Altijd goede maat en goede service
Hallo Lonneke 😊 Wat fijn om te lezen, dank je wel! Geweldig dat onze service en de pasvorm altijd goed voor je zijn ✨ Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer! Groet, Livia
Snelle levering fijne communicatie. Mooi merk!
Hallo Linda 😊 Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze communicatie ✨ Fijn dat je plezier hebt in ons merk, we hopen je snel weer te verrassen met nieuwe items! Groet, Livia
Precies wat ik verwachtte, summum is mijn merk! Fijne pasvorm, vrouwelijk en mooie stoffen! Ik wil nog veel meer dus €100 komt godd van pas...
Hallo Tineke 😊 Wat een heerlijke review, dank je wel! Geweldig om te horen dat onze pasvorm, stoffen en stijl helemaal bij je passen ✨ Fijn dat Summum jouw merk is en dat je zoveel plezier hebt in shoppen bij ons. Hopelijk vind je snel weer mooie nieuwe items om je garderobe mee aan te vullen! Groet, Livia
Goede kwaliteit en service en appart.
Hallo Germie 😊 Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en onze service ✨ Veel plezier met je aankoop! Groet, Livia
Snelle levering, netjes verpakt en kleuren waarheidsgetrouw.
Hallo Mariska 😊 Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat de blouse helemaal naar wens is en dat de kleuren precies kloppen ✨ Ook fijn dat de levering zo snel en netjes was. Veel draagplezier met je blouse! Groet, Livia
Onlangs kocht ik een prachtige alpaca jas voor mijn moeder. Zij woont in de Caribbean en is al 7 jaar niet in Nederland geweest. Via de mail had ik nog wat vragen en die werden steeds zo hartelijk en menselijk beantwoord, eindelijk geen botreacties! Daarom zei ik tegen mijn vriend, de warmte van mijn aankoop zit niet alleen in de jas. Het zal niet de laatste keer zijn dat ik daar wat bestel.
Hallo Nikita 😊 Wat een prachtige review, dank je wel! Zo fijn om te horen dat niet alleen de jas, maar ook onze service je zo heeft geraakt ✨ We doen ons best om altijd persoonlijk en behulpzaam te zijn, en het is geweldig dat dat zo werd ervaren. We kijken ernaar uit je snel weer te mogen verwelkomen! Groet, Livia
Prima service en snelle verzending.
Hallo Carla 😊 Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en snelle verzending ✨ Veel plezier met je aankoop! Groet, Livia
Summum biedt een juiste pasvorm voor mij en het maakt dat ik me mooi voel. Ik ben bekend met de ziekte van Parkinson en juiste kleding die net anders is, maakt me gelukkig. Verder is het online bestellen gemakkelijk, kan ik rustig thuis passen en levert terugsturen geen problemen op.
Hallo A 😊 Wat ontzettend mooi om te lezen, dank je wel voor je lieve woorden! Geweldig dat onze kleding zo goed past en je laat stralen ✨ Fijn dat het online bestellen en terugsturen ook zo prettig voor je is. Dat is precies wat we willen bereiken! Veel plezier met je aankopen en graag tot de volgende keer! Groet, Livia
Super mooie blouse, zit perfect. Bovendien zoals altijd snelle levering.
Hallo Maggy 😊 Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat de blouse perfect zit en dat je weer blij bent met onze snelle levering ✨ Veel draagplezier! Groet, Livia
Kleding en schoenen zijn net zo mooi als ik ze verwacht had. Mooie kwaliteit, speciale pasvorm en de schoenen zitten heel comfortabel.
Hallo Sandy 😊 Wat een mooie review, dank je wel! Fantastisch om te horen dat de kleding en schoenen helemaal aan je verwachtingen voldoen ✨ Fijn dat de pasvorm zo goed is en de schoenen comfortabel zitten. Veel plezier met je items en graag tot de volgende keer! Groet, Livia
Ik ben erg blij met mijn nieuwe voorjaarsjas! Viel alleen erg ruim uit, was over-oversized, dus L retour en M in de winkel gescoord. Alleen erd jammer ivm kosten en duurzaamheid dat je online gekochte artikelen niet in de winkel kunt ruilen of retourneren! Dat zou een mooie verbetering in service zijn.
Hallo Marion 😊 Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat je zo blij bent met je nieuwe voorjaarsjas ✨ Jammer dat de maat niet helemaal goed uitviel, maar goed dat je in de winkel alsnog de perfecte maat hebt kunnen vinden. We begrijpen je punt over ruilen en retourneren in de winkel en nemen dit zeker mee als aandachtspunt voor onze serviceverbeteringen. Veel plezier met je jas en hopelijk tot snel! Groet, Livia
Fijne ‘Hollandse maatvoering’. Mooie kwaliteit. Tijdloos met een frivole ‘knipoog’. Herkenbaar design.
Mooie blouse. ''Summum'' kwaliteit.
Een prima kwaliteit en leuke verkopers en de winkel, denken met je mee en eerlijkheid. De bezorging is ook goed, echter mis nog wel eens de track & tracenummer, waardoor het lastig om te weten waar het pakket is.
Hallo Jacqueline 😊 Dank je wel voor je fijne review en het mooie cijfer! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én over onze verkopers, fijn dat hun eerlijkheid en meedenken wordt gewaardeerd ✨ Bedankt ook voor je feedback over de track & trace. Dat nemen we zeker mee, want we snappen dat het prettig is om je pakket goed te kunnen volgen. Hopelijk tot snel, veel plezier met je aankoop! Groet, Livia
vlotte ontvangst van bestelling , kleding ziet eruit zoals afgebeeld. mooie kwaliteit
Hallo Janine 😊 Wat een fijne review, dank je wel! Super om te horen dat je bestelling vlot is ontvangen en dat de kleding er precies zo uitziet als verwacht, met die mooie kwaliteit ✨ Fijn ook dat je bij Summum altijd zeker bent van je maat. Veel draagplezier! Groet, Livia
Het merk past mij als een warme jas. Mooi en modieus. Wordt er iedere keer heel blij van.
Hallo Wilma 😊 Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat de pasvorm zo perfect voor je is en dat Summum je elke keer weer blij maakt ✨ Veel draagplezier! Groet, Livia
Zeer tevreden en blij met mijn aankoop.
Hallo Alice 😊 Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat kwaliteit en mode voor jou goed samenkomen bij Summum. Veel plezier met je aankoop ✨ Groet, Livia
Summum: ik ben een vaste klant van jullie spijkerbroeken. Blue Daze. Goede kwaliteit. Perfecte pasvorm. Beschrijving op de site komt overeen met wat er geleverd wordt. En dan komt het mooi verpakt binnen 2 dagen bij mij thuis. Wat een fijn cadeau om zo thuis te kunnen shoppen!
Hallo Janke 😊 Wat een fijne review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze Blue Daze jeans en dat pasvorm, kwaliteit én verpakking zo goed bevallen. Thuis shoppen als een cadeautje, dat is precies wat we willen ✨👖 Groet, Livia
Goede duidelijke site, met hele mooie mode! Snelle correcte levering
Hallo Emmy 😊 Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt en tevreden bent over de snelle en correcte levering. Veel plezier met je nieuwe items! ✨ Groet, Livia
TRUI BESTELD EN HEL SNEL GELEVERD
Hallo Karina 😊 Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je trui zo snel is geleverd en helemaal naar wens is. Veel draagplezier gewenst! ✨ Groet, Livia
Goede ervaringen, heel vriendelijk personeel. Boruursel van sweatshirt liet los, tegoed bon gekregen.
Hallo Anne 😊 Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt en dat ons team je vriendelijk heeft kunnen helpen. Goed dat het netjes is opgelost met een tegoedbon 🌸 Groet, Livia
Mijn bestelling is snel juist geleverd. Men heeft een ruim assortiment en fijne klantenservice.
Hallo Brigitte 😊, Dank je wel voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je bestelling snel en correct geleverd werd en dat je zo tevreden bent over ons assortiment en de klantenservice ✨ Groet, Livia 🌸
Heel blij mee
Hallo Trijntje 😊 Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! Heel leuk dat je zo tevreden bent 🌸 Groet, Livia
2 items besteld trui en chino. Beide waren bevestigd en toen bleek bij levering de trui er toch niet te zijn? Kreeg alleen de chino maar wil die niet alleen. Retourneren kost €4,95 + geloof nog €1,50 voor iets? Beetje raar allemaal en erg onduidelijk. Een grote teleurstelling.
Hallo Marleen, Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen 😔 Dat begrijpen we heel goed, dit is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten. Het spijt ons dat één van de items uiteindelijk niet leverbaar bleek en dat dit voor zoveel onduidelijkheid en teleurstelling heeft gezorgd. Onze klantenservice zal contact met je opnemen om dit samen met je te bekijken en te zorgen voor een passende oplossing. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen die feedback nemen we serieus. Groet, Livia 🌸
Wat een mooie, moderne kleding van prima kwaliteit. Kan het iedereen aanraden!
Hallo Ans 😊, Wat een mooie woorden, dank je wel! Geweldig om te horen dat Summum zo’n aantrekkingskracht op je heeft en dat je onze kwaliteit en stijl zo waardeert ✨ Groet, Livia 🌸
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam