Prachtige stoffen en design. Blijft mooi en tijdloos. Voordeel van de collectie is dat je het met andere items kan combineren , zodat je steeds een andere outfitt draagt.
Hi Annette, Dankjewel voor je mooie review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze tijdloze stoffen en designs, en dat je onze items zo leuk kunt combineren voor steeds een nieuwe outfit. Dat is precies het plezier dat we willen geven met onze collectie! Fijn ook dat je je maat bij ons goed weet te vinden. Dat maakt shoppen natuurlijk extra ontspannen. Geniet van je stijlvolle items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Prachtig merk, al jaaaren mijn.l favoriete merk. Weer een cadeautje om uit te pakken en zoals altijd weer de goede maat
Hi Nely, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Zo bijzonder om te horen dat Summum al jaren jouw favoriete merk is. Dat het telkens weer als een cadeautje voelt om uit te pakken, daar worden wij zó blij van! En superfijn dat de maat weer precies goed was, zoals je gewend bent. Geniet van je mooie aankoop en alvast hele fijne, warme feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Sweater in purple. Prachtige kwaliteit!!! Erg blij mee….. Ik heb meerdere items van Summum waar ik gelukkig g mee ben.,,
Hi Marian, Dankjewel voor je geweldige review! ✨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de paarse sweater — prachtige keuze — en dat de levering lekker snel ging. En wat bijzonder om te lezen dat je al meerdere Summum-items hebt waar je zo gelukkig mee bent. Dat maakt ons dag! Geniet van je mooie nieuwe aanwinst en alvast hele fijne, gezellige feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Mooie kleding die je laat stralen Draag het en je voelt het ! Complimenten vallen vanzelf uit de lucht !!
Hi Joke, Wauw, wat een schitterende review — dankjewel! ✨ Zo leuk om te horen dat onze kleding je laat stralen… en dat de complimenten vanzelf binnenkomen! Dat is precies het effect waar we op hopen. Fijn ook dat je je maat bij ons goed weet te vinden. Dat maakt het shoppen nóg plezieriger. Geniet van je mooie outfits en alvast hele fijne, feestelijke dagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Goede pasvorm en uitstekende kwaliteit, erg tevreden over originele aanbod!
Hi Patricia, Wat een prachtige review — dankjewel! ✨ Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en het originele aanbod. Dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen! Heel fijn ook dat je je maat bij ons goed weet te vinden. Dat maakt shoppen natuurlijk extra relaxed. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, sprankelende feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Heel mooi kwaliteit merk!! Geweldig mooie kleding!!
Hi Linda, Wat fijn om te lezen — dankjewel voor je enthousiaste review! ✨ Geweldig dat je zo blij bent met de kwaliteit en onze collectie. Daar doen we het voor! Je opmerking over de maatvoering nemen we natuurlijk mee. We blijven ons best doen om onze maatinformatie zo duidelijk mogelijk te maken, zodat je steeds moeiteloos de juiste maat kunt kiezen. Geniet van je mooie items en alvast hele fijne, warme feestdagen gewenst! 🎄✨ Liefs, Livia
Vlotte levering en altijd toffe kleding. Een tikkeltje jong voor mijn leeftijd van bijna 70, maar ik voel met er jaren jonger mee. Wat kan je nog beter wensen met de feestdagen in het verschiet. Toppie!
Hi Marie, Wat een heerlijke review — dankjewel! ✨ Hoe mooi om te horen dat onze kleding je blij maakt én jaren jonger laat voelen. Dáár doen we het voor! En wat fijn dat de levering vlot verliep en je steeds iets tofs vindt bij ons. Alvast hele fijne feestdagen en veel plezier met je aankopen! Liefs, Team Summum
Mooie stoffen, mooie kleding. Goede pasvorm. Fijne webshop. Ook in de winkels word je enorm leuk geholpen. Voelt als thuiskomen.
Hi Linda, Wat een prachtige review — dankjewel! 💛 Geweldig om te lezen dat onze collectie echt een aanvulling is op jouw garderobe en dat je je zowel online als in de winkels zo welkom voelt. Dat betekent heel veel voor ons! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Summum. Liefs, Team Summum
Ik slaag altijd erg goed bij Summum. Mooie kwaliteit gecombineerd met een tijdloze style. Bezorging was supersnel en items kwamen overeen met de foto's op de website. In een woord top!
Hi Babet, Wat een prachtig compliment — dankjewel! 💛 Superfijn om te horen dat je altijd goed slaagt bij ons en dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, stijl en snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Liefs, Team Summum
Alles wat ik bestel is altijd spot on! Love it
Hi Michelle, Wat geweldig om te lezen dat alles altijd helemaal naar wens is en dat je zo blij bent met onze service! 💖 Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen in Summum. Groetjes, Team Summum
Een coltrui met lurex gekocht en deze zit heel mooi.
Hi Elisabeth, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je coltrui! ✨ We zijn blij dat de pasvorm en kwaliteit goed bevallen. Dankjewel voor je mooie review en je vertrouwen in Summum. Groetjes, Team Summum
Heb al diverse kledingstukken gekocht bij Summum. En ben heel blij met de attente verkoopsters en eerlijk advies. Ik zou het heel vervelend vinden als ik iets koop wat eigenlijk niet geschikt is voor mijn figuur. Daarom koop ik graag bij Summum Rotterdam
Hi Madeleine, Wat fijn om te horen! 💛 We zijn blij dat je onze aandacht en eerlijk advies waardeert. Dat is precies waarom we bij Summum zoveel zorg besteden aan persoonlijke service, zowel in de winkel als online. Dankjewel voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items! Liefs, Team Summum
Mooi, fijne pasvorm en materiaal. Ik word altijd gelukkig als ik de kleding van Summum mag dragen!
Hi Mirjam, Wat heerlijk om te lezen! 💛 We vinden het geweldig dat onze kleding je zo blij maakt en dat de pasvorm en kwaliteit helemaal naar wens zijn. Dat is precies wat we willen bereiken! Dankjewel voor je mooie review en we hopen je snel weer te verrassen met nieuwe items. Liefs, Team Summum
Diverse keren besteld, waarna snel geleverd. De kleding is niet zoals bij andere merken standaard. Je hebt iets bijzonders aan. Kwaliteit is ook goed. Wel iets aan de dure kant. Maar ja. Dan heb je wel iets moois en kwaliteit
Hi Willemien, Dankjewel voor je mooie review! 🌟 Wat fijn om te horen dat je onze kleding zo bijzonder vindt en dat je steeds tevreden bent over de kwaliteit én de snelle levering. We snappen dat het soms wat prijziger kan voelen, maar geweldig om te lezen dat je dat terugziet in de exclusiviteit en duurzaamheid van de items. Precies waar we voor staan. 💛 Heel bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer! Liefs, Team Summum
Ga met plezier naar de winkel in Haarlem. De medewerkers geven altijd prima advies en denken altijd mee. Ik ben ook wel een fan van het kleding merk. Webshop werkt prima en mooi verpakt komt t thuis. Voelt dan als een feestje
Hi Ingrid, Wat een prachtige review — dankjewel! 💛 Geweldig om te horen dat je altijd slaagt in onze winkel in Haarlem en dat het team je zo goed weet te adviseren. Daar doen we het voor! Ook fijn dat de webshop goed voor je werkt en dat het uitpakken als een feestje voelt — zo hoort het precies. We kijken ernaar uit je snel weer te zien, in de winkel of online! ✨ Liefs, Team Summum
J’adore cette marque autant dans le choix des modèles avec toujours une petite touche d’originalité et la qualité des finitions.
Hi Véronique, Merci beaucoup pour votre magnifique avis ! Quel plaisir de lire que vous adorez nos modèles, leur petite touche d’originalité et la qualité des finitions. Cela nous fait vraiment chaud au cœur. ✨ Nous espérons continuer à vous inspirer encore longtemps ! Belle journée, Team Summum 💛
Mooie kleding. Goede pasvorm . Lekker tijdloos. Altijd blij mee!
Hi Monique, Dank je wel voor je fijne review! Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij bent met onze tijdloze items en pasvorm — super waardevol om te horen. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met mooie nieuwe stukken! 💛 Liefs, Team Summum
Leuke verrassende collecties
Hi Desiree, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je onze collecties verrassend en leuk vindt — daar doen we het voor! We hopen je snel weer blij te maken met nieuwe items. 💛 Liefs, Team Summum
Jas besteld en betaald. Blijkt uiteindelijk niet meer voorradig te zijn. Keurig bericht gekregen en de betaling wordt teruggestort. Vriendelijk en snel geholpen.
Hi Karin, Dank je wel voor je fijne beoordeling! Wat jammer dat de jas uiteindelijk niet meer voorradig was, maar heel fijn om te horen dat je goed en snel bent geholpen — dat is precies wat we willen. Mocht je in de toekomst iets anders moois tegenkomen of hulp nodig hebben, we staan altijd voor je klaar! Liefs, Team Summum 💛
Ik shop graag bij Summum. Mooie en stijlvolle kleding dat ook nog eens lekker zit.
Hi Nelleke, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo graag bij ons shopt en dat onze kleding niet alleen stijlvol is, maar ook lekker zit — precies waar we het voor doen. Heel blij dat je zo tevreden bent over zowel de pasvorm als het bestelproces. Dank voor je vertrouwen in Summum! 💛 Liefs, Team Summum
Het afgelopen jaar heb ik diverse kledingstukken besteld en elke keer word ik weer verrast hoe mooi en heerlijk zacht de stoffen zijn en de snit perfect bij mij past. Ik hou van de stoere maar toch vrouwelijk touch zodat ik het zowel chic als cosy kan dragen. Kortom heerlijke kleding en lekker van eigen bodem.
Hi Dominique, Wat een prachtige review — dank je wel! We worden helemaal blij van jouw beschrijving. Zo fijn om te horen dat de stoffen, de pasvorm en de stoere maar vrouwelijke stijl precies aansluiten bij wat je zoekt. En dat je onze items zowel chic als cosy kunt dragen, is precies wat we hopen te bereiken. Dank voor je loyaliteit het afgelopen jaar. Dat waarderen we echt. 💛 Liefs, Team Summum
Mooie kleding vooral de blouses zijn superleuk! Heb al vaak besteld en ben er blij mee.
Hi Wilma, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze collectie — en vooral de blouses! Ook fijn dat de levering snel gaat en je de juiste maat goed weet te vinden. We waarderen je vertrouwen en herhaalde bestellingen enorm. Graag tot een volgende keer! ✨ Liefs, Team Summum
Prachtige, stijlvolle mode!
Hi Marion, Wat een heerlijke review — dank je wel! Super fijn om te horen dat je onze items zo geweldig vindt en blij wordt van de stijlvolle mode. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Graag tot snel weer bij Summum! ✨ Liefs, Team Summum
Supersnelle levering, helpen en geven mij advies indien nodig, denken met mee. Ik kan ze makkelijk bereiken. Graag zou ik een summum winkel in de buurt willen.
Hi Annechien, Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kleding én over de service van ons team, dat waarderen we enorm. Ook je wens voor een Summum-winkel in de buurt nemen we zeker mee. Wie weet in de toekomst! 😊 Dank voor je vertrouwen en graag tot snel weer bij Summum! Liefs, Team Summum
Mooie kleding en goed passend
Hi Marjan, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze kleding altijd goed bij je past en dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot snel weer bij Summum! ✨ Liefs, Team Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam