Artikelen zoals verwacht.

De artikelen zijn van goede kwaliteit en een fijne pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Slechte service

Bijgaand het verzoek om onderstaande recensie aan te passen? Heel bijzonder, waarom?? Jullie zijn mij niet tegemoet gekomen, met niets! Bij het bestellen voor ruim €400 bleek dat ik de lente korting was vergeten toe te voegen Ik heb gelijk gemaild met jullie klantenservice. De korting was nog geldig, maar helaas jullie konden het bedrag niet meer aanpassen. Totaal niet klantvriendelijk dus!!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Ze hebben goeie kleding En het blijft mooi

Goed!

Prachtig stel zo mooi!!

Eigenzinnig

Mooi gevarieerd aanbod en ook gelukkig in grotere maten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is voor mij het summum!

Al jaren een tevreden Summum klant! Kwaliteit, pasvorm en stijl is altijd goed!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik hou van de mooie kwaliteit van Summum kleding

De site is overzichtelijk Supersnel geleverd Prachtige kwaliteit kleding Eenvoudig retourneren Fijne betalingsmogelijkgeden

Bestelling netjes afgehandeld

Zoals altijd bestelling makkelijk te plaatsen en netjes op tijd bezorgd. Bestelling zag er zoals altijd verzorgd verpakt uit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie kleding

Service goed Broek ben ik heel blij mee.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk, snel en keurig verpakt. Verder ook makkelijke retourzending en duidelijke informatie daarover.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gewoon perfect

Heel goed , zoals het moet …

Geweldig.

In een woord geweldig ! Zo blij met mijn aankopen. Ook alles goed te combineren ! Mijn favoriete winkel. Ook superblij met de nieuwe store in Maastricht. Lekker dichtbij

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne kleding die iets speciaals heeft

Ik houd erg van de ontwerpen van Summum. Het bestellen via de webshop gaat altijd snel en efficiënt en ook als ik een keer retourneer, verloopt dat probleemloos.

Snel en goed!

Broek besteld, die snel werd bezorgd en helemaal is zoals ik op de foto's zag. Ik ben blij! :)

Prachtige shirts.

Ik bestelde 4 shirtjes. Eerder had ik al een shirt in de winkel gekocht en die beviel heel goed. Nu vier andere kleuren erbij. Erg blij mee. De bestelling werd vlot afgehandeld en goed verpakt verzonden. Top dus.

heeeeel goed.

Summum is een fantastische winkel, mooie mode, snelle leveringen, goede service. Ben dus heel tevreden over Summum.

Mooi merk

Mooi merk met mooie kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig. De bestellingen mooi en zorgvuldig verpakt.

Niet alleen was de kleding mooi van dit merk, maar ook de verpakking was uitzonderlijk netjes en zorgvuldig gedaan. De bestellingen waren mooi en goed beschermend verpakt. Dit maakt online kleding shoppen bij Summum tot een speciale en hele fijne ervaring.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Sinds kort mijn favoriete merk kleding. Heel vlot, apart en toch stijlvol. Ben er dol op.

Fijne site met geweldige kleding. Ook de klantenservice is heel goed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super fijn om bij Summum te bestellen...dank

Summum is/zijn heerlijke damesmode shops. Zowel Amsterdam als Bergen Binnen. Ik koop al jaren bij Summum. Ieder seizoen wel een aparte broek voor mij. Kijk er ieder seizoen weer naar uit. Dank jullie wel voor de mooie en aparte kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastische kleding, zoals altijd!

Perfecte pasvorm Mooie kwaliteit Keurig gemaakt Eigentijds en uniek

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Als je iets van Summum koopt, weet je dat het perfect is. Goede pasvorm en moderne snit! Mooie nieuwe kleuren, alles volgens de laatste modetrend.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel mooi en goede kwaliteit

Prachtig product: zo spijtig dat de kleur mij absoluut niet stond!

Al jaren trouwe klant!

Ik vind Summum al jaren een mooi merk! Het is vrouwelijk en sportief, draag heerlijk en qualitatief goed! Vaak weet ik niet wat ik kiezen moet!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Trendy, fasion, goed materiaal.

Leuk trendy en goede snit. Ik voel me hip in de outfits van summum. Ook mooie website.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam