snel, netjes en voldoet 100% aan het plaatje
Prachtige broek, die goed zit, is conform fot’s, super snel geleverd
Jammer dat retourkosten voor eigen rekening zijn. Daardoor zoek ik eerste op andere sites.
Hi Saskia, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je blij bent met onze snelle levering! Bedankt ook voor je feedback op onze retourkosten. Dit nemen we serieus en gaan we meenemen voor de toekomst! Groet, Livia
Altijd alles super geregeld Goede pasvorm
Ik ben al jarenlang een groot fan van Summum. Collectie is goed te combineren met stukken uit eerdere seizoenen. Ook voor dames met ietsje meer volume is er leuke en flatteuse kleding te koop!
Al een aantal keren bestelde ik kleding bij de Summum website. Dat is op voorhand altijd een beetje dromen bij de mooie collectie op de site en dan daarna blij zijn met de aankoop. Het was een tijdje geleden en wellicht daardoor was ik weerom verrast door de snelle service: een dagje later werd mijn pakje reeds geleverd. Kortom: mijn favoriete merk met een topservice!
Mooi mode, goede kwaliteit en altijd net even anders dan andere!
Ben al enige tijd klant en heb nog nooit een probleem gehad, geen enkele klacht
Was al langer op zoek naar een merk met goede pasvorm voor blouse. Kwam uit bij Summum en het zit perfect! En ook nog eens een broek gevonden die voor mij lang genoeg is, ben helemaal blij.
Fijn
Hi Annelies, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je onze site zo leuk vindt! Groet, Livia
Mijn maat was in de winkel al uitverkocht dus online besteld. Was snel in huis en helemaal naar wens.
Ik ga vooral voor jullie broeken, de pasvorm is voor mij heel geschikt. Snelle levering. Geen op of aanmerkingen m.a.w. geweldig!
Afgelopen zondag was ik weer bij Summum in Rotterdam. Wat een aardige dames zijn het toch, ze zijn super servicegericht en hebben de skills!! Het is altijd weer een feestje om er te zijn! Heerlijk snuffelen in de rekken en dan de paskamer in met allerlei leuke items!! De dames geven je een goed advies en laten je stralen in je nieuwe outfits! Ook zorgen ze goed voor manlief, die wordt voorzien van een goed kopje koffie met wat lekkers erbij! Met een tas vol leuke items de deur uit en weer helemaal klaar om te shinen met mijn nieuwe outfits!!
Heb meerdere kledingstukken van Summum. Blijven mooi,=. Laatste aankoop was een boho blouse helemaal in mijn kleuren: blauw met beige. Leuke afwerking met borduursels en kwastjes. Prima om nu te dragen, maar ook van de zomer.
Mooie pasvorm kleding voor vrouwen ook als je in bezit bent van vrouwelijke vormen. Ik ben fan van de mooie pantalons/wijde broeken.
Mooie jurk, snelle service. Blij mee!
Hi Danny, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je onze jurk zo leuk vindt! Groet, Livia
Ik ben heel tevreden en blij met de kleding die ik bij Summum heb gekocht!. De kleding heeft een goede pasvorm en blijft als nieuw na vele wasbeurten!
Overzichtelijke site, met duidelijke afbeeldingen en goede informatie omtrent maatvoering.
Top geweldig en inspirerend
Super mooi.
Very easy to order from.
Een goede service en eerlijk advies.
Alles ontvangen, op tijd een super netjes verpakt..
Mooie kleding, en koop je online, is deze kleding mooi verpakt.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam