Kwaliteit

Gemakkelijk om te bestellen, kwaliteitsvolle kleding, netjes geleverd

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig, goede service en leuke collectie

Geweldig, goede service. Zeker het personeel in de winkel in Heemstede. Echt een top team.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en snel verzonden

Mooie kledingstukken van goede kwaliteit. Snel en netjes verzonden.

Goed en efficiënt

Snelle service en goede kwaliteit van het artikel

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een nieuwe outfit van Summum uitpakken voelt als een verwenfeestje

Steeds ben ik blij verrast door de klasse van de kledij, de kwaliteit van de stof, de originele twist of het verrassende detail. De kledingstukken zijn met zeer veel zorg ingepakt en het gratis magazine doet me dromen en geeft me inspiratie. Ik vind het ook heel fijn dat ik gemakkelijk stukken can vorige seizoenen met nieuwere kan combineren.

Perfect, as always

Good quality. Nice style. Easy ordering and quick delivery.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige items met een duurzame kwaliteit

Altijd een feestje met je Summum garderobe

Mooie kleding

Mooie kleding qua materiaal en vooral hele mooie uitstraling

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding, mooie stoffen, prints en kwaliteit

Mijn topmerk

Fijne website. Ik ben erg fan van Summum. Mooie kwaliteit van kleding. Net altijd iets anders. Gewoon top.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd het eerste merk waar ik kijk.

Mooie kleding, uitstekende service en in de winkel (Utrecht), vriendelijk personeel met persoonlijk advies.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Alles klopt: van website tot kwaliteit!

Online kleding besteld en super tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, de levering was snel (zelfs op een Waddeneiland) en de kwaliteit van de producten is echt heel goed. Een webshop waar ik vaker heb besteld en zeker blijf bestellen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijn en gemakkelijk online winkelen.

Overzichtelijke webshop, snelle levering! Kortom een aanrader.

Altijd prachtige collectie.

Ik koop graag items van Summum . Spreken me aan en hebben een goede pasvorm . Fijn materiaal ook . Dus ik ben fan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding. Goed kwaliteit.

Ik blijf dit merk in de gaten houden. Er zit regelmatig iets bij voor mij.

Snelle nette levering

Mijn online bestelling werd keurig verpakt geleverd. Het is een plezier om zo je bestelling te ontvangen. Kortom zeer tevreden

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Perfect!

Ook in de store in Maastricht werd ik fantastisch geholpen. Ze zouden de top naar de winkel laten sturen, maar die was helaas te laat en ik kon 'm niet ophalen in mijn vakantie. Gelukkig was ie er nog online en snel bezorgd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een match made in heaven

De collectie van summum is absoluut subliem. Mis deze items niet!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Past perfect en staat fantastisch onder mijn trui!

Dit was precies wat ik miste en ben er heel blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede levering , snel en in een prachtige verpakking

De trui die ik bestelde werd ondanks het slechte weer snel geleverd in een prachtige verpakking. De maat was perfect en het product voldeed volledig aan mijn verwachtingen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle reactie ,denken met je mee goede service echt aan te bevelen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en een goede pasvorm

Mooie en modieuze kleding Goede pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle kleding met een fijne pasvorm die altijd complimenten oplevert

Summum is een fantastisch modemerk voor vrouwen die houden van moderne, chique en eigentijdse kleding. De collecties zijn stijlvol en tijdloos, maar hebben altijd een verrassend detail waardoor de items net dat beetje extra hebben. De pasvorm is altijd perfect en voelt comfortabel, ongeacht het kledingstuk. Telkens wanneer ik Summum draag, krijg ik veel complimenten, wat laat zien dat de kleding niet alleen mooi is, maar ook echt iets uitstraalt. Een merk waar kwaliteit, stijl en draagcomfort perfect samenkomen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering

Summum heeft een goede kwaliteit kleding, een leuk design en goede pasvorm Ik krijg regelmatig complimenten wanneer ik iets van Summum draag! De maat broeken valt ruim, meestal neem ik een maatje kleiner. Wijdere broeken vallen vaak ook lang genoeg (ik ben 1,76m). De croppped broeken zijn voor mij echt te kort.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

bestelde blouse kwam snel binnen en was netjes verpakt

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam