Kleding van Summum dragen en altijd complimenten krijgen is het summum.

Ik krijg altijd complimenten van mensen als je iets aan heb van Summum , dat is toch het summum. Prachtige ontwerpen, kwaliteit , goede maat en mooie afwerking .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Altijd modieus met eigen switch

Mooie aankoop. Snel verzonden. Blijft lang mooi en is tijdloos. En tegelijkertijd speciaal door mooie knopen of patroon.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een snelle levering, ondanks de komende feestdagen. Altijd goede kwaliteit kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeg je kwaliteit en modieuze kleding dan zeg je Summum!

Wat een prachtige collectie keer op keer en altijd mooie kwaliteit! Al jaren groot fan. Heb veel mooie items van jullie in de kast hangen

Geweldige collectie

Goede prijs kwaliteit verhouding,super fijn personeel in filiaal Den Bosch

Prachtige collectie

In de kleding van Summum voel ik mij op en top vrouw!

Prachtig producten

Heel fijne kleding die ook snel wordt verzonden, blij met mijn aankoop.

Mooie kleding goede materialen

Natuurlijke materialen veelal, wat ik heel prettig vind om te dragen. Moderne ontwerpen.

Hele leuke aparte mode

Helaas geen winkel in Egmond. Anders zou ik al mijn kleding daar kopen. In Bergen hele lieve verkoopster , Linda .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit voor een goede prijs! Mooie collectie!

Mooie kledingstukken, probleemloze bezorging

Altijd mooie kledingstukken en een probleemloze bezorging.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hoog Kwaliteitsniveau van de kleding en service

Pasvorm en kwaliteitsniveau van de kleding is uitstekend.

GEWELDIG MERK

Ik ben dol op items van Summum omdat het goede kwaliteit is en al wat ik kies staat me meestal geweldig.. Binnenkort is het weer Kerstmis en ik kan niet wachten om mijn nieuwe outfit die ik j.l. heb gekocht aan mijn familie en vrienden te tonen. Fijne Feestdagen!

Mooie trui, fijne stof/structuur

Mooie trui, lekker zittende stof, niet te dik wel lekker warm. Nette levering.

Klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk. Eenvoudig te retourneren. Alles is heel duidelijk aangegeven.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke en hippe kleding met goede pasvorm

Leuke en hippe kleding met goede pasvorm. Goede service. Laatst bestelde ik n trui en deze was helaas niet op voorraad. Ik kreeg meteen geld teruggestort.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd vriendelijk personeel en professionele hulp

De reden van kopen bij Smum is de kwaliteit van de producten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Geen vertraging, juiste maat

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd een feestje als ik de kleding pas van Summum ❤️

Fijn dat de kwaliteit zo mooi is en de pasvorm is ook altijd super ! Draagbaar en het blijft ook mooi ! Ik ben fan !

Leuke kleding

Leuke kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prima service!

Ik heb een prima ervaring met het online bestellen bij Summum. Na 1 dag al thuisbezorgd. Sneller dan snel!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele goede en snelle service

Kleding van Summum is altijd goed, de service ook

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Keurig verpakt bezorgd Dik tevreden!!!

Mooie, stijlvolle kleding.

Ik krijg altijd complimentjes als ik kleding van summum draag.

Mooie bijzondere kleding

Summum heeft erg veel heel leuke kleding. Heel aantrekkelijk. Ook goed geprijsd.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam