Aantal dingen besteld, netjes ontvangen. Vind Summum altijd een top merk. Mooie stoffen en goed pasvorm.

I love Summum

Ik geef de voorkeur aan shoppen in één van de brandstores, lekker passen en verschillende combi’s uitproberen om met iets verrassends naar huis te gaan. De sfeer in de winkels waar ik kom is relaxed en aangenaam. Als ik een specifiek item zoek of in Sale wil ik wel eens online gaan.

Goede eerste ervaring.

Ik heb een blouse gekocht via jullie site omdat hij in de winkel was uitverkocht. Thuis gelijk gaan googelen en was bij jullie niet te bestellen in mijn maat. Heel blij dat ik in de winkel heb gezien hoe het valt ende kwaliteit. Ben zeer tevreden en blij dat ik toch de blouse kon aanschaffen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik had de jurk al gezien bij van Tilburg, maar niet de juiste maat, helaas. Toen mijn man vroeg wat wil je voor je verjaardag, zeik, de jurk van Summum. En toen mocht ik hem bestellen. Ik ben er zo blij mee!!! Een prachtig cadeau van mijn man.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Super collectie met uitstekende service

Ik heb alleen maar summum kleding, al meer dan 25jaar en ook schoenen en sneakers en ook altijd heel tevreden met wat ik daar koop, ze zijn ook heel klant vriendelijk en hebben ook altijd tijd als je een vraag hebt, ook als er iets mis is gegaan dus ze krijgen van mij 10 + en ze hebben elk jaar een super mooie catelogus

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Levering vindt altijd snel plaats

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd leuk om te shoppen bij Summum!

Mooie website, artikelen mooi en duidelijk gefotografeerd. Wordt altijd blij van Summum!

Fijne tijdloze kleding

Goede kwaliteit.Prima pasvorm aangepast aan Nederlandse vrouw .Tijdloos

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Beaux vêtements, bonne qualité. Tiennent dans le temps. Ça fait 10 ans que je porte des vêtements de cette marque.

Topervaring

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum heeft voor elk seizoen een elegante, free spirited collectie voor de vrouw van nu.

De Summum winkels in N-H zijn sfeervol en kleinschalig opgezet waardoor het gemakkelijk is om ook zelf de kleding te mixen en matchen. En, om de look af te maken scoor ik bovendien vaak een bijpassende accessoire!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en uitstekende online servicr

De kleding van Summum is mooi en draagbaar. De online service is uitstekend, ook bij retourneren of als er iets niet goed gegaan is. De medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht ingesteld. Enige minpunt, niet alle kleding is ook in maat 46 verkrijgbaar. Ik heb dit al diverse malen benoemd, helaas zonder resultaat.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te klein.

Mooie kleding, bestelling snel en netjes i gepakt geleverd.

Mijn ervaring met summum is altijd goed. Kleding is mooi en voldoet aan de verwachting.

Elke dag Summum

Mooie kleding van goede kwaliteit. En super goede service. Ik word blij van dit merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit kleding en afwerking

Positief en ben benieuwd wat Summum nog meer in petto heeft voor de herfst/winter.

Heel tevreden

super

Mooi artikel snelle levering

Prima mooi artikelen, snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige stoffen, originele ontwerpen en altijd goede pasvorm.

Mijn halve kledingkast is Summum. Super merk voor "de Nederlandse, langere vrouw". Altijd goede pasvorm, mooie stoffen en voor verschillende gelegenheden kleding. Zakelijk, sjiek, feestelijk of casual.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd een collectie met dat tikje meer

Een super op en top vrouwelijke collectie. Voor vrouwen die modebewust door het leven gaan. Duidelijke site met een goede service en correcte afhandeling.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum kleding is the best there is.

Ik ben fan van Summumkleding. Het draagt lekker, zit geweldig en oogt subliem.

Super fijne site

Snel bestelling binnen. Vind jullie super

Mooie kleding, fijne winkels

Ik kom altijd graag in de winkels van Summum en bezoek ook graag de website. Mooie kleding. Het personeel is (bijna) altijd vriendelijk en behulpzaam. Ik had recent 1 mindere ervaring in de winkel in Den Haag. De verkoopster reageerde nogal pinnig omdat ik mijn maat niet exact wist. Ik ben veel afgevallen en moet mijzelf qua kleding weer opnieuw uitvinden. Verder helemaal prima!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zowel de winkel als online topservice

Snelle levering als je online besteld en keurig en mooi ingepakt. In de winkel word je goed geholpen zonder opdringerige benadering. Al met al 5 sterren!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd modieuze kleding met bijzondere touch

Super kleding blijft mooi na wassen en geen doorsnee kleding. Heel blij met maat xs dus voor kleine slanke mensen ook ruime keuze!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stuk voor stuk prachtige items

Kleding die je niet na een jaar weggegooid .Kwalitatief mooie materialen gebruikt wat ook nog modieus en stijlvol is.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam