Snelle verzending en in de winkel echt super geholpen

Ik kwam in de winkel omdat ik online iets gezien had en werd echt heel goed geadviseerd! Ik ha zeker terug

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig originele kleding, i love it.

Kwalitatief mooie kleding met aparte details die het zo mooi en leuk maken. Ik houd er van!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige goed passende kleding vanuit sfeervol ingerichte stores.

Summum draagt haar naam met reden Ze weet haar klanten aan te kleden Met het fraaist design en materiaal Haar stijl is statement, haar stijl is taal.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvol en fijn om te dragen, Summum laat je stralen :)

Ik vind de kleren kwalitatief en fijn om te dragen. Bezorging is ook snel.

geweldige mode, goede service

inmiddels veel kleiding van Summum in mijn kledingkast. heel tevreden met de kwaliteit en pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, snelle levering!

Voor deze keer de kleding naar mijn vakantieadres laten sturen en dat ging ook prima, heel blij met mijn mooie set!

Alles in orde bij Summum

Of het nu gaat op de pasvorm, de snit, de kwaliteit van de stoffen of de laatste mode trends en kleuren, alles is op orde bij SUMMUM. Dat maakt voor mij dat ik elk seizoen weer uitkijk naar de nieuwe collectie!

Superleuke kleding!

Onderscheidend!

Altijd een geweldige collectie waar ik heel blij van wordt. Draag de outfits met een glimlach op m’n gezicht en met mega veel zelfvertrouwen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Net even anders dan de rest

De kleding van Summum is net even anders dan de rest. Bijzondere details en super afwerking in prachtige stoffen. Echt heel blij met dit merk.

Mooie track pant

Hele snelle service mooie broek

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Perfect!

Snelle verzending en mooie producten. Ik had een klein probleem, maar dit werd snel en fijn opgelost door de klantenservice. Ik heb hier een heel goed gevoel aan over gehouden.

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie

Bestellen via de webshop ging snel en efficiënt. Ik had het artikel al een keer in de winkel gepast, dus ik wist al welke maat ik moest hebben. Ik loop vaak wel even naar binnen bin Summum, leuk om rond te kijken.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending, goede service!

Bij Summum wordt een bestelling snel verstuurd. Ook heb ik met een klacht over een artikel fijne comminicatie gehad en een goede oplossing gekregen. De kleding is van goede kwaliteit! Koop graag bij Summum!

Mooie kleding

Mooie kleding met goede pasvorm

Supergoed!

Snel geleverd en prachtig artikel! Heel blij mee !!

Altijd netjes gekleed met Summum

De kleding heeft een mooie pasvorm, kwalitatieve stoffen, ben er heel tevreden mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kwaliteit en net dat beetje extra bijzonder!

Niks op aan te merken

Super leuke sweaters

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit, keurige service

Mooie kwaliteit, leuke frisse kleding. Keurige service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Er is altijd tijd en aandacht.

Ik kom graag bij Summum. Het maakt niet uit in welke winkel, er is altijd tijd en aandacht. Behulpzaam, laten zien wat nieuw is, erg tevreden!!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prettige website voor mooie kleding

Ik ben een fan van Summum! Vind de kleding stijlvol, vrouwelijk en modieus. De prijs vind ik aan de hoge kant, dus shoppen in de sale is dan ook fijn. De kwaliteit van de kleding is hoog en blijft mooi.

Correct betrouwbaar

Mooie mode kwaliteit

Fijn merk perfecte pasvorm

Ik kan bijna altijd slagen bij summum. Ook fijn dat de maat niet bij 40 stopt! Nieuwe collectie met lila en blauw erg mooi

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Het summum!

Snelle service, heerlijke spijkerbroek en mooie bloes! Blij mee

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam