In de winkel word ik mevrouwtje Summum genoemd

De kleding vind ik prachtig en kwalitatief zeer goed. Ik koop dan ook zeer regelmatig kleding van uw merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Een snelle levering en ook nog mooi ingepakt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Besteld volgende dag in huis Jurk was mooi alleen te wijd voor mijn figuur

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum maakt altijd weer dat ik een blije dag heb

Altijd is de kleding die ik koop bij Summum weer een cadeautje waar ik erg blij van word. Van het kopen en elke keer als ik het mag dragen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prijs/ kwaliteit is heel hoed

Mooie producten voor mooie prijzen. Tijdloos, klassiek maar toch trendy.

Summum past (bij) mij!

Wat ik fijn vind aan Summum is dat ik zowel online als in de winkel altijd goed slaag. Online is het makkelijk en snel, maar in de winkel geniet ik juist van de persoonlijke benadering en de mooie uitstraling van de collecties. De stoffen voelen luxe en de pasvorm is voor mij vaak precies goed – waardoor ik mijn aankopen keer op keer met plezier draag. Ik heb een heel rijtje Summum in mijn kast!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wat een feestje om bij Summum te kopen

Wat een geweldig merk!een totaal pakket om iedere vrouw een metamorfose te geven .draag de kleding en het regent complimentjes!!je voelt je daardoor prettig en zelfverzekerd!het is tijdloos waardoor het prachtig combineert met stukken die je al hebt!!het is met liefde ontworpen en gemaakt!!en dat zie je aan alles!!

Goede service. Mooie kleding

Makkelijk te bestellen en wanneer het niet past etc . Makkelijk retour.

Prima kleding en website

Mooie kleding en makkelijk bestellen. Hele goede service. Had vergeten de code voor extra korting in te geven en kreeg het verschil toch terug.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtige collectie

Prachtige collecties met mooie materialen. Met name de broeken stap ik zo in. Daarnaast altijd zeer goed geholpen in de winkels. Niets is teveel om op te halen uit het magazijn wanneer je meerdere items wilt passen en om mee te denken. Zeer vriendelijk personeel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wederom een fantastisch Summum item !

Kwaliteit, verfijning, uniek .. de dingen waar je blij en gelukkig van wordt .. dat is wat een Summum aankoop met je doet ❤️

Snelle bezorging

Snel bezorgd en fijn methode achteraf betalen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Was erg blij met mijn aankoop! Zag er prima uit en was heel goed te combineren met de kleding die ik al had!

Lekker comfortabele kleding

Als liefhebber van jeans, zijn de jeans van summum altijd heerlijk om te dragen. Heb al 2 jeans van dit fijne merk. Qua pasvorm en wassing was het zo goed bevallen dat ik er weer twee heb bijgekocht in een andere wassing. Heel blij mee! Ook een aantal blouses in het verleden aangekocht waarover ik al veel goede reacties heb gekregen. Het enigste minpuntje zijn de prijzen maar dan heb je ook kwaliteit.

Mooie, duidelijke foto's.

Top merk!

Zoals altijd laat Summum zien hoe ze de Nederlandse vrouw in hun kracht kunnen zetten met fantastische collecties, materialen en prints. De tijdloze Crop bodywarmer is daar een goed voorbeeld van. Mooi materiaal, tijdloos en modieus….. super!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk te bestellen via de website

Wat een prachtig merk is Summum toch! Ik kon makkelijk bestellen via de website en het werd ook snel afgeleverd. Helaas was de bestelling niet wat ik verwachtte maar met het retour label was het makkelijk terug te zenden

Geweldig kleding

Altijd super verpakt , mooie kleding en goede mooie kwaliteit, ik ben fan

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Schitterende collectie

Heel mooie collectie en goede service zowel in de stores als online webshop!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Leuke aparte kleding, goede kwaliteit en betaalbaar.

Snelle levering , bedankt

Snelle levering , bedankt

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Heel fijn merk dat altijd verrast.

Ben best lang fan van dit merk, mooie materialen pasvorm is altijd goed. Meerdere collectie drops per seizoen. Dat is fijn. Heb nog items in mn kast van 10 jaar geleden en nog steeds mooi én draagbaar.

perfect

Fijne goede website. Snel geleverd. Goede service. Top

Prachtige kleding, mooie pasvorm

Hele mooie stoffen worden er gebruikt. Pasvorm voor een grotere maat is perfect. Het is vaak toch ff anders dan andere merken wat het zo leuk maakt.

Klantvriendelijk

Vriendelijk geholpen en goed advies.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam