, zeker als je de blauwe al zo lekker vond zitten. Leuk dat je de details en de knoopgulp ook waardeert! We hopen dat je er veel plezier van hebt. Groet, Livia
Mooie kleding en snelle levering
Beste Mary, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met zowel onze kleding als de snelle levering. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet te vinden bij Summum! We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items. Groet, Livia
Prachtige kleuren en top kwaliteit kleding. Ik ben helemaal fan v Summum!
Beste Martien, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en de kleuren van onze kleding. We begrijpen dat de pasvorm soms wat ruim kan vallen en nemen dit mee in onze overwegingen voor toekomstige collecties. Geweldig dat je fan bent van Summum! Groet, Livia
Al meerdere bestellingen gedaan maar altijd top , wat betreft kwaliteit, pasvorm en snelle levering.
Beste Kitty, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en snelle levering van onze kleding. Geweldig dat je zo goed je maat weet bij Summum en we hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items. Groet, Livia
super site ,duidelijk en makelijk bestellen,en dan ook vlug in huis!!
Beste Natascha, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze site en dat het bestellen bij Summum makkelijk en snel verloopt. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet te vinden. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items! Groet, Livia
pakket wordt met zorg ingepakt, mocht je het terug sturen dan wordt dat prima afgehandeld.
Beste Fenna, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze zorgvuldige verpakking en vriendelijke service waardeert, en dat het retourproces naar wens verloopt. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items! Groet, Livia
Mooie goede kwaliteit van de kleding Snel bezorgd en goed verpakt. En het is net een kadootje als je het uitpakt.
Beste Antonia, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van onze kleding en dat je de levering en verpakking als een cadeautje ervaart. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items! Groet, Livia
Geweldige collectie, en mooie stoffen en combinatie! Echt Top
Beste Conny, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze collectie en de mooie stoffen. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum en plezier beleeft aan het combineren van je items. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items! Groet, Livia
Altijd een fijne sfeer in Rotterdam, goed geholpen en persoonlijke aandacht.
Beste Miranda, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je altijd zo goed geholpen wordt in onze Rotterdamse winkel en dat je de persoonlijke aandacht waardeert. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Groet, Livia
Meestal koop ik in de winkel, maar merk wel dat jullie website duidelijk en sfeervol is, zodat alle items een zeer duidelijk beeld geven waardoor het bestelen via de webshop een stuk aantrekkelijker wordt
Beste Marion, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk en sfeervol vindt en dat het bestellen via de webshop zo aantrekkelijk wordt. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum. Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam