Heb een vraag gesteld aan de klantenservice, en kreeg snel antwoord, top!
Dank je wel voor je mooie review, Carla! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en klantenservice ✨ Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden en dat we je snel konden helpen met je vraag. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Snelle levering, maar helaas verkeerd artikel ontvangen en moet dan ook nog de retourkosten betalen, jammer.
Hi Anne-Marie, Dank je wel voor je review! Wat vervelend dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. In dit geval zijn de retourkosten natuurlijk niet voor jou. Zou je ons even willen mailen op [email protected]? Dan helpen we je snel verder 🤍 Liefs, Pien van Summum
Goede communicatie
Dank je wel voor je mooie review, Suze! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze communicatie ✨ Ook fijn dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Een topje welke verpakt wordt in een doos waar ook een jas in past wekt wel weerstand op. Het had makkelijk als brievenbus pakketje verpakt kunnen worden. Tevens vind ik het stom dat sale online niet gelijk is aan sale in de winkels. En ook vind ik het raar dat een kans op een waardebon gebruikt moet worden om enquête in te vullen terwijl jullie ook wel weten dat deze nooit uitgereikt gaat worden.
Dank je wel voor je feedback, Karin! 🤍 Onze excuses voor de oversized verpakking van je topje — we hadden onlangs wat tijdelijke uitdagingen in ons warehouse met de dozen, maar dat is inmiddels opgelost. Wat betreft de sale: onze brandstores zijn losse winkels, dus zij bepalen zelf welke artikelen in de sale gaan. Daardoor kan het verschil tussen online en in de winkel ontstaan. En goed om te verduidelijken: de waardebon die je kunt winnen via de enquête wordt wél degelijk uitgereikt. We begrijpen dat dit misschien verwarrend leek, maar je deelname wordt echt meegenomen. We hopen dat je ondanks deze punten toch blijft genieten van Summum en onze collecties! Groet Livia
De levering was erg snel en alles zag er netjes uit! Een tip misschien : Ik had 1 blouse besteld, maar deze zat in een enorme doos haha.
Dank je wel voor je leuke review, Fenne! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de nette verpakking ✨ Haha, we snappen helemaal wat je bedoelt met de enorme doos! We hebben onlangs wat tijdelijke uitdagingen gehad in ons warehouse, maar dat is inmiddels opgelost, zodat je bestellingen voortaan nog beter afgestemd worden. Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. Groet Livia
Broek besteld. Mooie stof, goede pasvorm. Netjes verpakt. In dit geval niet nodig geweest, maar retourneren gaat ook altijd heel goed. Dus ik blijf klant, zolang de artikelen mij natuurlijk blijven aanspreken. Ga zo door.
Dank je wel voor je mooie review, Angelien! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de broek, de stof, pasvorm en nette verpakking ✨ Ook fijn dat je onze retourservice goed ervaart en dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. We hopen je nog vaak te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Kontakt aan telf. Prettig en hulpvaardig,en aardig.
Dank je wel voor je mooie review, Kitty! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze service zo prettig, hulpvaardig en vriendelijk hebt ervaren ✨ Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Fijne mode en comfort
Dank je wel voor je mooie review, Martilde! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze service, mode en comfort waardeert ✨ Ook fijn dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Mooi gepresenteerd in de webshop en perfect geleverd!
Dank je wel voor je mooie review, Petra! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de presentatie in de webshop en de perfecte levering ✨ Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Summum heeft veel keuze in soorten kleding en mijn favoriete kleur groen zit vaak bij de collectie. Kwaliteit blijft goed.
Dank je wel voor je mooie review, Karin! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met onze kleding, de fijne pasvorm en het mooie kleurenpalet ✨ Leuk dat je jouw favoriete kleur groen vaak terugvindt in onze collectie en dat de kwaliteit voor jou goed blijft. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Ik had een superleuke spijkerbroek besteld. Helaas niet mijn model, dus teruggestuurd. De service en afhandeling zijn goed en snel.
Hi Petra, Bedankt voor het delen van je review! Fijn om te horen dat je onze service en de afhandeling als goed en snel hebt ervaren. Jammer dat de broek qua model niet helemaal bij je paste. We streven er altijd naar om onze service en producten te verbeteren, dus mocht je willen delen wat voor jou de reden was voor de 3 sterren of wat we de volgende keer beter kunnen doen, dan horen we dat graag. Liefs, Pien van Summum
Via website besteld super snel leverbaar. Maat oké model idem
Dank je wel voor je review, Sabina! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en dat de maat en het model goed voor je passen ✨ Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met iets nieuws! Groet Livia
Mijn kledingkast bestaat voor 80% uit kleding van Summum
Dank je wel voor je prachtige review, Andrea! 🤍 Wat leuk om te horen dat jouw kledingkast voor 80% uit Summum-items bestaat, dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen ✨ Fijn dat je altijd goed je maat weet te vinden en zo blij bent met onze kleding. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Voor een feestje een broek besteld en was niet thuis toen de bezorgers kwamen . Ik dacht hoef ik niet voor thuis te zijn het kan in een grote enveloppe in de brievenbus. Toen ik thuis kwam zag ik op de camera dat ze geweest zijn en de deur van de auto open en dicht deden en weer wegreden. Ik was stom verbaasd en heel erg teleurgesteld. Heb de klantenservice opgebeld en verteld over de bezorger die er snel weer vandoor was. Die hebben het nagekeken en vertelde mij dat het pakket weer terug naar het magazijn gestuurd was. Ik moest maar weer opnieuw bestellen en zou het geld weer teruggestort krijgen van de broek die ik niet ontvangen had. Inmiddels heb ik een broek in een mega grote doos waar wel 50 broeken in passen . Maar goed ik krijg nu steeds mailtjes dat ik een beoordeling moet schrijven en nieuwsflitsen maar geen bevestiging dat ik nog mijn geld terug krijg van die eerste broek die allang terug is. Dus van mij geen ster en waarschijnlijk ook geen 100,00 shoptegoed. Zowel terugbetaling enorme verpakkingen en dhl bezorgers klopt niet.
Hi Jeanne, Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses daarvoor. Helaas hebben wij geen directe invloed op de werkwijze van de bezorgdienst, maar we begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit voor je moet zijn geweest, zeker omdat het om een bestelling voor een feestje ging. Wanneer een pakket door de bezorger retour wordt gestuurd, wordt dit bij binnenkomst in ons magazijn automatisch als retour verwerkt. We begrijpen dat dit in jouw situatie extra frustrerend was, maar de retour is inmiddels correct verwerkt en het aankoopbedrag is ook aan je terugbetaald. Wat betreft de grote doos: dit is zeker niet bewust gedaan. We nemen deze feedback intern mee, omdat hier waarschijnlijk iets is misgegaan in het magazijn. We hopen dat je ondanks alles wel kunt genieten van je nieuwe broek. Dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen, we hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden. Liefs, Pien van Summum
Zeer goede pasvorm en kwalitatief uitstekende producten
Dank je wel voor je mooie review, Annerie! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en de kwaliteit van onze items, daar doen we het voor ✨ Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
De kleding van Sumum is kwalitatief hoog. Uitstekende pasvorm wat ik heel erg belangrijk vindt. Het is mooi, elegant en helemaal van nu.
Dank je wel voor je prachtige review, Wilma! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en pasvorm van onze kleding, dat is precies waar we bij Summum voor gaan ✨ Mooi dat je onze items elegant en helemaal van nu vindt, en dat je altijd goed je maat weet te vinden. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Bestellen gaat makkelijk, maar ook in de winkels wordt je fijn geholpen. Kwaliteit van de stoffen zijn prettig. Normaal kan ik niet tegen wol, maar de wolblends van Summen kan ik wel hebben. Pasvorm is goed, enige minpuntje is dat sommige tops/ truien allemaal wat korter van pasvorm zijn.
Dank je wel voor je mooie en uitgebreide review, Mariska! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en het gemak van bestellen, zowel online als in de winkel ✨ Goed om te weten dat onze wolblends voor jou prettig dragen en dat je de pasvorm over het algemeen goed vindt. We nemen je opmerking over de lengte van sommige tops en truien zeker mee in onze aandacht voor toekomstige collecties. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Mooie kwaliteitskleding, snelle verzending en alles zoals op de website. Fijn dat er veel foto's op de site staan van het kledingstuk. Soms klopt de filter niet tav de maat.
Dank je wel voor je mooie review, Fiona! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteitskleding, de snelle verzending en de duidelijke foto’s op de website, daar werken we hard aan ✨ Bedankt ook voor je feedback over de filters; we blijven verbeteren zodat het shoppen nog makkelijker wordt. We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Artikel mooi verpakt, en was snel in huis!
Dank je wel voor je mooie review, Taritha! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de nette verpakking en de snelle levering, dat doen we graag! ✨ Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met iets moois. Groet Livia
Ben al jaren op zoek naar een jeans die geweldig zit en die heb ik nu bij Summum gevonden. Blue Daze is echt geweldig.
Dank je wel voor je enthousiaste review, Jolande! 🤍 Wat fijn om te horen dat je eindelijk de perfecte jeans hebt gevonden met onze Blue Daze, daar worden wij ook helemaal blij van! ✨ Super dat de pasvorm en maatvoering precies goed zijn en dat je zo tevreden bent. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Kwaliteit kleding en bestelling snel geleverd!
Dank je wel voor je mooie review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding en de snelle levering. Dat waarderen we enorm! 😊 Ook fijn dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met iets nieuws! ✨ Groet Livia
Ik heb het nog snel gekocht voordat ik het ziekenhuis in moest, ik heb het gepast maar nog niet gedragen.
Dank je wel voor je review, Ilona! 🤍 Fijn dat het snel gelukt is om je aankoop te ontvangen, juist voor zo’n belangrijke gelegenheid. Hopelijk zit het helemaal naar wens wanneer je het gaat dragen! ✨ Mooi dat je bij Summum altijd goed je maat weet te vinden. We wensen je veel plezier met je nieuwe item! Groet Livia
Duidelijk ontvangen blouse zoals beschreven. Mooi, en echt een Summum artikel die qua kwaliteit en uitstraling, echt opvalt. Super blij mee.
Dank je wel voor je mooie review, Arja! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je blouse en dat deze qua kwaliteit en uitstraling echt opvalt, precies wat we met Summum willen bereiken ✨ Ook fijn dat je altijd goed je maat weet te vinden. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Ii heb veel kleding van Summum en ook na 2, 3 jaar ben ik er nog steeds blij mee en draag ik het nog
Dank je wel voor je mooie review, Annette! 🤍 Wat fijn om te horen dat je al jaren blij bent met je Summum-items en ze nog steeds draagt, dat is precies het soort kwaliteit en stijl waar we voor gaan ✨ Ook fijn dat je altijd goed je maat weet te vinden en de prijs-kwaliteit verhouding waardeert. Hopelijk mogen we je nog vaak verrassen met nieuwe favorieten! Groet Livia
Erg blij met mijn nieuwe shirt van mooie kwaliteit. Andere dag al bij mij thuis!
Dank je wel voor je mooie review, Astrid! 🤍 Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe shirt en dat het zo snel bij je thuis werd geleverd, daar worden we helemaal blij van 😊 Ook fijn dat je altijd goed je maat weet te vinden bij Summum. Hopelijk mogen we je snel weer verrassen met iets nieuws! ✨ Groet Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam