Geweldige winkel in de negenstraatjes in Amsterdam

Zowel in de winkel als online, kun je de mooie collectie kopen. Vind het altijd fijn om de materialen te voelen en de mooie kleding te passen in de winkel. Maar het online bestellen is mij ook goed bevallen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Fijne website, mooie kleding, snelle levering. Kleding valt wel ruim

Summum vind ik een prachtig merk met mooie kwalitatieve kleding. Het valt ruim dus ik bestel een maatje kleiner (en broeken zelfs 2 maten). de bezorging met DHL is ok, alleen vind het vervelend dat steeds minder pakket punten in de buurt DHL in hun pakket hebben; daardoor moet ik omrijden. Is wel een teken dat DHL niet geliefd is onder de pakketpunten. Zou fijn zijn als daar meer keus in komt. Of bij het bestellen (dat je de keus hebt voor een andere dienst dan DHL) of DHL meer beschikbaar is bij pakketpunten voor particulieren

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

De levertijd is echt top!

Ondanks dat ik het item terug moeten sturen. Was te groot is de levertijd is top, de volgende dag al in huis!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Snelle levering en netjes verpakt

De kleding wordt snel opgestuurd en is zeer netjes verpakt. Het uitpakken alleen al voelt als een cadeautje. Prachtige kleding van goede kwaliteit

Prachtig kledingstuk

Heel vlugge levering Mooi en verzorgd verpakt Past perfect

Gave kleding

Fijn dat dit merk ook voor de gewone Nederlandse vrouwen maten is gemaakt

I feel great!

De rokken zijn fantastisch en ik kon niet kiezen tussen 2 modellen rok en jullie weten, wat ik ook kies het staat me en voel me geweldig.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een super leuke rok gekocht en deze valt heel mooi soepel

Online besteld en snel geleverd

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Makkelijk online bestellen. Snelle bezorging. Mooie collecties. Ik heb mijn eerste aankoop gedaan en ben heel tevreden. Voor herhaling vatbaar.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Pasvorm èn kwaliteit is top!

Heel blij met mijn colbert en truitjes van Summum. De pasvorm is perfect en de kwaliteit echt goed. I’ll be back!

Snel en betrouwbaar

Snelle levering , betrouwbaar en perfecte pasvorm!

Leuke kleding

Hele leuke collectie. En in vele maten verkrijgbaar. Snelle verzending en achteraf betalen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

What you see is what you get

Super snel , netjes ingepakt. Kortom , niets op aan te merken top!

Mijn favoriete merk!

Altijd een mooie en vernieuwende collectie in goede kwaliteit. Levering en retournering goed geregeld. Ik kijk er ieder seizoen weer naar uit!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben gek op summum en wil eigenlijk niks anders. Dus er hangt al heel veel in mijn kast maar er kan nog meer bij! Groetjes

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Precies wat ik mooi vind

Ik kocht de de wollen truien met boothals in werkelijk alle kleuren. Het model, de pasvorm, de kleuren...allemaal super. En dan deze nieuwe collectie...de lichtblauwe trui en het lichtblauwe vestje. Helemaal mooi.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Hele mooie stijlvolle kleding voor casuel of een feestje

Mooie kleding

Ik vindt de kleding mooi en stijlvol.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Topkwaliteit voor de Nederlandse vrouw !

Ik draag graag kleding van SUMMUM omdat het mij bijna altijd gelijk goed zit! SUMMUM maakt leuke, vrouwelijke en ook stoere ontwerpen met een geweldige pasvorm. SUMMUM gebruikt fijne stoffen en materialen die meestal lang mooi blijven na een aantal wasbeurten. Kortom, SUMMUM is één van mijn favoriete merken welke veel in mijn kledingkast te vinden is!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vlotte snelle levering En altijd super gave kleding. Ben er blij mee

Ontdekking

Summum eerste maal ontdekt op uitstap in Den Haag. Leuke winkel met vernieuwde mode, een vleugje gedurfd zelfs. Sindsdien blijven volgen, als we richting Nl gaan kijk ik of er een Summum boetiek is. Mss binnenkort België?

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Maten kloppen over t algemeen Behalve deze laatste aankoop

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit kleding! Snel en netjes verstuurd!

Supergoed en heel mooi

Heel goed en heel mooi

Snel en netjes verpakt

Superfijn!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam