Summum is een fantastische winkel, mooie mode, snelle leveringen, goede service. Ben dus heel tevreden over Summum.
Lieve Willy, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken :) Groet, Livia
Mooi merk met mooie kleding
Lieve Hetty, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken :) Groet, Livia
Niet alleen was de kleding mooi van dit merk, maar ook de verpakking was uitzonderlijk netjes en zorgvuldig gedaan. De bestellingen waren mooi en goed beschermend verpakt. Dit maakt online kleding shoppen bij Summum tot een speciale en hele fijne ervaring.
Lieve Jacqueline, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken :) Groet, Livia
Fijne site met geweldige kleding. Ook de klantenservice is heel goed.
Lieve Daphne, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken en dat je zo tevreden bent met onze klantenservice :) Groet, Livia
Summum is/zijn heerlijke damesmode shops. Zowel Amsterdam als Bergen Binnen. Ik koop al jaren bij Summum. Ieder seizoen wel een aparte broek voor mij. Kijk er ieder seizoen weer naar uit. Dank jullie wel voor de mooie en aparte kleding.
Lieve Mary, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken :) Groet, Livia
Perfecte pasvorm Mooie kwaliteit Keurig gemaakt Eigentijds en uniek
Lieve Carolien, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken :) Groet, Livia
Als je iets van Summum koopt, weet je dat het perfect is. Goede pasvorm en moderne snit! Mooie nieuwe kleuren, alles volgens de laatste modetrend.
Lieve Engelien, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken met onze mooie kleding :) Groet, Livia
Prachtig product: zo spijtig dat de kleur mij absoluut niet stond!
Lieve Mieke, Bedankt voor je leuke review! Jammer dat de kleur niet leuk was, maar wat fijn dat we jou normaliter zo blij maken :) Groet, Livia
Ik vind Summum al jaren een mooi merk! Het is vrouwelijk en sportief, draag heerlijk en qualitatief goed! Vaak weet ik niet wat ik kiezen moet!
Lieve Helen, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij mogen maken :) Groet, Livia
Leuk trendy en goede snit. Ik voel me hip in de outfits van summum. Ook mooie website.
Lieve Ann, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij maken en dat je zo tevreden bent met onze outfits en website :) Groet, Livia
Ik kocht de summum blue daze denim jurk en blouse. Toen iklhet paste zei mijn man dat ik het moest nemen, omdat het een heel jonge uitstraling geeft. Ik ben er nlij mee en het draagt ook prettig.
Lieve Mirjam, Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat we jou zo blij maken :) Groet, Livia
Summum kleding is echt een must have voor elke vrouw . Heb zelf een maatje meer en slaag altijd bij Summum. Voor elke gevoel passende kleding, vrouwelijk en sexy en dan weer stoer. Ben er heel blij mee!
Lieve Marije, Bedankt voor je lieve review! Wat fijn dat we jou zo blij maken :) Groet, Livia
Articles de grande qualité et tendance! Que demander de plus ;-)
Een prachtig mooi hemdje, mooie glans erover, in 1 woord: super!
Zit mij als gegoten.
Prachtig verpakt, een kado om uit te pakken.
Idem als bovenstaande
Hi Chantal! Ontzettend bedankt voor je reactie! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over onze levering en kwaliteit! :) Groet, Livia
Voor mij is Summum HET merk, prachtige stoffen, leuke details. Altijd net beetje anders Ennnnn…….. nu gelukkig eindelijk ook in Maastricht
Hi Edith! Ontzettend bedankt voor je reactie! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over onze stoffen en kleding. En inderdaad! Eindelijk in Maastricht! :) Groet, Livia
leuke hippe kleding, correcte service
Hi Sandra, Ontzettend bedankt voor je positieve reactie! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over onze kleding en goede service! Hopelijk kunnen we je deze blijven geven :) Groet, Livia
Mooie kleding, maat aanduiding is erg goed waardoor de maat advies klopt en snelle verzending.
Hi Suheidi, Ontzettend bedankt voor je positieve reactie! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over onze kleding en kwaliteit! :) Groet, Livia
Snelle levering waar ik altijd blij van wordt En is altijd goede kwaliteit Koop graag bij Summum
Hi Tamara, Ontzettend bedankt voor je leuke reactie! We zijn heel blij dat je zo tevreden bent over onze kleding! :) Groet, Livia
Veel keuze in allerlei maten
Hi Alma, Ontzettend bedankt voor je positieve reactie! :) Groet, Livia
Mooie kleding
Hi Annelies, Bedankt voor je positieve reactie! :) Groet, Livia
Ik ben een echte SUMMUM VROUW. IK ben 68 jaar en ik koop graag mijn summum kleding bij Topsy in Volendam. Ik ben een gepensioneerde pilateslerares, en geef nog een paar uur valpreventie lessen, voor ouderen in ons buurthuis. Ik heb weinig pensioen, en moet wel sparen voor SUMMUMKLEDING Maar het is het waard. Groetjes Marian Muhren van Rijn.
Hi Marian, Bedankt voor je geweldige reactie! We vinden het geweldig om te lezen dat we je zo blij maken met onze mooie kleding, want dat verdien je! :) Groet, Livia
Ik ben superfan van de kleding van Summum. Leuke ontwerpen, goede kwaliteit. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Nu nog een winkel bij mij in de buurt graag.
Hi Irma, Bedankt voor je leuke reactie over onze kleding! Hopelijk komen we binnenkort met een winkel bij jou in de buurt! ;) Groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam