Alles oke

Prachtige kleding

Mooie pasvorm, goede kwaliteit en snel verzonden. Pakketje uitpakken was al een feestje

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Een uit het top 5 lijstje

Al wat vaker iets gekocht uit de collectie van Summum.

Blij met Summum

Mijn kledingkast vult zich beetje bij beetje met kleding van Summum. Kostbaar, maar de moeite van het sparen waard. Gaat jaren mee, is tijdloos en is heerlijk om mee te combineren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne website, snelle levering, goede kwaliteit

Heel blij met mijn bestelling bij Summum! De website is overzichtelijk en fijn in gebruik, de levering ging snel en de kwaliteit van de kleding is precies zoals je van dit merk mag verwachten: uitstekend. Zeker een aanrader!

Geweldige collectie!

Mooie kleuren en prachtige stoffen. Alles is goed te combineren.

Geweldige blouse

Mooie blouse die he in de zomer ook jan dragen als bomberjasje een hele mooie aardse kleur. Mag best een maatje kleiner nemen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele fije en mooie kleding

Altijd mooi ingepakt en snelle bezorging

Mooi kledingmerk

Fijne service in de winkels, inc koffie thee water enz. Mooie kleding van goede kwaliteit. Pasvorm is ook goed wat echt heel fijn is om te ervaren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie originele kleding, fijn merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie artikelen met een goede pasvorm

Ik slaag altijd of in de winkel of op de website

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en snelle levering

Super mooie kwaliteit en pasvorm. Mooi ingepakt als een echt cadeautje.

Top winkel (Den Bosch)

Ik ga altijd naar de winkel in Den Bosch en daar word ik altijd zo goed geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je en denken met je mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en netjes afgeleverd

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie items, super snel geleverd

Mooie stoffen van goedeKwaliteit

Bijna alles van echt mooie kwaliteit. Maatvoering Ietsje ruim maar meestal hoort dat bij de pasvorm. Flatterende stoffen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding. Heb zoveel mooie blouses. Koop ook vaak deze in winkels

Al hierboven omschreven. Soms wel dat het erg groot valt. Maar dan bestel na de omschrijving gelezen te hebben vaak kleiner. Broeken ook altijd mooi. Al paar jaar mijn favoriete merk! Word erg blij van!!

Prima pasvorm

Wordt fijn geholpen. Ik vind de materialen en pasvorm fantastisch!

Leuke winkel, mooie kleding

Fijne winkel met leuk personeel in Breda

Goede en snelle service

Fijne kleding en mooie kwaliteit. Ik koop graag kleding van dit merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum heeft leuke kleding!

Erg leuke en vlotte kleding. Stoffen van de kleding zijn erg goed, en blijven lang mooi! De kleding wordt ook snel en netjes geleverd. Ik koop er al een aantal jaren, altijd tevreden.

correct, mooie collectie

alles ok

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en goede materialen, blij mee

Na bestelling snel bezorgd en super goed verpakt.

Correcte levering

Dik tevreden

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Mooie kleding en goede kwaliteit

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam