Ik krijg altijd complimenten van mensen als je iets aan heb van Summum , dat is toch het summum. Prachtige ontwerpen, kwaliteit , goede maat en mooie afwerking .
Hi Yvonne, Wat een fantastische review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze kleding en dat je er altijd complimenten mee krijgt. Het doet ons plezier dat je de ontwerpen, kwaliteit, maat en afwerking zo waardeert. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie aankoop. Snel verzonden. Blijft lang mooi en is tijdloos. En tegelijkertijd speciaal door mooie knopen of patroon.
Een snelle levering, ondanks de komende feestdagen. Altijd goede kwaliteit kleding!
Wat een prachtige collectie keer op keer en altijd mooie kwaliteit! Al jaren groot fan. Heb veel mooie items van jullie in de kast hangen
Goede prijs kwaliteit verhouding,super fijn personeel in filiaal Den Bosch
In de kleding van Summum voel ik mij op en top vrouw!
Hi Anna, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je je op en top vrouw voelt in onze kleding. Dat is precies het gevoel dat we onze klanten willen geven! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Heel fijne kleding die ook snel wordt verzonden, blij met mijn aankoop.
Hi Françoise, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je blij bent met je aankoop en dat de kleding snel bij je werd geleverd. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Natuurlijke materialen veelal, wat ik heel prettig vind om te dragen. Moderne ontwerpen.
Hi Aly, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze kleding van natuurlijke materialen en de moderne ontwerpen. Comfort en stijl gaan bij ons altijd hand in hand! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Helaas geen winkel in Egmond. Anders zou ik al mijn kleding daar kopen. In Bergen hele lieve verkoopster , Linda .
Hi Marianne, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze leuke, aparte mode en dat je zo’n goede ervaring had met onze verkoopster Linda in Bergen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst nóg vaker blij maken, ook online! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie kwaliteit voor een goede prijs! Mooie collectie!
Hi Catharina, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit, prijs en collectie van onze kleding. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Altijd mooie kledingstukken en een probleemloze bezorging.
Hi Eline, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze kledingstukken en dat de bezorging probleemloos verliep. Zo maken we shoppen bij Summum graag prettig en gemakkelijk! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Pasvorm en kwaliteitsniveau van de kleding is uitstekend.
Hi R Koning, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en het hoge kwaliteitsniveau van onze kleding en service. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ik ben dol op items van Summum omdat het goede kwaliteit is en al wat ik kies staat me meestal geweldig.. Binnenkort is het weer Kerstmis en ik kan niet wachten om mijn nieuwe outfit die ik j.l. heb gekocht aan mijn familie en vrienden te tonen. Fijne Feestdagen!
Hi Henny, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze items en dat ze je zo goed staan. Het klinkt alsof je helemaal klaar bent om te stralen tijdens de feestdagen! Geniet van je nieuwe outfit en van alle gezellige momenten met familie en vrienden. Hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie trui, lekker zittende stof, niet te dik wel lekker warm. Nette levering.
Hi Yvette, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de trui, de stof en de pasvorm. En dat de levering netjes verliep, maakt het shoppen bij Summum natuurlijk helemaal prettig! Geniet van je nieuwe trui en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Zeer klantvriendelijk. Eenvoudig te retourneren. Alles is heel duidelijk aangegeven.
Hi Anneke, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid waardeert en dat het retourneren bij ons eenvoudig en duidelijk is. Zo maken we shoppen graag zorgeloos voor onze klanten! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Leuke en hippe kleding met goede pasvorm. Goede service. Laatst bestelde ik n trui en deze was helaas niet op voorraad. Ik kreeg meteen geld teruggestort.
Hi Claudia, Wat een fijne review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze hippe kleding en goede pasvorm. Fijn ook dat je onze service prettig vond, zelfs toen een item niet op voorraad was. Zo hoort shoppen bij Summum te zijn! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
De reden van kopen bij Smum is de kwaliteit van de producten.
Hi Nicolette, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je altijd zo vriendelijk geholpen wordt en dat onze producten je zo goed bevallen qua kwaliteit. Daar doen we het natuurlijk voor! Geniet van je prachtige items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Geen vertraging, juiste maat
Hi Cecile, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je bestelling vlot en zonder vertraging is geleverd en dat de maat perfect was. Zo hoort shoppen bij Summum te zijn! Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Fijn dat de kwaliteit zo mooi is en de pasvorm is ook altijd super ! Draagbaar en het blijft ook mooi ! Ik ben fan !
Hi Mariska, Wat een fantastische review — dankjewel! ✨ Zo fijn om te horen dat het passen van onze kleding altijd een feestje is en dat de kwaliteit en pasvorm je zo goed bevallen. Het is geweldig om te lezen dat je fan bent! ❤️ Geniet volop van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Leuke kleding
Hi M, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Fijn om te horen dat je blij bent met onze leuke kleding. We nemen je opmerking over de maatvoering zeker mee, zodat we shoppen bij Summum steeds makkelijker en plezieriger kunnen maken. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ik heb een prima ervaring met het online bestellen bij Summum. Na 1 dag al thuisbezorgd. Sneller dan snel!
Hi Liesbeth, Wat fijn om te lezen — dankjewel voor je mooie review! ✨ Geweldig dat je zo tevreden bent over het online bestellen en dat je pakketje sneller dan snel bij je thuis was. Daar doen we het natuurlijk voor! Fijn ook dat je je maat bij ons goed weet te vinden, zo wordt shoppen extra ontspannen. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Kleding van Summum is altijd goed, de service ook
Hi Annita, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met zowel onze kleding als de snelle service. Daar doen we het natuurlijk voor! Fijn dat je je maat bij ons goed weet te vinden, zo blijft shoppen een plezier. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Keurig verpakt bezorgd Dik tevreden!!!
Hi A, Wat fijn om te lezen — dankjewel voor je geweldige review! ✨ Geweldig dat je zo tevreden bent en dat je bestelling keurig verpakt bij je aankwam. Daar doen we het voor! Geniet van je nieuwe items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Ik krijg altijd complimentjes als ik kleding van summum draag.
Hi Wesseline, Wat fijn om te lezen — dankjewel voor je mooie review! ✨ Geweldig dat onze kleding je zo goed staat en dat je er complimentjes mee ontvangt. Daar worden wij natuurlijk ook blij van! Fijn dat je je maat bij ons goed weet te vinden, zo blijft shoppen een feestje. Geniet van je stijlvolle items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Summum heeft erg veel heel leuke kleding. Heel aantrekkelijk. Ook goed geprijsd.
Hi Joke, Wat een fijne review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze bijzondere kleding en het brede, aantrekkelijke aanbod. Daar doen we het natuurlijk voor! Fijn ook dat je je maat bij ons goed weet te vinden, zo wordt shoppen extra plezierig. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam