Ben heel tevreden met de aankopen bij Summum!
Dank je wel voor je mooie review, Louise! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankopen en dat je Summum als een elegant merk ervaart β¨ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum items π Lieve groet, Livia
Snelle levering en goede kwaliteit!
Dank je wel voor je mooie review, Anneke! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van je aankoop β¨π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je Summum items π Lieve groet, Livia
Mooie kleding en snelle levering bij online bestellen
Te gekke items, snelle levering, mooi verpakt en snelle afhandeling van eventuele retouren.
Bedankt voor je mooie review, Gerda! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze items, de snelle levering en de nette verpakking π Vriendelijke groet, Pien van Summum
Heel fijn als je bestelling snel wordt bezorgd.
Dank je wel voor je mooie review, Lin! π Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd, volgende dag al in huis, dat is altijd een plezierige ervaring! β¨π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je veel plezier hebt van je Summum aankopen π Lieve groet, Livia
Eigenlijk is Summum toch wel een van mijn favoriete merken. Mooie kwaliteit, goede pasvorm (ook met maat 40/42). Ben dan ook weer erg blij met mijn laatste aankoop, die supersnel bezorgd is. Ga zo door Summum!!
Dank je wel voor je prachtige review, Annemiek! π Wat fijn om te horen dat Summum een van je favoriete merken is en dat je zo blij bent met de kwaliteit en pasvorm van je jurk β¨ Ook top dat de levering supersnel is gegaan π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je Summum favorieten π Lieve groet, Livia
Mooie pasvorm en zeer goede kwaliteit.
Dank je wel voor je mooie review, Lore! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en de kwaliteit van je aankoop β¨ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je Summum items π Lieve groet, Livia
Altijd leuke kleding bij Summum. De levering is ook erg snel als je online koopt
Dank je wel voor je fijne review, Linda! π Wat leuk om te horen dat je altijd blij bent met onze kleding en dat de levering zo snel en soepel verloopt β¨π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum aankopen π Lieve groet, Livia
Snelle online levering, nette verpakking, snelle retour afwikkeling.
Dank je wel voor je mooie review, Alexandra! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze online levering, nette verpakking en snelle retourafhandeling β¨π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum aankopen π Lieve groet, Livia
Elke dag heb ik wel iets van Summum aan. De kleuren, de stoffen en de mooie kwaliteit maken dat je makkelijk combinaties maakt. Super mooi merk.
Dank je wel voor je enthousiaste review, Marjolijn! π Wat leuk om te horen dat je dagelijks plezier hebt van Summum kleding en dat de kleuren, stoffen en kwaliteit je zo blij maken β¨ Het is geweldig dat onze items zo makkelijk te combineren zijn! Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog lang van je favoriete Summum stukken geniet π Lieve groet, Livia
Goede pasvorm
Dank je wel voor je mooie review, Monique! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en pasvorm van je aankoop β¨ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum items π Lieve groet, Livia
Het geheel ziet er gekleed uit.
Hi Ingrid, Wat fijn om te horen dat je onze stijl als chique ervaart, daar worden we blij van π Mocht je in de toekomst nog verbeterpunten of feedback voor ons hebben, dan horen we dat heel graag via onze klantenservice. Vriendelijke groet, Pien van Summum
Schitterende sjaal besteld en snel geleverd. Mooie kleuren, niet te opvallend maar wel kleur!
Dank je wel voor je prachtige review, Hellen! π Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je sjaal en dat de kleuren precies goed zijn, niet te opvallend, maar toch een mooie touch van kleur β¨ Ook fijn dat de levering zo snel ging π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe Summum sjaal! π Lieve groet, Livia
Keurig verpakt, maakt het weer af met vloeipapier en mooie gouden sticker.
Dank je wel voor je mooie review, Corine! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en dat het pakketje zo netjes en feestelijk was verpakt β¨π¦ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je veel plezier hebt van je Summum aankoop π Lieve groet, Livia
Mooie broek voor een leuke prijs.
Dank je wel voor je fijne review, Renata! π Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je broek en dat je de prijs ook aantrekkelijk vindt β¨ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum aankoop π Lieve groet, Livia
Leuke kleding in de collectie, helaas twee artikelen besteld waarvan de maat en model anders vielen dan verwacht. Daarom retour moeten sturen. Prijs kwaliteit niet altijd in verhouding. Eerste contact met klantenservice ging niet goed, maar de tweede keer wel.
Hi Eline, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. De maatvoering kan per model en fit bij Summum verschillen. Daardoor kan het voorkomen dat een artikel anders valt dan verwacht, ook wanneer je dezelfde maat bestelt. Twijfel je over de maat of pasvorm, dan helpt onze klantenservice je graag met advies. Je kunt er ook voor kiezen om meerdere maten te bestellen en thuis te passen. Fijn om te lezen dat het tweede contact met onze klantenservice wel naar wens is verlopen. Tegelijk vinden we het jammer dat je eerste ervaring niet goed was en dat de artikelen niet naar verwachting waren. Laat het graag weten als we nog iets voor je kunnen betekenen. Lieve groet, Team Summum
Retour via link klopte niet en werd vriendelijk geholpen perctelefoon die goed bereikbaar was. Ik heb voor het werst summum kleding besteld dus weet niet of de maat op maat valt.
Dank je wel voor je review, Sandra! π Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de mooie kleding β¨ Goed om te lezen dat ons team je vriendelijk heeft geholpen met het retourproces, daar doen we het voor! π We hopen dat je plezier hebt van je eerste Summum aankoop en dat je ons snel weer eens bezoekt, online of in de winkel. Lieve groet, Livia
Ik ben in de winkel geholpen door een ontzettend vriendelijke dame. Ze heeft heel erg goed geholpen met het uitzoeken van nieuwe setjes en kwam uit zichzelf met allemaal leuke andere truien/jasjes voor op een rok en broek die ik aan het passen was. Heel fijn om zo goed en meedenkend geholpen te worden!
Dank je wel voor je mooie review, Lydia! π Wat fijn om te horen dat je zo vriendelijk en meedenkend bent geholpen in onze winkel β¨ Het is altijd ons doel om klanten te verrassen met persoonlijke aandacht en inspiratie bij het samenstellen van outfits. Geweldig dat je dit zo hebt ervaren en ons aanbeveelt π We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de winkel! Lieve groet, Livia
Ik heb een mooie smaragdgroene blazer online besteld. Ik wist dat ik de boyfriend blazer 1 maat kleiner moest bestellen. De kwaliteit is altijd erg goed, de kleding blijft mooi, de stijl is mooi vrouwelijk met een leuke twist (de blazer heeft bijvoorbeeld een elastieken band achter zodat je je taille kan benadrukken). Wat leuk is dat je ook de accessoires (sjaal en riem) erbij kunt stylen. Deze had ik al eerder gekocht in de winkel (sale). Service in de winkel erg prettig en ruilen of terugsturen ook nooit een probleem. Ik koop graag bij Summum, de verkoopsters zijn altijd even behulpzaam!
Dank je wel voor je uitgebreide en enthousiaste review, Noelle! π Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je smaragdgroene blazer en dat de pasvorm en kwaliteit helemaal naar wens zijn β¨ Het klinkt alsof je echt plezier haalt uit de details, zoals het elastieken bandje en het stylen met accessoires, dat maakt het extra bijzonder! Fijn ook om te lezen dat je zowel online als in de winkel zoβn prettige ervaring hebt gehad en dat onze verkoopsters behulpzaam zijn π Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je Summum items! Lieve groet, Livia
Leuke kleding, modern en toch tijdloos. Sommige kledingstukken draag ik jaren. Goede kwaliteit. Ik bestel zowel online of bezoek de winkel in Den Bosch. Hele fijne winkel met leuk personeel.
Dank je wel voor je prachtige review, Lind! π Wat fijn om te horen dat je onze kleding zowel stijlvol als tijdloos vindt en dat de kwaliteit je zo aanspreekt β¨ Het is geweldig dat sommige items jarenlang meegaan! Ook fijn om te lezen dat je zowel online als in onze winkel in Den Bosch zoβn fijne ervaring hebt en dat ons team je goed heeft geholpen π Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je Summum favorieten! Lieve groet, Livia
Super leuke kleding
Dank je wel voor je fijne review, Anja! π Wat heerlijk om te horen dat je zo blij bent met onze kleding en dat je het leuk vindt om bij Summum te shoppen β¨ Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je aankopen π Lieve groet, Livia
Verrassend leuke kleding!
Dank je wel voor je leuke review, Carla! π Wat fijn om te horen dat je onze kleding verrassend en leuk vindt β¨ Geweldig dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum items π Lieve groet, Livia
Enthousiast en behulpzaam zowel in de winkel in Rotterdam als online .
Bedankt voor je mooie review, Rona! Wat fijn om te horen dat je zowel in onze winkel in Rotterdam als online zo goed bent geholpen en dat je enthousiast bent over onze kleding π Mocht je in de toekomst nog verbeterpunten of feedback voor ons hebben, dan horen we dat graag via onze klantenservice. Vriendelijke groet, Pien van Summum
Zowel in fysieke winkel als online gekocht. Beide goede nette service! Ik koop graag bij Summum!
Dank je wel voor je mooie review, Jolanda! π Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit en service, zowel online als in onze winkel β¨ Geweldig dat je graag bij Summum winkelt en ons aanbeveelt, dat waarderen we enorm π We hopen dat je nog lang plezier hebt van je favoriete items! Lieve groet, Livia
Kwaliteit, perfecte fit, kleding met een twist.
Dank je wel voor je prachtige review, Dorine! π Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit en de perfecte pasvorm van onze kleding β¨ En leuk dat je ook de twist in de items waardeert, dat maakt het extra speciaal! Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog lang geniet van je Summum favorieten π Lieve groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.