kan bij Summum prijsbewust en modebewust kopen

Online en winkelervaring, heel tevreden, geen moeiteloos teveel, altijd vriendelijke bejegening

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Uitstekende service

Via de Summum winkel in Zwolle een broek besteld, was snel en in de juiste maat leverbaar.

Super snelle levering !!

In de winkel heb ik een prachtige broek met blouse uitgekozen van Summum voor een trouwerij. Helaas was de broek niet in mijn maat en kon de winkel deze niet meer voor mij bestellen. Het personeel adviseerde mij om via de website te bestellen. Dat heb ik gedaan (op vrijdag), en tot mijn verrassing werd het pakket al de volgende zaterdag om 12:00 uur bij mij thuis bezorgd. Alles was mooi ingepakt. Ik ben erg blij met de kleding, maar nog blijer met de snelle service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijn merk met goede maatvoering

Summum heeft altijd mooie kleuren en stoffen en de kleding valt goed op maat. Ik vind het jammer dat er niet per kledingstuk een maattabel is online, op die manier voorkom je veel retourneringen.

Mooie moderne collectie.

Betaalbare kleding ook voor iets ouder publiek.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke mode prijs kwaliteit is goed in verhouding

Goede pasvorm en kwaliteit kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het uitpakken van de doos voelde als het uitpakken van een kado. Zo mooi ingepakt en een mooie doos met tekst aan de binnenkant.

Slaag altijd bij Summum! Kwaliteit is altijd een top

Ben super blij met Summum, er is altijd wel iets leuk om te kopen

Summum is subliem

Mooie materialen, fantastische pasvorm voor de Nederlandse vrouw. stijlvol en stoer helemaal mijn ding

Geluk in een doosje

Ik vind het altijd een feestje om mijn bestelling van Summum te ontvangen. Mooie producten, blijven mooi, blijven verrassen. Altijd trendy en complimenten wanneer ik Summum draag. De bestellingen zijn altijd mooi en netjes verpakt, dus voor mij een echt geluksmoment in een doosje wanneer ik mijn nieuwe kleding uitpak.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige collectie, goede service en hulpvaardig personeel

Elke keer weer een heel fijne winkelervaring. Mooie artikelen, goede kwaliteit, verhouding prijs/kwaliteit goed. Personeel vriendelijk, en servicegericht.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en mooi verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding van goede kwaliteit

Altijd fijne stoffen en materialen. Super snelle service. En personeel in de winkels erg behulpzaam.

Fijn geholpen

Ik ben inmiddels in meerdere filialen geweest. Het valt mij op dat je overal hele persoonlijke aandacht krijgt zonder dat men opdringerig is.

Summum mijn favoriete merk

Fijne kleding, goede pasvorm, betrouwbare maten. Ik kies bij voorkeur natuurlijke stoffen, dat zou nog iets meer beschikbaar mogen komen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en fijne service

Al jaren klant bij Summum. Heel tevreden over de kwaliteit en originaliteit van de kleding. Mooie pasvorm, goed afgestemd op het vrouwenlichaam. Enige minpunt is het betalen van een retourzending, vind ik minder klantvriendelijk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch leuke mode, goede kwaliteit en snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring met deze tanktop van Summum is dat hij heerlijk comfortabel zit, mooi in vorm blijft

Ik ben ontzettend blij met deze tanktop van Summum. De kwaliteit voelt direct goed aan: de stretchy ribstof sluit mooi aan zonder strak of oncomfortabel te zitten. Wat deze top echt bijzonder maakt, zijn de breed afgewerkte boorden langs de hals en armen – dat geeft een luxe en verzorgde uitstraling. De subtiele, allover glimmende foilprint maakt het geheel net even anders. Het vangt het licht op een mooie manier zonder overdreven te zijn, waardoor de top zowel casual als iets chiquer te dragen is. Perfect te combineren met een jeans, maar ook heel geschikt onder een blazer. Na meerdere keren dragen blijft de stof mooi in vorm en behoudt de print zijn uitstraling. Dit is zo’n item dat je steeds weer uit de kast pakt. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een comfortabele basic met een stijlvolle twist.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Tijdloos en mooie stoffen. Blijft lang mooi.

Ben altijd benieuwd naar de nieuwe collectie. Vooral de bloesjes en jurken zijn mijn favoriet De stoffen zijn mooi en blijven na vaak wassen ook mooi. Makkelijk te dragen chique of cassual.

Duidelijk en snel

Fijne en plezierige ervaring!

Prachtige items

De blouse is in het echt vele malen mooier dan op de foto. Super leuke mouwen met een sparkling de pasvorm is iets oversized maar daardoor juist leuk. Al veel complimenten gekregen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Deze keer minder dan normaal

Ik heb in de winkel een blazer gekocht en vervolgens eenzelfde alleen in een andere kleur online besteld (ivm een cadeaubon die alleen online) geldig is. Allebei de blazers in maat 38. Na ontvangst van de blazer thuis is ie veel kleiner dan de andere. Na diverse pogingen tot contact, heb ik iemand aan de lijn gekregen en de enige optie die er is, is retour sturen en een andere bestellen. Het was niet mogelijk om dat via de klant te regelen. Als er nu 1 soort cadeaubon zou zijn zou het een stuk makkelijker zijn. Dan had ik gewoon naar de winkel kunnen gaan en kunnen passen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne en duidelijke website. Snelle levering. Het belangrijkste is de mooie kleding. Prachtige prints en veel keuze. Comfortabele kleding die eigentijdse stijl heeft met mooie details.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum heeft mooie verrassende items waar ik van hou.

Kleding van Summum past bij wie ik ben, net even anders.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie site , makkelijk bestellen en snel geleverd

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam