Broek besteld maar verkeerde postcode opgegeven. Net mailtje ontvangen. Na doorgeven juiste postcode is de broek meteen verzonden. Zeer snelle levering.
snel geleverd het wel mijn favoriete merk vrouwelijk maar toch ook iets stoers
Goede geregeld, netjes verpakt, mooie kleding
Het welkomtientje was niet te vinden, ook niet nadat ik op de “klik hier voor de welkomvoucher” had geklikt. Handig gedaan en daarom geen 5 sterren. En kom maar door met die 100.
Hi Mientje, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je onze website leuk vindt! Bedankt ook voor je feedback op onze welkomskorting. Graag onderzoeken we samen met je wat er precies misging met jouw korting, om ervoor te zorgen dat je de korting alsnog ontvangt. :) We horen heel graag van je! Groet, Livia
Die Beatellungen laufen immer einwandfrei. Die Hosen fallen Größer aus, die Qualität ist top und das Material ist hochwertig.
Fijne, mooie, kwalitatieve vrouwelijke kleding. Nieuwe drops bekijken op de webiste. Naar de “stenen” winkel in ons dorp waar ze Summum verkopen, om het te passen en te kopen en als ze het daar dan toch niet hebben dan lekker via de website bestellen. Mijn favoriete merk.
Leuk groen broekje gepast in de winkel, maar niet de juiste maat. Thuis meteen besteld op de site, snel ontvangen, inclusief een mooi blad vol foto’s van de kleren. Prima ervaring!
Mooie kleding in leuke stijl die goed past , ook grotere maten
Helaas waren de artikelen weer veel te groot, ik koop summum eigenlijk meestal hier in het dorp bij een winkel , behalve als zij iets niet heeft ingekocht. Jullie maten moeten jullie echt herzien , dat heb je in een winkel niet zo in de gaten maar wel bij online aankopen, laat even n reminder in beeld verschijnen dat n maat kleiner bestellen bij jullie normaal is , vermoeiend die terugzendingen !
Hi Lucienne, Bedankt voor je review. Ik heb je zojuist een mailtje gestuurd om je verder te helpen! Ik hoor graag van je!
Ik krijg vaak complimenten over hoe ik eruit zie. Ik hou van het gemak van online shoppen mede door mijn beperking. Jullie service is goed. Ik bestel geregeld bij jullie.
Hi Colette, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je onze kleding mooi vindt en dat je online bij ons makkelijk kunt bestellen! :) Groet, Livia
Ik vindt de variatie en de kleuren super. Is van fijn materiaal gemaakt en je kan vorige seizoenen combineren met nieuwe lijnen. In mijn kast hangt veel van dit mooie merk.
Ik heb onlangs mijn eerste bestelling geplaatst bij summum en ben zeer tevreden over mijn ervaring! De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep soepel. De collectie is stijlvol en er was genoeg keuze in maten en kleuren. Mijn bestelling werd snel verzonden en netjes verpakt geleverd. De kleding zelf overtrof mijn verwachtingen: de kwaliteit is top en de pasvorm precies zoals beschreven. Ook de klantenservice reageerde vriendelijk en snel op een vraag die ik had over de maatvoering. Kortom, een geweldige eerste ervaring en ik ga hier zeker vaker bestellen. Aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kleding van Summum is voor elke gelegenheid, laatst zelf voor de crematie van mijn moeder een outfit gekocht.
Mooi verpakt, mooie kleding met goede kwaliteit. De site heeft mooie kleding maar ik koop zeer graag kleding van Summum in de lokale winkel bij ons in west Zeeuws Vlaanderen
Flatterende stukken, top kwaliteit
Really great except the sizing is not consistent when fitting.
Hoi Cara! Bedankt voor je beoordeling! Wat beschrijf je ons merk ontzettend leuk! Bedankt voor je feedback over onze maatvoering! Deze nemen we serieus en nemen we mee in onze toekomstige collecties! :) Groet, Livia
Ik heb een 2 jaar gelden Summun ontdekt. Altijd super leuke collectie en jeans zijn ongelofelijk. Echt een aanrader!
Super heerlijke mooie broek besteld. Was heel snel binnen, en goed verpakt. Had 2 maten besteld, 1 maat terug gestuurd. Zat een verzendlabel in de doos, en dat was ook snel geregeld! Ga zo door summum
Altijd een mooie collectie. Snelle levering. Ik had voor mijn verjaardag een kortingscode ontvangen. Super mooie blouse voor mezelf besteld met een leuk korting. Erg blij mee!
Ik ben echt fan van Summum. Ik ben een zeer tevreden klant. Ook de bezorging gaat altijd volgens afspraak.
Fijne overzichtelijke site. Ruim aanbod met voldoende afwisseling. Goede kwaliteit.
Mooie witte broek besteld. Prima pasvorm en snelle levering.. ik ben er superblij mee!
Zoals je hoopt
Ik vind het heel fijn dat je ook via PostNL een retour kan doen. Het zou wel fijn zijn als ze minder goedkoop acryl zouden gebruiken en meer natuur / bio stof zou gebruiken.
Hoi Deb! Bedankt voor je beoordeling! Bedankt voor je feedback over onze stoffen! Deze feedback nemen we mee in onze toekomstige collecties! :) Groet, Livia
Helaas bij ons geen summum winkel in de buurt, maar online bestellen werkt ook goed. Heb zelf maatje meer en kan bij summum altijd een leuke outfit scoren.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam