Zo tevreden en blij met SUMMUM pasvorm,stoffen,kleurstelling,model,uitvoering kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en goede service

Mooie kleding en de service in de winkel en de klantenservice van de webshop helemaal top

Heel goed !!

Fantastisch !!

Heerlijk zittende broeken

Mooie kleding, wat heerlijk zit en mooi blijft

Helemaal geweldig

Geweldig winkel met mooie en goed kwaliteit kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige jurk, rok en trui ontvangen

Snelle verzending, mooie kleding. Heel erg blij met mijn nieuwe kledingstukken!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kwalitatieve kleding.

Wat je ziet is wat je krijgt. Alweer besteld bij Summum en erg tevreden!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs!

Ik was blij verrast hoe snel mijn bestelling binnen was en de broek zit echt heerlijk, ik ga hier zeker vaker shoppen.”

Mooie nieuwe herfstcollectie!

Ik ben fan van Summum en ik vind de nieuwe collectie weer helemaal het einde. Mijn herfstcollectie is dus alweer gedeeltelijk aangevuld! Ik shop online, maar ik kom ook graag in de winkels van Summum. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Elke collectie is weer goed verzorgd

Al menig jaar fan van het merk Summum. Mooie combinaties die tijdloos zijn

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooie rok en snelle service

Prachtige dieprode beetjepaarse ( aubergine) rok uit de nieuwe collectie. Fantastisch model met elastiek in de taille. Te combineren met een stoere trui of mooie blouse. Snel in huis!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

In de winkels word je heel vriendelijk geholpen. Online is de service snel.

Klantgericht

Super mooi merk

Summum is echt mijn favoriete merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke vrouwelijke mode voor een schappelijke prijs

Goede service, advies en atente verkoopsters.

Stoer en stijlvol merk

Hele leuke kleding. Goede pasvorm fijn om te dragen Jammer dat de broeken vaak erg wijd worden tijdens het dragen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Summum: waar stijl en gevoel samenkomen

Met Summum kan je voor de dag komen: het geeft je een gevoel van zelfvertrouwen, comfort en geluk. Eens Summum, altijd Summum! Je wilt niets anders meer!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring is altijd zeer positief

Mijn ervaring met Summum webshop is altijd top , altijd een feestje om hun stijl te shoppen, Met een overzichtelijke shop, en een uitstekende klantenservice met een snelle en uiterst verzorgde levering

Netjes ingepakt aangekomen

makkelijk

makkelijk, snel en mooi verpakt. Het voelt als een cadeautje voor jezelf

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik voel me heerlijk als ik Summum draag, het is echt mijn merk

Met Summum Kleding zit je altijd goed. Prachtige stoffen, goede pasvorm, mooie aparte ontwerpen. Ik krijg altijd veel complimenten met een Summum outfit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Klantvriendelijke website. Snelle afhandeling van bestelling. Kledingstuk heeft fijne pasvorm en is van goede kwaliteit.

Prachtige kleding

Goed advies via de algemene site als ik de juiste items niet in Deventer kan vinden.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Helemaal tevreden

Ik vind de kleding van Summum super leuk. Àlles past perfect, ook de broeken qua maat en lengte zijn uitstekend. Ben helemaal tevreden over dit merk en kan het alleen maar aanraden.

Geweldig mooie kleding

Bijna mijn hele garderobe bestaat uit kleding van Summum Woman. Van mooie pakken tot prachtige rokken, truien en blouses. Vooral de blouses ben ik verliefd op.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Geweldig!

Fijn dat ze kleine maten verkopen en de kwaliteit is erg goed. Ik vind het ook belangrijk dat het een Nederlands merk is zodat er geen kinderen uitgebuit worden. Het is bijzondere mooie kleding met een eigen touche.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam