Altijd een fijne sfeer in Rotterdam, goed geholpen en persoonlijke aandacht.
Beste Miranda, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je altijd zo goed geholpen wordt in onze Rotterdamse winkel en dat je de persoonlijke aandacht waardeert. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Groet, Livia
Meestal koop ik in de winkel, maar merk wel dat jullie website duidelijk en sfeervol is, zodat alle items een zeer duidelijk beeld geven waardoor het bestelen via de webshop een stuk aantrekkelijker wordt
Beste Marion, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk en sfeervol vindt en dat het bestellen via de webshop zo aantrekkelijk wordt. Geweldig dat je altijd je juiste maat weet bij Summum. Groet, Livia
Vrolijke dames in de winkel die mij nog herkenden van vorige aankoop. Ik ben bijzonder goed geholpen (en geslaagd) onder genot van heerlijke cappuccino; tot volgende aankoop!
Beste Jolanda, Bedankt voor de prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Eindhoven en dat je weer geslaagd bent. Heerlijk dat er ook nog een cappuccino bij kwam kijken, zo hoort winkelen te zijn! Groet, Livia
Het door mij bestelde artikel voldoet helemaal aan mijn verwachting, was goed verpakt en op tijd aangekomen, kortom helemaal goed.
Beste Wilma, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat het artikel helemaal aan je verwachting voldoet en dat alles goed en op tijd is aangekomen. Groet, Livia
Heel begrijpelijk dat retourneren geld kost ! Zeker in deze tijd maar jammer dat je de artikelen niet terug kunt brengen naar de winkel ! Dat zou fijn zijn .
Beste Trudy, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We begrijpen je punt over het retourneren naar de winkel; we zullen dit zeker meenemen om te kijken hoe we het in de toekomst nog makkelijker kunnen maken. Groet, Livia
Heerlijk om met hulp van jullie vriendelijke, hulpvaardige personeel een nieuwe outfit te passen. Ik ga altijd naar huis met een vrolijk en blij gevoel. Dat waardeer ik heel erg.
Beste Lenneke, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je altijd met een blij gevoel onze winkel verlaat en dat ons team je zo goed kan helpen bij het passen van een nieuwe outfit. We doen er alles aan om winkelen bij Summum zo prettig mogelijk te maken. Groet, Livia
Fijne en snelle levering van mooie kleding. Altijd moeilijk kiezen, te veel leuke opties.
Beste Anne, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze kleding en de snelle levering. We snappen dat het kiezen soms lastig kan zijn met al die leuke opties. Groet, Livia
Het kledingstuk was meer dan verwacht. De kleding draagt prettig en maakt het verschil. Zowel stoer, eigentijds, origineel en te gebruiken voor meerdere gelegenheden.
Zoals hierboven aangegeven, prima levering. De kleding is snel verzonden, erg netjes verpakt en de communicatie over verzending en levering was goed via de mail. Al met al, aan te bevelen!
Beste Dorien, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle verzending, nette verpakking en de duidelijke communicatie per e-mail. We waarderen het enorm dat je dit deelt en dat je Summum aanbeveelt. Groet, Livia
Ik word er altijd heel blij en gelukkig van alles wat ik heb besteld.
Bij Voor mij is Summum de meest favoriete kleding winkel. Bij Summum slaag ik voor zowel stijlvolle als sportieve kleding. Met de kleding van Summum word ik blij.
Beste Ineke, Bedankt voor je prachtige review! Wat geweldig om te horen dat Summum jouw favoriete kledingwinkel is en dat je zowel stijlvolle als sportieve items bij ons vindt waar je blij van wordt. We vinden het fijn om te weten dat je goed je maat kunt kiezen en hopen je nog vaak te mogen verrassen met onze collecties. Groet, Livia
Prachtig culotte ik heb nu 2 kleuren en wil de 3e graag ook. Hele mooie kwaliteit fijne stof en voor mij als kleinere dame precies goed qua lengte. Fijne service en goede snelle verzending
Beste Debbie, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je culottes, de kwaliteit en de lengte. Geweldig dat onze service en verzending ook goed bevallen. Hopelijk kun je snel de derde kleur aan je collectie toevoegen! Groet, Livia
Mooie kleuren. Mooi materiaal Goede service
Zeer snel en vakkundig door de klantenservice. Over de kleding kan ik alleen maar zeer tevreden zijn.
Beste Jessica, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en dat onze klantenservice je snel en vakkundig heeft geholpen. We waarderen het enorm dat je dit deelt! Groet, Livia
Altijd bij bestellingen en retour goed afgehandeld. Straalt vertrouwen uit.
Beste Greet, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je altijd goed geholpen wordt bij bestellingen en retouren en dat dit vertrouwen uitstraalt. We zijn blij dat je onze service waardeert! Groet, Livia
Mooie collectie en prijs kwaliteit verhouding! Steeds elk seizoen weer fan!
Beste Maria, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je elk seizoen weer fan bent van onze collectie en de prijs-kwaliteitverhouding waardeert. We doen ons best om steeds mooie items voor je klaar te hebben. Groet, Livia
Snelle levering en mooi verpakt, een cadeautje!
Beste Saskia, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en de snelle, mooie levering. We vinden het leuk om je bestelling als een klein cadeautje te mogen bezorgen! Groet, Livia
Mijn ervaring met Summum kledingstukken is dat ze moeiteloos combineren met de rest van mijn garderobe en ik er jaren plezier van heb. De kleuren vervelen me nooit, ook niet na een tijdje. Fijne kwaliteit, draagbaar. Gewoon n prettig en betrouwbaar merk.
Beste H., Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kwaliteit en de elegante kleuren van onze kleding. Het is heerlijk om te horen dat de items goed combineren met je garderobe en jarenlang plezier bieden. Groet, Livia
Mijn lievelingsmerk, koop vrijwel elk seizoen wel wat en dit is eindeloos te combineren. Kwaliteit is goed, gaat jaren mee.
Beste D., Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat Summum je lievelingsmerk is en dat je zo blij bent met de kwaliteit en de combinatiemogelijkheden van onze kleding. Geweldig dat de items jaren meegaan en je telkens weer plezier brengen. Groet, Livia
Pasvorm en lengte is altijd goed bij Summum. Ik ben 1.80m en draag naar 40. De rok wel retour gezonden, omdat deze van (glanzende) polyester was gemaakt. Daardoor oogde de rok goedkoop en het gebruik van fossiele brandstoffen voor textiel is niet duurzaam. Als de rok van katoen was geweest had ik de rok absoluut gehouden.
Beste Linda, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn dat de pasvorm en lengte van onze kleding altijd goed voor je zijn. Jammer dat de rok niet helemaal naar wens was door het materiaal, we begrijpen je overwegingen rondom duurzaamheid en het gebruik van polyester. We nemen je feedback zeker mee. Groet, Livia
Ben verliefd op de specifiek klassieke en vrouwelijke kledingstukken van Summum. Zelfs zo dat ik een camel kleur rok nu voor de 2e keer heb gekocht ( omdat ik de 1e aangekochte rok verpest had door helaas ergens achter te blijven hangen.....) Maar als pleister op de wond was mijn favoriete rok nog beschikbaar in de sale;-) Daarnaast wordt je bestelling vlot en keurig ingepakt geleverd Dikke merci ook aan de mensen die de bestellingen verwerken!
Beste Dagmar, Bedankt voor je prachtige review! Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met onze klassieke en vrouwelijke kledingstukken, en dat je zelfs je favoriete camel kleur rok opnieuw hebt kunnen scoren. Fijn ook dat je tevreden bent over de snelle levering en nette verpakking. We geven je compliment zeker door aan ons team dat de bestellingen verwerkt! Groet, Livia
Wat hdb ik een prachyige blouse bij Summum besteld. Heel mooi kant, mooie snit, goede kwaliteit. Snel geleverd. Helaas vond ik hem mij te pompeus maken, omdat de mouwen een wijder model hebben en ik een volle buste heb. Maar de blouse is prachtig en zit verder ook heel mooi.
Beste A, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, de details en de levering van de blouse. Jammer dat het model door de wijdere mouwen voor jou niet helemaal uitpakte zoals je had gehoopt, maar heel fijn dat je de blouse verder wel prachtig vindt zitten. We hopen natuurlijk dat je bij een volgende bestelling een item vindt dat wél helemaal perfect aansluit bij jouw stijl en pasvorm, zodat je er met nog meer plezier van kunt genieten. Groet, Livia
Ik had mijn bestelling snel binnen.
Beste Renate, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je je bestelling zo snel hebt ontvangen. We doen ons best om iedere bestelling zo vlot mogelijk te versturen, en het is leuk om terug te krijgen dat dit goed is gegaan. We hopen je snel weer blij te mogen maken met een nieuwe bestelling! Groet, Livia
Duurde even voordat de broek weer in mijn maat binnen was maar toen hij er eenmaal was, had ik heb binnen 2 dagen in mijn kast hangen. Zo fijn
Beste Katinka, Bedankt voor je prachtige review! Wat leuk dat je je favoriete broek eindelijk hebt kunnen bemachtigen. Extra fijn dat deze ook nog eens binnen 2 dagen bij je in de kast hing – dat maakt het wachten meer dan waard. We hopen dat je er veel plezier van zult hebben en kijken ernaar uit je binnenkort weer te verwelkomen bij Summum. Groet, Livia
De levering van het pakketje was snel en het uitpakken een feestje
Beste Ingrid, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij wordt van de kwaliteit en het ontwerp van onze collectie. Ook leuk dat het uitpakken van je bestelling als een feestje voelde – precies zoals we het graag zien. We hopen dat je nog lang plezier hebt van je aankoop en verwelkomen je graag weer bij Summum. Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam