Datgene wat ik heb besteld is netjes en snel verzonden. Duidelijke webshop. Helaas was de verpakking wel flink beschadigd maar gelukkig de kleding die erin zat niet.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Prima Snel geleverd en netjes verpakt

Netjes verpakt en snel geleverd

Vlot en volgens verwachting

Vlotte afwerking van bestelling, kwaliteit zoals altijd perfect

Fantastische kleding

Ik vind de kleding van Summum een eigentijdse uitstraling hebben. Mooie, bijzondere items, die heel prettig dragen en een chique uitstraling hebben. Goede kwaliteit kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne en eigentijdse kleding stijl!

Ik koop geregeld in de webshop of in de winkel, altijd blij met nieuwe aankopen, pasvorm is prima en zo fijn dat ze ook grotere maten verkopen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en sfeervolle winkels.

Ik koop mijn kleding al vanaf het prille begin bij summum. En altijd weer tevreden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling, levering en product allemaal even goed van kwaliteit!

Een fijne website met foto's en beschrijvingen die accuraat blijken zodra je je bestelde kleding in een, ook nog eens nette, ingepakte doos uithaalt. Dikke tip!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie aparte kleding van top kwaliteit

Jurk, Jurk besteld en gekregen , duurde iets langer maar kreeg snel respons. Echt prachtig !!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Altijd heel goed en fijn om summum te kopen❤️

Prachtige blouse

Prachtige F/W collectie, waarvan nu de blouse besteld. Mooie print! Wel jammer dat een knoopje van de blouse met de eerste keer dragen al los kwam, dat zou nog mogen.

Fahionable, kwaliteit en betaalbaar

Ik heb nu een aantal kledingstukken van Summum waar ik erg blij mee ben! Geweldige pasvorm, on trend en een mooie kwaliteit tegen een hele redelijke prijs. Aanrader!

Prachtig

Mooie top besteld uit de nieuwe collectie,( body sweat met Paulette), goed materiaal, netjes afgewerkt, staat mooi en draagt lekker.

Goede , snelle service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke, exclusieve en fijn draagbare kleding met een ruime selectie.lectie

Nog nooit spijt gehad van een aankoop en draag de kleding nog steeds regelmatig met veel plezier.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, zeer bereidwillende klantenservice

Snelle levering van bestelling, mooie kwaliteit kleding, wel kwetsbaar. Maten wisselen wel per item (geen geval bij summum heb ik altijd top maat S, valt soms groot en soms klein). Maar hele vriendelijke en meedenkende klantenservice.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim., Nee, de items vallen vaak te klein.

Bestelling liet lang op zich wachten.

Na gebeld te hebben met de klantenservice werd ik vriendelijk te woord gestaan. De dag erna werd het bekend verzonden en kreeg ik tevens een berichtje dat het pakket verzonden was.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vindt summum een fantastisch merk en mooie kwaliteit

Stijlvolle kleding, snelle levering

Echt een leuk shirt, voldoet helemaal aan mijn verwachting

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Van scrollen via shoppen naar shinen.

Fijn zoeken naar een wijde lichte broek. Gevonden en besteld. Door eerdere aankopen meteen de goede maat. Blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel verstuurd, keurig verpakt, prachtige producten!

De bestelling werd snel verstuurd en zat verpakt in een stevige doos en mooi papier. Prachtige producten!

Goed!

Mooie kwaliteit kleding en de volgende dag bezorgt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super kwaliteit helemaal mijn stijl

Online bestellen maar ook in de verdelers shops in buurt. Heel tevreden. Top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, goede klantenservicekleding is mooi verzorgd ingepakt

Altijd een prachtige collectie van hoogwaardige kwaliteit. Pasvorm is perfect. Klantenservice zeer professioneel en klantvriendelijk, snelle levering.

Geweldig merk!

Wat een geweldig merk is Summum, past bij elke vrouw in elke levensfase!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige eigenzinnige stijlvolle kleding van zeer goede kwaliteit.

Ik voel mij altijd fijn in de kleding van Summum. De stoffen valken enorm soepel en fijn om mijn lijf. Het kleed prachtige mooi af en maakt mij jonger.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam