Fijne snelle service
De kledingstukken zijn conform met de foto’s en mooi afgewerkt
Pakket kwam keurig op tijd. Mooi ingepakt enz. Helaas voldeed de inhoud niet aan mijn verwachtingen. Dus retour qr code gescand en procedure gestart. Er werd om creditcard gegevens gevraagd, dus die heb ik ingevuld in de veronderstelling dat dat nodig is om het betaalde bedrag te retourneren. Ik kreeg een melding van creditcard verstrekker dat er geld was afgeschreven en of ik wilde bellen. Ik bleek een abonnement op een cursus Chinees te hebben afgesloten….gaat een hoop gedoe geven dit terug te draaien en mijn geld terug te krijgen.
Hi Tilly, Wat ontzettend vervelend om te horen dat je via een neppe retourlink bent opgelicht. Onze excuses voor de situatie en de zorgen die dit heeft veroorzaakt. We hebben inmiddels rechtstreeks contact met je opgenomen om je verder te helpen en te zorgen dat alles goed wordt afgehandeld. Met vriendelijke groet, Summum's Customer Happiness team
Summum is een fantastisch mooi merk dat zich kan onderscheiden van andere. De mooie prints en kleuren maken mij happy. Altijd veel succes met de collectie van Summum .
Ik kwam al in de winkel in Bergen toen die er net was . Daarna via internet gekocht . En nu een mooie store in het mooie Breda Dus vanaf F het begin al een trouwe klant
Ik ben al jaren fan van Summum. Nu een heerlijke Blue Daze gekocht met geweldige trui.
Een blouse besteld, binnen twee dagen ontvangen, keurig afgeleverd.
Zowel zakelijk als prive koop ik ieder jaar wel een groot gedeelte van de collectie. Ik ga altijd graag naar Sunmum Heemstede want wordt hier ook altijd heel leuk geadviseerd!
Netjes verpakt en snel geleverd
Als je daar iets koopt wat je graag wil hebben, gaat alles zo snel en goed! Keurig verpakt, snelle berichtgeving en natuurlijk het object zelf: zó leuk én verrassend, nog mooier dan ik had gedacht! Fijn merk!!
Fijne kwaliteit met een eigen twist, stoer, fris en nét even anders.
Snelle bezorging, mooie verpakt en mooie kleding
Mijn laatste aankoop is weer zeer mooi de broek past en staat mij zeer goed. Goede aankoop!
Mooie kleding, makkelijk te bestellen via de duidelijke website!
Altijd Stijlvol en tijdloos echte klasse!
Super mooie blouse en broek in een erg mooie kleur
Altijd tevreden , en makkelijk te retourneren.
Summum maakt unieke kledingstukken. Kwaliteit en variatie.
Ik heb meerdere keren bij summum een bestelling geplaatst. Elke keer binnen 24 uur bezorgd. Ook bij een annuleren is er gelijk actie ondernomen en ook betaling goed afgehandeld en geannuleerd. TOP!
Mooie collectie en heel fijn dat het op kleur gesorteerd is.
Mooie kleding. Snelle levering
Super geholpen in Breda , mooie winkel , vriendelijk personeel, mooie collectie. En Breda is een geweldige stad bovendien .❤️
Mooi Nederlands merk met kwaliteit.
Er wordt gebruik gemaakt van mooie materialen en goede kwaliteit.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam