Wat een mooie, moderne kleding van prima kwaliteit. Kan het iedereen aanraden!
Hallo Ans π, Wat een mooie woorden, dank je wel! Geweldig om te horen dat Summum zoβn aantrekkingskracht op je heeft en dat je onze kwaliteit en stijl zo waardeert β¨ Groet, Livia πΈ
Elk seizoen zijn er meerdere items die in de smaak vallen. De pasvorm van enkele broeken is ideaal voor mijn figuur.
Hallo Joke π, Wat leuk om te lezen, dank je wel! Fijn dat je ieder seizoen weer kunt slagen en dat onze broeken zo goed bij jouw figuur passen β¨ Dat horen we graag! Groet, Livia πΈ
Ik koop graag de broeken van Summum. Het ene model valt soms wat ruimer dan het andere in de taille maar daar komen we altijd wel uit.
Hallo Marjan π, Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je graag onze broeken draagt en dat we altijd een goede oplossing vinden bij de pasvorm β¨ Veel plezier met je volgende Summum-items! Groet, Livia πΈ
Mijn voorkeur ligt bij de mooie winkels, waar ik altijd hartelijk en professioneel geholpen wordt. De webshop is een goed alternatief, maar nu de mode veelal oversized is wordt het moeilijker om de juiste maand te vinden.
Hallo Ellen π, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed wordt geholpen in onze winkels π We begrijpen dat de oversized pasvorm het soms lastig maakt online, maar we hopen dat je toch veel plezier hebt van je Summum-items β¨ Groet, Livia πΈ
Ik ben goed geholpen door de klantenservice ik had een vraag over een artikel die vraag is heel snel beantwoord en vriendelijk ook. Artikel wat ik heb besteld verwacht aan alles kwaliteit, snit, pasvorm alles klopt. Alleen de bezorging van gls vind ik minder ze hebben het pakketje gewoon over de poort gegooid! De doos zaten allemaal blutsen in en lag echt enkele meters verder over de poort dit vind ik heel jammer..
Hallo Kim π, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice en dat het artikel helemaal aan je verwachtingen voldoet β¨ Jammer om te horen over de bezorging π We begrijpen dat dit niet fijn was en hopen dat je ondanks alles veel plezier hebt van je bestelling! Groet, Livia πΈ
Altijd goede service en snelle levering. Pakket ziet er zeer verzorgd ui
Hallo Connie π, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze service en de snelle, verzorgde levering β¨π¦ Daar worden wij ook blij van! Groet, Livia πΈ
Summum is onderscheidend vrouwelijk met een stoere edge β kwaliteit en originaliteit voor wie haar eigen stijl durft te dragen.
Hallo Willy π, Dank je wel voor je mooie woorden! Wat fijn om te lezen dat je Summum ziet als stijlvol, vrouwelijk Γ©n met een stoere edge, precies waar we voor staan β¨ Leuk dat je dit zo treffend verwoordt! Groet, Livia πΈ
Mijn kledingkast bestaat grotendeels uit items van Summum. Iedere collectie heeft weer bijzondere items. De kwaliteit stelt nooit teleur. Ik word iedere keer verrast door de combinatie van stoffen en kleuren. Blij dat Summum er is.
Hallo Danielle π, Wat een prachtige review, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat Summum zoβn grote plek in je kledingkast heeft en dat je onze collecties, stoffen en kleuren zo waardeert π Blij dat we je telkens weer mogen verrassen! Groet, Livia πΈ
Wat ik bestel wordt altijd juist geleverd en op tijd. De maat valt wel altijd iets te groot. Ik heb maat M maar moet maar S bestellen.
Hallo Irene π, Dank je wel voor je enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat alles altijd correct en op tijd wordt geleverd π Dank ook voor je tip over de maatvoering β super waardevolle feedback, daar hebben andere klanten ook veel aan. Groet, Livia πΈ
Ik heb een sweater besteld. Duidelijke website, keurige communicatie en snelle levering en super verpakt. Zeer tevreden klant
Hallo Annemarie π, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles duidelijk verliep en dat je zo tevreden bent over de communicatie, levering Γ©n verpakking β¨π¦ Daar doen we het voor! Groet, Livia πΈ
Als ik wat online bestel is het altijd goed.
Hallo Janny π, Dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat online bestellen bij ons altijd naar wens verloopt β¨ Daar worden wij blij van! Groet, Livia πΈ
Mooie materialen, snelle levering!
Hallo Paulien π, Wat leuk om te lezen dat je supertevreden bent! β¨ Fijn dat de materialen zo goed bevallen en dat de levering snel was π¦π« Dank je wel voor het delen van je ervaring! Groet, Livia πΈ
Snelle levering, keurig en mooi verpakt.
Hallo P., Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles snel is geleverd en dat het pakket zoβn premium gevoel gaf. Daar doen we het voor β¨ Groet, Livia
Ik heb veel kleding is van Summum. De kwaliteit is mooi, het aanbod goed en gevarieerd, snelle levering. Helemaal blij mee.
Dank je wel voor je mooie review, Natasja! π€ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kwaliteit, het aanbod en de snelle levering. Heel veel plezier met je Summum-items en graag tot snel! β¨
De verzending verliep zeer snel. De blazer past perfect. Precies zoals uitgelegd bij de omschrijving.
Dank je wel voor je fijne review, Annet! β¨ Wat leuk om te horen dat de blazer perfect past en dat de omschrijving goed aansloot. Daar doen we het voor π Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer!
Mooi en stijlvolle kleding. Vaak met net iets aparts en een hip tintje.
Dank je wel voor je mooie review, Susan β¨ Wat fijn om te horen dat je onze stijl waardeert en het hippe, eigen karakter van de collectie zo aanspreekt π Heel veel plezier met je outfits en graag tot een volgende keer! Liefs, Livia πΈ
Het retourneren vind ik erg omslachtig. Zelf afdrukken van retourlabel kan denk ik handiger.
Beste Kitty, Dank je wel voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je bestelling verder in orde was, maar jammer dat het retourneren voor jou omslachtig aanvoelde. We begrijpen heel goed dat het zelf moeten afdrukken van een retourlabel handiger kan worden ingericht. Je tip nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren, dank je wel daarvoor π Hopelijk mogen we je in de toekomst toch weer verwelkomen. Liefs, Livia π
Makkelijk besteld, snel geleverd en mooie kleding
Dank je wel voor je mooie review, Lieve β¨ Fijn om te horen dat alles makkelijk en snel is verlopen en dat je blij bent met je nieuwe items π Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer! Liefs Livia πΈ
Meerdere kledingstukken besteld. Een aantal gehouden en een paar retour gestuurd. Dat ging prima. Blij met de nieuwe kleren.
Dank je wel voor je fijne review, Monique β¨ Wat leuk om te horen dat bestellen Γ©n retourneren goed is verlopen en dat je blij bent met je nieuwe items π Daar worden wij ook blij van! Veel draagplezier en hopelijk tot snel weer bij Summum. Liefs Livia πΈ
Mooie collectie altijd wel iets moois te vinden voor elke gelegenheid! Chique - zakelijk of sportief. En je duidelijk van summum mooie stoffen en prints!
Dank je wel voor je mooie review, Rilana β¨ Wat fijn om te horen dat je onze prijs-kwaliteit, stoffen en prints zo waardeert π Leuk dat je bij ons altijd iets vindt voor elke gelegenheid β daar doen we het voor! We hopen je snel weer te mogen inspireren met een nieuwe collectie. Liefs Livia πΈ
Heel fijn merk!
Dank je wel voor je fijne review, Wilma β¨ Wat leuk om te horen dat je ons merk zo waardeert π We hopen je snel weer te mogen verrassen! Liefs Livia πΈ
Modieuzekleding, kwaliteit maar ook met de juiste pasvorm . Qua kleuren en dessins loopt het voor op de andere merken.
Dank je wel voor je mooie review, Bianca β¨ Wat fijn om te horen dat je onze kleding waardeert om de kwaliteit, pasvorm Γ©n de kleuren en designs π We vinden het geweldig dat je dit zo ervaart en hopen je snel weer te mogen inspireren met nieuwe items! Liefs Livia πΈ
Mooie kleur, Leuke structuur, past perfect en staat prachtig onder mijn bomber van summum.
Dank je wel voor je mooie review β¨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je shirt en dat het zo mooi past bij je bomber π We hopen je snel weer te mogen verrassen met onze collectie! Liefs Livia πΈ
Fijne kwaliteit Zit perfect
Dank je wel voor je mooie review, Greet β¨ Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bomber en dat hij perfect zit π We hopen je snel weer te mogen verrassen met nieuwe items! Liefs Livia πΈ
De kleding ziet er net zo uit als op het plaatje. Maten zijn goed, snelle levering, keurig verpakt. Een minpuntje, de doos mag wel wat kleiner. Denk aan het milieu.
Dank je wel voor je mooie review, Marion β¨ Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kleding, pasvorm en levering π We nemen je tip over de doos zeker mee en hopen je snel weer blij te mogen maken met onze collectie! Liefs Livia πΈ
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.