Helaas heb ik de bestelling retour gestuurd. Maar alleen maar complimenten over de snelheid waarop alles is geregeld. Zowel de verzending als de afhandeling. Ik ben fan van summum maar koopt het meestal in de winkel. Ik ga vanaf nu vaker online bestellen.
Hi Henriette, Wat een mooie review, dankjewel! 🤍 Ook al heb je deze bestelling uiteindelijk retour gestuurd, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van zowel de verzending als de afhandeling. Geweldig dat je al fan bent van Summum en dat je normaal gesproken graag in onze winkels shopt. We vinden het extra leuk om te lezen dat je door deze ervaring voortaan vaker online wilt bestellen. Bedankt voor je vertrouwen en hopelijk mogen we je snel weer verrassen! Liefs, Team Summum
Echt mijn merk zulke leuke kleding m’n dochters zijn er ook helemaal weg van. Vind zelf dat de kleding ieder jaar weer leuker word.
Hi Jozee, Wat een heerlijke review, dankjewel! 🤍 Wat geweldig om te horen dat Summum echt jouw merk is en dat ook je dochters zo enthousiast zijn over onze collectie. En wat een mooi compliment dat je vindt dat onze kleding ieder jaar weer leuker wordt! Daar worden we ontzettend blij van. Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme. We wensen jullie heel veel plezier met jullie Summum-items! Liefs, Team Summum
Het maakt niet uit of ik online shop of in een van de winkels. Personeel is altijd behulpzaam en geven goede eerlijke adviezen, ja ze zeggen het zelfs als iets je echt niet staat. Koop al jaren met veel plezier.
Hi Nicole, Wat een geweldige review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zowel online als in onze winkels altijd een positieve ervaring hebt. We vinden eerlijk en persoonlijk advies erg belangrijk, dus het is extra leuk om te lezen dat je dat zo waardeert. En dat je al jarenlang met plezier bij Summum shopt, betekent ontzettend veel voor ons. Bedankt voor je vertrouwen en loyaliteit. We hopen je nog vaak te mogen verwelkomen! Liefs, Team Summum
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij Summum; de kleding voldoet volledig aan mijn verwachtingen en de service was uitstekend.
Hi Marije, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! 🤍 Leuk dat de kleding volledig aan je verwachtingen voldoet en dat de artikelen precies overeenkwamen met de foto's op onze website. Ook geweldig dat je onze service en snelle levering zo waardeert. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe items! Liefs, Team Summum
Prachtige kleding, altijd kwaliteit en snel en netjes geleverd
Hi Sandra, Wat een mooie review, dankjewel! 🤍 Fijn om te horen dat je onze kleding waardeert om de kwaliteit en dat je tevreden bent over de snelle en nette levering. Bedankt voor je vertrouwen in Summum en veel plezier met je mooie items! Liefs, Team Summum
Mooie blouse, goede kwaliteit en zeer snel geleverd.
Hi Ellinda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop! 🤍 Leuk dat je de kwaliteit van de blouse waardeert en dat de snelle levering je goed is bevallen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe blouse! Liefs, Team Summum
Summum is mijn favoriete merk!!!
Hi Monique, Wat een fantastisch compliment, dankjewel! 🤍 Wat leuk om te horen dat Summum jouw favoriete merk is en dat je zo tevreden bent over de pasvorm van onze kleding. Bedankt voor je enthousiasme en je mooie review. Daar worden we ontzettend blij van! Liefs, Team Summum
Product mooi verpakt geleverd. Bestellen ging gemakkelijk. Kwaliteit is het zeker
Geweldig personeel hele fijne winkel.
Hi Joke, Wat een geweldig compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze winkel en ons team zo waardeert. Jouw mooie woorden geven we graag door aan onze collega's. Bedankt voor je enthousiaste review en hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs, Team Summum
Leuk om door alle items te scrollen, maar iets meer kunnen filteren op maat of kleur is toch wel fijn.
Hi Gera, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je graag door onze collectie scrollt. Dank ook voor je waardevolle feedback over de filtermogelijkheden. We begrijpen dat het kunnen filteren op bijvoorbeeld maat of kleur het zoeken nog makkelijker kan maken en nemen dit soort suggesties graag mee. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen! Liefs, Team Summum
Summum is echt mijn merk. En als ik af en toe in de gelegenheid ben dan stap ik er binnen. Zo ook laatst in Rotterdam waar ik heerlijk de collectie kon bekijken en passen, me wat te drinken werd aangeboden en ik altijd goed en eerlijk advies krijg.
Hi Trudy, Wat een prachtige review, dankjewel! 🤍 Wat bijzonder om te lezen dat Summum echt jouw merk is en dat je zo graag bij ons binnenstapt wanneer je de kans hebt. Fijn dat je je tijdens je bezoek aan onze store in Rotterdam zo welkom voelde en hebt genoten van de collectie, het passen en het eerlijke advies van ons team. Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen in je lievelingswinkel. Liefs, Team Summum
Summum ontdekt als leuke winkel met hippe kleding van goede kwaliteit. Ook bezorging online gaat heel soepel.
Hi Puck, Wat leuk dat je Summum hebt ontdekt! 🤍 Fijn om te horen dat je onze kleding als hip en van goede kwaliteit ervaart. Ook geweldig dat je tevreden bent over het online bestelproces en de bezorging. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankoop! Liefs, Team Summum
Valt nooit tegen, favoriete webshop
Hi Carla, Wat een geweldig compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat Summum nooit tegenvalt en zelfs jouw favoriete webshop is. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met onze collecties! Liefs, Team Summum
Summum heeft nette en kwalitatieve die niet te modebewust is. Hip maar kan jaren mee omdat het niet ingaat op alleen de mode.
Hi Laura, Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze kleding waardeert om de kwaliteit en tijdloze uitstraling. Het is precies onze bedoeling om collecties te ontwerpen die hip en eigentijds zijn, maar ook jarenlang met plezier gedragen kunnen worden. Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in Summum! Liefs, Team Summum
Goed gehopen, staan voor je klaar, geven een duidelijke mening en je kan alles vragen. Top teams
Hi Jacqueline, Wat een geweldige review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je je zo goed geholpen voelt en dat je onze teams waardeert om hun advies, eerlijkheid en betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat klanten altijd terecht kunnen met vragen, dus het is extra leuk om te lezen dat je dit zo hebt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden! Liefs, Team Summum
Mooie kleding en net even wat anders dan de andere merken. Goede kwaliteit en voldoende variatie . Mooie stoffen en pasvorm is perfect
Hi Hilda, Wat een mooi compliment, dankjewel! 🤍 Fijn om te horen dat je onze collectie nét even anders vindt dan andere merken en dat je de variatie, kwaliteit, stoffen en pasvorm zo waardeert. Bedankt voor je enthousiaste review en voor het vertrouwen in Summum. We wensen je veel plezier met je items! Liefs, Team Summum
Ik vind Summum een fantastisch merk, eigentijds en kwalitatief erg goed. In 1 dag geleverd. Helemaal blij mee.
Hi Susan, Wat een mooie review, dankjewel! 🤍 Geweldig om te horen dat je onze stijl als eigentijds ervaart en tevreden bent over de kwaliteit van onze items. En wat fijn dat je bestelling al binnen één dag werd geleverd! Veel plezier met je aankoop en bedankt voor je enthousiasme. Liefs, Team Summum
Goede kwaliteit, goede en tijdige levering
Hi Gerda, Bedankt voor je mooie review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze items en de tijdige levering. We waarderen je vertrouwen in Summum en wensen je veel plezier met je aankoop! Liefs, Team Summum
Super merk
Snelle verzending en overzichtelijke website Mooi ingepakt Echt met zorg gedaan
Hi Ria, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 Leuk dat je onze website overzichtelijk vindt en dat de snelle verzending en zorgvuldige verpakking je zijn opgevallen. We besteden veel aandacht aan elk pakketje, dus het is extra mooi om te lezen dat je dat hebt ervaren. Bedankt voor je fijne review! Liefs, Team Summum
Leuke collecties die op verschillende manieren te combineren zijn waardoor geschikt voor elke gelegenheid. Goede pasvorm, maat klopt altijd.
Hi Angelique, Wat een mooi compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze collecties zo veelzijdig vindt en dat je de items voor verschillende gelegenheden kunt combineren. Ook leuk dat de pasvorm en maatvoering voor jou altijd goed zijn. Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Kwaliteit prijs is prima. Leuke hippe kleding. En de pasform bijna altijd goed voor mij.
Hi Kitty, Wat een fijne review, dankjewel! 🤍 Leuk om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, onze hippe collectie en de pasvorm van onze items. Fijn dat je steeds weer de juiste maat weet te vinden. We wensen je veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Mooie producten en snelle goede levering. Mijn nr.1 webshop
Hi Cynthia, Wat een geweldig compliment, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en de snelle levering. En dat Summum jouw nummer 1 webshop is, vinden we natuurlijk extra leuk om te lezen! Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme. Liefs, Team Summum
Goed, wel duur.
Hi M., Bedankt voor je review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je ervaring met Summum. Dank ook voor je eerlijke feedback over onze prijzen en de pasvorm. We waarderen het dat je dit met ons deelt, omdat klantfeedback ons helpt om te blijven verbeteren. Liefs, Team Summum
Snelle levering.
Hi Leyang, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We waarderen je mooie beoordeling en hopen je snel weer terug te zien bij Summum! Liefs, Team Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam