Prachtige kwaliteit kelding. Netjes verpakt verzonden en goede klantenservice.
Lieve Marit, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Altijd hele goede collecties met hele draagbare Items die ook met vorige collecties prima zijn te combineren. Bestellen, verzenden, ontvangen verlopen prima.
Lieve Rita, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Dames in winkel rotterdam showden nueuwe mode. Heel leuk
Lieve Marion, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Leuke mode, gaat jaren mee. Snelle levering en goede service!
Lieve Wilma, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Mooie blouse besteld via de website. Makkelijk besteld, snel en netjes geleverd. Zoals in de winkel wordt ook online je bestelling mooi ingepakt. En de blouse, een cadeautje op zich! Zit lekker, staat mooi en kwaliteit is echt goed! Ik draag mijn kleding van Summum jaren door en alles is in de jaren ook weer goed te combineren. Blij met blouse!
Lieve Tsjiske, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik ben al jaren grote fan van Summum! De kwaliteit is super waardoor ik heel lang plezier heb van mijn kledingstukken. Ik kan hierdoor ook in de loop van de jaren veel met elkaar combineren. Ontvang vaak complimentjes over mijn outfit en dat is allemaal dankzij SUMMUM!!
Lieve Albertine, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Je ziet er met de kleding van summum altijd goed uit. Mensen vragen altijd waar ik mijn kleding vandaan heb. Ga eens bij summum kijken zeg ik dan.
Lieve Yvonne, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Summum is een super mooi merk. Fijne pasvorm en ook de kwaliteit is goed van de kleding. Mooie combinaties en kleur. Al jaren mijn favoriete merk.
Lieve Debbie, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
De pasvorm is altijd perfect, de kwaliteit erg goed
Lieve H., Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Prachtige broek besteld, mooi afgewerkt, ook nog gevoerd, hij was alleen te lang.( wordt korter gemaakt) Sweater besteld, heel mooie kleur en super zacht, heel blij mee. Kortom zeer tevreden, en ook nog zeer snel geleverd
Lieve Maud, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Een perfecte pasvorm,precies wat ik zocht en prachtig print/ jurk!
Lieve Wendy, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik kan zonder te passen broeken kopen bij Summum. Ze zitten altijd goed. Fijne stoffen ook. Aanrader!
Lieve Martine, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Mooie kleding, netjes verpakt en snel geleverd, ook terugsturen gaat makkelijk, maar komt eigenlijk niet voor .
Lieve Nienke, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Je krijgt waar voor je geld! De kwaliteit van de gebruikte materialen is top, de pasvorm is perfect. Ik voel me heel vrouwelijk in de kleding van summum
Lieve Tanja, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Prachtige kleding met goede pasvorm. Snel geleverd
Lieve Astrid, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
fijn merk en goede service
Goede, duidelijke communicatie. Snelle levering en netjes ingepakt. Je pakt een mooi cadeautje uit dat je jezelf hebt gegeven. Pasvorm komt precies overeen en de maat ook.
Lieve Elke, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik koop graag bij Summum, ik spreek veel in het openbaar en bij Summum slaag ik altijd. Dat geeft me een zeker gevoel omdat ik er altijd goed gekleed uitzie. De dames in de winkel kennen me en zijn geduldig en denken mee. Heel fijn winkelen en goed gekleed weer naar buiten.
Lieve Emmeline, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Summum heeft altijd fantastische modellen, stoffen, goede snit, is origineel. I love it. Dit keer een 7, want de knoop van de jas die ik bestelde hing er bijna af.
Lieve Marjanne, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. :) Groet, Livia
Snel verzonden.
Lieve Marieke, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Snelle levering, mooi verpakking ,leuke kleding
Lieve M.A., Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik weet wat, wat ik mooi vindt … dat vindt ik bij summum ..
Lieve Evelyn, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Bij Summum vind ik fijne items die net even anders zijn.
Lieve Vera, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
En ook de verpakking en de levering is altijd verzorgd
Lieve Els, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
De winkel ligt wat verder weg voor mij. Maar ik kom er graag een keer langs vooral als ik bijvoorbeeld een broek wil kopen. Toch in de winkel zelf ervaren hoe de maat valt. Onnodig terugsturen van verkeerde maat broek vind ik niet duurzaam. Ze zijn er altijd vriendelijk, behulpzaam. Denken mee en luisteren goed naar wat ik wil of prettig vind. Ze dringen ook niet aan om vooral wel of niet iets te doen, maar laten het besluit helemaal aan mijzelf over. Ze adviseren goed.
Lieve Gera, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam