Goede, duidelijke communicatie. Snelle levering en netjes ingepakt. Je pakt een mooi cadeautje uit dat je jezelf hebt gegeven. Pasvorm komt precies overeen en de maat ook.
Lieve Elke, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik koop graag bij Summum, ik spreek veel in het openbaar en bij Summum slaag ik altijd. Dat geeft me een zeker gevoel omdat ik er altijd goed gekleed uitzie. De dames in de winkel kennen me en zijn geduldig en denken mee. Heel fijn winkelen en goed gekleed weer naar buiten.
Lieve Emmeline, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Summum heeft altijd fantastische modellen, stoffen, goede snit, is origineel. I love it. Dit keer een 7, want de knoop van de jas die ik bestelde hing er bijna af.
Lieve Marjanne, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. :) Groet, Livia
Snel verzonden.
Lieve Marieke, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Snelle levering, mooi verpakking ,leuke kleding
Lieve M.A., Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik weet wat, wat ik mooi vindt … dat vindt ik bij summum ..
Lieve Evelyn, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Bij Summum vind ik fijne items die net even anders zijn.
Lieve Vera, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
En ook de verpakking en de levering is altijd verzorgd
Lieve Els, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
De winkel ligt wat verder weg voor mij. Maar ik kom er graag een keer langs vooral als ik bijvoorbeeld een broek wil kopen. Toch in de winkel zelf ervaren hoe de maat valt. Onnodig terugsturen van verkeerde maat broek vind ik niet duurzaam. Ze zijn er altijd vriendelijk, behulpzaam. Denken mee en luisteren goed naar wat ik wil of prettig vind. Ze dringen ook niet aan om vooral wel of niet iets te doen, maar laten het besluit helemaal aan mijzelf over. Ze adviseren goed.
Lieve Gera, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Gewoon super leuke kleding en een goeie service.
Lieve Jacquelien, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Mode voor jong en oud,modern en een klein beetje klasiek voor iedereen wat.
Snel en netjes verzonden. Mooie broek, blij mee!
Lieve Caroline, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Goede en duidelijke webwinkel
Lieve Gerry, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Het is altijd fijn winkelen bij summum Utrecht Je word gij en goed geadviseerd en er wordt meegedacht Je gaat blij naar huis Niets is teveel gevraagd
Lieve Mary, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Summum is subliem
Lieve Anita, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik twijfelde al een poosje om dit product te kopen. Heel blij dat ik het gekocht heb. Is erg mooi en feestelijk
Lieve Joke, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Al jaren is Summum mijn favoriete kledingmerk, en dat is geen toeval. Wat Summum zo bijzonder maakt, is de manier waarop het Nederlandse design combineert met internationale allure. Elk kledingstuk straalt kwaliteit, vrouwelijkheid en zelfvertrouwen uit – zonder ooit schreeuwerig of ‘too much’ te worden. De pasvormen zijn fantastisch: flatterend, comfortabel en met oog voor detail. De stoffen voelen luxe. Wat ik vooral waardeer, is de veelzijdigheid: of ik nu naar kantoor ga, een diner heb of gewoon een casual dagje uit, Summum heeft altijd precies wat ik zoek. Mijn persoonlijke favorieten zijn de blouses en broeken. Eén klein nadeel dat ik heb ervaren: sommige stoffen zijn gevoelig, waardoor er na verloop van tijd kleine draadjes los kunnen komen. Dat is jammer bij een merk in deze prijsklasse, en iets om op te letten – vooral bij fijnere materialen. Kortom: Summum is meer dan een merk – het is een levensstijl. Een must voor elke vrouw die stijlvol en zelfverzekerd de dag wil beginnen.
Lieve Monika, Bedankt voor je prachtige review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Bedankt voor je feedback over onze stoffen. Dat vinden wij belangrijk en gaan we meenemen voor volgende collecties. Nogmaals bedankt voor je mooie woorden! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Fijne site, maten zijn goed
Mooie kleding ! Mooie stoffen ! Mooie collecties !
Lieve Ricky, Bedankt voor je review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding! :) Groet, Livia
Ik heb zowel met de winkel in Rotterdam als met het online shoppen bij Summum goede ervaringen. Online shoppen is snel en makkelijk en in de winkel is het vooral een gezellige ervaring en word je altijd goed en eerlijk geholpen met de juiste kledingkeuze.
Mooie kleren voor werk en vrije tijd, goede pasvorm, ik ben alleen langer dan 1,80 en mis lengtematen. Moet om die reden broeken toch vaak terug sturen. Website op mobiele telefoon is niet altijd overzichtelijk, grote pop-ups over het scherm.
Lieve S., Bedankt voor je review! Fijn dat we je normaliter zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Bedankt ook voor je feedback over onze maatvoering en onze website. Dat waarderen we en gaan we meenemen voor volgende collecties! Groet, Livia
Och wat jammer. In het verleden kon ik er op rekenen wat mijn maat was, maar recent is dat veranderd. En nu pas ik de bestelde broek niet... Waar ik voorheen maat 40 paste, kan ik nu net-aan maat 42 aantrekken. Aangezien dat niet comfortabel draagt, zal ik voortaan naar maat 44 (!!!) moeten kijken
Lieve Irma, Bedankt voor je review! Fijn dat we je normaliter zo blij kunnen maken met onze kleding en service. Bedankt ook voor je feedback over onze maatvoering. Dat waarderen we en gaan we meenemen voor volgende collecties! Groet, Livia
Mooie spijker zomerjurk, erg blij mee met prettig draagcomfort. Wel jammer dat de maten 42 t/m 46 snel zijn uitverkocht…
Lieve Jolanda, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Snelle levering. Mooie kleding van Fijne stoffen met goede pasvorm.
Lieve Martina, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Ik vind summum echt een top merk! Qua maatvoering past het perfect bij mij en vind de collecties erg leuk! Draag bijna niets anders meer. Bestellen is heel makkelijk en wordt snel verzonden. Mooi verpakt! Heel blij mee. Daarnaast de complimenten aan de dames in de verschillende winkels, we komen regelmatig in Den Haag, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht en worden overal uitermate goed en vriendelijk geholpen.
Lieve Manon, Bedankt voor je lieve en leuke review! Fijn dat we je zo blij kunnen maken met onze kleding en service! Heel veel plezier van jouw nieuwe kleding :) Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam