Mooie kwaliteit en aparte kleding.
Beste Ellen, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review πβ¨ Leuk dat je onze kwaliteit en de aparte items zo waardeert. Daar doen we het voor π Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug ποΈ Liefs Livia πΈ
Pakket snel ontvangen. Kleding was mooi verpakt. Een cadeautje voor jezelf!
Beste Francis, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je fijne review ππ Geweldig dat je pakket snel binnen was en dat het uitpakken echt als een cadeautje voelde. Dat is precies het gevoel dat we willen meegeven β¨ Heel veel plezier met je nieuwe items en graag tot een volgende keer ποΈπ Liefs Livia π·
Goede communicatie, duidelijke retour ennlevering, ideaal !
Beste Jolien, Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review πβ¨ Super dat je onze communicatie en de duidelijke retour en levering als prettig ervaart. Daar doen we ons best voor, dus dit lezen we met een grote glimlach π Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot snel, online of in de winkel ποΈπ Liefs Livia π·
Ik ben erg blij met mijn aankoop, leuke mooie kleding, super leuk merk, daar wordt je blij van!
Beste Chantal, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste review! πβ¨ Geweldig dat je zo blij bent met je aankoop en dat onze kleding je echt een blij gevoel geeft. Daar doen we het voor! π Veel plezier met je nieuwe items en we hopen je snel weer terug te zien, online of in de winkel. πποΈ Liefs Livia π·
zowel online als in de winkel kan ik goed slagen producten worden goed omschreven met een duidelijke foto
Beste Annie, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je mooie review! πΈ Super dat je zowel online als in de winkel altijd goed kunt slagen en dat de productomschrijvingen en fotoβs duidelijk voor je zijn. Dat is precies waar we ons best voor doen π Heel veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je snel weer terug! β¨ Liefs Livia π·
Sinds ongeveer zes jaar koop ik elk seizoen wel iets van Summum. De kleding zit lekker, staat mooi en blijft prachtig, Ik ben 1.88 m en ben blij dat jullie kleding lang genoeg is voor mij. Mijn voorkeur gaat naar shoppen in een winkel omdat ik dan direct zie of het staat.
Beste Hellen, Wat ontzettend leuk om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring! πΈ Wat fijn dat je al zoβn zes jaar met plezier bij Summum shopt en dat de pasvorm β zeker ook in lengte β zo goed voor je werkt. Dat is een mooi compliment voor onze collecties β¨ En helemaal begrijpelijk dat je graag in de winkel shopt; even passen en meteen zien hoe iets staat blijft toch het fijnst. Heel veel draagplezier gewenst en hopelijk zien we je snel weer in één van onze winkels of online π Liefs Livia π·
Snelle levering, helaas was het artikel te groot voor me maar een prachtig product. In de winkel geslaagd voor een prachtig gilet van Summum. Net de nieuwe collectie sneak preview gezien en ik zie al waar ik het te winnen bedrag aan uit zou willen geven! De streepjesblouse lurex, prachtig!!
Beste Diana, Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel! π Wat fijn dat de levering snel was en dat je in de winkel alsnog bent geslaagd voor een prachtig gilet, dat maakt het helemaal goed β¨ En hoe leuk dat je al een sneak preview van de nieuwe collectie hebt gezienβ¦ die streepjesblouse met lurex is inderdaad een echte eyecatcher! π We wensen je heel veel plezier met je aankoop en alvast veel shopinspiratie voor straks π Liefs Livia π·
Mooie, kwalitatief goede kleding met een bijzondere touch. Die wil je gewoon.
Beste Anja, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review π Wat fijn dat je onze kleding als bijzonder ervaart en de kwaliteit zo waardeert, precies dat unieke detail maakt Summum zo speciaal β¨ Het is heerlijk om te horen dat je daar zo van geniet Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen in ons π Liefs Livia πΈ
De service bij de summum winkels is altijd geweldig. De medewerksters denken met je mee en hebben duidelijk plezier in hun werk. Ook aankopen via de site worden altijd snel en netjes geleverd.
Beste Angelique, Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel daarvoor πΈ Wat fijn dat je onze service in de winkels zo positief ervaart en dat onze medewerksters echt met je meedenken en zichtbaar plezier hebben in hun werk, dat geven we met liefde aan ze door β¨ Ook super om te horen dat je online bestellingen snel en netjes worden geleverd, zo hoort het natuurlijk π¦π Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in Summum Liefs Livia π
Summum heeft elk seizoen opnieuw een veelzijdige en mooie collectie.
Beste Fien, Dank je wel voor je mooie review en je hoge beoordeling! πΈ Wat fijn om te lezen dat je onze collecties elk seizoen weer als veelzijdig en mooi ervaart, dat is precies wat we willen uitstralen. Bedankt ook voor je aanbeveling en je vertrouwen in Summum. We hopen je nog vaak te mogen inspireren met nieuwe collecties β¨ Liefs, Livia π
iedere keer een hele mooie collectie, en vooral super goede kwaliteit. Sommige kleding is ook tijdloos, heb ik al jaren in mijn kast hangen, en dus al vaak gewassen, maar het blijft super mooi
Beste Meriam, Wat fijn om te lezen, dank je wel voor je enthousiaste woorden! π Geweldig dat je onze collecties zo waardeert en dat de kwaliteit ook na jarenlang dragen en wassen mooi blijft β dat is precies waar we het voor doen β¨ Extra leuk om te horen dat je onze tijdloze items al zo lang met plezier draagt. Dat is voor ons het grootste compliment! π Dank je wel voor je aanbeveling en je vertrouwen in Summum. We hopen dat je nog veel mooie items aan je kast mag toevoegen π€ Liefs, Livia π·
In de winkels fantastisch geholpen. Online vind ik zelf lastiger, super service en reactie per mail.
Beste Marieke, Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je mooie review! π Fijn dat je zo prettig geholpen bent in onze winkels en dat je onze service en mailreacties als positief ervaart. We snappen helemaal dat online shoppen soms wat lastiger kan zijn β mocht je daar ooit hulp bij nodig hebben, denken we natuurlijk graag met je mee π Dank je wel voor je aanbeveling en je vertrouwen in Summum. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen, online of in de winkel β¨ Liefs, Livia πΈ
Kleding van Summum is mooi van kwaliteit en tijdloos. Je komt altijd verzorgd voor de dag. Het retourneren is niet makkelijk, daarvoor 1 punt aftrek. Ik was ook verbaasd dat een broek in dezelfde maat in de ene kleur superlekker zat en inde andere kleur wel 2 maten te klein leek.
Beste Xenia, Dank je wel voor je eerlijke en uitgebreide review. Wat fijn om te horen dat je onze kleding als kwalitatief, tijdloos en prettig draagbaar ervaart β daar worden we blij van π We vinden het jammer om te lezen dat het retourneren niet als gemakkelijk wordt ervaren en dat je verschillen in maatvoering hebt gemerkt tussen kleuren. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je feedback nemen we zeker mee om onze service en pasvorm verder te verbeteren. Mocht je hier in de toekomst hulp bij willen of twijfelen over een maat, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar π Dank je wel voor het delen van je ervaring en voor je aanbeveling. Liefs, Livia β¨
De kwaliteit is super en de kleuren mooi,stoer en voor ieder wat wils.
Beste Marijke, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze kwaliteit en de mooie, stoere kleuren. Geweldig dat er voor ieder wat wils is πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Zeer tevreden over mijn aankoop, mooi en goede kwaliteit
Beste Tineke, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je aankoop en dat je de kwaliteit als perfect ervaart πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen π Liefs, Livia π
Super mooie sweater nog mooier als wat ik had verwacht. Zelfs mijn collega's waren er erg te spreken over en gingen hem ook bestellen alleen in een andere kleur. Hoe leuk kan het zijn als we hem alle 3 aan hebben.
Beste Leontine, Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij bent met je sweater en dat hij zelfs nog mooier is dan verwacht. Superleuk dat je collegaβs ook enthousiast zijn geworden en hem ook gaan bestellen, ieder in een andere kleur, dat klinkt als een vrolijke mini-Summum crew πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen dat jullie er alle drie veel plezier van hebben π Liefs, Livia π
Tevreden met mijn eerste aankoop bij Summum. Mooie materialen en correcte service.
Beste Els, Wat fijn om te lezen dat je eerste aankoop bij Summum zo goed is bevallen en dat je tevreden bent over de mooie materialen en onze service πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen dat dit de eerste van nog veel fijne aankopen mag zijn π Liefs, Livia π
Prachtige kleding, mooie stoffen en pasvormen!
Dank je wel voor je mooie review, Edith! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding, stoffen en pasvormen. Daar worden we heel blij van π Liefs, Pien van Summum
Prima geholpen door de medewerkers en de winkel zag er schoon en verzorgd uit. De kwaliteit van de kleding is goed, pasvorm zoals het hoort en fijne materialen.
Hi Mariette, Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat je tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en materialen. Daar doen we het voor π Liefs, Pien van Summum
Altijd online vlot besteld, snel geleverd en keurig verzorgd. Top!
Hi Karien, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles altijd vlot verloopt en dat je tevreden bent over het bestellen en de levering. Liefs, Pien van Summum
Eigentijdse supermode
Goedemiddag, Dank je wel voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je onze mode als eigentijds en super ervaart π Liefs, Pien van Summum
Product is conform de afbeelding en de maat is standaard.
Hi Pauline, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, maat en snelle levering π Liefs, Pien van Summum
Mooie kleding voor elke vrouw
Dankjewel voor je lieve woorden, Sandra! π Zo fijn om te horen dat je blij bent met je kleding en dat de maat goed past. Liefs, Pien van Summum
Summum heeft altijd mooie en verrassende collecties. De pasvorm is echt vrouwelijk en de kwaliteit is altijd goed. Ik ben fan! Meestal koop ik de winkel maar deze keer online. Ook perfect voor elkaar. Ga zo door!
Wat fijn om dit te lezen, Geertje! π Zo leuk dat je zowel in de winkel als online een goede ervaring hebt. Bedankt voor je mooie woorden en dat je fan bent! Liefs, Pien van Summum
Altijd goeie pasvormen en mooie kleine details die zichtbaar net even origineler zijn dan andere modemerken.
Wat fijn om te horen, Beppie! π Zo leuk dat de pasvorm en details je zo aanspreken. Bedankt voor je mooie woorden! Liefs, Pien van Summum
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.