Echt altijd leuke dingen in de collectie. Hebben fijne pasvorm. Al jaren fan!
Nieuwe jeans nodig dus eerst georiënteerd op de website en het perfecte model gevonden. Weer eens wat anders dan anders. Makkelijk besteld en snel geleverd. Meteen aangetrokken!
Altijd heel blij met mijn aankoop. Mooie kwaliteit en pasvorm.
Mooie stoffen en goede pasvorm en het staat mij prachtig
Het pakket werd snel bezorgd (de dag na mijn bestelling) en was een feestje om uit te pakken.
Een zeer eigentIk heb echt een positieve ervaring met dit kledingmerk! De stoffen zijn van hoge kwaliteit, wat zorgt voor zowel comfort als duurzaamheid. De ontwerpen zijn prachtig en veelzijdig, geschikt voor jonge vrouwen, maar ook voor vrouwen op leeftijd. Wat ik vooral waardeer, is dat de snit altijd perfect is – het kleedt je figuur op een manier die flatterend is zonder concessies te doen aan stijl of elegantie. Het merk weet echt hoe ze mode kunnen combineren met draagbaarheid, waardoor je je zelfverzekerd en stijlvol voelt, ongeacht je leeftijd!ijdse
Goed geholpen mbt mijn kortingscode die niet werkte. Mooie kleding ontvangen die qua kwaliteit echt boven het gemiddelde uitsteekt.
Prettig
Helemaal weg van het merk Summum. Helaas viel de bestelde jas niet helemaal in de smaak (de rest wel). Met bijgevoegde formulieren was het gemakkelijk te retourneren. Order was snel binnen en heel netjes. Niets dan complimenten.
Snel verzonden, netjes verpakt. Gratis verzending, alleen terugsturen kost geld (wat logisch is).
Altijd fijn dat de pasvorm gelijk blijft. Nooit gedoe welke maat ik moet nemen. Kwaliteit perfect, weer tevreden met de nieuwe outfit.
Modieuze kleding, maar net even anders door een leuk ritsje, paillette of een opvallend model. Kwaliteit van Summum vind ik altijd erg goed, ook na het wassen. Levering is overigens super snel, dus je kunt snel van je mooie item genieten!
Summum geeft een snelle Levering en Wat je besteld is altijd mooi en zit goed echt een top site
Prachtige rok besteld, goed verpakking Mooi materiaal
Summum heeft een fijne collectie. De truien en vooral de broeken ben ik bijzonder blij mee. Ik ga het liefst naar de winkels, maar de website is een prima alternatief als je je maat weet. Makkelijk bestellen, snel in huis en betrouwbaar.
Eigentijds en tijdloos ineen. Verschilt qua model wel eens in lengte van bijvoorbeeld de mouwen, bij voorkeur shoppen in de winkel (en dat is echt heel fijn winkelen!
Na zeer prettig contact met klantenservice het item besteld. Niets was t personeel teveel om het een en ander uit tezoeken. Door hun advies het juiste item besteld en dat staat fantastisch.
Summum is een mooie draagbare collectie, herkenbaar. Je ziet dat het een item van Summum is. Summum heeft een grote gevarieerde collectie, smaakvol, stijlvol, mooie stoffen! Summum maakt online shoppen heel gemakkelijk. Artikelen worden keurig verpakt bezorgd. Shoppen in een Summumwinkel heeft echter mijn voorkeur ! Een Summum winkel in het zuiden van het land?
Super kwaliteit en mooie kleding.
Ik ben opgevoed met een oog voor kwaliteit maar zonder al teveel geld. Mij is geleerd dat kwaliteit van stoffen belangrijk is en dat je beter een duurder maar kwalitatief beter kledingstuk kan kopen dan een paar mindere stukken. Ook heb ik geleerd om zelf te naaien en breien dus ik kan heel goed onderscheid maken tussen goede en minder goede kleding. Daarom heb ik het er nog steeds voor over om een iets duurder item te kopen en lang te dragen. Ik houd ook van de terugkeer van bepaalde modellen en de keuze tussen bijv glans en katoen. Tussen chic en casual. Daarnaast vind ik de fotografie en styling van Summum erg goed. Ik geniet van de boekjes en de inspiratie die het me geeft. Ik ben dus een echte fan!!!
Het was even wennen met omruilen, maar met goede feedback van de medewerkers prima opgelost!
Al vaker besteld èn gekocht bij Summum. Mijn bestelde items komen altijd heel snel en mooi verpakt. Alles is duidelijk, ook als je wat zou willen retourneren loopt het allemaal prima! Maar mijn bestelde trui valt in goede aarde, heb hem al verl aan gehad
Helemaal mijn smaak jullie prachtige kledingmerk !
Mooie kleding en snelle correcte levering
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam