Ik ben heel blij met mijn bestelling. Mooie stof en een goed passend model. Mooie trendblouse die straks niet iedereen heeft. Ik
Levering was snel. Verpakking verzorgd Maatvoering goed, alleen voor mij mogen de broeken, zeker de spijkerbroek wel 2cm langer zijn Door het minder goed kunnen vinden hoe lang een broek is iets langer zoeken
In Breda is er onlangs een nieuwe winkel geopend. Zeer ruim, mooie kleding en aardig personeel. Wat ik fijn vind is dat het Nederlandse maten zijn geschikt voor de langere dames en de maat 40+ vrouw. Online was er iets misgegaan met het adres door mijn eigen toedoen. Daar is gelijk goed actie op ondernomen! Dus goed gekomen.
Betaalbaar maar toch apart en kwaliteit.
Fantastisch broekje mooie snit maar na 1 keer dragen al veel pillen. Dat is eigenlijk wel heel zonde. Is ook niet goedkoop dus zou het niet nog eens aanschaffen in een andere kleur
Beste Gwendoline, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer dat het broekje na één keer dragen al pillen vertoont. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker bij een item waar je hoge verwachtingen van had. We nemen je feedback mee, zodat we onze materialen en producten blijven verbeteren. Fijn dat je de snit en het model wel mooi vindt! Groet, Livia
Pantalon met tijgerprint online besteld maat 36 en maat 38. Ervan uitgaande dat 1 van de 2 mij zou passen. Helaas waren beide maten te groot en moest ik deze retourneren. Mijn pech was echter dat ik abusievelijk 3 keer hetzelfde heb besteld. Dus alle drie de pakketten retour gezonden. Over mijn vergissing heb ik ook een email naar Summum klantenservice gestuurd. Wat schetst nu mijn verbazing, dat ik voor 3 retourzendingen 3 x € 3,98 (dus ca € 12,-) voor niets moet betalen. In dit geval hef ik toch enige coulance van SUMMUM verwacht. Heel JAMMER.
Hoi Alice, Bedankt voor je review en dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. 💛 We begrijpen dat het vervelend is om voor meerdere retourzendingen kosten te betalen, zeker als het per ongeluk meerdere keren dezelfde bestelling betrof. Mijn collega heeft je inmiddels gemaild en een kortingscode toegestuurd als blijk van coulance voor deze situatie. We hopen dat dit het ongemak enigszins compenseert en dat je alsnog plezier hebt van je volgende aankoop bij Summum. Groet, Livia
ik word altijd zenuwachtig blij van de mooie jasjes blouses de kleuren zijn zo mooi gekozen!!! dat maakt me vrolijk ❤️
Beste Karin, Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! 🌸 We worden er zelf ook blij van om te horen dat onze jasjes, blouses en kleuren je zoveel vrolijkheid geven. Precies dat is waar we het voor doen! Groet, Livia
Altijd prachtige kleding Topppp service en vriendelijk personeel
Ik bestelde een top en kreeg hem de volgende dag binnen. Dat vond ik supersnel. De top ziet er mooi uit en van prima kwaliteit, echt prachtig! Ik ben er heel blij mee. Summum is dan ook een prachtig merk.
Mijn bestellingen zijn meestal goed en ik hoef weinig terug te sturen. Mooi merk dat mij goed past.
Beste Sietsia, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te horen dat je meestal meteen de juiste items vindt en dat Summum zo goed bij je past. Daar doen we het voor! We hopen dat je nog vaak plezier beleeft aan onze collecties. Groet, Livia
Ik vind dat Summum een fantastische collectie blouses en tops heeft. Mooie prints en lekkere kwaliteiten. Origineel!
Ik ben gek op de kleding van Summum. Soms wel wat prijzig. Maar koop het toch wel vaak. Kleding blijft ook na jaren nog goed.
Mooie kledingstukken, fijne kwaliteit, what you see is what you get. Deze keer alles goed verlopen, mijn vorige bestelling is nooit aangekomen en dat was een beetje gedoe. Nu heel tevreden. Enk.el was doorgegeven dat levering met DHL zou komen maar was DPD
Altijd blij mee
Ik ben altijd zeer tevreden over de kleding van Summum. Mooie stoffen en goede pasvorm. Alleen de maat is wel eens wisselend, hetgeen soms lastig is met online bestellingen. Maar dat is voor mij de enigste reden dat ik geen 5 sterren geef!
Beste Ursula, Bedankt voor je mooie review en je lieve woorden! 🌸 Wat fijn dat je zo tevreden bent over de stoffen en pasvorm van onze kleding. We begrijpen dat het soms even zoeken kan zijn met de juiste maat bij online bestellingen, dat kan inderdaad lastig zijn. We nemen je feedback mee, zodat we onze service steeds verder kunnen verbeteren. Hopelijk blijf je nog lang genieten van Summum! Groet, Livia
Heb aankoop gedaan in zowel winkel als online. Super leuk en behulpzaam personeel in de winkel in Breda. Online bestelling was snel geleverd en perfecte pasvorm.
Snelle levering mooi verpakt de kleding van Summum past me altijd
Kwaliteit en stijlvol. Bestelling en bezorging is top!
Geweldig, super en mooie kwaliteit van de stoffen. Ben altijd weer zeer tevreden met mijn aankoop .
Prachtige kleding, snel bezorgd en goed verpakt.
Een mooi merk, waar ik al vaak kleding van besteld heb
Beste Alexandra, Dankjewel voor je review en je vertrouwen in Summum! Wat fijn om te horen dat je al vaak bij ons hebt besteld en ons merk zo waardeert. ✨ We hopen dat je ook bij je volgende bestelling weer net zo blij zult zijn met je aankoop. Groet, Livia
Prachtige kleding, mooie stoffen. Duur maar niet doorsnee. Pasvorm is prima, ook in de grotere maten.
Pasvorm is altijd op maat, mooie stoffen en modellen.
Summum- stoffen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Elk kledingstuk is heel mooi afgewerkt. Jullie stijl wekt bewondering op. Fantastisch om op die manier als vrouw in de kijker te staan !
ik ken mijn maten, bestel wat ik mooi vind en 3 dagen later wordt het geleverd, is heel vlot !
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam