Snelle verzending, goede kwaliteit en pasvorm
Hele goede service. Super snel alles..
Mooie gilet. Snel geleverd, top!
Voor mooie kleding en kwaliteit betaal ik graag meer. Net even wat anders. Omdat ik in korte tijd veel ben aangekomen, is het nu echt wel uit proberen wat wel/ niet past. Dat ligt dus niet aan Summum, maar aan mij.
In een woord Geweldig
Zoals altijd weer een feestje als het pakket wordt afgeleverd
Heel blij mee
In een winkel of in de webshop is het een feestje om de verschillende vrouwelijke stijlen te ontdekken; van stoer tot zakelijk, van casual tot chique, voor elke gelegenheid Summum!
Wat een mooi merk. En elke keer items die net iets bijzonders hebben: mooi borduursel, luxe afgewerkt of zoals nu stoere bodywarmer in crispy cotton. Ik ben fan
Heel veel collecties met iedere keer weer leuke en verrassende items, ik slaag iedere keer weer! In mijn winkel in Haarlem word ik altijd erg goed geholpen en ook de maatvoering is perfect, kan kopen zonder te passen. Ik kijk iedere keer weer uit naar een nieuwe collectie!
Zoals altijd pakketje keurig ingepakt en op tijd geleverd.
Ik ben altijd blij als de nieuwe collectie online uitkomt want er zit altijd wel iets bij wat me past (ik heb namelijk maat 46/48).
Leuke kleding goede service al duurt het mail verkeer soms wel lang.
Word reuze aardig & goed geholpen.
Na mijn bestelling, ging het best wel snel, na 2 dagen had ik mijn prachtige jurk al binnen.
Al maanden keek ik naar deze rok. Twijfelde of het bij mij paste en toch nu gekocht. Met deze Summum rok voel ik mij een ‘dame’. Online gekocht en snelle levering
Ik ben blij met mijn blouse van India katoen. Zit lekker, draagt fijn en was binnen 1 dag geleverd.
Vlot merk actuele mode invloeden, maar toch typisch Summum. Regelmatig leuke aanbiedingen. De collectie vernieuwt vaak Dat spreekt me aan. Ruilen, retourneren makkelijlk
Ze hebben altijd iets in de collectie wat mij aanstaat, TOP! Zowel zakelijk als prive kan ik mijn items vinden en draag het met veel plezier. Ga met veel plezier naar de winkel of soms kijk ik op de site.
Bij Summum word ik steeds verrast. Ik bestel altijd de kleding online en bij binnenkomst is het altijd veel mooier dan op de site. Hier kan ik zo blij van worden!
Mooie kleding van uitstekende kwaliteit.
Super mooie rok en blouse in de sale besteld!
Keurig ingepakt geleverd! Handige doos plus ook nog in mooi folie papier!! Snelle levering!!
Gewoon dik in orde
Gyroscoopweg 68