Snelle levering en goede klantenservice!

Heb een vraag gesteld aan de klantenservice, en kreeg snel antwoord, top!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, maar helaas verkeerd artikel ontvangen en moet dan ook nog de retourkosten betalen, jammer.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Goede communicatie

Irritatie

Een topje welke verpakt wordt in een doos waar ook een jas in past wekt wel weerstand op. Het had makkelijk als brievenbus pakketje verpakt kunnen worden. Tevens vind ik het stom dat sale online niet gelijk is aan sale in de winkels. En ook vind ik het raar dat een kans op een waardebon gebruikt moet worden om enquête in te vullen terwijl jullie ook wel weten dat deze nooit uitgereikt gaat worden.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De levering was erg snel en alles zag er netjes uit! Een tip misschien : Ik had 1 blouse besteld, maar deze zat in een enorme doos haha.

Helemaal toppie

Broek besteld. Mooie stof, goede pasvorm. Netjes verpakt. In dit geval niet nodig geweest, maar retourneren gaat ook altijd heel goed. Dus ik blijf klant, zolang de artikelen mij natuurlijk blijven aanspreken. Ga zo door.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede service, goed geregeld.

Kontakt aan telf. Prettig en hulpvaardig,en aardig.

Fijne service

Fijne mode en comfort

Perfect!

Mooi gepresenteerd in de webshop en perfect geleverd!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, zit fijn en de collectie heeft altijd een mooi kleurenpalet.

Summum heeft veel keuze in soorten kleding en mijn favoriete kleur groen zit vaak bij de collectie. Kwaliteit blijft goed.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle service, broek was alleen mijn model niet.

Ik had een superleuke spijkerbroek besteld. Helaas niet mijn model, dus teruggestuurd. De service en afhandeling zijn goed en snel.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Top snelle levering

Via website besteld super snel leverbaar. Maat oké model idem

Hele mooie kleding

Mijn kledingkast bestaat voor 80% uit kleding van Summum

Bezorging en afhandeling slecht

Voor een feestje een broek besteld en was niet thuis toen de bezorgers kwamen . Ik dacht hoef ik niet voor thuis te zijn het kan in een grote enveloppe in de brievenbus. Toen ik thuis kwam zag ik op de camera dat ze geweest zijn en de deur van de auto open en dicht deden en weer wegreden. Ik was stom verbaasd en heel erg teleurgesteld. Heb de klantenservice opgebeld en verteld over de bezorger die er snel weer vandoor was. Die hebben het nagekeken en vertelde mij dat het pakket weer terug naar het magazijn gestuurd was. Ik moest maar weer opnieuw bestellen en zou het geld weer teruggestort krijgen van de broek die ik niet ontvangen had. Inmiddels heb ik een broek in een mega grote doos waar wel 50 broeken in passen . Maar goed ik krijg nu steeds mailtjes dat ik een beoordeling moet schrijven en nieuwsflitsen maar geen bevestiging dat ik nog mijn geld terug krijg van die eerste broek die allang terug is. Dus van mij geen ster en waarschijnlijk ook geen 100,00 shoptegoed. Zowel terugbetaling enorme verpakkingen en dhl bezorgers klopt niet.

Prachtige items

Zeer goede pasvorm en kwalitatief uitstekende producten

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kwaliteit kleding met uitstekende pasvorm

De kleding van Sumum is kwalitatief hoog. Uitstekende pasvorm wat ik heel erg belangrijk vindt. Het is mooi, elegant en helemaal van nu.

Goede kwaliteit, fijne pasvorm

Bestellen gaat makkelijk, maar ook in de winkels wordt je fijn geholpen. Kwaliteit van de stoffen zijn prettig. Normaal kan ik niet tegen wol, maar de wolblends van Summen kan ik wel hebben. Pasvorm is goed, enige minpuntje is dat sommige tops/ truien allemaal wat korter van pasvorm zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Van Nederlandse bodem elegante en passende kleding

Mooie kwaliteitskleding, snelle verzending en alles zoals op de website. Fijn dat er veel foto's op de site staan van het kledingstuk. Soms klopt de filter niet tav de maat.

Mooi verpakt, snelle levering

Artikel mooi verpakt, en was snel in huis!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Blue Daze Geweldige pasvorm. Mijn eerste top jeans!!!

Ben al jaren op zoek naar een jeans die geweldig zit en die heb ik nu bij Summum gevonden. Blue Daze is echt geweldig.

Snelle verzending en kwaliteit

Kwaliteit kleding en bestelling snel geleverd!

Ziet er mooi uit!

Ik heb het nog snel gekocht voordat ik het ziekenhuis in moest, ik heb het gepast maar nog niet gedragen.

Schitterend

Duidelijk ontvangen blouse zoals beschreven. Mooi, en echt een Summum artikel die qua kwaliteit en uitstraling, echt opvalt. Super blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eigentijds, apart en goede prijs/kwaliteit

Ii heb veel kleding van Summum en ook na 2, 3 jaar ben ik er nog steeds blij mee en draag ik het nog

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooi shirt in 1 oogwenk bij mij thuis!

Erg blij met mijn nieuwe shirt van mooie kwaliteit. Andere dag al bij mij thuis!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam