Super mooie katoenen jurk, en ontzettend snelle levering

100% katoenen jurk, je vindt het niet zoveel meer. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Best prijzig, maar dubbel en dwars waard. Kreeg er nog een leuke strandtas bij.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtig

Mooie vollectie

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Al jaren vaste klant, zowel in de winkels als online!

Mijn favoriete merk, zeker in mijn leeftijdscategorie, elk seizoen koop ik weer leuke nieuwe items! Ook bij klachten hele goede service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne pasvorm voor mij als lange vrouw

Summum heeft een fijne pasvorm en is modieus. Toch zijn bepaalde items heel tijdloos en draag ik die al jaren. Ik koop in de winkel, maar ook online. As ik online koop, komt het niet vaak voor dat iets niet past. Is dat echter het geval, dan is het heel makkelijk om kleding weer terug te sturen.

Mooie collectie

Ik word erg blij van de nieuwe collectie. Veel variatie, zowel casual als chic. Heerlijke stoffen, mooie kleuren/dessins. De dames in de winkels weten precies wat er is, wat mooi combineert, en doen veel moeite om passende sets aan te reiken. En de website is erg gebruikersvriendelijk.

Prachtige jurk

De jurk is prachtig! Hij voelt heerlijk aan, mooie kwaliteit. De verzending was vlot, communicatie helder.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Première commande chez Summum. Entièrement satisfaite de l article acheté.

Je découvre cette marque de vêtements. Les modèles et matières sont vraiment beaux. Les prix sont trop chers pour moi, ceci explique pourquoi je n ai pas mis 5 étoiles.

• N/A

Heel erg goed!

Kreeg een e-mail van Summum met een kortingscode voor m’n verjaardag….. Wilde deze gebruiken maar het werkte niet, email gestuurd en Pien reageerde supersnel en gaf me advies…..helaas dat werkte nog niet. Uiteindelijk heeft ze een nieuwe code voor me aangevraagd (na 3 mislukte pogingen!) en deze werkte wel, dus kon m’n bestelling gaan doen. Ben heel blij met de bestelde blouse!!! Heb haar heel hartelijk bedankt voor deze super service.

Prima levering

Prachtige, mooi gemaakte originele kleding. Kleding wordt zorgvuldig verpakt en bezorgd. Heel tevreden mee.

In de spotlight!

Soms kom je een merk tegen dat alles heeft: stijlvolle kleding, een goede pasvorm én hoogwaardige kwaliteit; Summum is zo’n merk. Ze combineren elegant met vlot, zonder in te boeten op comfort. En dat doen ze op een verantwoorde manier: zo duurzaam mogelijk en eerlijk geproduceerd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Indien artikel niet naar wens, betaalt Summum na retour direct terug.

Kleding is mooi. Bij retour wordt het bedrag direct teruggestort. Bij anderen duurt dit vaak 14 dagen. Wat niet nodig is. Summum wijkt hiervan af. Wat ik klantvriendelijk vind.

Prachtig, apart en stijlvol

Prachtige luchtige blouse…zowel voor nette als alledaagse situaties te dragen en te stijlen Heel leuk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooi shirt met prachtige kleuren

Summum heeft aparte kleding met leuke accenten

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eindelijk de perfecte broek!

Met mijn lange benen is het vaak lastig om een goed passende broek te vinden. De maatvoering van Summum is mij op het lijf geschreven. Mooie kwaliteit, goede pasvorm en een supersnelle service!

Mooi kledingmerk, goede pasvorm

Summum….de naam zegt het eigenlijk al!! Mooi kledingmerk met een eigen stijl. De kwaliteit van de kleding is goed en er wordt gebruik gemaakt van mooie stoffen. Daarnaast heeft het een hele goede pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie duidelijke website. Altijd leuk om te zien.

Zeer goede ervaringen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Super fijne kleding top merk!

Altijd prachtige nieuwe collectie. Mooie en kwaliteitskleding. Bestel met regelmaat via internet of ik ga naar een dichtsbijzijnde winkel die Summun verkoopt. Altijd weer opnieuw verrast van de prachtige collecties!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super vrouwelijk voor klein en groot

Mooie mode

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding goede kwaliteit en net even wat anders. Houd ik van.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, fijne materialen en goede pasvorm!

Ik bestel graag bij Summum. De kleding is mooi, de service goed en de verzending snel. Ik word blij van alle kledingstukken die ik bij Summum heb gekocht en draag ze altijd met veel plezier. In de kleding van Summum voel ik me altijd mooi!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vlotte levering en goede kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie originele kleding verpakt in een perfect mooie doos!

Ervaring: top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super trots met mijn mooie jurk !

Snel en makkelijk besteld, verschillende betaalopties en vlot geleverd. Ik ben heel erg blij met mijn prachtige jurk van Summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding van goede kwaliteit, alleen mag de afhandeling van online bestelling in 't magazijn be

Online een bestelling gedaan. Het bestelproces verliep goed en soepel. Binnen 2 à 3 dagen werd de bestelling afgeleverd in goede orde. Echter was er een broek verkeerd geleverd. Ondanks de beschrijving van de broek, bleek een deel van het artikelnummer overeen te komen, wat niet door de laatste kwaliteitscontrole voor verzending is opgemerkt. Maar de service om 't te corrigeren, is klantvriendelijk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super snel geleverd en keurig verpakt. Had meerdere artikelen en maten besteld, retourneren gaat makkelijk en prima afgehandeld.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam