Mooi zittende kleding, goede kwaliteit en originele ontwerpen.
Hi Aletta, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de pasvorm, kwaliteit en originele ontwerpen van onze kleding. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ben helemaal fan van jullie blouses, mooi afgewerkt,stijlvol,hier kun je echt mee gezien of gezien worden. Krijg altijd complimenten. En ze blijven mooi echt kwaliteit. Ga zo door toppers.
Hi Elske, Wat een fantastische review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze blouses en dat je er altijd complimenten over krijgt. Het doet ons plezier dat de kwaliteit en stijl je zo goed bevallen! Geniet van je prachtige items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Uniek leuke kleding
Hi Ira, Dankjewel voor je review! ✨ Wat leuk om te horen dat je onze kleding zo uniek en plezierig vindt. Het is ons doel om shoppen bij Summum altijd als een feestje te laten voelen! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Fijn shoppen. Mooie kleding ruime keuze
Hi Elsbeth, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo geniet van shoppen bij Summum en dat je onze ruime keuze en prachtige kleding waardeert. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie kleding met aparte details
Een mooi jasje, snel geleverd en zorgvuldig verpakt! Ik ben er blij mee!
Al jaren draag ik kleding van Summum, het blijft mooi. Website verzorgd, bestelling wordt snel geleverd.
Hi Annette, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je al jaren zo blij bent met onze kleding en dat de kwaliteit, website en snelle levering je zo goed bevallen. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ik ben fan van Summum. Mooie kleding met een prettige twist. Zeer redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Levering ook altijd snel en goed.
Hi Anna, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je fan bent van Summum en dat je onze kleding, prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering waardeert. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Heerlijk zacht aanvoelend broekpak, goede pasvorm. Wel zijn de pijpen wat aan de lange kant, maar met hakken eronder gaat het net. Goede keus voor de feestdagen !
Hi Irma, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met het zachte broekpak en de goede pasvorm. Dat het net goed valt met hakken klinkt perfect voor een stijlvolle look tijdens de feestdagen! Geniet van je prachtige outfit en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie kwaliteit stoffen, mooie ontwerpen, tijdloos, modern, goede pasvorm.
Hi Henriette, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze tijdloze en moderne ontwerpen, de mooie stoffen en de goede pasvorm. Fantastisch dat zoveel moois in jouw kast van Summum is! Geniet van je prachtige items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Verschillende keren prima bezorging. Als het fout gaat moet je een maand mailen om je geld terug te krijgen.
Hi Barbra, Dankjewel voor je eerlijke feedback. ✨ Fijn dat je over het algemeen tevreden bent met onze bezorging, en jammer dat het soms wat lastiger verliep bij terugbetalingen. We nemen je opmerkingen serieus en blijven ons best doen om onze service sneller en soepeler te maken. We hopen dat je desondanks kunt blijven genieten van onze kleding en wensen je alvast hele fijne, sprankelende feestdagen! 🎄✨ Liefs, Livia
De maten zijn goed. De collectie breed. Medewerkers aardig maar niet opdringerig! Fijn!
Hi Annette, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze maten, de brede collectie en onze medewerkers. We doen ons best om shoppen bij Summum zo prettig mogelijk te maken! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
De kleding van Summum zit altijd fantastisch. Goede pasvorm en lekker comfortabel. Mooie collectie ook weer. Ik ben fan!
Hi Tatiana, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de pasvorm, comfort en onze mooie collectie. Fantastisch dat je fan bent van Summum! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie Kwaliteit, perfecte pasvorm, modieus, een zeer goed kledingmerk. Heb mijn kledingkast vol met jullie kleding.
Hi Hetty, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit, pasvorm en modieuze stijl van onze kleding. Het klinkt alsof je kledingkast een echte Summum-verzameling is geworden! Geniet van je prachtige items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ik bestel regelmatig bij summum. Ik had deze keer dat ik iets had besteld en dat bleek toch uitverkocht. Ik kreeg een duidelijke mail en het geld snel terug. De overige bestelling was er snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.
Hi Anne, Wat een fijne review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je onze duidelijke communicatie waardeert en dat de levering van je bestelling vlot en overzichtelijk verliep. Fijn dat het uitverkochte artikel netjes werd afgehandeld en dat je goed op de hoogte werd gehouden. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Er ging iets fout bij DHL en daar werd direct aktie op genomen
Hi Trudi, Dankjewel voor je bericht. ✨ Wat jammer dat je bestelling nog niet was aangekomen! Er bleek een fout in het adres te zitten. We hebben contact met je opgenomen omdat er een adreswijziging nodig was en inmiddels is je bestelling opnieuw verzonden. Hopelijk kun je er snel van genieten! Alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst en veel plezier met je aankoop zodra deze binnen is. 🎄✨ Liefs, Livia
Originele beoordeling
Zondag 30 November mijn bestelling geplaatst en nog steeds niet binnen
Artikel gaf aan op voorraad, dit besteld en betaald. Krijg een dag later, dat het niet meer op voorraad is. Heel jammer!! Bedrag is snel teruggestort.
Hi Carla, Dankjewel voor je review! ✨ Wat jammer dat het artikel niet meer op voorraad bleek te zijn, maar fijn dat het bedrag snel is teruggestort. We nemen je feedback zeker mee om de voorraadweergave en service nog beter te maken. Geniet van je toekomstige aankopen bij Summum en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Al meerdere kledingstukken gekocht zowel in de conceptstore als op de site De levering verloopt ook snel! Helemaal tevreden!
Hi Martine, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze kledingstukken, zowel uit de conceptstore als online, en dat de levering snel en soepel verliep. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ik heb dit jaar een aantal truien en sweaters besteld die ik retour heb gestuurd omdat ze veel te wijd vallen . Heel jammer want ik vond ze wel heel leuk. Ik draag XS en ben 164 cm mogelijk dat dit de reden is. Broeken vallen over het algemeen goed op maat, afhankelijk van het model bestel ik 32 of 34. Summum blijft mijn favoriete merk, net even iets anders.
Hi Yvonne, Dankjewel voor je open en fijne review! ✨ Wat jammer dat een aantal truien en sweaters te wijd viel, maar fijn dat je onze broeken vaak goed passend vindt. We nemen je feedback over de pasvorm zeker mee, zodat shoppen bij Summum nog plezieriger wordt. We zijn blij dat Summum toch jouw favoriete merk blijft en hopen je snel weer te verrassen met mooie items! Alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Bij Summum voel ik mij thuis omdat alles goed geregeld is! Bij een probleem lossen ze alles prima op! Dus in één woord geweldig!
Hi Wemy, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je je bij Summum helemaal thuis voelt en dat we eventuele problemen goed voor je kunnen oplossen. Dat maakt ons werk extra waardevol! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Fantastische kleding. Wat ben ik blij dat er voortaan ook een Summum winkel in Eindhoven is.
Hi Dianne, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze kleding én dat je enthousiast bent over onze nieuwe winkel in Eindhoven. We hopen dat je er vaak mooie items zult vinden! Geniet van je aankopen en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Goed vallende blouses en een pak voor de zomer. Mooi vallend, afgewerkt en van goede stoffen gemaakt. Erg blij mee!
Hi Marjo, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de blouses en het pak voor de zomer. Geweldig dat ze mooi vallen, goed afgewerkt zijn en van fijne stoffen gemaakt zijn. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je prachtige items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Zeer deskundig personeel , je wordt als het ware in de watten gelegd. De tijd en aandacht ( tussendoor een heerlijke cappuccino of bubbeltje.) Heerlijk , mijn favoriete winkel is de Hartenstraat ( Amsterdam )
Hi Ruth, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je shoppen bij Summum voelt als een feestje en dat ons personeel je zo in de watten legt. En een cappuccino of bubbeltje tussendoor maakt het natuurlijk helemaal compleet! Fijn dat je de Hartenstraat-winkel zo waardeert. Geniet van je mooie aankopen en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Alles snel en netjes geleverd, ook één kledingstuk geretourneerd. Kosten aan verbonden maar dat vind ik begrijpelijk. Snelle retour reactie.
Hi Helena, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je onze service, snelle website en levering zo waardeert. Ook fijn dat de retourafhandeling soepel en snel verliep. Zo maken we shoppen bij Summum graag gemakkelijk en prettig! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Draag met veel pkezier Summum, het past goed, altijd mooi voor netjes/zakelijk of gewoon lekker casual in huis. Krijg vaak complimenten als ik Summum draag.
Hi Nathalie, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo geniet van onze kleding en dat het zo goed past, of je het nu zakelijk, netjes of casual draagt. En wat fijn dat je er vaak complimenten over krijgt! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam