Summum is top!!!

Ik vind summum top de kleding blijft mooi en de service is geweldig Online bestellingen snel in huis

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Prachtige vrouwelijke pasvorm bij een stoere spijkerrok

Het is een super, elegant vallendende spijkerrok. Geen stugge, maar heerlijke en soepele stof die stoer en tegelijk ook vrouwelijk aandoet. In de was blijft de rok prachtig en kleurvast. Kortom weer een top aankoop gedaan bij Summum!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Superleuke broek gescoord in de opruiming, mooie kwaliteit

Leuke broek gescoord voor mijn vakantie, super blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Zelfs in de sale periode snelle en goed verzorgde service.

Prachtige broek

Mooie broek, snel geleverd

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie luxe suède limegele sneakers, zitten heerlijk; kleur in het echt iets meer gedempt; prachtig !

Eerder al twee broeken besteld; precies zoals op foto; goede maatvoering en pasvorm.

Top top.. De

Prachtige kwaliteit. En uiteraard een goede pasvorm zoals Smum dat kan!

Prachtige laarzen, snel bezorgd

Mijn eerste bestelling bij Summum kwam heel snel binnen en ook nog eens mooi verpakt. Duidelijke instructies voor als het retour zou moeten. Dat was gelukkig niet nodig. Ben heel blij met de prachtige laarzen. Maken mijn outfit (jurk of rok) helemaal af. Draagcomfort ook helemaal goed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super en een hele goede service

Als ik wat orgineels wil kijk ik altijd bij Summum. Krijg veel complimenten voor mij zijn het eye catchers. Ik koop het ook regelmatig in een winkel die dat ook verkoopt dus mijn kast hangt vol.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Alles volgens wens en plan!

Positief, prima service en alles volgens afspraak. Product is zoals verwacht.

Prachtige blouse

Heel erg mooi, snel bezorgd

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum stelt nooit teleur!

Goede kwaliteit, mooie details, klassiek met een twist en daardoor helemaal van nu.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding in alle maten

Summum is een Nederlands merk en dat merk je. Goede pasvorm voor de Nederlandse vrouw. Wel prijzig maar ook een goede kwaliteit

Heel tevreden

Ik ben erg blij en tevreden met summum. Heb al heel wat gekocht en het is een prachtig kleding merk! Ik ben een heel tevreden klant. Ook vind ik het belangrijk dat het een Nederlands merk is!

Goed met 1 minpuntje

Op zich goed, maar was het artikel goed gecontroleerd voor verzending dan had men gezien dat op de rechterschouder de drukknop kapot was. Moest nu zelf 1 laten zetten. Dus betere controle op de kleding voor verzending.

Prachtig merk, perfecte pasvorm

Goede kwaliteit, fijne kleding

Fijne website, uitgebreide collectie, voor ieder wat wils. Blij met m’n nieuwe pak!

Snel en correct

MIjn blouse is fantastisch mooi. Ben er heel blij mee.

Mooie kwaliteit kleding.

Alle kleding blijft lang mooi. Altijd goede service.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel mooie kleding . In de winkels ook vriendelijk en behulpzaam , niet opdringerig .

• Zou u ons aanbevelen? Yes
  • N/A

mooie collectie

mooie kwaliteit, goede service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Zeer snelle en nette service

Als ik bij summum bestel dan is de bestelling er meestal de volgende dag al, en het pakketje word netjes bezorgd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding, zit goed en blijft goed

Ik ben dol op de kleding van Summum. Het zit erg lekker, mooie stoffen en bovendien blijft het na veel wassen mooi en kan de kleding tegen een stootje.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit en zeer goede service!

Goede servicenormen

Dit wil je toch?!

Ontzettend attente medewerker, fijne hulp, heerlijke en prachtige kleding. Voor alle smaken wat wils. De prijs is pittig, maar ook fijn dat je in de sale hele mooie items kan scoren. Afgelopen 2 weken 3 prachtige broeken, een blouse, vest en truitje gekocht. Superblij mee!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam