Heel leuk shirt en heel snel geleverd!
Hi Andrea, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je shirt én de snelle levering! 💛 Dank je wel voor je mooie review. Liefs, Pien van Summum
Doordat er meerdere combinaties binnen een thema mogelijk zijn, kan ik verschillende outfits samenstellen. Soms slaag ik in de sale ook nog uitstekend.
Hi Caroline, Wat leuk om te lezen dat je zo geniet van onze collectie en de thema-combinaties! 💛 Fijn dat je zo makkelijk verschillende outfits kunt samenstellen en dat de sale ook goed bevalt. Liefs, Pien van Summum
Alle kledingstukken die ik koop zijn allemaal even fantastisch!! Ik draag ze met heel veel plezier.
Hi Astrid, Wat heerlijk om te horen dat je al je Summum kleding met zoveel plezier draagt! 💛 Dank je wel voor je fantastische review. Liefs, Pien van Summum
Positief, snelle levering.,mooi verpakt.
Hi Ine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je trui en de snelle, nette levering! 💛 Dank je wel voor je mooie woorden. Liefs, Pien van Summum
De website is heel overzichtelijk. Maakt T shoppen makkelijk.
Hi Ariella, Wat fijn om te horen dat je onze kleding mooi en draagbaar vindt! 💛 Geweldig dat de website het shoppen makkelijk maakt en dat je tevreden bent over onze service. Liefs, Pien van Summum
Ik koop summum eigenlijk het liefst bij n winkel omdat de maat nog al eens lastig is in te schatten. Iets terugsturen voor n andere maat is balen dat duurt te lang en 2 maten bestellen n uitgave die je liever niet doet. Het is momenteel toch wel het merk dat het meest in mijn kast hangt, dat zegt genoeg
Hi Lucienne, Wat fijn om te horen dat Summum zo’n plekje in je kast heeft! 💛 Dank je wel voor je eerlijkheid over de maatvoering, we begrijpen dat het lastig kan zijn en werken er altijd aan om het zo duidelijk mogelijk te maken. Liefs, Pien van Summum
Al ben ik inmiddels 65 jaar toch vind ik de artikelen van Summum geweldig! Niet aan leeftijd gebonden, kwalitatief goed. Fijne pasvorm.
Hi Trudy, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Summum! 💛 Geweldig dat onze kleding je goed past en dat je de kwaliteit waardeert, ongeacht je leeftijd. Liefs, Pien van Summum
Mooie stoffen, unieke prints en design. Mooie pasvorm en leuke unieke outfits. Bezorging is snel.
Hi Marielle, Wat een mooie woorden, dank je wel! 💛 Fijn dat je zo blij bent met de stoffen, prints en pasvorm, en dat de snelle bezorging goed beviel. Liefs, Pien van Summum
Overzichtelijke website en geleverd volgens afspraak. Het was echt een cadeautje om uit te pakken.
Hi Ine, Wat fijn om te lezen dat je bestelling als een cadeautje voelde! 💛 Geweldig dat je onze website overzichtelijk vindt en de levering naar wens was. Liefs, Pien van Summum
Alles is volgens plan geleverd en is goed
Hi Riek, Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld was en volgens plan geleverd is! 💛 Dank je wel voor je positieve review. Liefs, Pien van Summum
Ik draag al jaren, dit merk. Heb het een tijdje niet gedragen omdat het mijn buurt niet verkocht wordt. Nu koop ik ook vaak online. Wat ik leuk vindt aan dit merk dat het vaak net eventjes anders is. Vaak zeggen mijn vrienden heb je weer iets leuks aan van summum.
Hi Corina, Wat geweldig om te lezen dat je al jaren fan bent van Summum! 💛 Super leuk dat je vrienden ook zien dat je iets speciaals draagt en dat je nu online makkelijk kunt shoppen. Liefs, Pien van Summum
Hele Fijne webshop. Ruime keuze.
Hi Marie-Therese, Wat fijn om te horen dat je onze webshop zo prettig vindt! 💛 Geweldig dat je blij bent met de ruime keuze. Liefs, Pien van Summum
Deze broek is precies wat ik zoek in een goede basis: een rechte, iets wijder uitlopende pasvorm die soepel valt en meteen rust én klasse uitstraalt. Het materiaal voelt luxe aan, zacht en comfortabel, maar mét body, waardoor de broek mooi blijft vallen. Wat ik vooral fijn vind: ik voel me hier vrouwelijk en krachtig in, zonder dat het ingewikkeld wordt. Alsof ik even dat Italiaanse, moeiteloze gevoel heb, maar dan in een Nederlands merk dat begrijpt hoe kleding hoort te zitten. Dit is zo’n broek die je aantrekt en denkt: ja, dit klopt.
Hi Marieke, Wat een prachtige en enthousiaste review, dank je wel! 💛 Geweldig om te lezen dat de broek zo goed bij je past en dat je je vrouwelijk en krachtig voelt in Summum. Liefs, Pien van Summum
Summum staat voor mij voor vrouwelijke, comfortabele en moderne kleding waar ik mijn kast vol mee heb hangen en al jaren blij van wordt. Goed te combineren en mooie kwaliteit. Altijd vriendelijk personeel in de Summum Stores en duidelijke site voor online bestellingen En ook voor mijn maat 34 is er volop keuze!
Hi Petra, Wat heerlijk om te lezen dat je al zo lang blij bent met Summum! 💛 Fijn dat onze kleding, service en ruime keuze voor maat 34 zo goed bij je passen. Liefs, Pien van Summum
Prijs/ kwaliteit is echt goed. Hele mooie collectie weer. Mooie spijkerbroek en blouse gescoord, ben er dol op!
Hi Annemarie, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je aankopen! 💛 Fijn dat de prijs-kwaliteit en onze collectie goed bevallen. Liefs, Pien van Summum
Mooie blouse die gewoon en getailleerd gedragen kan worden. Kwaliteit is altijd goed. Ik ben wat groot van boven en Summum zit altijd goed. Ik moest een maatje kleiner bestellen maar dat ligt aan mij. Ook een prachtige donder blauwe trui gekocht. Sportief maar ook netjes te dragen. Heeel erg blij mee!
Hi Christa, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je aankopen! 💛 Geweldig dat de blouse en trui goed passen en dat je de kwaliteit en pasvorm waardeert. Liefs, Pien van Summum
Ik Ben fan goede maatvoering, kleding past en staat perfect. Wordt in de Brandstore in Rotterdam geweldig geholpen. Koop zowel in de webshop als in de Brandstore Rotterdam
Hi Tineke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de maatvoering en service, zowel online als in onze Brandstore in Rotterdam! 💛 Dank je wel voor je mooie woorden. Liefs, Pien van Summum
Snelle en betrouwbare webshop
Hi Iris, Wat een fijne review, dank je wel! 💛 Super om te lezen dat je onze kwaliteit en snelle, betrouwbare service zo waardeert. Liefs, Pien van Summum
Normaal valt Summum op maat of groter, deze valt echter klein en daarom terug gestuurd.
Hi Christel, Dank je wel voor je eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat dit item kleiner viel dan je van ons gewend bent en dat je het daarom hebt moeten retourneren. We doen ons best om onze pasvorm zo duidelijk mogelijk te communiceren, dus als je tips hebt over wat we hierin beter hadden kunnen doen, horen we dat natuurlijk graag 💛 Liefs, Pien van Summum
Verzending ging snel, jasje ziet er goed uit en is erg netjes verpakt. Top!
Hi Eva, Wat een mooie review, dank je wel! 💛 Fijn dat het jasje goed bevalt, snel in huis was én netjes verpakt aankwam. Dat horen we graag! Liefs, Pien van Summum
Ik vind Summum echt een heel fijn merk! Net even wat anders, ook in grote maten verkrijgbaar! Ook als je online wat besteld, keurig verpakt! En op tijd geleverd!
Hi Marja, Wat een ontzettend fijne woorden, dank je wel! 💛 Geweldig om te horen dat je ons merk zo waardeert en dat je blij bent met de pasvorm, verpakking en levering. Daar doen we het voor! Liefs, Pien van Summum
Prachtig merk en goede service
Hi Jeanine, Dank je wel voor je mooie compliment! 💛 Wat fijn om te horen dat je ons merk én onze service zo waardeert. Liefs, Pien van Summum
Snelle levering van een perfect product.
Hi Nicole, Wat fijn om te lezen, dank je wel! 💛 Geweldig dat je zo blij bent met het product én de snelle levering. Liefs, Pien van Summum
Eerste aankoop via de website en alles helemaal prima. Makkelijk te vinden, snel binnen in goede staat.
Hi Martine, Wat leuk dat dit je eerste aankoop via onze website was! 💛 Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens was en dat je bestelling snel en in goede staat is aangekomen. Liefs, Pien van Summum
Hele toffe broek gekocht, was er niet naar op zoek maar liep er tegen aan. Nieuw merk in de de winkel waar ik vaak kom. Heel erg blij mee.
Hi Jone, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je broek! 💛 Super leuk dat je ons merk hebt ontdekt en er zo enthousiast over bent. Liefs, Pien van Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam