Mooie kleding, goede prijs

Mooi zittende kleding, goede kwaliteit en originele ontwerpen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Helemaal geweldig een topper Summum

Ben helemaal fan van jullie blouses, mooi afgewerkt,stijlvol,hier kun je echt mee gezien of gezien worden. Krijg altijd complimenten. En ze blijven mooi echt kwaliteit. Ga zo door toppers.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een feestje aan kleding!!

Uniek leuke kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Prachtige kleding!

Fijn shoppen. Mooie kleding ruime keuze

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding met aparte details

super

Een mooi jasje, snel geleverd en zorgvuldig verpakt! Ik ben er blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al jaren draag ik kleding van Summum, het blijft mooi. Website verzorgd, bestelling wordt snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding met ongekende prijs/kwaliteit

Ik ben fan van Summum. Mooie kleding met een prettige twist. Zeer redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Levering ook altijd snel en goed.

Mooi broekpak!

Heerlijk zacht aanvoelend broekpak, goede pasvorm. Wel zijn de pijpen wat aan de lange kant, maar met hakken eronder gaat het net. Goede keus voor de feestdagen !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al het moois in mijn kast is voor mij echt het Summum

Mooie kwaliteit stoffen, mooie ontwerpen, tijdloos, modern, goede pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Als de bezorging goed gaat prima!

Verschillende keren prima bezorging. Als het fout gaat moet je een maand mailen om je geld terug te krijgen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Summum snapt het gewoon

De maten zijn goed. De collectie breed. Medewerkers aardig maar niet opdringerig! Fijn!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Ik ben fan!

De kleding van Summum zit altijd fantastisch. Goede pasvorm en lekker comfortabel. Mooie collectie ook weer. Ik ben fan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie Kwaliteit, perfecte pasvorm, modieus, een zeer goed kledingmerk. Heb mijn kledingkast vol met jullie kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en een duidelijke site

Ik bestel regelmatig bij summum. Ik had deze keer dat ik iets had besteld en dat bleek toch uitverkocht. Ik kreeg een duidelijke mail en het geld snel terug. De overige bestelling was er snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Er ging iets fout bij DHL en daar werd direct aktie op genomen

Niet voorradig meer

Artikel gaf aan op voorraad, dit besteld en betaald. Krijg een dag later, dat het niet meer op voorraad is. Heel jammer!! Bedrag is snel teruggestort.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Topkwaliteit!!

Al meerdere kledingstukken gekocht zowel in de conceptstore als op de site De levering verloopt ook snel! Helemaal tevreden!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Pasvorm

Ik heb dit jaar een aantal truien en sweaters besteld die ik retour heb gestuurd omdat ze veel te wijd vallen . Heel jammer want ik vond ze wel heel leuk. Ik draag XS en ben 164 cm mogelijk dat dit de reden is. Broeken vallen over het algemeen goed op maat, afhankelijk van het model bestel ik 32 of 34. Summum blijft mijn favoriete merk, net even iets anders.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

In één woord geweldig!

Bij Summum voel ik mij thuis omdat alles goed geregeld is! Bij een probleem lossen ze alles prima op! Dus in één woord geweldig!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastische kleding. Wat ben ik blij dat er voortaan ook een Summum winkel in Eindhoven is.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie producten prachtig en zorgvuldig verpakt

Goed vallende blouses en een pak voor de zomer. Mooi vallend, afgewerkt en van goede stoffen gemaakt. Erg blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een feest om te winkelen bij Summum !

Zeer deskundig personeel , je wordt als het ware in de watten gelegd. De tijd en aandacht ( tussendoor een heerlijke cappuccino of bubbeltje.) Heerlijk , mijn favoriete winkel is de Hartenstraat ( Amsterdam )

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Top service, snelle website en snelle levering

Alles snel en netjes geleverd, ook één kledingstuk geretourneerd. Kosten aan verbonden maar dat vind ik begrijpelijk. Snelle retour reactie.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooie gied zittende kleding

Draag met veel pkezier Summum, het past goed, altijd mooi voor netjes/zakelijk of gewoon lekker casual in huis. Krijg vaak complimenten als ik Summum draag.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam