Prachtige kwaliteit stoffen, hele mooie ontwerpen en prints. Top merk!

Prachtige kwaliteit stoffen, hele mooie ontwerpen en prints. Top merk! Ik slaag er altijd! Den Bosch is mijn favoriete winkel ivm de leuke filiaalmanager en medewerkers. Ik kom zelf uit de buurt van Nijmegen.

Goede pasvorm en kwaliteit

De pasvorm is goed en alles past perfect. Mooie stoffen, tijdloze kleding

Maravillosa

Los sneakers llegaron antes de lo que pensaba, son super bonitos todos de piel super cómodos y originales

• ¿Nos recomendarías?
  • ND

Snelle levering, maar slechte afwikkeling retour

Niet alles is nog gecrediteerd, dat vind ik eerlijk gezegd te lang duren na meerdere keren een mail gestuurd te hebben

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Super collectie

Mijn aankopen van summun zijn steeds een succes. Altijd positieve reacties van vriendinnen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Er is altijd weer iets dat verassende is

Elke collectie denk ik weer, ik heb genoeg ik koop niets maar.dar lukt niet. Mooie stoffen en een goed model ook in mt 46. Ik zou zeggen pak ook mt 48 erbij.

Heerlijk winkelen bij Summum Den Bosch

Ik vind Summum kleding mooi van kwaliteit en een hele goede pasvorm. De verkoopsters helpen je echt overal mee. Ik kocht een flaredbroek uit de nw zomercollectie en die was te lang. Maar juist onderaan de pijp zat een hele mooie afweking. Geen probleem, zei de verkoopster. Ik speld de broek af, en wij verzetten de afwerkband zodat je die blijft zien. Betaald en 3 dagen later kreeg ik de broek al thuis gestuurd. Was wel een broek van 140,- maar toch . Ik krijg er veel reacties op, waar ik deze mooie broek gekocht heb. IS TOCH LEUK? Voor mij, maar ook voor jullie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snelle levering. Mooi verpakt Zeer tevreden

All.is very good

I like it

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snelle verzending

Fijne website snelle verzending. Hele mooie kleding op de website. Netjes verpakt en verzonden. Eventuele retouren worden ook snel en netjes afgehandeld. Dikke 10

Todo correcto

Compra correcta. La página no es muy cómoda de usar, eso sí. Veremos a ver con las mejoras. El pedido llegó correctamente.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum Heemstede is mijn favoriete winkel!!

Het is altijd gezellig bij Summum Heemstede en je wordt er heel goed geholpen!! De kleding van Summum is helemaal mijn smaak. Het mag dan wel iets duurder zijn, sommige items heb ik al jaren en zijn nog steeds prachtig.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

One of my favorites

Onlangs een top besteld, stond zo prachtig! Precies zoals op de website.

Subliem!

Snelle levering, goede pasvorm. Heel tevreden. Een aanrader!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne collectie, trendy en goede kwaliteit

Qua pasvorm vind ik de broeken vaak aan de ruime kant Vaak een maat kleiner dan gewoonlijk if innemen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Goede ervaring, niets op aan te merken ;-)

Super leuke mode!

Ik vind altijd wel iets.. super leuke mode voor iedereen

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Goede service en leuke kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige jurk besteld en snel geleverd

Helemaal prima!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hippe, mooie, vrouwelijke mode.

De kleding van Summum is eigentijds, apart, maar toch zeer draagbaar. Fijne stoffen en mooie kleuren, de maten zijn goed. Ik vind de winkels mooi ingericht.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

snelle levering mooie verpakt, voelt als een kadootje

altyd tevreden, ook als het retour moet, altyd goede afhandeling

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding, snelle service! Jammer dat maat 46 altijd zo snel uitverkocht is.

Goede pasvorm

Mooie pasvorm pantalons

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie collecties en nette levering

Al jaren fan van Summum. Altijd kleding met net dat beetje extra. Leuke kleding, mooie collecties. Service is uitstekend. Altijd snelle leveringen en netjes verpakt.

Heel tevreden

Snelle levering perfecte broek

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam