Ben een groot fan van summum, de kwaliteit, stof is altijd goed, zit en voelt mooi aan
Vorige week een bandplooibroek teruggestuurd, omdat de kwaliteit van het materiaal niet was zoals ik gewend was bij Summum, het leek wel een goedkoop soort polyester en dat voor E 149,95! Bovendien waren de pijpen te kort (mijn lengte 1.77 m), dat was bij eerdere bestellingen ook niet. Ik wil best bijna 150 euro uitgeven maar dan moet de kwaliteit er wel naar zijn!
Beste Maria, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat de bandplooibroek niet voldeed aan je verwachtingen, zowel qua materiaal als qua lengte. We begrijpen heel goed dat dit teleurstellend is, zeker als je eerdere ervaringen met Summum wél positief waren. Onze collecties worden met veel zorg ontworpen en gemaakt, maar we realiseren ons dat niet ieder item altijd aansluit bij ieders wensen of verwachtingen. Je feedback over de kwaliteit en lengte nemen we daarom serieus en geven we door aan ons productteam. We hopen dat we je bij een volgende bestelling weer kunnen verrassen met een item dat helemaal aan je verwachtingen voldoet. Hartelijke groet, Livia
Vlotte levering en feestje om bestelde kleding uit te pakken en te passen. Zit als gegoten. Blij dat pasvorm en maatvoering van Summum-kleding zo constant is!
Ik ben fan van Summum. De kleuren, de materialen, de pasvorm. Recent ook wat items online besteld en aangenaam verrast hoe zorgvuldig en correct het wordt verzonden.
Bestelling wordt keurig verpakt en verzonden. Eventuele retournering is ook geen probleem. Een van mijn favoriete merken zo blij mee.
Erg snelle levering en een mooie blouse met goeie pasvorm
Mooie kwaliteit kleding. Meestal iets met een glittertje. Geweldig
Heel tevreden over deze webshop! Mooie kleding en goede communicatie snelle levering !
In de winkel geweest . Geweldig en vooral eerlijk geholpen door gezellige medewerkers
Mooie, aparte en mooie matrialen worden voor de kleding gebruikt.
De kleding wordt mooi ingepakt en verstuurd. Het is gewoon een cadeautje als je het uitpakt! Vind het persoonlijk heef fijn dat aangegeven wordt welke maat het model aan heeft in de webshop en wat haar lengte is. Zo kan ik goed inschatten welke maat ik nodig heb.
Geweldig, de levering snel en netjes verpakt…kwaliteit ver boven verwachting en de maten zijn eerlijk…
Mooie kleding, perfect afgewerkt, heel blij mee.
Heel blij met mijn nieuwste aankopen bij Summum. Snel geleverd, mooi ingepakt en prachtige kleding. Ik ga er zeker vaker bestellen!
Altijd hele mooie kleding met geweldige kleuren
Beste Marije, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding en de kleuren je aanspreken. We hopen dat je nog vaak plezier beleeft aan je Summum-items en dat je favorieten blijft vinden in onze collecties. 🌸 Groet, Livia
Mooie kleding, snelle levering. Goede pasvorm. Valt soms wat groot, waardoor het voor mij te groot is.
Beste Petra, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je blij bent met onze kleding en tevreden bent over de snelle levering en pasvorm. Dank ook voor je feedback over de maatvoering, dat helpt ons om hier extra aandacht aan te besteden. We hopen dat je nog veel plezier beleeft aan je Summum-aankopen! ✨ Groet, Livia
Ik zocht al langer naar blouse in deze kleur voor bij een rose/camel broek.
Ik ben al jaren klant en ben enorme fan van de ontwerpen en ook de kwaliteit van de items!
Onlangs heb ik een rok gekocht. Die was echt prachtig! Helaas was de rits stuk. Op de site zag ik dat het de laatste was in mijn maat. Contact opgenomen en voorgesteld om hem te laten repareren. Dat was direct goed en ik kreeg de kosten vergoedt. Stond binnen een dag op mijn rekening. Fijne rok en hele goede service!
Ben altijd blij met mijn aankopen van summum
Mooi jasje besteld met korting, snel verzonden en ontvangen.
Beste Jeanet, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes bij je is aangekomen, en dat je een prachtig jasje met korting hebt weten te scoren. We wensen je er heel veel plezier mee! ✨ Groet, Livia
Snelle verzending en fijn verpakt. Hele goede kwaliteit van de items.
Het merk is top maar na een online bestelling die ik om moest ruilen omdat het artikel 2 maten te groot uitviel vond ik de service minder. Het is dus ook niet gelukt want er zou nog contact met mij worden opgenomen en dat is niet meer gebeurd.
Beste Anouska, Dankjewel voor je review en dat je je ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat het omruilen van je bestelling niet helemaal soepel verliep en dat je niet bent teruggebeld zoals beloofd. Dat had natuurlijk beter gekund, excuses daarvoor! Fijn om te horen dat je het merk verder waardeert. We nemen je feedback zeker mee om ons retour- en contactproces te verbeteren, zodat het de volgende keer een stuk makkelijker gaat. Groet, Livia
Ieder seizoen heeft Summum weer stijlvolle kleding. Het lukt mij niet om niets nieuws te kopen. Fantastisch!
Hi Irene, Wat een geweldig compliment, dankjewel! 🥰 We vinden het fantastisch om te horen dat onze collecties je iedere keer weer weten te verleiden. Veel plezier met je nieuwe aanwinsten! ✨ Groetjes, Loek Team Summum
laatste aankoop in sale on line. Kan weinig mis gaan en ging ook niets mis. en ook nog met de hemdjurk geslaagd en voor een leuke prijs.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam