Ik ben 1.83 en Summun heeft voor mij de juiste combinaties in kleur en stijl. Daarom ga ik steeds naar ze terug. En last but not least; Maat XL past persfect
Ik blijf Summum een fijne winkel met mooie kleding vinden. Daarbij ook zeer klantvriendelijk en fijne service.
Werd leuk geholpen, op een relaxte manier waardoor ik mooie kleding heb gekocht die goed bij mij past voor mijn verjaardag
Zeer tevreden met de levering en de klantenservice. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Mooie top van goede kwaliteit. Snel geleverd!
Snel geleverd en goed geïnformeerd over de verzending
Tijdloze klassiekers, vrouwelijke kleding waar je je mooi in voelt. Uitstekende pasvorm, comfort en originaliteit.
Snelle levering, altijd blij met de artikelen van Summum, of t nou een jurk een blouse of een jasje is, goede kwaliteit en ik voel me er mooi in! En een fijne bijkomstigheid is dat ik vaak complimentjes krijg over mijn outfit.
broek en jasje voldoen aan al mijn verwachtingen. Het is zorgvuldig ingepakt en een keer zelfs begeleid met een persoonlijk kaartje.
Mooie trui gekocht bij summum snel geleverd en zeer fijne kwaliteit ook de lakjas is precies wat ik zocht, en super mooi en fijn in het dragen.
Ik ben heel blij met dit merk. Online of in de vele summum shops in grotere steden. Ik loop binnen en slaag gegarandeerd. En overal en makkelijk draagbaar. Een outfit van summum zorgt altijd voor veel complimenten. Bij welke gelegenheid dan ook.
Ik kom erg graag bij Summum, ook juist in Groningen! De collectie heeft vaak een lijn die bij mij past, de materialen zijn goed en het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Kortom als ik ga winkelen wil ik graag even bij Summum langs.
Prima online service heel fijn merk kan je nooit genieg van hebben
Soms heb je dat even nodig… Kleren maken in dit geval…. de vrouw. Mooie nieuwe blouses en een mooie trui gekocht van Summum. Zitten heerlijk, mooi op tijd geleverd en mooi verpakt. Gewoon topkwaliteit! Is iets niet oké, dan is ruilen of retourneren ook geen probleem. Mij zie je komende tijd weer stralen in mijn nieuwe outfits!
Ik als Summum fan bestel eigenlijk nooit online, maar nu ik weet dat de maat gewoon altijd klopt bestel ik hier zeker. Fantastische kleding die kwalitatief super is !
Prachtige artikelen met verrassende designs en kwalitatief materiaal.
Bij online bestellen is de juiste maat altijd een dingetje. Het liefst ga ik naar de Summum winkel, lekker van alles doorpassen. Maarja deze is niet echt bij mij om de hoek. Wanneer ik online bestel kijk ik in het label van een broek van Summum en bestel dan vervolgens deze maat, altijd goed!
Ik vind de indentiteit van SUMMUM erg leuk, en herken mezelf erin. Uiteindelijk wil je in kleding lopen wat lekker zit en die uitstraling geeft zodat je eigen indentiteit het best naar voren komt. Prachtig merk!
Een mooie broek met een geweldige pasvorm. Summum is vernieuwend met een bepaalde eigenheid.
Mooie kleding te zien op de website. Veel producten passen goed bij mijn smaak. Ik moet me altijd inhouden....
Ik vind altijd wat ik zoek bij Summum. Goed passend bij mijn stijl. Summum is constant in stijl, kwaliteit en maatvoering, mijn favoriete merk!
dus prima
Wat een snelle service, en dan ook nog eens ingepakt als een kadootje. Ik voelde me net jarig! Ik ga zeker vaker direct bij jullie bestellen
Mooie kleding Goede kwaliteit Snelle levering
mooie kleding, prijs en kwalitietsverhouding is helemaal top
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam