Super mooie kwaliteiten en top service

Helaas heb ik de bestelling retour gestuurd. Maar alleen maar complimenten over de snelheid waarop alles is geregeld. Zowel de verzending als de afhandeling. Ik ben fan van summum maar koopt het meestal in de winkel. Ik ga vanaf nu vaker online bestellen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik vind Summum helemaal top.

Echt mijn merk zulke leuke kleding m’n dochters zijn er ook helemaal weg van. Vind zelf dat de kleding ieder jaar weer leuker word.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het maakt niet uit of ik online shop of in een van de winkels. Personeel is altijd behulpzaam en geven goede eerlijke adviezen, ja ze zeggen het zelfs als iets je echt niet staat. Koop al jaren met veel plezier.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit kleding, snelle levering en de artikelen kwamen precies overeen met de foto’s

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Summum; de kleding voldoet volledig aan mijn verwachtingen en de service was uitstekend.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en snel geleverd

Prachtige kleding, altijd kwaliteit en snel en netjes geleverd

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle service.

Mooie blouse, goede kwaliteit en zeer snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel erg leuk merk! Goede pasvorm! Summum is mijn favoriet!

Summum is mijn favoriete merk!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi product snel en makkelijk besteld.

Product mooi verpakt geleverd. Bestellen ging gemakkelijk. Kwaliteit is het zeker

Geweldige modelabel

Geweldig personeel hele fijne winkel.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Redelijk makkelijk. Filteren op maat of kleur zou prettig zijn

Leuk om door alle items te scrollen, maar iets meer kunnen filteren op maat of kleur is toch wel fijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een warm welkom in mijn lievelingswinkel.

Summum is echt mijn merk. En als ik af en toe in de gelegenheid ben dan stap ik er binnen. Zo ook laatst in Rotterdam waar ik heerlijk de collectie kon bekijken en passen, me wat te drinken werd aangeboden en ik altijd goed en eerlijk advies krijg.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel verzonden en mooie kwaliteit

Summum ontdekt als leuke winkel met hippe kleding van goede kwaliteit. Ook bezorging online gaat heel soepel.

Altijd top!

Valt nooit tegen, favoriete webshop

Nette en kwalitatieve kleding

Summum heeft nette en kwalitatieve die niet te modebewust is. Hip maar kan jaren mee omdat het niet ingaat op alleen de mode.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goed gehopen, staan voor je klaar, geven een duidelijke mening en je kan alles vragen. Top teams

Goede kwaliteit en pasvorm

Mooie kleding en net even wat anders dan de andere merken. Goede kwaliteit en voldoende variatie . Mooie stoffen en pasvorm is perfect

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastische stijl en heel snel geleverd

Ik vind Summum een fantastisch merk, eigentijds en kwalitatief erg goed. In 1 dag geleverd. Helemaal blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit, goede en tijdige levering

Super merk

Duidelijk snel goede service

Snelle verzending en overzichtelijke website Mooi ingepakt Echt met zorg gedaan

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super hippe collecties voor de volwassen vrouw!

Leuke collecties die op verschillende manieren te combineren zijn waardoor geschikt voor elke gelegenheid. Goede pasvorm, maat klopt altijd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit prijs is prima. Leuke hippe kleding. En de pasform bijna altijd goed voor mij.

Super!!

Mooie producten en snelle goede levering. Mijn nr.1 webshop

Goed, wel duur.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Goede services

Snelle levering.