Bestelling heel vlot geleverd ! Mooi zo
Prima, inspirerend en betrouwbaar!
Sinds 15 jaar vaste klant, goede service, steeds weer fantastische collectie. Altijd match qua kleuren en stoffen met eerdere collecties waardoor combinaties over de jaren heen mogelijk zijn. Mijn kledingkast hangt vol met prachtige items van summum.
Broek met wijde pijpen via internet besteld omdat ik de gele kleur zo mooi vond, echter bij aankomst pakje bleek het citroengeel te zijn, dus heel anders dan op de foto. Ik heb hem toch gehouden omdat ik het model zo leuk vind en hij verder goed zit. Het zou fijn zijn als op de website van andere klanten de ervaringen worden gedeeld zodat je voorbereid bent en ook weet hoe een artikel valt. Tevens vind ik het niet fijn als het pakje thuis afgeleverd wordt i.v.m. moeilijk vindbaar adres. Ik zou graag pakje zelf ophalen bij dhl cq post.nl punt.
Mooie blouse! Past precies vlgs mijn maat
Zonder uitzondering zit de kleding van Summum heerlijk, heeft een fijne relaxed fit waarin ik me helemaal op m’n gemak voel.
Allles wordt netjes ingepakt als een kadootje Voelt als je eigen feestje wanneer pakket bezorgd is
Kleding voldoet aan verwachting. Goede pasvorm en mooie kwaliteit. Ben er blij mee
Mooie blouse van Summum gekocht, kwam keurig verpakt binnen en was volledig naar verwachting. Heel blij mee!
Goede kwaliteit, snelle levering en iedere zorgvuldig ingepakte levering is telkens weer een kadootje om uit te pakken.
Aparte kleding
De site is heel duidelijk en bestellen gaat heel makkelijk. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over jou bestelling.
Altijd mooie items die zorgvuldig verpakt en altijd snel toegestuurd worden, eem kadootje om te ontvangen!
Mooie kleren, aparter dan andere merken, fijne pasvorm
Prachtig ingepakt en op tijd verzonden . Helaas xl besteld, xl verstuurd op het kaartje maar L in het kledingstuk, dus te klein
Hoi Jacqueline! Bedankt voor je beoordeling! Sorry dat wij jou de verkeerde maat hebben opgestuurd! Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik zie dat het inmiddels door onze klantenservice is opgelost via de mail. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer de service bieden die je van ons gewend bent! Groet, Livia
Mooie kwaliteit blouse, maat goed, vlotte bezorging.
Mooie kleding, goede pasvorm, snelle verzending alles keurig verpakt. En achteraf betalen
Goed!
Hoi Nicolien! Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je zo te spreken bent over onze collecties! Groet, Livia
Het is gewoon snel en goed en prima, het summum!
Fijn merk . Goed te combineren en goeie kwaliteit en dat vind ik erg belangrijk.
Mooie kleding die past bij mijn identiteit. Kleding die te combineren is met andere merken of het nu van de Hema is of vsn Mart Visser.
Altijd blij als het kledingstuk binnen is
Super mooie kleding! Goede kwaliteit en perfecte pasvorm! De maat is altijd goed, wat ik ook bestel!
mooie presentatie van de producten
Ik heb het korte rode colbertje besteld in de uitverkoop. wat een goeie deal was dat. Het jasje zit perfect en draagt heerlijk soepel. Sowieso hou ik erg van dit merk .
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam