Al jaren fan van Summum!

Ik ben al jaren groot fan van dit Nederlandse merk. Voor een casual daila fit tot een chique outfit voor een feest. Fijne stoffen en goed onderling maar ook met andere merken te combineren. Bijna dagelijks draag ik wel iets van dit merk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Super goed.

Mooie kleding netjes verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en hele mooie broek, maat valt ruim

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede levering en het product was geheel volgens de afbeelding

Correct geleverd en mooi product

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige broek en een supersnelle bezorging

Een prachtig vallende broek gekocht, goede prijs kwaliteit verhouding en een supersnelle bezorging. Contact met een medewerker van de klantenservice n.a.v. het niet ontvangen van een mail verliep naar volle tevreden, was binnen no time opgelost.

Bestelling is geannuleerd door Summum

Ik had een hele leuke paars/fuchsia trui besteld, waar ik al lang naar op zoek was en was helemaal bij dat mijn maat er nog was. Ik vond hem eigenlijk te duur, maar was er zo weg van dat ik hem toch besteld heb. Later kreeg ik bericht dat de bestelling is geannuleerd, omdat de trui er niet meer is. Hoe kan dit? Dit was echt een hele dikke teleurstelling en helaas kan ik hem nergens anders meer vinden. Ik had me er zo op verheugd en dan krijg je dit. Vind ik heel raar dat zoiets gebeurd. Nog nooit ergens anders meegemaakt zoiets. Schrijf normaal liever positieve berichten, maar dit was helaas geen positieve ervaring met summum.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Heel goed .

Alles prima in orde vind alleen dat de retouren snel terug moeten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering van het bestelde. Volgende dag al in huis. Heel erg blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding in super verzorgde verpakking en snelle levering

In de intuïtief werkende Summum webshop is het leuk winkelen! Na je keuze ontvang je je favoriete kledingstuk snel thuis. En dan begint het genieten van het mooie nieuwe kledingstuk van uitstekende kwaliteit pas echt .

Vlotte bestelling en verzending

Het was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Een voltte en snelle levering. Zeer tevreden met mijn artikel. Een tevreden klant.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk te bestellen, goede mailwisseling over de bestelling en snel geleverd

Verrassend!

Bij Summum in Den Bosch, super fijn en warm geholpen! Ik wou een spijkerbroek die niet meer in mij maat was, ik ging heel blij en super tevreden naar huis met een nog leukere spijkerbroek! Top!!

Melding goed opgevolgd!

Ik had een aankoop gedaan, maar deze is niet geleverd. Inmiddels is mijn melding goed opgevangen en is onderzoek gedaan. De levering blijkt niet goed gegaan te zijn. Dat kan gebeuren. Het artikel is helaas niet meer leverbaar, dus het geld wordt teruggestort. Ik heb verder altijd heel goede ervaringen met Summum!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik vind Summum een geweldig leuke winkel en website Mooi en fijn alle kleding qua kleuren op elkaar afgestemd zodat je de kledingstukken op veel manieren kan combineren in allerlei stijlen Ik wordt en ben blij van en met Summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

goed en makkelijk te bestellen.

Keuze is makkelijk te bestellen. Levering is in een mooie doos en netjes. Al ga ik toch liever naar Rotterdam om alles live te zien en te passen ;) Leuke en fijne dames die daar helpen.

Duurzaam en trendy

Ik vind de stoffen fijn en comfortabel. Ik kan daarbinnen een eigen stijl handhaven.

Mooie kwaliteit

Leuk geslaagd Mooie basics, heel blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een mooi shirt van een mooie kwaliteit die aan mijn verwachting voldeed! Ik had het de dag erna al in huis dus helemaal super!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Tolle Bluse, sehr schneller Versand!

Ausgefallene Bluse mit wow Effekt!

• k.A.

mijn favoriete merk!!

Al jaren groot fan van het merk Mooie,kwalitatief goede,stijlvolle kleding;ook voor wat vollere vrouwen In mijn vorig jaar gekochte kaftan woon ik momenteel haast in Door een hernia ben ik aan bed gekluisterd en zo heb ik toch gevoel dat ik er nog beetje leuk zuizie en zit heerlijk Maar ook mijn andere kledingstukken ben ik erg blij mee!!

Mooi

Prachtige kleding en altijd snel geleverd

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zo fijn dat als je een bestelling plaatst bij Summum je van begin tot levering alles kan volgen. Transparant en supersnelle levering, en ook nog eens met aandacht ingepakt!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Goede kwaliteit en leuke modelen

Ik heb 2 broeken gekocht via de website. De maten vielen wat groter uit, maar de kwaliteit van de stof erg mooi is erg leuke modelen van de broeken. Ik kon ze makkelijk retourneren en heb ze een mast kleiner besteld. Deze passen perfect!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie kwaliteit 'klassiek vestje' met zorg ingepakt en snel geleverd.

Was mijn vestje verloren. Heel erg jammer want dit luchtige vestje past overal bij en ziet er heel mooi uit. Gelukkig was deze nog in de collectie, direct weer opnieuw besteld. Door de snelle levering heb ik m niet lang hoeven missen :-)

Altijd netjes op tijd je bestelling . Mooie kleding gewoon een. Kadootje

Ik ben nog niet heel vaak bij summum geweest . Het is hele mooie kleding maar wel aan de prijs . Mijn man is verongelukt dus sta er nu alleen voor . Dus nu kan ik niet te vaak iets nieuws kopen . Maar ik zal zeker nog een keer wat gaan kopen . Groetjes Marina van geffen

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam