In de sale zag ik een prachtige sweater en de volgende dag had ik ‘m al in huis. Top service in alle jaren dat ik Summum koop. En altijd degelijk en mooi verpakt met leuk berichtje. In de winkel word ik ook altijd persoonlijk en prettig geholpen.
Toppie
Hi Jeannette, Wat een geweldig compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je je zo goed voelt in onze kleding en dat Summum voor jou staat voor een elegante, eigentijdse uitstraling. Bedankt voor je enthousiaste review. Daar worden we ontzettend blij van! Liefs, Team Summum
Blij met broek en jasje
Hi Peet, Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe broek en jasje! 🤍 Leuk dat de outfit goed in de smaak valt en dat je tevreden bent over de snelle levering. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe items! Liefs, Team Summum
Mooie collectie altijd weer een feestje om in de summumshop in Den Bosch te komen!!!
Hi Marleen, Wat een heerlijke review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze collectie zo waardeert en dat een bezoek aan onze shop in Den Bosch voor jou altijd een feestje is. Jouw enthousiaste woorden maken ons ontzettend blij. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Liefs, Team Summum
Leuke kleding. Draagt heerlijk. Vriendelijke verkoopsters
Hi Janine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 Leuk dat je onze kleding mooi vindt en dat deze heerlijk draagt. Ook bedanken we je voor je compliment over onze verkoopsters. Dat geven we graag door aan onze collega's. Liefs, Team Summum
Hippe mode voor alle leeftijden in fantastisch stoffen die lekker zitten in mooie kleuren.
Hi Diana, Wat een mooi compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze collectie ervaart als hip, veelzijdig en geschikt voor alle leeftijden. Ook geweldig dat je onze stoffen, kleuren en het draagcomfort zo waardeert. Daar besteden we veel aandacht aan, dus het is extra leuk om dat terug te lezen. Liefs, Team Summum
Gemakkelijke webshop met zeer snelle levering
Hi Marianne, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en de snelle levering! 🤍 Bedankt voor je mooie review. We doen ons best om het online shoppen zo gemakkelijk mogelijk te maken, dus het is leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Liefs, Team Summum
Snelheid van verzenden en (deels) retour afhandeling was summum. Absoluut top, evenals het vest wat heerlijk zit en een mooi basis item.
Hi Tess, Wat een leuke review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat zowel de verzending als de retourafhandeling naar wens zijn verlopen. En natuurlijk vinden we het geweldig dat je zo blij bent met je vest en dat het inmiddels een favoriet basisitem voor je is geworden. Dat Summum zijn naam waarmaakt, zien we als een prachtig compliment! Liefs, Team Summum
Mijn kast raakt steeds voller, doordat ik elk kledingstuk van Summum blijf dragen. Elke collectie heeft items die ik graag wil hebben en jaren koester. Echt Summum
Hi Monique, Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🤍 Wat geweldig om te horen dat je jouw Summum-items jarenlang met plezier blijft dragen en dat iedere collectie weer nieuwe favorieten voor je bevat. Dat onze kleding een blijvende plek in je garderobe krijgt, is precies waar we naar streven. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! Liefs, Team Summum
Ik wordt altijd enorm goed geholpen en geadviseerd bij Summum Haarlem. De kleding is vrouwelijk en altijd vernieuwend en de draagcomfort is prima.
Hi Ricky, Wat een fantastische review, dankjewel! 🤍 Wat leuk om te horen dat je helemaal fan bent van Summum en dat je altijd zo goed wordt geholpen en geadviseerd door onze collega's in Haarlem. Ook geweldig dat je onze kleding omschrijft als vrouwelijk, vernieuwend en comfortabel. Dat zijn prachtige complimenten voor ons merk. Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Liefs, Team Summum
Mooie kleding en goeie kwaliteit
Hi Sonja, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 Leuk dat je onze kleding en de kwaliteit ervan zo waardeert. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Verkoopster was vlot en nam de tijd. Liet veel dingen zien. Na winkelsluiting nog steeds in de winkel maar was geen probleem
Helaas dit keer klopte de maatvoering niet
Hi Lonneke, Bedankt voor je review! 🤍 Jammer om te horen dat de maatvoering van dit item dit keer niet helemaal overeenkwam met je verwachtingen, zeker omdat je normaal gesproken goed weet welke maat je bij Summum hebt. We waarderen het dat je dit met ons deelt en hopen dat je ondanks deze ervaring toch iets moois hebt kunnen vinden. Liefs, Team Summum
De ontwerpen en kleuren zijn creatief en zo divers dat veel adviezen voor combinaties mogelijk zijn.
Hi Annemie, Wat een mooi compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze ontwerpen, kleuren en combinatiemogelijkheden zo waardeert. We vinden het belangrijk om collecties te creëren die creatief en veelzijdig zijn, zodat iedereen er haar eigen stijl mee kan maken. Dank ook voor je feedback over de pasvorm. We waarderen het dat je dit met ons deelt. Veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
In Doetinchem bij de Dames van 0134mijn eerste ervaring opgegaan met Summum. Ik was niet bekend met het merk. Heb direct online nog een blouse bijbesteld.
Hi Inge, Wat leuk om te horen dat je via de dames van 0134 in Doetinchem kennis hebt gemaakt met Summum! 🤍 Geweldig dat je eerste ervaring zo goed beviel dat je direct online nog een blouse hebt besteld. We hopen dat dit het begin is van nog veel mooie Summum-aankopen. Bedankt voor je fijne review en veel plezier met je nieuwe items! Liefs, Team Summum
Goed geholpen, hele fijne verkoopster!! En de collectie, ik zou alles wel willen hebben!! Bestel ook wel eens online en dat gaat ook prima!!
Hi Marja, Wat een heerlijke review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze verkoopster en dat je zo enthousiast bent over de collectie. Dat je het liefst alles zou willen hebben, zien we natuurlijk als een groot compliment! 😊 Ook leuk dat je aangeeft dat online bestellen net zo prettig verloopt. Bedankt voor je enthousiasme en hopelijk zien we je snel weer terug, online of in de winkel! Liefs, Team Summum
Summum biedt comfortabele kleding die net even iets speciaals toevoegt aan je garderobe. De hemdjes met kruisband in vrolijke kleuren maken van een gewone outfit iets bijzonders. Service is perfect. Snel en duidelijk geregeld en bezorgd in luxe verpakking. Een feestje om uit te pakken en aan te trekken!
Hi Annemieke, Wat een prachtige review, dankjewel! 🤍 Wat leuk om te horen dat onze kleding voor jou nét dat speciale toevoegt aan je garderobe en dat je zo enthousiast bent over de hemdjes met kruisband. Ook geweldig dat je onze service, snelle levering en luxe verpakking waardeert. Dat een bestelling voelt als een feestje om uit te pakken én te dragen, is precies wat we hopen te bereiken. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Fijne sneakers en een hemd met glitter, waar ik even aan moet wennen.
Hi Welmoed, Bedankt voor je review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je blij bent met de sneakers en dat ze zo comfortabel zitten. We hopen dat je ook steeds meer plezier gaat krijgen van het glitterhemd. Soms heeft een item even nodig om te wennen, maar juist dat bijzondere detail kan het zo leuk maken. Veel plezier met je aankopen! Liefs, Team Summum
Ik hou van Summum! Apart, vrouwelijk, mooie stoffen.
Hi Linda, Wat een enthousiaste review, dankjewel! 🤍 Wat geweldig om te horen dat je zo van Summum houdt en onze collectie omschrijft als apart, vrouwelijk en gemaakt van mooie stoffen. Fijn ook dat je tevreden bent over de snelle bezorging. Bedankt voor je mooie woorden en veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Super tevreden met de snelle levering, de verpakking en uiteraard de kleding :0-). Summum heeft gewoon een hele leuke style.
Hi Stefanie, Wat een leuke review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat alles aan je verwachtingen voldeed: van de snelle levering en de verpakking tot natuurlijk de kleding zelf. En wat een mooi compliment dat je onze stijl zo leuk vindt! Daar worden we ontzettend blij van. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens! Liefs, Team Summum
Past altijd, foto s op website lijken goed op het geleverde product
Hi Arja, Wat een mooie review, dankjewel! 🤍 Fijn om te horen dat de pasvorm voor jou altijd goed is en dat onze stoffen zo in de smaak vallen. Ook leuk dat je aangeeft dat de foto's op onze website goed overeenkomen met de geleverde producten. Daar besteden we veel aandacht aan, dus dat waarderen we enorm. Veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Mooie kleding, goede service
Hi Louise, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 Leuk dat je onze kleding en service zo waardeert. Bedankt voor je mooie review en voor het vertrouwen in Summum. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Liefs, Team Summum
Ze hebben een mooie collectie en de levering was snel. Terug sturen gaat ook prima al moet je dat al zelf betalen. Zij leveren een code aan.
Hi Laura, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze collectie en de snelle levering. Ook dank voor je feedback over het retourproces. Fijn dat het retourneren soepel verliep en we waarderen het dat je jouw ervaring met ons deelt. Veel plezier met je Summum-items en hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs, Team Summum
Fijn personeel in Utrecht
Hi Martine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 En wat leuk dat je onze collega's in Utrecht speciaal noemt. We geven jouw compliment graag aan hen door. Bedankt voor je mooie review en hopelijk zien we je snel weer terug in de store! Liefs, Team Summum
Mijn favoriete kleding winkel ! Als ik geen tijd heb bestel ik online of als er sale is. Duidelijk te zien of mijn maat er nog is. Website is mooi , duidelijk en bestellen gaat eenvoudig. Levering is snel en de kleding wordt mooi ingepakt en de service is super!
Hi Danielle, Wat een fantastische review, dankjewel! 🤍 Wat leuk om te horen dat Summum jouw favoriete kledingwinkel is en dat je zowel in de winkel als online zo'n fijne ervaring hebt. We worden er blij van dat je onze website overzichtelijk vindt, het bestelproces eenvoudig ervaart en tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. Ook jouw complimenten over onze service waarderen we enorm. Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme. We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen, online én in de winkel! Liefs, Team Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam