Prachtige shop, helemaal mijn ding.

Hele goede ervaring met summum. Snelle service. Kortom erg blij met deze winkel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Helaas niet wat ik hoopte

Ik had een sweater besteld. Helaas was hij voor mij iets te kort, waardoor ik me er niet prettig in voelde, maar hij was wel erg leuk, fijne stof. En de levering ging heel soepel.

Leuke winkel in Groningen

Mag wel wat meer mode voor maat 42

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Prima.

Bloes besteld. Valt goed, mooie pasvorm. Ga zeker de website en winkels meer bezoeken.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Valt mooi, als je tussen 2 maten in zit de kleinste nemen.

Mooi merk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle bezorging en mooie kwaliteit

De bestelling werd snel bezorgd en ik vind de kwaliteit van de kleding altijd super!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vind fijn dat er echt grote maten bij zijn

Super stoer, vrouwelijk!

De kwaliteit en maatvoering is echt oké!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

altijd super snel geleverd!

Ik bestel regelmatig bij Summum. ik mocht op de expo Modefabriek, mede door mijn flexi job, de lieve mevrouw achter Summum leren kennen. wat een mooie collectie weer! je hoort het, ik ben een grote Summum fan! ook in de boetiek waar ik flexi ben,is Summum mijn lievelingsmerk, ik kende het niet tot ik in de winkel ging werken. Zal er steeds trouw aan blijven!! groetjes ! Christel Neven

Heel mooie kledij

Graag had ik rekeningnummer gehad Er zat geen betaling bij

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Top service!!

Weer een snelle levering van mij lievelings merk De nieuwe collectie is weer een pareltje!! Kan niet wachten op de rest van de collectie!!

Prachtige collectie, geweldige medewerkers

In de winkels in Groningen en Alkmaar ben ik geweldig geholpen. De collectie is weer een feestje! Heerlijke materialen, prachtige kleuren en een fijne pasvorm. De winkels zijn sfeervol.

Goede kwaliteit

Ik had in een tijdschrift een mooie jas gezien van Summum. Op het plaatje was hij mooi, maar in het echt is de jas nog mooier.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

heel tevreden zowel het assortiment als de service.

Goede website. Duidelijke afbeeldingen Gevarieerd assortiment. Helemaal naar mijn smaak. Uitstekende kwaliteit. Bij online bestelling snelle levering. Goede klantenservice.

Kwaliteit en prijs goed

Online broek besteld na 3 dagen correct afgeleverd en past perfect

Prachtige niet hedendaagse kleding

De afgelopen 2 maandan leuke dingen oa online gekocht. Leuke verjaarddags outfit gekocht, apart en toch leuk ook daarna nog te dragen! Blouse met ballonmouw en bijbehorende broek. Black friday top deals en net weer een strakke spijkerbroek binnen. Ook online super snelle service en ontzettend gemakkelijk achteraf met Klarna betalen! Blij met de producten en de service!

Goede pasvorm en kwaliteit

Erg blij met m'n tops! Prachtige kwaliteit en zit heelijk!

Mijn favoriete merk

Alles mooi van kwaliteit!

Prima webshop!

Goede behandeling van de bestelling en het zou misschien iets sneller bezorgd kunnen worden. En ik zou graag een PostNL punt willen kiezen.

Geweldig!

Vaste klant! Mooie items! Goede contactmogelijkheden + Prijs/ kwaliteit verhouding prima!

Mooie kleding

Snelle levering en hele mooie, duurzame kleding van goede kwaliteit. Ik koop bijna alleen nog maar kleding van Summum.

Orange rocks!

Heel blij met mijn mooie nieuwe set van Summum in oranje met grijs. Mooie pasvorm, prachtig heldere kleuren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Uitstekend!

Prachtige kwaliteit,prima op maat,snelle en keurige levering van de artikelen.

Geweldig!!

Altijd de juiste maat . Stenenwinkel heeft niet altijd de grootste maat maar op de website wel. En dan past het altijd. Modebewuste vrouwen hebben hier een prachtig merk aan. Alle wijde broeken/ pantalonnetjes geweldig! Mijn favoriete merk

Snelle goede levering

Prima product. Voldoet aan de verwachtingen.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam