Heel positief, mooie kwaliteit kleding

Mooie website en zeer snel in huis!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Goede ervaring

Mooi verpakt kwam het äan. Hele mooie kleding. Zoals altijd bij Summum. Je kunt het ook lang blijven dragen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd toffe collectie TOP !

Toffe collectie … uniek en vlotte levering

Alles naar wens

Altijd Top!!

Van bestelling tot levering een feestje.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is een bekend voor mij en de hollandse nuchterheid te samen met een vernuftig design.

Mooi ingepakt, prima communicatie en design is top.

Mix en match

Alle kleuren/kleding van vorige collecties matchen met elkaar. Superleuk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne kwaliteit en mooie collecties

Mooie unieke stuks, net dat tikkeltje anders, kledij die ik op mijn leeftijd ook nog aankan

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwalitatieve kleding met een fijne service

De website is fijn in gebruik en duidelijke en mooie foto’s van de kleding. Goede maatvoering en snelle levering. De bezoeken in de winkel zijn ook altijd een feestje.

Goede webshop, mooie kleding

Ik koop graag kleding van Summum, zowel in de winkel als in de webshop. Bestellen gaat makkelijk en het wordt bezorgd volgens afspraak. Duidelijke communicatie via de mail. Ik ben tevreden.

Geweldige broek met fantastische pasvorm en binnen 2 dagen in huis

De foam broek met wijde pijp is mijn grote favoriet. Fijne broek met geweldige pasvorm. Als daar nog meer kleuren van komen, koop ik ze meteen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vriendelijk geholpen door een jongedame en tijdens het winkelen voorzien van lekker koffie.

Er wordt meegedacht in de winkel en algehele indruk van de winkels is prima.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super leuke kleding. Maatvast!

Goed service snelle levering

Ik vind wat ik zoek, snelle levering, retourneren ook eenvoudig.

Fantastisch merk

Een ontzettend leuk jong modelabel en voor iedereen draagbaar

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending en in de winkel echt super geholpen

Ik kwam in de winkel omdat ik online iets gezien had en werd echt heel goed geadviseerd! Ik ha zeker terug

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig originele kleding, i love it.

Kwalitatief mooie kleding met aparte details die het zo mooi en leuk maken. Ik houd er van!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige goed passende kleding vanuit sfeervol ingerichte stores.

Summum draagt haar naam met reden Ze weet haar klanten aan te kleden Met het fraaist design en materiaal Haar stijl is statement, haar stijl is taal.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvol en fijn om te dragen, Summum laat je stralen :)

Ik vind de kleren kwalitatief en fijn om te dragen. Bezorging is ook snel.

geweldige mode, goede service

inmiddels veel kleiding van Summum in mijn kledingkast. heel tevreden met de kwaliteit en pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, snelle levering!

Voor deze keer de kleding naar mijn vakantieadres laten sturen en dat ging ook prima, heel blij met mijn mooie set!

Alles in orde bij Summum

Of het nu gaat op de pasvorm, de snit, de kwaliteit van de stoffen of de laatste mode trends en kleuren, alles is op orde bij SUMMUM. Dat maakt voor mij dat ik elk seizoen weer uitkijk naar de nieuwe collectie!

Superleuke kleding!

Onderscheidend!

Altijd een geweldige collectie waar ik heel blij van wordt. Draag de outfits met een glimlach op m’n gezicht en met mega veel zelfvertrouwen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Net even anders dan de rest

De kleding van Summum is net even anders dan de rest. Bijzondere details en super afwerking in prachtige stoffen. Echt heel blij met dit merk.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam