Summum heeft mooie kleding van hoogstaande kwaliteit met goede pasvorm. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en nu toe zijn alle artikelen naar wens!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Mooie kleding, net iets apparter dan de rest.

Een fantastisch kledingmerk

De kleding is prachtig gemaakt, mooie stoffen, constante maatvoering, aparte modellen. Kan zowel sportief als fancy gedragen worden. Ik wordt hier heel blij van.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending en makkelijk retour

Altijd mooie kleding van summum! Snelle verzending, mooi verpakt en kan makkelijk retour.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Toller Artikel, genau wie auf dem Photo abgebildet. Größenbeschreibung richtig.

Guter Kundenservice und einfache Retoure -alles bestens

• k.A.

Fantastische ,hippe en comfortabele kleding.

Ik voel mij altijd heel goed in kleding van summum. Het is stoer en toch vrouwelijk. En de kleding is vooruitstrevend op de mode. En ik vind het fijn dat het een Nederlands merk is. Van de blue daze collectie ben ik ook een grote fan. Alle jeans van deze tijd in de collectie.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is voor mij echt summum.

Snel verstuurd. Mooi verpakt. Prachtige jurk, super vrouwelijk. Tijdloos, mooie kwaliteit

Meestal prima

Prima alleen soms zijn de modellen het net niet .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Altijd goede kwaliteit kleding en snelle bezorging

Ik ben groot fan van Summum. De kleding is prachtig en de service is goed. Soms vind ik het lastig om alleen op basis van foto’s de match met mijn lichaamskenmerken in te schatten, maar dat gaat meestal goed.

Mooie kleding

Mooie kleding. Anders dan bij andere mode merken. Kwaliteit is goed. De prijzen liggen wel aan de hoge kant.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Goede kwaliteit en mooie moderne kleding

Ik heb goede ervaringen met summum. Leveringen zijn op tijden netjes verpakt. De kleding is mooi en van goede kwaliteit. Fijne website. Ik heb geen minpunten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en goede service

Goede website en prachtige kwalitatieve kleding

Ik krijg zoveel complimenten

De kleding is mooi, modern en van perfecte kwaliteit. Tegenwoordig wordt er binnen 24 uur geleverd en dat is heel fijn! Ik kan Summum aan iedereen aanraden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Super mooie kwaliteit en service

Heb Summum al jaren als mijn favoriete kledingstijl. Mooie en stijlvolle kledinglijn die ik dagelijks graag draag en altijd mooie complimenten krijg.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding met een geweldige pasvorm en kwaliteit

In mijn kledingkast hangt een steeds grotere collectie van summum. Mooie kleding, goede kwaliteit, zit heerlijk. Ben dol op dit merk

Mooie kledingstukken

Altijd mooie collectie met mooie kledingstukken. Fijn merk.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit hetgeen een mooie uitstraling geeft. Goede pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne shopervaring, snelle verzending en kwaliteitskleding

Wat je van een merk als Summum mag verwachten maken ze helemaal waar.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is een mooi kledingmerk voor mij, een vrouw van middelbare leeftijd

Summum=Nederlandse label! Kleding gemaakt van mooie stoffen en materialen, prachtige kleuren en net even andere designs, dan je elders vindt. Ook is het zo, dat veel van mijn Summum pieces tijdloos zijn; zowel omdat ze mooi blijven in gebruik, als dat de stukken ‘tijdloos’ zijn en opnieuw, weer anders gecombineerd kunnen worden ….

mooie kleding

Het is een bepaalde stijl die bij mij past. sjeik en soms stoer tegelijk.

Perfect!

Heerlijk om zo snel de bestelling goed thuis te mogen ontvangen, chapeau!

Mooi en stijlvol

Ik vind de kleding van Summum altijd mooi, stijlvol en vaak ook net een beetje apart.

Summum is het summum

Heb veel kleding van summum, altijd mooi en blijft ook mooi, super kwaliteit en service

Prima service goed geregeld

Altijd leuk verpakt mooie producten

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

In de winkel word ik mevrouwtje Summum genoemd

De kleding vind ik prachtig en kwalitatief zeer goed. Ik koop dan ook zeer regelmatig kleding van uw merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam