Zowel in de winkel als online, kun je de mooie collectie kopen. Vind het altijd fijn om de materialen te voelen en de mooie kleding te passen in de winkel. Maar het online bestellen is mij ook goed bevallen.
Summum vind ik een prachtig merk met mooie kwalitatieve kleding. Het valt ruim dus ik bestel een maatje kleiner (en broeken zelfs 2 maten). de bezorging met DHL is ok, alleen vind het vervelend dat steeds minder pakket punten in de buurt DHL in hun pakket hebben; daardoor moet ik omrijden. Is wel een teken dat DHL niet geliefd is onder de pakketpunten. Zou fijn zijn als daar meer keus in komt. Of bij het bestellen (dat je de keus hebt voor een andere dienst dan DHL) of DHL meer beschikbaar is bij pakketpunten voor particulieren
Hi Liane, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je onze kleding mooi vindt! Bedankt ook voor je feedback op onze bezorgmogelijkheden. Dit nemen we serieus en gaan we meenemen voor de toekomst! Groet, Livia
Ondanks dat ik het item terug moeten sturen. Was te groot is de levertijd is top, de volgende dag al in huis!
De kleding wordt snel opgestuurd en is zeer netjes verpakt. Het uitpakken alleen al voelt als een cadeautje. Prachtige kleding van goede kwaliteit
Heel vlugge levering Mooi en verzorgd verpakt Past perfect
Fijn dat dit merk ook voor de gewone Nederlandse vrouwen maten is gemaakt
De rokken zijn fantastisch en ik kon niet kiezen tussen 2 modellen rok en jullie weten, wat ik ook kies het staat me en voel me geweldig.
Online besteld en snel geleverd
Makkelijk online bestellen. Snelle bezorging. Mooie collecties. Ik heb mijn eerste aankoop gedaan en ben heel tevreden. Voor herhaling vatbaar.
Heel blij met mijn colbert en truitjes van Summum. De pasvorm is perfect en de kwaliteit echt goed. I’ll be back!
Snelle levering , betrouwbaar en perfecte pasvorm!
Hele leuke collectie. En in vele maten verkrijgbaar. Snelle verzending en achteraf betalen.
Super snel , netjes ingepakt. Kortom , niets op aan te merken top!
Altijd een mooie en vernieuwende collectie in goede kwaliteit. Levering en retournering goed geregeld. Ik kijk er ieder seizoen weer naar uit!!!
Ik ben gek op summum en wil eigenlijk niks anders. Dus er hangt al heel veel in mijn kast maar er kan nog meer bij! Groetjes
Ik kocht de de wollen truien met boothals in werkelijk alle kleuren. Het model, de pasvorm, de kleuren...allemaal super. En dan deze nieuwe collectie...de lichtblauwe trui en het lichtblauwe vestje. Helemaal mooi.
Hele mooie stijlvolle kleding voor casuel of een feestje
Ik vindt de kleding mooi en stijlvol.
Hi Annet, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je onze kleding mooi vindt! Groet, Livia
Ik draag graag kleding van SUMMUM omdat het mij bijna altijd gelijk goed zit! SUMMUM maakt leuke, vrouwelijke en ook stoere ontwerpen met een geweldige pasvorm. SUMMUM gebruikt fijne stoffen en materialen die meestal lang mooi blijven na een aantal wasbeurten. Kortom, SUMMUM is één van mijn favoriete merken welke veel in mijn kledingkast te vinden is!
Vlotte snelle levering En altijd super gave kleding. Ben er blij mee
Summum eerste maal ontdekt op uitstap in Den Haag. Leuke winkel met vernieuwde mode, een vleugje gedurfd zelfs. Sindsdien blijven volgen, als we richting Nl gaan kijk ik of er een Summum boetiek is. Mss binnenkort België?
Maten kloppen over t algemeen Behalve deze laatste aankoop
Hoi Lonneke! Bedankt voor je beoordeling! Bedankt voor je feedback over onze maatvoering! Deze nemen we serieus en nemen we mee in onze toekomstige collecties! :) Groet, Livia
Mooie kwaliteit kleding! Snel en netjes verstuurd!
Heel goed en heel mooi
Superfijn!