Fijne webwinkel

Snelle levering, en mooie kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle kleding waarin elke vrouw zich mooi voelt!

Bijzondere dessins, mooie stoffen, confectie is kwalitatief goed en blijvend mooi, maar het allerbelangrijkste: “Er is geen merk waar je je beter in voelt”!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel draagbare kleding maar wel net een tikje apart!

Goede klanten service, fijne winkels, snelle verzending.

Kleding wat past

Summum is mijn merk. Kleding zit goed, altijd gekleeed. En ze gaan lang mee, want ik heb nog modellen van 3 jaar geleden en nog steeds mooi

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Na klacht goed opgelost

Mooie blouse ontvangen nadat ik al een tijd niks bij Summum had besteld. Kreeg ik een mooi ingepakte blouse in een doos dat was top. Helaas zaten er 2 beschadigingen in maar ik mocht de blouse kosteloos terugsturen. Kreeg ik bevestiging van mijn retour en zou ik de retourkosten alsnog moeten betalen maar gelukkig kreeg ik deze alsnog teruggestort. 2e bestelling gedaan kreeg ik dezelfde blouse met dezelfde beschadigingen terug. Ik was verbijsterd. Gelukkig goed opgelost na contact met de klantenservice wat je mag verwachten van een duur merk.

Mooie blouse

Goede kwaliteit en mooie kleding Snelle en correcte service

Gewoon goed

Ik had een blouse besteld maar te klein. Makkelijk terugsturen want retour label al bij de verpakking. Maat groter besteld en die was er binnen 1 dag.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Lekker zittende korte broek

Erg fijne korte broek. Stevige jeans en maakt mij mooi slank.

Altijd hele leuke kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige kleding, fantastische winkelervaring!

Heb een hele gezellige fijne winkelmiddag gehad in filiaal Haarlem, hele vriendelijke behulpzame verkoopster. Ook heb ik een webbestelling geplaatst en ook dat ging helemaal top. Kreeg veel info wat zeer werd gewaardeerd. Summum heeft prachtige kwaliteit kleding, ik ben heel tevreden en blij met mijn aankopen.

Super tevreden

Ik ben super tevreden over Summum. Het is een mooi merk met een goede pas vorm ook voor de wat vollere vrouw.

Snelle en goede service

Bestelling wordt vlug bezorgd. Heb net een broek retour gebracht waar de naad kapot was deden niet moeilijk kreeg meteen mijn geld terug of een andere broek. Top service

Vriendelijke behulpzame services

Vriendelijk, geduldig en behulpzaam. Passen de prijs aan als de bestelde artikelen paar dagen erna afgeprijsd zijn. Beantwoorden vragen vriendelijk en correct. Voor mij goed passende kleding en stijl. Eenvoudig bestellen en retourneren (kleine bijdrage voor retourneren, maar goedkoper dan parkeerkosten). En thuis op gemakkie lekker passen en combineren uit de kast.

Fijn

Oké

Gewoon goed

Mooie kleding en net even anders. Alhoewel het merk Summum al jaren bestaat de laaste tijd koop ik vaak kleding van Summum. Krijg vaak complimenten van vrienden. De verzending is snel en goed verpakt. In 1 woord gewoon goed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

prachtig stijlvol eigentijds voor iedere vrouw!

Mooie unieke kleding met een eigentijds karakter! De kledingadviezen zijn heel fijn en eerlijk! Daarnaast wordt er meegedacht om jouw outfit echt persoonlijk te maken en op maat voor jou!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik werd daar in het zonnetje gezet! Ik ging helemaal Happy weg met mijn nieuwe outfit en nieuwe adviezen. Echt GEWELDIG! Groetjes Monique

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum heeft mooie kleding van hoogstaande kwaliteit met goede pasvorm. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en nu toe zijn alle artikelen naar wens!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Mooie kleding, net iets apparter dan de rest.

Een fantastisch kledingmerk

De kleding is prachtig gemaakt, mooie stoffen, constante maatvoering, aparte modellen. Kan zowel sportief als fancy gedragen worden. Ik wordt hier heel blij van.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending en makkelijk retour

Altijd mooie kleding van summum! Snelle verzending, mooi verpakt en kan makkelijk retour.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Toller Artikel, genau wie auf dem Photo abgebildet. Größenbeschreibung richtig.

Guter Kundenservice und einfache Retoure -alles bestens

• k.A.

Fantastische ,hippe en comfortabele kleding.

Ik voel mij altijd heel goed in kleding van summum. Het is stoer en toch vrouwelijk. En de kleding is vooruitstrevend op de mode. En ik vind het fijn dat het een Nederlands merk is. Van de blue daze collectie ben ik ook een grote fan. Alle jeans van deze tijd in de collectie.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is voor mij echt summum.

Snel verstuurd. Mooi verpakt. Prachtige jurk, super vrouwelijk. Tijdloos, mooie kwaliteit

Meestal prima

Prima alleen soms zijn de modellen het net niet .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam