Alles klopt: van website tot kwaliteit!

Online kleding besteld en super tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, de levering was snel (zelfs op een Waddeneiland) en de kwaliteit van de producten is echt heel goed. Een webshop waar ik vaker heb besteld en zeker blijf bestellen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Fijn en gemakkelijk online winkelen.

Overzichtelijke webshop, snelle levering! Kortom een aanrader.

Altijd prachtige collectie.

Ik koop graag items van Summum . Spreken me aan en hebben een goede pasvorm . Fijn materiaal ook . Dus ik ben fan.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie kleding. Goed kwaliteit.

Ik blijf dit merk in de gaten houden. Er zit regelmatig iets bij voor mij.

Snelle nette levering

Mijn online bestelling werd keurig verpakt geleverd. Het is een plezier om zo je bestelling te ontvangen. Kortom zeer tevreden

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Perfect!

Ook in de store in Maastricht werd ik fantastisch geholpen. Ze zouden de top naar de winkel laten sturen, maar die was helaas te laat en ik kon 'm niet ophalen in mijn vakantie. Gelukkig was ie er nog online en snel bezorgd.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Een match made in heaven

De collectie van summum is absoluut subliem. Mis deze items niet!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Past perfect en staat fantastisch onder mijn trui!

Dit was precies wat ik miste en ben er heel blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede levering , snel en in een prachtige verpakking

De trui die ik bestelde werd ondanks het slechte weer snel geleverd in een prachtige verpakking. De maat was perfect en het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle reactie ,denken met je mee goede service echt aan te bevelen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en een goede pasvorm

Mooie en modieuze kleding Goede pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle kleding met een fijne pasvorm die altijd complimenten oplevert

Summum is een fantastisch modemerk voor vrouwen die houden van moderne, chique en eigentijdse kleding. De collecties zijn stijlvol en tijdloos, maar hebben altijd een verrassend detail waardoor de items net dat beetje extra hebben. De pasvorm is altijd perfect en voelt comfortabel, ongeacht het kledingstuk. Telkens wanneer ik Summum draag, krijg ik veel complimenten, wat laat zien dat de kleding niet alleen mooi is, maar ook echt iets uitstraalt. Een merk waar kwaliteit, stijl en draagcomfort perfect samenkomen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering

Summum heeft een goede kwaliteit kleding, een leuk design en goede pasvorm Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik iets van Summum draag! De maat broeken valt ruim, meestal neem ik een maatje kleiner. Wijdere broeken vallen vaak ook lang genoeg (ik ben 1,76m). De croppped broeken zijn voor mij echt te kort.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

bestelde blouse kwam snel binnen en was netjes verpakt

Ik ben een fan

Summum vind ik een fantastisch mooi vrouwelijk met een stoer tintje. Zou het liefst heel.mijn kast er mee vullen. Maar goedkoop is het niet. Dus af en toe verwen ik me met hetmwrk

Mooie en stijlvolle kleding

Snelle levering van mooie kleding! De kledingstukken stralen klasse uit. Top!

Super!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Excellent.

Ieder seizoen mooie draagbare mode met net dat ietsje meer om je te onderscheiden. I love it.....

Slechte communicatie vanuit Summum

Vanuit Summum geen communicatie of de bestelling definitief wordt bevestigd, pas na het bericht van de vervoerder enkele dagen later weer iets van Summum vernomen. Graag hoor ik eerder of de bestelling doorgaat.

Super geholpen!

Prachtige winkel en heel goed geholpen. Heel blij met mijn aankopen. Zeer vriendelijk personeel. Aankopen in de webshop gaan ook prima, snel verzonden en goed verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd een gevoel van vrouw zijn.

Elegant, vrouwlijk met een tikje nonchalante en toch een perfecte pasvorm. Makkelijk te combineren erg tijdloos. Draag dit merk met veel plezier!

Prachtige items!

Hele snelle levering met prachtige artikelen. Vooral de maat en pasvorm zijn super!

Goede pasvorm

Zowel in de winkel als online, goede service, fijne medewerksters, mooi merk. Ik koop er graag !

Altijd leuke items.

Wilde nog een broek bestellen in de sale maar mijn birtday 2026 voucher werd niet geaccepteerd . Laat de broek dan maar zitten helaas.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Voldoet in alles aan mijn verwachtingen

Via Google op de website de jas gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was. De jas overtrof mijn verachting en is van een. Hele goede kwaliteit. Toen ik 2 dagen na levering ontdekte dat de jas in de uitverkoop was heb ik contact opgenomen met Summum en men zegde gelijk toe het verschil op mijn rekening terug te storten. Na 2 dagen stond het verschil op mijn rekening. Wat een service.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam