Wel jammer dat je maat altijd anders is. Zou graag tekeningen zien bij het model op internet. Met cm hoe het valt. Vr gr
Hi H.M., Dank je wel voor je mooie review en je feedback, daar zijn we echt blij mee. Fijn om te horen dat je onze producten en ontwerpen zo waardeert! We begrijpen heel goed dat het wisselen van maten soms lastig kan zijn. We zijn achter de schermen continu bezig om onze maatinformatie te verbeteren. Jouw idee om bij ieder model duidelijke maattekeningen met centimeters toe te voegen is een hele waardevolle toevoeging, die nemen we zeker mee. Dank je wel dat je dit met ons deelt en voor je aanbeveling! Liefs, Livia
Ik slaag altijd goed als ik op zoek ga naar sierlijk, romantisch en stoer bij Summum. De pasvorm is ook goed en en draagbaarheid is top.
Hi Marga, Wat een prachtige review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je altijd slaagt bij Summum en dat je onze combinatie van romantisch, stoer en eigentijds zo waardeert. Fijn ook dat de pasvorm en draagbaarheid voor jou telkens weer kloppen. Dank je wel voor je vertrouwen en je enthousiasme! Liefs, Livia
Ik koop graag bij Summum omdat de pasvorm gangbaar is voor de Hollandse dame. Mooie kwaliteit stoffen en vaak is het kledingstuk origineel afgewerkt waardoor je je iets specialer voelt. Hoewel het prijzig is krijg ik vaak complimenten over de kleding en voel ik mij prettig in de kleding. Dat is het mij meer dan waard!
Hi Y, Wat een mooie review, dank je wel! We zijn blij om te horen dat onze pasvorm zo goed aansluit en dat je onze kwaliteit en bijzondere afwerking waardeert. Fantastisch dat je je er speciaal én comfortabel in voelt, dat is precies wat we willen bereiken. En complimenten krijgen over je outfit… daar doen we het voor! Dank je wel voor je vertrouwen in Summum. Liefs, Livia
Ik ben grote fan van Summum! Originele kleding, mooie kwaliteit en zeer goede pasvorm. Zowel het bezoek aan de winkel als het online bestellen is top!
Hi Irma, Wat een fantastisch compliment, dank je wel! We vinden het geweldig om te horen dat je zo’n fan bent van Summum en dat zowel onze kwaliteit, pasvorm als service in de winkels én online zo goed bevallen. Heel fijn dat alles steeds naar wens is. We kijken ernaar uit je snel weer terug te zien! Liefs, Team Summum
Marque de bonne qualité. Je suis toujours ravie de mes commandes
Hi Marie-Claire, Merci beaucoup pour votre magnifique avis ! Quel plaisir de lire que vous êtes toujours ravie de vos commandes et que la qualité de notre marque vous satisfait à chaque fois. Nous espérons vous revoir très bientôt sur notre boutique en ligne. Belle journée, Livia
Voor oudere vrouwen veel keus. Snelle bezorging en in de fysieke winkels altijd vriendelijk en behulpzaam
Hi Janny, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding leuk en vlot vindt, en dat je de ruime keuze waardeert. Ook super om te lezen dat je zowel online als in onze fysieke winkels zo’n positieve ervaring hebt , daar doen we het voor. We hopen je snel weer terug te zien! Liefs, Team Summum
I was very lucky I found this brand/store when I was visiting my daughter whom lives in Rotterdam. Since then I visit the online store and I’m always very happy with the quality and the price. Thank you.
Hi Kristin, Thank you so much for your wonderful review! How lovely that you discovered Summum while visiting your daughter in Rotterdam and even better that you’ve continued to shop with us online. We’re delighted to hear you’re happy with both the quality and the price. Your kind words mean a lot to us. We look forward to welcoming you back again soon! Warm regards, Livia
Snelle levering, goede communicatie en altijd netjes verpakt.
Hi Joyce, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens was! 😊 Dank je wel voor je mooie review, super om te horen dat de levering snel was, de communicatie goed verliep en je bestelling netjes verpakt aankwam. We hopen je snel weer terug te zien bij Summum! Hartelijke groet, Livia
Ben heel blij met jullie collectie
Hi Bep, Hartelijk dank voor je mooie review! 😊 Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze collectie. Groet, Livia
Summun is een heerlijk merk. De witte feestelijke blouse is een echte musthave. En zeker met de feestdagen in aantocht.
Hi Marie-Therese, Heel erg bedankt voor je enthousiaste review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de feestelijke blouse. Geniet ervan tijdens de feestdagen! Groet, Livia
Leuke kleding die prima past!
Hi Rika, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je de site prettig vindt en dat de kleding goed past. Groet, Livia
Straks genieten in deze sparkling top op een winterbruiloft en daarna nog met Kerstmis! Met de bijpassende bordeaux broek erbij ben ik er klaar voor!
Hi Caroline, Dankjewel voor je leuke review! 😊 Wat klinkt dat feestelijk – die rode sequin top met de bordeaux broek zal er fantastisch uitzien op zowel de bruiloft als met Kerst! Groet, Livia
netjes verpakt
Hi Marieke, Dankjewel voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je bestelling netjes verpakt was. Groet, Livia
Vrijdagmiddag de broek besteld, zaterdag middag de broek in huis. Wat een service en kwaliteit! Het was prachtig chique verpakt!
Hi Vesta, Dankjewel voor je fantastische review! 😊 Wat leuk om te horen dat je zo verrast was door de snelle levering en het chique pakket. We zijn blij dat je zo tevreden bent met je aankoop! Groet, Livia
Mooi product!
Hi Jacqueline, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en dat alles vlot en netjes is geleverd. Groet, Livia
Mooie kwaliteit kleding. Na bestelling fijn om mailtjes te krijgen dat product besteld en verzonden is
Hi Jacintha, Dankjewel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en dat het bestellen en volgen van je bestelling prettig verloopt. Groet, Livia
Mijn hele garderobe bestaat uit summum. Goede kwaliteit, wel prijzig maar ik heb het er voor over.
Hi Anja, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je Summum-garderobe en dat de kwaliteit je bevalt. Heel begrijpelijk dat je graag investeert in mooie kleding van Summum! Groet, Livia
Ik ben altijd blij als ik weer wat moois gekocht heb van Summum. De maten zijn perfect voor mijn lengte 1.84 in maat 44. Elk jaar koop ik een aantal items. Happy happy
Hi Dimitra, Dankjewel voor je enthousiaste review! 💛 Wat geweldig om te horen dat onze kleding je zo blij maakt en dat de maatvoering voor jou perfect is. Happy happy indeed! Groet, Livia
Wordt altijd goed geholpen fijne service in Summun winkel in Breda. Summun mooi kleding en blijft ook heel mooi, goede kwaliteit van materialen.
Hi Tanja, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze kleding en de service in de Summum winkel in Breda. Groet, Livia
Verkoopster zeer vriendelijk, goede gastvrouw. Ruim gesorteerde winkel in Groningen!
Hi Helena, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze winkel en de service van ons team in Groningen. Groet, Livia
Heel fijn, snelle levering van super mooie kleding. Draag het al jaren en maakt me elke dag blij.
Summum is een merk wat kwaliteit veelzijdigheid en comfort combineert, precies wat je nodig hebt als je houdt van kleding die je zowel stoer , elegant en vrouwlijk kan maken die klopt in je eigen stijl
Ik heb weer een mooie pantalon bij Summum besteld. Mooie kleur goede kwaliteit en wat super dat de lengte mooi is bij mijn 1m78 lengte is dit niet vanzelfsprekend. Komt binnen in een mooi passend doosje en als je uitpakt met dat ritselende vloeipapier dat is een heerlijk moment!
goede ervaring. snelle levering. goede maatvoering.
Hi Ellen, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en maatvoering. Groet, Livia
Makkelijk gevonden op internet omdat de maat niet meer in de winkel was. Snel bezorgd.
Hi Karin, Dankjewel voor je mooie review! 💛 Fijn om te horen dat je snel kon vinden wat je zocht en dat de bezorging en kwaliteit je goed bevallen. Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam