Uitstekend geregeld.

Mooi verpakt, alle eventuele formulieren erbij en een heerlijk zittende broek, waar het allemaal om draaide.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Een fijne shop ervaring!!

Prachtige details

Recent kennisgemaakt met dit merk. Ik val op de ontwerpen met prachtige details en ook de schoenen zijn fantastisch. Ben zelf geen grote fan van prints maar de collectie is ruim dus ik heb een paar fantastische stukken kunnen scoren.

Een top (web)winkel

Wanneer ik iets moois zie en dat is voor mij helaas bijna altijd . Bestel ik het en binnen no time in huis. Keurig verpakt en verzorgd. Summum is één van mijn favoriete merken. Ook shop ik graag in de winkel van Summum. Kortom een merk om U tegen te zeggen. Ga zo door want ik blijf zeker fan.

Supermooi setje

Mooie duidelijke website!

Duidelijke website met goeie foto’s.

Dikke 10

Mijn bestelling werd vlot bezorgd en keurig verpakt.

Heel goed!

Een goede pasvorm en draagt heerlijk, kwaliteit is prima

Geweldig!

Dit kantenvestje is zoo mooi!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Er was iets mis gegaan met de bezorging van een blazer, maar het contact hierover met een medewerker (Daan, Groningen) verliep erg prettig. Zij hield zich aan de afspraken en alles is naar volledige tevredenheid opgelost!

Fantastisch leuke tas

Snel geleverd en wat een mooie handige tas. Gekocht voor een citytrip maar ga hem vaak gebruiken.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Grandioos

De bestelling de volgende dag in huis zoals beloofd was

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vindt dit een mooi en fijn merk

Gehele shopervaring is super!

super

Leuke,kleding met stijl! Voel me heeel vrouwelijlk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding ziet er online mooi uit.

Heb 3x bij een online bestellen kleding ontvangen dat niet in orde was. De kleding was 2x beschadigd en 1x vuil (lippenstift vlek). Allereerst zonde van de verzending, daarbij waren de retour kosten voor mijn rekening. Zeer teleurstellend!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

De sweater die ik besteld heb voldoet volledig aan de verwachtingen. De levering ging heel snel en netjes verpakt

Het is allemaal superleuk

De kledjngstukken zijn mooi. Maar soms ben ik net te klein voor sommige jurken of broeken

Fijne webshop snelle levering

Alles is snel geleverd. Duidelijk en makkelijk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Netjes geleverd en snel goede service!

Voor het eerst besteld zeer tevreden.,voor herhaling vatbaar!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie artikelen, goede kwaliteit.

Het was jammer dat alle bestelde kleding te groot uit viel. Volgende keer bestel ik een maat kleiner dan mijn gewone maat. Het zou ook fijn zijn vooraf de retourkosten te weten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Ik word blij van geel!

Een paar jaar geleden een hele mooie gele trui van Summum gekocht. Nu een gele tanktop voor eronder of te combineren met andere zomerkleding. Blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtig Nederlands dat de vrouw op haar mooist laat uitkomen

Wat een prachtige kleuren, stoffen, prints en combinaties. Heel veel van mijn kleding koop ik hier en ook vriendinnen wijs ik op dit merk. Iedere keer weer verrast met de nieuwe collectie. Nooit saai en voor iedereen iets moois te vinden!

Altijd Goed!

Bij Summum ben ik steeds zeker van kwaliteitsvolle kleding die snel en netjes geleverd wordt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding! En wordt altijd heel goed en enthousiast geholpen!

Artikelen zoals verwacht.

De artikelen zijn van goede kwaliteit en een fijne pasvorm.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam