Super!!!!!

Fijne snelle service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Fijne site mooie producten

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Je koopt kwaliteit en exclusieve kleding

De kledingstukken zijn conform met de foto’s en mooi afgewerkt

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Via retour qr code opgelicht door derde partij.

Pakket kwam keurig op tijd. Mooi ingepakt enz. Helaas voldeed de inhoud niet aan mijn verwachtingen. Dus retour qr code gescand en procedure gestart. Er werd om creditcard gegevens gevraagd, dus die heb ik ingevuld in de veronderstelling dat dat nodig is om het betaalde bedrag te retourneren. Ik kreeg een melding van creditcard verstrekker dat er geld was afgeschreven en of ik wilde bellen. Ik bleek een abonnement op een cursus Chinees te hebben afgesloten….gaat een hoop gedoe geven dit terug te draaien en mijn geld terug te krijgen.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Super mooie kleding en Perfecte service

Summum is een fantastisch mooi merk dat zich kan onderscheiden van andere. De mooie prints en kleuren maken mij happy. Altijd veel succes met de collectie van Summum .

Geweldig merk

Ik kwam al in de winkel in Bergen toen die er net was . Daarna via internet gekocht . En nu een mooie store in het mooie Breda Dus vanaf F het begin al een trouwe klant

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastische kleding en perfecte fit

Ik ben al jaren fan van Summum. Nu een heerlijke Blue Daze gekocht met geweldige trui.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Alles klopt: mooi ontwerp, topkwaliteit en redelijke prijs.

Een blouse besteld, binnen twee dagen ontvangen, keurig afgeleverd.

Supervallende stijlvolle kleding!

Zowel zakelijk als prive koop ik ieder jaar wel een groot gedeelte van de collectie. Ik ga altijd graag naar Sunmum Heemstede want wordt hier ook altijd heel leuk geadviseerd!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, goede kwaliteit, net even anders of bijzondere details.

Netjes verpakt en snel geleverd

Ben er superblij mee!

Als je daar iets koopt wat je graag wil hebben, gaat alles zo snel en goed! Keurig verpakt, snelle berichtgeving en natuurlijk het object zelf: zó leuk én verrassend, nog mooier dan ik had gedacht! Fijn merk!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijl met een eigen draai.

Fijne kwaliteit met een eigen twist, stoer, fris en nét even anders.

Altijd goed

Snelle bezorging, mooie verpakt en mooie kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn laatste aankoop is weer zeer mooi de broek past en staat mij zeer goed. Goede aankoop!

Uitstekend!

Mooie kleding, makkelijk te bestellen via de duidelijke website!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zó blij met Summum — tijdloos, vrouwelijk en altijd van topkwaliteit!

Altijd Stijlvol en tijdloos echte klasse!

prachtige kwaliteit en pasvorm

Super mooie blouse en broek in een erg mooie kleur

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Altijd snel bezorgd, en prachtige items.

Altijd tevreden , en makkelijk te retourneren.

Bijzonder

Summum maakt unieke kledingstukken. Kwaliteit en variatie.

Zeer goede service

Ik heb meerdere keren bij summum een bestelling geplaatst. Elke keer binnen 24 uur bezorgd. Ook bij een annuleren is er gelijk actie ondernomen en ook betaling goed afgehandeld en geannuleerd. TOP!

Mooie collectie

Mooie collectie en heel fijn dat het op kleur gesorteerd is.

Mooie kwaliteit

Mooie kleding. Snelle levering

Superfijne ervaring , klantvriendelijk

Super geholpen in Breda , mooie winkel , vriendelijk personeel, mooie collectie. En Breda is een geweldige stad bovendien .❤️

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Heel goed!

Mooi Nederlands merk met kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd mooie producten en goede service

Er wordt gebruik gemaakt van mooie materialen en goede kwaliteit.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam