Geweldig merk, goede kwaliteit.

Ik koop al jaren bij Summum. Geweldig merk, altijd een leuke collectie en voor ieder wat wils. Zeker op de VIP dagen, dat is altijd een feestje om naar toe te gaan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Toppie

Super snelle levering, overzichtelijke website en prachtige kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en mooie kleuren

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding, maar ook items voor in huis

Ik kan altijd slagen als een winkel bezoek, wordt altijd heel vriendelijk geholpen

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne, mooie en goed op maat vallende kleding

Fantastische kleding. Mooie prints en leuke modellen. Minpunt is dat veel kleding enorm kreukelt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

mooie mode en snelle levering

Ik vind de kledingstukken van Summum van mooie kwaliteit. Leuke stof van hele goede kwaliteit. De kledingstukken blijven ook mooi naar veel wassen.

Aankoop was prima.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Snelle levering, mooie kleding, zit goed!

Snel en makkelijk

Fijne webshop en snel verzorgd geleverd

Mijn merk bij uitstek !

Altijd verheugd ik mij weer op de nieuwste collectie van Summum. Jongstleden nog een leuke set gekocht online. Super blij ermee.

Mijn favoriete merk.

Super gaaf merk en je wordt goed geholpen in de winkels en de website is heel klantvriendelijk.

Snelle levering! Topkwaliteit!

Snelle levering! Topkwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Hele nette levering

Heb de broek helaas wel in een nat groter moeten bestellen, de maat viel klein uit. Heb veel spullen van summum dus ben niet zo’n vrouw die denkt in een kleinere maat te passen ;)

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Gekocht maar niet op voorraad

Sorry iets gekocht maar bleek uitverkocht terwijl ik m op de site gewoon kon kopen...

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Vrouwelijk en casual

Fijne mooie kleding, wel wat duurder, maar dat maakt de kwaliteit helemaal goed

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi merk en prima snelle bezorging

Heel tevreden over Summum. Het is een geweldig mooi merk voor de vrouw van nu.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Thuisvoelen in de mode van summum

Zeker in de winkel waarbij het liefst kom (Heemstede) is het super leuk winkelen ook als ik niets koop. De ene keer vind ik de collectie leuker dan de andere keer en dat is dan ook te zien in mijn koopgedrag. Echter met mijn kledingstukken van summum scoor ik altijd ook jaren later!

:( / :)

Droef Vanilia mijn merk ging failliet/ happy mat Summum als super vervanger

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie kleding. Goede service.

Altijd blij!

Leuke kleding. Leuke stoffen en verschillende kleuren en designs daardoor geschikt voor verschillende doelgroepen. Vrouwelijke kleding van een mooie kwaliteit. Ik ben er altijd heel blij mee en krijg vaak complimenten over de kleding:)

Steel de show

Wat een kleurig, fleurig en “steel de show” waardige combinatie! Mooie pasvorm en een soepelvallende kwaliteit, draagbaar voor elke gelegenheid, van een sollicitatiegesprek tot een gezellige zomerse barbecue! Hier ga ik heel veel plezier van hebben!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, mooie kleding! Maat klopt altijd!

Altijd goed

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede en mooie kwaliteit kleding en snel bezorgd.

Zowel in de winkels als online voel ik me goed geholpen. Duidelijk en overzichtelijk en leuke ideeën voor combinaties. Heel fijn dat naar het lijf van de Nederlandse vrouw wordt gekeken. Het past mij altijd goed.

Leuke kleding makkelijk bestellen

ben nieuw met het merk ben nog even aan het zoeken wat voor maat ik moet hebben.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam