Snelle levering.
Hi Leyang, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We waarderen je mooie beoordeling en hopen je snel weer terug te zien bij Summum! Liefs, Team Summum
Ik vind de kleding echt geweldig en dit is mijn favoriete merk. Goede pasvorm, mooie stoffen, kleurrijk en divers. Elk seizoen kan ik moeilijk kiezen :-)
Hi Karin, Wat een fantastische review, dankjewel! 🤍 Wat geweldig om te horen dat Summum je favoriete merk is en dat je onze pasvorm, stoffen, kleuren en veelzijdige collecties zo waardeert. En dat kiezen elk seizoen lastig is, zien we maar al te graag als een compliment! 😊 Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen. Liefs, Team Summum
Snel geleverd en ik ben zo blij met mijn sweaters
Hi Laura, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je sweaters! 🤍 Fijn dat je bestelling snel is geleverd en dat alles naar wens is. Bedankt voor je mooie review en heel veel draagplezier met je nieuwe items! Liefs, Team Summum
Makkelijke website, professionele snelle levering
Hi Annemarie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 Leuk dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat de snelle, professionele levering je goed is bevallen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankoop! Liefs, Team Summum
Bestel tot voor kort alles online, nooit een retourzending. Nu vaker te vinden in de summum store in Zwolle
Hi Anneke, Wat een geweldige review, dankjewel! 🤍 Wat mooi om te horen dat je onze collectie omschrijft als sportief en elegant, en dat je er als jeugdige 75-plusser zo van geniet. Fijn ook dat je altijd de juiste maat weet te vinden en inmiddels niet alleen online, maar ook in onze store in Zwolle graag komt. We waarderen je vertrouwen enorm! Liefs, Team Summum
Ik kende het merk Summum wel, maar had er geen ervaring mee. Ik ben de store ingegaan, omdat ik een leuke broek in de etalage zag. Wij werden erg vriendelijk geholpen en gingen met een tas vol de winkel uit. Ik ben erg tevreden met de aangeschafte kleding. Zit erg comfortabel.
Hi Ingrid, Wat leuk dat je dankzij een broek in de etalage kennis hebt gemaakt met Summum! 🤍 Fijn om te horen dat je zo vriendelijk bent geholpen in de store en uiteindelijk met mooie nieuwe items naar huis bent gegaan. Nog leuker is het dat de kleding zo comfortabel zit en dat je tevreden bent met je aankoop. Bedankt voor je mooie review en hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs, Team Summum
Mooie kleding die vaak met een thema komen dus gelijk mooie set wat goed te combineren valt
Hi Louisse, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je onze collecties en de combinatiemogelijkheden zo waardeert. We besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van thema's en sets die mooi op elkaar aansluiten. Fijn dat je dit opmerkt en met ons deelt. Veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Prachtige kleding! Super kwaliteit. Goede service. Ben groot fan.
Hi Willeke, Wat een geweldige review, dankjewel! 🤍 Wat fijn om te horen dat je onze kleding, kwaliteit en service zo waardeert. En natuurlijk vinden we het extra leuk om te lezen dat je een grote fan bent van Summum! Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme. Liefs, Team Summum
Chique en basic tegelijkertijd: ik houd ervan!
Hi M., Wat een mooi compliment, dankjewel! 🤍 Leuk om te horen dat je onze stijl ervaart als zowel chic als basic tegelijkertijd. Die balans proberen we juist in onze collecties terug te laten komen. Bedankt voor je fijne review en veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Snel geleverd en prachtig verpakt.
Hi Florine, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 🤍 Leuk dat de snelle levering en de verpakking je zijn opgevallen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je aankoop! Liefs, Team Summum
Mooie kleding van kwaliteit en goed draagcomfort
Hi Marieke, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service en de kwaliteit van onze kleding. Fijn ook dat je het draagcomfort zo waardeert. We wensen je veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Prima service snelle levering
Hi Jolanda, Bedankt voor je mooie review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We waarderen je enthousiaste beoordeling en hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Summum! Liefs, Team Summum
Mijn favoriete merk kleding; ik ben dan ook zeer blij dat er een brandstore in Eindhoven zit want ik pas elk kledingstuk het liefste in de winkel omdat de huidige mode nogal wisselend valt.
Dag Anita, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over het merk 😊 Goed om te horen dat je de brandstore in Eindhoven als een uitkomst ervaart, juist omdat passen in de winkel je helpt bij de wisselende pasvorm van de collecties. We begrijpen helemaal dat dat belangrijk is bij het maken van de juiste keuze 👍 Dank je wel voor je mooie woorden en je vertrouwen in het merk 💛
Ik was op zoek naar een outfit voor een bruiloft. De medewerker in de winkel heeft mij geweldig geholpen.
Beste anne, Wat fijn om te lezen 😊 Geweldig dat je zo goed bent geholpen door onze medewerker bij het vinden van een outfit voor een bruiloft. Dat soort persoonlijke hulp maakt het shoppen net wat makkelijker en leuker 👍 Dank je wel voor je mooie feedback 💛
Ieder seizoen, kan ik wel iets moois kopen bij summun.
Hi Rieky, Wat leuk om te horen dat je ieder seizoen weer iets moois vindt bij Summum! 🤍 Fijn dat de maten goed voor je kloppen en dat je onze collectie zo graag draagt. Bedankt voor je mooie review en voor je vertrouwen in Summum. We wensen je veel plezier met je aankopen! Liefs, Team Summum
Mooie prijs-kwaliteit Goede online shop ervaring
Hi Heidi, Bedankt voor je fijne review! 🤍 Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en een goede ervaring hebt gehad in onze online shop. Fijn ook dat alles vlot is verlopen. We hopen je snel weer terug te zien bij Summum! Liefs, Team Summum
Snel geleverd en blouse is zoals beschreven
Hi Jennifer, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 🤍 Leuk dat je blouse helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je bestelling snel is geleverd. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe blouse! Liefs, Team Summum
Mooie blouse besteld netjes ingepakt en snelle levering.
Hi Daniëlle, Wat fijn om te horen dat je een prima ervaring hebt gehad! 🤍 Leuk dat je blij bent met je blouse en dat de verpakking en snelle levering je goed zijn bevallen. Bedankt voor je mooie review en veel plezier met je nieuwe aankoop! Liefs, Team Summum
Mooi kwaliteit
Hi Ingrid, Bedankt voor je mooie review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en de kwaliteit van onze items. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien bij Summum! Liefs, Team Summum
Leuke jurken alleen dit jaar niet bijzonder
Hi Daan, Bedankt voor je review! 🤍 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze maten en onze jurken. Dank ook voor je eerlijke feedback over de collectie van dit jaar en de pasvorm. We waarderen het dat je dit met ons deelt, omdat het ons helpt om onze collecties en producten te blijven ontwikkelen. Liefs, Team Summum
Summum kleding is vrouwelijk, hedendaags en altijd met een vleugje extra’s / anders. Een miskoop heb ik bij Summum nog nooit gehad.
Hi Annemarie, Wat een prachtig compliment, dankjewel! 🤍 Geweldig om te horen dat je onze collectie ervaart als vrouwelijk, eigentijds en nét even anders. Dat is precies wat we met Summum willen uitstralen. En wat fijn dat je nog nooit een miskoop hebt gehad bij ons! Bedankt voor je vertrouwen en voor je mooie woorden. Liefs, Team Summum
Altijd mooie kleren met goede pasvorm
Hi Charlotte, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service! 🤍 Leuk dat je onze pasvorm waardeert en steeds mooie items weet te vinden. Bedankt voor je fijne review en veel plezier met je Summum-items! Liefs, Team Summum
Hi Sonja, Bedankt voor je mooie beoordeling! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je ervaring met Summum. We waarderen je review en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Liefs, Team Summum
Zeer tevreden met mijn aankoop; 9 ipv 10 omdat de maattabel voor dit betreffende kledingstuk niet helemaal klopte (al lijkt me dat ook heel lastig voor alle kleding te laten kloppen… ) en retourneren niet gratis is.
Hi Ceciel, Bedankt voor je mooie review! 🤍 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat je bestelling snel is bezorgd. Ook dank voor je eerlijke feedback over de maattabel en het retourneren. We begrijpen dat een maattabel niet altijd voor ieder item perfect kan aansluiten en waarderen het dat je dit met ons deelt. Veel plezier met je aankoop en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen! Liefs, Team Summum
Persoonlijke aandacht, tips, styling advies, ideeën in de store. Ik voel me altijd welkom bij Summum. De kleding van Summum en accessoires kan ik eindeloos blijven combineren van casual tot sjiek/feestelijk. Het leuke is Summum heeft een eigen stijl.
Hi Ineke, Wat een geweldige review, dankjewel! 🤍 Het doet ons ontzettend goed om te horen dat je je altijd welkom voelt in onze store en dat je de persoonlijke aandacht, stylingtips en het advies zo waardeert. Ook heel mooi om te lezen dat je onze kleding en accessoires eindeloos kunt combineren, van casual tot feestelijk, en dat je onze eigen stijl zo herkent. Dat is precies waar Summum voor staat! Bedankt voor je vertrouwen en graag tot ziens in de winkel. Liefs, Team Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam