T shirt pilt gelijk bij de eerste keer dragen

Ziet er niet fraai uit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Summum kleding is my style❤️

Summum is voor mij Kwaliteit Goede pasvorm Mooie stoffen Leuke prints

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en goede pasvorm, kortom kwaliteit!

De kleding van Summum heeft altijd de juiste pasvorm en de stoffen zijn erg comfortabel. De artikelen waren mooi en netjes ingepakt en op tijd geleverd. Ik ben een tevreden klant.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding van goede kwaliteit

De kleur van de kleding blijft mooi, maar ook kleding met een glans blijft mooi glanzend. Het is fijn dat de kleding tot en met maat 46 gaat.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De stoffen die gebruikt worden zijn fantastisch en heel chic. Ben heel blij met heel veel kleding van SUMMUM.

Fantastisch!

Twijfelde geen moment om deze set te bestellen en ze is nog mooier dan ik had gehoopt!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd leuke items, goede kwaliteit, waar ik blij van word

Het zijn altijd cadeautjes als de bestelling binnenkomt! Leuk om uit te pakken :)

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Supersnelle levering, prachtige kwaliteit. Dit is mijn eerste keer, maar ik kom zeker terug.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Altijd waar voor je geld. Mooi stoffen en pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben gek op summum kleding

Alle kleding die ik van summum heb is fantastisch. De pasvorm is goed. En de kleding blijft lang goed.

snelle bezorging keurig verpakt

Goede kwaliteit , perfecte maatvoering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is gewoon hét summum!

Door Summum voel ik me altijd super vrouwelijk en toch stoer. Prachtige stoffen, goede kwaliteit net even een extra glans of glittertje, net zoals de verkoopsters in de winkel, altijd aardig, een heerlijk muziekje, tijd voor een kopje koffie en een praatje en altijd goed advies, top! Thnx

Uitstekende service

Summum heeft een hele goede service! Helaas zat deze broek mij niet goed, maar na het retour sturen stond gelijk het geld alweer op mijn rekening;)

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige collectie en snelle verzending

De webshop is heel fijn overzichtelijk en de collectie super. Eenmaal besteld kwam de bestelling snel binnen. De kledingstukken zijn zo mooi en retour sturen is snel geregeld.

Geweldig!

Mooie stoffen, goede kwaliteit en goed te combineren met andere Summen kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kwaliteit kleding. Hier wordt met zorg gewerkt. Summum is goed bereikbaar. De levering is prima. Kortom gebruiksvriendelijk qua retouren en snelle levering.

Mooi winkels

Altijd leuk shoppen bij Summum. Mooi verzorgde winkels met aardige medewerkers. Goede kwaliteit kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snel en zorgvuldig

De taftrok die ik bestelde bleek in een woord schitterend. Maar te groot. Dus retour gestuurd en maat kleiner besteld. Die past perfect en de terugstorting ging ook heel snel. Speciale vermelding: wat zijn de spullen zorgvuldig verpakt!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Top winkel met top collectie

Summum is voor mij echt de ideale kledinglijn. Ik heb al zoveel van Summum in mijn kledingkast . Ook wordt je altijd netjes en goed geholpen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi, vrouwelijk en prachtig merk

Zeer blij met laatste aankoop bij Summum. Al veel setjes van dit merk gekocht. Zit heerlijk,

Prachtig product!

Snelle levering, prachtige top mooi verpakt. Fijn dat het zonder verzendkosten was. Prima service!

Geweldig merk mooie kwaliteit

Heerlijke mooie kleding, en de kwaliteit is echt super. Mooie materialen, ik koop bij ons op het dorp nogal eens wat van summum. Bij Compasso. Nu een keer online. Blij mee. Succes met jullie verkoop. Grt Marga Verschoor

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding,en mooie kwaliteit de kast hangt er van vol Koop het altijd op het dorp bij henri's Mvg Cora

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne kwaliteit verpakt als kado

Elk seizoen komt er wel een kledingstuk van Summum in mijn kast. Het is een prachtig merk met hele mooie kledingstukken. In steden kijk ik altijd naar een brand store. Laatste keer was in Groningen. Zijn altijd mooie winkels en de dames die er staan erg vriendelijk en gastvrij. De kleding wordt altijd verpakt met vloeipapier en dan in de tas van Summum, gewoon een kado!!!!

Hele fijne ervaring !

Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! De levering was verrassend snel, waardoor ik de kleding al binnen korte tijd in huis had. Alles zat netjes en goed verpakt. De kwaliteit van de kleding is echt mooi: de stoffen voelen fijn aan en de afwerking is netjes gedaan. Je merkt meteen dat er aandacht is besteed aan de details. Ook vallen de maten zoals verwacht, waardoor het meteen goed zat. Kortom: prachtige kleding, snelle service en zeker voor herhaling vatbaar. Een webshop die ik absoluut kan aanraden!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam