Bijna mijn hele collectie bestaat uit kleding van Summum

Geweldig, heel blij met dit merk, grote aanwinst.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Gewoon een fijne webshop

Duidelijke website, mooie producten en snelle levering!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik vind summum geweldig. Een heerlijk merk met de juiste pasvorm en maat is maat.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het is het SUMMUM om iets te dragen van jullie merk!

Het is het SUMMUN om iets te dragen van jullie merk!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kleding en keurig verpakt

Fijne overzichtelijke webshop met vaak mooie spullen.

Gemakkelijk

De bestelling verliep vlot, de website werkt goed en de levering was top. Het artikel, een broek, was volgens de foto en de pasvorm is zoals je gewend bent. Comfortabel en passend bij je maat. Erg blij met de aankoop.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijlvolle prints fijne kwaliteit

Ik heb meerdere stukken van summum, het net even anders maakt een basic stuk altijd net even leuker. Heb verschillende kleding van summum die al jaren in mijn kast hangt en ik steeds weer opnieuw combineer. Helaas zijn de maten soms erg ruim en kies ik er eerder voor een maatje kleiner te nemen.

Mooie en leuke spullen

Ik houd van mooi op elkaar afgestemde items, leuk onderling te combineren, waardoor je er iedere keer weer perfect uitziet. En daar de nodige complimenten voor krijgt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastische kleding en altijd vlot in huis!

Ik ervaar de kleding van Summum als vrouwelijk, elegant met soms een stoere touch. Precies wat ik zoek. Ik kan eindeloos snuffelen op de site en laat me graag verrassen door de e-mails met de laatste items. Altijd weer een feestje. En bovenal de vlotte levering van de kleding. Ga zo door!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie collectie. Wordt steeds aangevuld. Veel keuze. Goede kwaliteit . Valt heel goed op maat.

Binnen 2 dagen had ik mijn broek al in huis. Ben er heel blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi truitje zoals ik gewend ben van Summum

Gewoon uitstekend!

Mooie kwaliteit kleding

Ik heb meerdere items van Summum. Mijn ervaring is dat ze erg mooi en stijlvol zijn.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit kleding, fijne webshop en snelle levering

Summum is een heerlijk merk. De kwaliteit is goed, evenals de pasvorm en de mooie kleuren. Blij dat er ook een website is, waar je alles kunt bestellen. Ook blij dat er onlangs een winkel in Zwolle is geopend.

Mooie kwaliteit

Modieuze en kwalitatief goede kleding. Mooi verpakt.

Leuk en gezellige medewerkers

Hier heb je de kans om rustig te kijken en tussen door een praatje van de medewerkers. Erg gezellig en geen poespas . Gewoon top!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Gewoon Top!

Zowel op de site als in de winkels altijd vriendelijk personeel, met goede smaak, behulpzaam en adviserend. Kleding van Summum is prachtig, mooie style rn niet onbelangrijk zeer kwalitatief! Wil je er mooi bijzonder, modieus en stralend gekleed door het leven gaan kies dan voor Summum !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hippe outfit van fijn zittende materialen

Ik draag veel kleding van Summum en ontvang daar vaak complimentjes over. Het draagt fijn en is hip. Prijs kwaliteit is ook goed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bij bestellingen snel en volgens afspraak afgehandeld.

Leuke winkels en personeel

Personeel is erg behulpzaam en gastvrij dit geldt voor alle summum winkels

super

bestelling snel binnen en prachtige kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige stof, super kwaliteit en trendy look

Ik voel mij op en top sjiek in de broeken van Summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ruim 5 jaar geen jeans gedragen omdat er geen goed zittende te vinden was…. tot onlangs! Summum jeans geweldig. Ik ga helemaal blij de zomer in.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik wordt altijd blij van de summum doos

Ik ben al jarenlang klant bij Summum. De bezorging is altijd goed.

Genieten telkens weer!

Ik word altijd blij van de materialen, de kleuren en modellen van Summum. Summum is niet echt goedkoop, maar wel kwaliteit en je hebt lang plezier van je kleding.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam