Altijd goed

Altijd goede maat en goede service

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering fijne communicatie. Mooi merk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Precies wat ik verwachtte, summum is mijn merk! Fijne pasvorm, vrouwelijk en mooie stoffen! Ik wil nog veel meer dus €100 komt godd van pas...

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit en service en appart.

Erg mooie blouse

Snelle levering, netjes verpakt en kleuren waarheidsgetrouw.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De warmte van mijn aankoop zat niet alleen in de jas

Onlangs kocht ik een prachtige alpaca jas voor mijn moeder. Zij woont in de Caribbean en is al 7 jaar niet in Nederland geweest. Via de mail had ik nog wat vragen en die werden steeds zo hartelijk en menselijk beantwoord, eindelijk geen botreacties! Daarom zei ik tegen mijn vriend, de warmte van mijn aankoop zit niet alleen in de jas. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik daar wat bestel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima service en snelle verzending.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een summumkledingstuk laat me stralen

Summum biedt een juiste pasvorm voor mij en het maakt dat ik me mooi voel. Ik ben bekend met de ziekte van Parkinson en juiste kleding die net anders is, maakt me gelukkig. Verder is het online bestellen gemakkelijk, kan ik rustig thuis passen en levert terugsturen geen problemen op.

Prachtig

Super mooie blouse, zit perfect. Bovendien zoals altijd snelle levering.

Prachtige kwaliteit

Kleding en schoenen zijn net zo mooi als ik ze verwacht had. Mooie kwaliteit, speciale pasvorm en de schoenen zitten heel comfortabel.

Mooie jas!

Ik ben erg blij met mijn nieuwe voorjaarsjas! Viel alleen erg ruim uit, was over-oversized, dus L retour en M in de winkel gescoord. Alleen erd jammer ivm kosten en duurzaamheid dat je online gekochte artikelen niet in de winkel kunt ruilen of retourneren! Dat zou een mooie verbetering in service zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd superblij met dit merk!

Fijne ‘Hollandse maatvoering’. Mooie kwaliteit. Tijdloos met een frivole ‘knipoog’. Herkenbaar design.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie blouse. "Summum'' kwaliteit.

Mooie blouse. ''Summum'' kwaliteit.

prima kwaliteit

Een prima kwaliteit en leuke verkopers en de winkel, denken met je mee en eerlijkheid. De bezorging is ook goed, echter mis nog wel eens de track & tracenummer, waardoor het lastig om te weten waar het pakket is.

prettig

vlotte ontvangst van bestelling , kleding ziet eruit zoals afgebeeld. mooie kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi product met voor mij een perfecte pasvorm

Het merk past mij als een warme jas. Mooi en modieus. Wordt er iedere keer heel blij van.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit in combinatie met modieus

Zeer tevreden en blij met mijn aankoop.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Blij met zo'n mooi aanbod op de site

Summum: ik ben een vaste klant van jullie spijkerbroeken. Blue Daze. Goede kwaliteit. Perfecte pasvorm. Beschrijving op de site komt overeen met wat er geleverd wordt. En dan komt het mooi verpakt binnen 2 dagen bij mij thuis. Wat een fijn cadeau om zo thuis te kunnen shoppen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede duidelijke site, met hele mooie mode! Snelle correcte levering

UITSTEKEND

TRUI BESTELD EN HEL SNEL GELEVERD

Uitstekend.

Goede ervaringen, heel vriendelijk personeel. Boruursel van sweatshirt liet los, tegoed bon gekregen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle en juiste levering van de order

Mijn bestelling is snel juist geleverd. Men heeft een ruim assortiment en fijne klantenservice.

Heel correct

Heel blij mee

Slecht... helaas.

2 items besteld trui en chino. Beide waren bevestigd en toen bleek bij levering de trui er toch niet te zijn? Kreeg alleen de chino maar wil die niet alleen. Retourneren kost €4,95 + geloof nog €1,50 voor iets? Beetje raar allemaal en erg onduidelijk. Een grote teleurstelling.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum heeft voor mij een grote aantrekkingskracht!!

Wat een mooie, moderne kleding van prima kwaliteit. Kan het iedereen aanraden!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam