Snelle bezorging, mooie kwaliteit!
Dank je wel voor je mooie review, Linda! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit van je aankoop en dat de bezorging snel is verlopen ✨📦 Geweldig dat je ons aanbeveelt, en we hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum items 💛 Lieve groet, Livia
Mijn blouse heeft een prachtige print en is van goede kwaliteit.
Dank je wel voor je mooie review, Pia! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je blouse en dat de print en kwaliteit je zo aanspreken ✨ Geweldig dat het zo goed bevalt! Bedankt voor je aanbeveling en we wensen je heel veel plezier met je aankoop 💛 Lieve groet, Livia
Alles wat ik koop van summum is tijdloos en valt zo soepel. De materialen zijn duurzaam en blijven zo mooi. De mooie neutrale kleuren draag je elk seizoen. I LOVE IT ❤️
Dank je wel voor je geweldige review, Layla! 😊 Wat een mooie woorden, hier worden we echt heel blij van! ✨ Fijn om te horen dat je onze items als vrouwelijk en tijdloos ervaart en dat je zo tevreden bent over de materialen en kwaliteit. En die liefde voor de neutrale kleuren… helemaal mee eens! 😍 Perfect om elk seizoen weer te combineren. Bedankt voor je enthousiasme en je aanbeveling en heel veel plezier met je Summum favorieten! 💛 Lieve groet, Livia
Snel geleverd! ‘ s Avonds besteld en de volgende dag al binnen. Mooie kwaliteit sweater en net even anders!
Dank je wel voor je mooie review, Wilma! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je sweater en dat de kwaliteit en het unieke design je zo aanspreken ✨ En wat een snelle levering inderdaad, ’s avonds besteld en de volgende dag al in huis, dat is altijd fijn! 📦 Bedankt voor je aanbeveling en we wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop 💛 Lieve groet, Livia
“Sommige kleding trek je aan, deze broek wil je niet meer uittrekken. Meteen mijn favoriet.”
Dank je wel voor je geweldige review, Lilian! 😊 Wat een mooie omschrijving, daar worden we echt blij van! ✨ Zo’n broek die je het liefst nooit meer uittrekt, dat is precies wat we willen bereiken 😄 Super om te horen dat het meteen je favoriet is geworden! Bedankt voor je aanbeveling en we wensen je heel veel draagplezier 💛 Lieve groet, Livia
Ik ben sinds 2 jaar denk ik echt summum gaan dragen heel mooi merk ik ben echt helemaal blij met de jasjes!! Iets minder vind ik vaak de broeken heel mooi maar ze zijn vaak erg kort en dat vind ik heel jammer
Dank je wel voor je fijne review, Moniek! 😊 Wat leuk om te horen dat je al een tijdje fan bent van Summum en zo blij bent met onze jasjes ✨ Dat horen we natuurlijk heel graag! Bedankt ook voor je eerlijke feedback over de broeken. Jammer dat de lengtes voor jou vaak wat kort uitvallen, we nemen dit zeker mee, want we vinden het belangrijk dat onze items voor iedereen goed passen 💛 Fijn dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je nog lang plezier hebt van je Summum items! Lieve groet, Livia
Makkelijk bestellen, en snelle levering
Dank je wel voor je review, Nel! 😊 Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe top en dat het bestelproces en de levering zo soepel zijn verlopen ✨📦 Bedankt ook voor je feedback over de pasvorm. Jammer om te horen dat de items voor jou vaak wat ruimer vallen, dat nemen we zeker mee! Fijn dat je ons aanbeveelt en we hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop 💛 Lieve groet, Livia
Snelle levering Goed verpakt En een mooie collectie waar je heel veel mee kunt varieren
Dank je wel voor je mooie review, Erica! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze vrouwelijke collectie en dat je er lekker mee kunt variëren ✨ Ook goed om te lezen dat de levering snel was en alles netjes verpakt bij je is aangekomen, daar doen we het voor! 📦 Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel plezier hebt van
Summum strat voor goede kwaliteit, tijdloos en heel comfortabel. De sweaters bijvoorbeeld, die wil je niet meer uit doen. Ik heb ze in verschillende kleuren! Ook goede ervaringen in de winkel met heel vriendelijke medewerkers die een stapje extra voor je willen doen.
Dank je wel voor je prachtige review, Lilian! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kleding en dat je de kwaliteit, het tijdloze design en het comfort zo waardeert ✨ En we snappen helemaal wat je bedoelt met de sweaters, die wil je inderdaad het liefst elke dag aan! 😄 Ook heel leuk om te lezen dat je zulke goede ervaringen hebt in onze winkel en dat je onze collega’s als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Dat geven we natuurlijk graag aan hen door 💛 Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog lang blijft genieten van je Summum items! Lieve groet, Livia
Heb meerdere broeken van Summum in dezelfde maat, maar de laatste bestelde broek viel veel kleiner. Lastig met online shoppen als t zo afwijkt qua maat. Wel leuke kleding maar niet meer online shoppen.
Hi Irene, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. De maatvoering kan per model en fit bij Summum verschillen. Daardoor kan het voorkomen dat een broek in dezelfde maat toch anders valt dan een ander model dat je eerder hebt besteld. Twijfel je over de maat? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice voor advies. Je kunt er ook voor kiezen om twee maten te bestellen en thuis rustig te passen. Lieve groet, Team Summum
De jeans paste perfect, goed model
Dank je wel voor je fijne review, Andrea! 😊 Wat leuk om te horen dat de jeans perfect paste en dat je blij bent met het model 👖✨ Dat is precies wat we willen! Fijn ook dat je je maat bij ons zo goed kent, dat maakt het shoppen extra prettig. Bedankt voor je aanbeveling en hopelijk vind je snel weer zo’n fijne jeans bij ons! 💛 Lieve groet, Livia
Altijd ieder seizoen weer een mooie collectie. Ik vind de kwaliteit en prijs verhouding ook goed.
Dank je wel voor je mooie review, Yvonne! 😊 Wat fijn om te horen dat je ieder seizoen weer zo blij bent met de mooie collectie van Summum ✨ Fijn dat je ook tevreden bent over de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding! Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel mooie items bij ons zult vinden. 💛 Groet, Livia
De jumpsuit was snel en mooi geleverd in een prachtig doosje. De kwaliteit van de stof was nog mooier dan ik zag op de foto.
Dank je wel voor je mooie review, Astrid! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de prachtige kwaliteit van de Summum jumpsuit ✨ Het doet ons plezier dat het doosje en de stof nog mooier waren dan op de foto! Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel mooie items bij ons zult vinden. 💛 Groet, Livia
Fijn bedrijf, betrouwbaar, mooie producten, betaalbaar
Dank je wel voor je mooie review, Anneke! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze producten mooi vindt en dat je zo tevreden bent over de snelle levering van Summum ✨ We zijn blij dat je ons betrouwbaar en betaalbaar vindt! Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel mooie items bij ons zult vinden. 💛 Groet, Livia
Ik koop met name de tops van Summum omdat deze vaak een bijzonder model hebben en ze erg mooie stoffen gebruiken.
Dank je wel voor je mooie review, Ursula! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de bijzondere tops en de mooie stoffen van Summum ✨ We begrijpen dat de pasvorm soms wat ruim kan vallen, en we waarderen je feedback hierover. Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel mooie items bij ons zult vinden. 💛 Groet, Livia
Mooie materialen en goede pasvorm
Dank je wel voor je mooie review, Christine! 😊 Wat leuk om te horen dat Summum je favoriete merk is. Fijn dat je zo tevreden bent over de materialen en de pasvorm van onze items ✨ Bedankt voor je aanbeveling en we hopen dat je nog veel mooie items bij ons zult vinden. 💛 Groet, Livia
goed service en leuke aparte kleding
Dank je wel voor je review, Mirjam! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze service waardeert en dat je onze kleding leuk en apart vindt. Daar zijn we heel blij mee! ✨ Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel. 💛 Groet, Livia
Mooie kledij goed van maat super content
Hi Marianne, wat fijn om te horen! Geweldig dat je zo tevreden bent over de kleding en dat alles goed van maat is. Liefs, Pien van Summum 🤍
Mooie items die veel langer, dan 1 seizoen mooi en goed draagbaar zijn
Hi Miriam, wat fijn om te lezen dat je onze kleding mooi en goed draagbaar vindt! We zien dat je ons een 7 hebt gegeven; we horen graag hoe we je ervaring nog beter kunnen maken. Liefs, Pien van Summum 🤍
Altijd prachtige kleding!
Hi Lia, wat fijn om te lezen! Geweldig dat je altijd zo blij bent met onze kleding en de pasvorm. Liefs, Pien van Summum 🤍
Duidelijke foto’s op de website zorgde ervoor dat ziet wat je koopt! Blij met de broek. De bezorging was super snel.
Hi Corinne, wat leuk om te lezen! Geweldig dat de foto’s duidelijk waren en dat je blij bent met de broek én de snelle levering. Liefs, Pien van Summum 🤍
Leveringen zijn snel en altijd goed verpakt. Sommige artikelen wat prijzig maar het is redelijk tijdloos en je doet er lang mee.
Hi Tineke, wat fijn om te lezen! Geweldig dat je blij bent met de kleding, de snelle levering en dat de items tijdloos zijn. Liefs, Pien van Summum 🤍
Ik koop graag Summum kleding en heb er best veel van, wel is het duur geworden. Begrijpelijk want alles is duurder geworden.
Hi Petra, wat fijn om te lezen! Geweldig dat je zo blij bent met onze comfortabele en mooie kleding, en dat je er zoveel van hebt. Liefs, Pien van Summum 🤍
Gewoon prachtige kleding Ik ben al jaren groot fan
Hi Diane, wat leuk om te lezen! Geweldig dat je al jaren zo’n fan bent en onze kleding zowel vrouwelijk als stoer vindt. Liefs, Pien van Summum 🤍
Mooie site, duidelijk en overzichtelijk. Ik vind geweldige kleding en accessoires, pasvorm goed en kwaliteit goed. Snelle levering en leuk verpakt.
Hi Jeanette, wat fijn om te horen! Geweldig dat je zo blij bent met onze site, kleding, accessoires en de snelle levering. Liefs, Pien van Summum 🤍
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam