Meerdere kledingstukken van Summum in de kast hangen. De kwaliteit is top, duurzame stukken en betaalbaar.
Gemakkelijk bestellen, direct een bevestiging per e-mail en snelle levering. Heel goed geregeld, waarvoor hartelijk dank.
Super blij als mijn pakket binnenkomt, hele gave kleding ik ben verslaaft aan summum
Mooie kleur en zoals altijd een fijne pasvorm!
Uitstekende service en kwaliteit
Ik had een verjaardagsvoucher ontvangen en deze deed het in eerste instantie niet. Bericht gestuurd en netjes en snel antwoord gehad en het was opgelost!. Daarna meteen het jasje besteld en 2 dagen later bericht gehad dat deze geannuleerd was door summum omdat deze niet meer voorradig was. Bericht was een uur oud en keek weer op de site dat de maat toch weer beschikbaar was. Weer netjes contact gehad met klantenservice en die gaven aan dat het inmiddels weer voorradig was en dat ik hem gewoon opnieuw kon bestellen. Maarja voucher is niet meer geldig en was er niet gerust op dat ik jasje. Zou ontvangen dus het maar niet nogmaals besteld
Hallo Suzanne, bedankt voor je recensie! En onze excuses dat de kortingscode het de tweede keer niet deed! We zouden het erg op prijs stellen als we met je kunnen nagaan wat er is gebeurd om te kijken of we je alsnog een vervangende kortingscode kunnen geven! We horen graag van je. :) Groet, Livia
Prima leuke kleding
De kleding van Summum is prachtig en blijft mooi!
Prachtige kleding en ook zeer vriendelijk geholpen naardat ik verkeerd adres had doorgegeven.
Summum wordt echt een beetje "mijn merk". Zit heerlijk, moest nu helaas wat retourneren maar ook dat wordt snel afgehandeld. Mij hebben jullie!
Elke keer als ik de nieuwe collectie zie van Summum ben ik enthousiast en moet ik me inhouden om niet te veel tegelijk te kopen. Het is altijd erg modieus en van mooie kwaliteit!
Hele mooie collecties die voor iedere gelegenheid geschikt zijn.
Helaas was mijn eerste online aankoop bij Summum toch niet leverbaar (kan gebeuren, zeker in de sale…), hier werd ik netjes erover bericht en geld werd supersnel teruggestort. Mijn alternatieve keuze was gelukkig wel nog leverbaar en kwam zo leuk verpakt in vloeipapier met een sticker. Klein detail, maar groots effect; voelde echt als een cadeautje voor mezelf. Zat als gegoten dus blije klant hier!
Altijd perfecte pasvorm. Mooie kwaliteit. Prachtige kledingstijl. I love it.
Prettige winkels, mooi ingericht maar ook overzichtelijk. De kwaliteit van de kleding is ( meestal) goed. De dames in de winkel zijn ook zo leuk
i love summum
Wederom prachtige blouse van mooie stof!
Heel mooie mode! Leuke webshop Snelle levering
Ik kan alleen maar zeggen mooie stijl en perfecte pasvorm, korte levertijd en met gemak te retourneren.
Mooi materiaal, tijdloos, duurzaam, prijs/kwaliteit uitstekend. Prima webshop, waarbij ook de retouren goed worden verwerkt. Kortom TOP!
Ik heb snel mijn bestelde jas mogen ontvangen Het was keurig verpakt, love It! Overzichtelijke site en een mooie collectie.
Ik draag graag Summum, staat mooi , net iets anders. Zit lekker. En kwaliteit
Webshop en webshop ervaring makkelijk en overzichtelijk.
Ben echt 100 % tevreden over me bestellingen. Kwaliteit is uitstekend
Goed!!