Een hele bijzondere, vrouwelijke out of the box style!

Altijd correcte leveringen, en vooral ook snelle retourafhandelingen. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en geweldige kwaliteit

Mooie collectie

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super leuke kledingstijl en goede service.

Kleding van goede kwaliteit en goede pasvorm.

Zeer klantvriendelijk

In de winkel werkt personeel wat enorm behulpzaam en klantvriendelijk is en oplossingsgericht meedenkt. Kleding is superleuk en onderscheidend. Ik ben enthousiast over het geheel

Goede prijs kwaliteit verhouding

De producten blijven lang mooi en een fijne klantenservice

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Superhip & passende mode!

Summum heeft een fijne pasvorm, ook in maat 44/46. Dat maakt dat ik ondanks een iets grotere maat, straal in mijn hippe kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Originele ontwerpen en stoffen!

De stoffen en ontwerpen zijn niet zoals de vele andere merken. Ze zijn wel authentiek voor summum

Mooie kwaliteit en design

Zit goed en comfortabel met mooie stoffen

Geweldige service!!

Of ik online bestel of in een winkel ga shoppen, ík word overal fantastisch geholpen en met een glimlach ontvangen in de winkel. Heel erg klantvriendelijk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en snelle levering!

Erg tevreden. Mooie kwaliteit en snelle levering! Precies wat ik wil.

Liegen

Had wat besteld volgende dag kreeg ik bericht uitverkocht dag daarna stond het er weer op ging om zonnebril

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Mooie kwaliteit en apart

Vind het mooie kleding die kwalitatief heel goed zijn. Mooie rijke stoffen. Aparte modellen. Goed te combineren. Snap dat dit een kostbaar produkt is . Maar soms wellicht duur in aanschaf.

Vrouwelijk en comfortabel

Mooie kwaliteit en hele fijne pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, snelle en nette levering

Mooi merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie blouse,precies zoals op het plaatje.

Het duurt wel even voordat je het thuis hebt.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

altijd goede pasvorm en tijdloos

summum weet elk seizoen weer een mooie collectie te brengen tijdloos en stijlvol!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stoffen en prachtige items.

Overzichtelijke webshop en mooie items geshopt. Heel blij mee.

Summum is super!

Ben helemaal weg van Summum! Leuke, iets anders dan de doorsnee mode. De kwaliteit is zoals je mag verwachten uit de omschrijving. De maat is prima. De website is duidelijk. Bestellen is gemakkelijk en de levering is snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum heeft prachtige collecties met goede pasvorm, waar ik altijd complimenten op krijg!

Ik voel me altijd heel erg speciaal als ik een item uit de mooie Summum-collectie draag.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Netjes verpakt redelijk snelle levering

Netjes verpakt redelijk snelle levering Broeken zijn altijd veel en veel te lang. Voor deze prijs zou je eigenlijk lengtematen mogen verwachten

Super mooie kleding

En bestel je iets dat uiteindelijk niet echt past ,geen probleem.Terug sturen en je geld terug .Top. Heb veel summum in mijn kast hangen Love it !!!

Mooie vrouwelijke kleding

Zeer mooi kleding, vrouwelijk, sportief, classy, mooie kwaliteit en goede pasvorm

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en een goede pasvorm

Mooie en kwalitatief hoogwaardige kleding met een voor mij prima pasvorm, tegen een redelijke prijs.

Gezellige mode

Ik ben altijd nieuwsgierig hoe de nieuwe collectie er uit ziet. Er zit altijd wel iets voor me tussen. Het wordt snel geleverd, helemaal top.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum levert echt wat het belooft: een prachtig item dat perfect zit en uitblinkt in kwaliteit.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam