vlot ontvangen en goeie kwaliteit

Ik ben heel blij met mijn bestelling. Mooie stof en een goed passend model. Mooie trendblouse die straks niet iedereen heeft. Ik

Een positieve ervaring

Levering was snel. Verpakking verzorgd Maatvoering goed, alleen voor mij mogen de broeken, zeker de spijkerbroek wel 2cm langer zijn Door het minder goed kunnen vinden hoe lang een broek is iets langer zoeken

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie winkel en goede kwaliteit

In Breda is er onlangs een nieuwe winkel geopend. Zeer ruim, mooie kleding en aardig personeel. Wat ik fijn vind is dat het Nederlandse maten zijn geschikt voor de langere dames en de maat 40+ vrouw. Online was er iets misgegaan met het adres door mijn eigen toedoen. Daar is gelijk goed actie op ondernomen! Dus goed gekomen.

Prachtige blouses

Betaalbaar maar toch apart en kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heerlijk broekje maar door het materiaal wel pilgevoelig

Fantastisch broekje mooie snit maar na 1 keer dragen al veel pillen. Dat is eigenlijk wel heel zonde. Is ook niet goedkoop dus zou het niet nog eens aanschaffen in een andere kleur

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Niet zo best

Pantalon met tijgerprint online besteld maat 36 en maat 38. Ervan uitgaande dat 1 van de 2 mij zou passen. Helaas waren beide maten te groot en moest ik deze retourneren. Mijn pech was echter dat ik abusievelijk 3 keer hetzelfde heb besteld. Dus alle drie de pakketten retour gezonden. Over mijn vergissing heb ik ook een email naar Summum klantenservice gestuurd. Wat schetst nu mijn verbazing, dat ik voor 3 retourzendingen 3 x € 3,98 (dus ca € 12,-) voor niets moet betalen. In dit geval hef ik toch enige coulance van SUMMUM verwacht. Heel JAMMER.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

geweldig

ik word altijd zenuwachtig blij van de mooie jasjes blouses de kleuren zijn zo mooi gekozen!!! dat maakt me vrolijk ❤️

Toppppp bedrijf

Altijd prachtige kleding Topppp service en vriendelijk personeel

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik bestelde een top en kreeg hem de volgende dag binnen. Dat vond ik supersnel. De top ziet er mooi uit en van prima kwaliteit, echt prachtig! Ik ben er heel blij mee. Summum is dan ook een prachtig merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie collectie en goede kwaliteit

Mijn bestellingen zijn meestal goed en ik hoef weinig terug te sturen. Mooi merk dat mij goed past.

Mooie collectie

Ik vind dat Summum een fantastische collectie blouses en tops heeft. Mooie prints en lekkere kwaliteiten. Origineel!

Heerlijke kleding. Groot assortiment

Ik ben gek op de kleding van Summum. Soms wel wat prijzig. Maar koop het toch wel vaak. Kleding blijft ook na jaren nog goed.

Mooie stukken

Mooie kledingstukken, fijne kwaliteit, what you see is what you get. Deze keer alles goed verlopen, mijn vorige bestelling is nooit aangekomen en dat was een beetje gedoe. Nu heel tevreden. Enk.el was doorgegeven dat levering met DHL zou komen maar was DPD

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding snelle service, altijd blij mee

Altijd blij mee

Kwaliteits kleding!!

Ik ben altijd zeer tevreden over de kleding van Summum. Mooie stoffen en goede pasvorm. Alleen de maat is wel eens wisselend, hetgeen soms lastig is met online bestellingen. Maar dat is voor mij de enigste reden dat ik geen 5 sterren geef!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Geweldig!

Heb aankoop gedaan in zowel winkel als online. Super leuk en behulpzaam personeel in de winkel in Breda. Online bestelling was snel geleverd en perfecte pasvorm.

snelle levering, kleding top

Snelle levering mooi verpakt de kleding van Summum past me altijd

Kwaliteit en stijlvol

Kwaliteit en stijlvol. Bestelling en bezorging is top!

Super mooi merk.

Geweldig, super en mooie kwaliteit van de stoffen. Ben altijd weer zeer tevreden met mijn aankoop .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel bezorgd en mooi verpakt

Prachtige kleding, snel bezorgd en goed verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een mooi merk, waar ik al vaak kleding van besteld heb

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtige kleding, snel in huis

Prachtige kleding, mooie stoffen. Duur maar niet doorsnee. Pasvorm is prima, ook in de grotere maten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en super snelle levering!

Pasvorm is altijd op maat, mooie stoffen en modellen.

Summum is subliem!

Summum- stoffen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Elk kledingstuk is heel mooi afgewerkt. Jullie stijl wekt bewondering op. Fantastisch om op die manier als vrouw in de kijker te staan !

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Alles is heel vlot verlopen, besteld en snel ontvangen !

ik ken mijn maten, bestel wat ik mooi vind en 3 dagen later wordt het geleverd, is heel vlot !

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam