Altijd goed!

Mooi kwaliteit kleding. Service is erg goed. Verzenden en evt retourneren gaat erg snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie en kwalitatief goede kleding

Fijn geholpen in de winkels ,mooie kleding die fijn draagt en er ook nog leuk uitziet. Mijn favoriete merk.

Goede en snelle levering

Ik ben heel tevreden. Mijn jasje zat mooi ingepakt. En was snel geleverd

Snelle levering! Mooi ingepakt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Zowel de webshop als nieuwe winkel Breda super!

Jasje gezien in webshop en in de nieuwe winkel in Breda gaan passen. Ik was nog niet zo bekend met het merk, maar de winkel is supermooi, werd ontzettend goed geholpen en de collectie lijkt goed bij mijn stijl en kleurenpalet te passen. Achteraf het jasje online gekocht en zeker van plan om vaker iets te kopen bij Summum!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Fijne ervaring

Snelle levering en een prachtige kwaliteit, echt blij mee

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Summum ervaring

Supersnel had me in het binnen. Mooie kwaliteit en pasvorm altijd goed. Heel tevreden!!

Zeer goed modemerk

Mooie blouse

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd goed de kwaliteit is uitstekend

Vaak Blouses gekocht zijn origineel en van goede kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn dochter en ik hebben een geweldige ervaring gehad in de nieuwe winkel van Breda. Wij werden hartelijk ontvangen en even though zijn wij volle figuren ,de verkoopster hielp ons en we zijn heel blij en veel armer naar huis gegaan. We hebben alweer nieuwe spullen besteld en ik beveel deze winkel echt aan.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Helemaal top!

Prachtige jeans besteld! Summum kleding past altijd perfect.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Erg toffe collectie die ik zowel zakelijk als in mijn vrije tijd perfect kan dragen Ik kocht al verschillende items van dit merk in toffe boetieks, maar dus nu ook de website ontdekt! Heel blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Vlotte, modieuze gilet, perfecte look!

Vandaag besteld, morgen in huis. Sneller kan het niet! Leuke vlotte en modieuze gilet, zit perfect en staat super! Ik ben er heel blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en mooi verpakt. Soort van cadeautje voor mijzelf.

Snelle levering en mooi verpakt. Soort van cadeautje voor mijzelf!

Altijd een fijne sfeer

De winkels van Summum waar ik kom hangt altijd een prettige sfeer. Personeel heeft aandacht voor je, doet moeite, maar heeft je ook gewoon de ruimte om rustig rond te kijken. De kwaliteit van wat ik koop bij Summum is altijd van een hoog niveau. De kleding valt mooi, is goed wat maten betreft en gewoon net even specialer dan anders. Ik koop en kijk graag bij Summum. Gewoon omdat het goed voelt !

Mooie kleding

De kleding is net iets anders dan standaard. Goede kwaliteit en mooie kleuren combinatie

Prachtig jasje gekocht. Snelle levering

Het jasje draagt heerlijk. Maat klopt goed

Verfrissende collectie

De collectie is vernieuwend Goede pasvormen . Echt vrouwelijk . Voor iedere style en vrouw genoeg keuzes .

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

In een woord geweldig

Magnifiek

Ik winkel graag bij Summum of het nu online is of in de winkel,je word altijd Correct en vriendelijk en met advies bijgestaan,alles word met liefde en zorg ingepakt.Geweldig

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Origineel kleurrijk merk waarin ik.me super comfy voel

Summum een een leuk en stijlvol merk. Ze gebruiken byzondere print- en kleurcombinaties. Waardoor je altijd iets byzonders draagt. De pasmaat is top en duidelijk.

Mooie stof, apart design

Leuk merk met aparte items

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijlvolle draagbare mode.

Goede snelle service. Mooi mode, wat altijd een complimentje oplevert wanneer je het draagt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige, tijdloze, en zeer draagbare collectie

Fijne dragebare tijdloze kleding. Fantastische service

Snel

Snelle levering, prima product voor een prima prijs.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam