Altijd een hit!

Maten kloppen, pasvorm mooi. Altijd een bijzonder leuk detail.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Prachtige kleuren en fit

Ik heb een mooi kleding stuk erbij dat mooi stijlvol en apart is

Feel good vibe

Zoveel mooie spullen en hele fijne dames die assisteren en meedenken bij wat bij mij past. Moet af en toe echt bewust bij de winkel vandaan blijven anders koop ik echt teveel!

Feestelijk

Het is altijd een feest om het pakket open te maken. Snelle levering en mooi verpakt. Het retourneren gaat ook altijd snel en zonder problemen. Het is net of je een cadeautje krijgt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Word gewoon blij van de summum collectie

Kijk altijd uit naar de collectie van summum, heb veel artikelen van summum in mijn kast, basis artikelen meestal goed te combineren in de nakomende seizoenen

Snelle levering. Mooie kleding

Mooie kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en mooi vestje!!

Summum is een leuk merk, en niet al te duur!! De pasvorm is voor mij heel goed. Ik draag de kleding niet graag al te strak. Dus voor mij helemaal goed!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering, mooie top.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik heb een enorm fraaie blouse nu in m’n bezit

En de bezorging was punctueel en verzorgd

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en netjes en snel bezorgd

Mooie kleding. Net wat anders

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijlvolle kleding - snel bezorgd!

Ik had een mooi vestje en een riem besteld. Volgende dag geleverd, netjes verpakt, echt een cadeau om het open te maken. Maat valt normaal. Heel blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige materialen en fijne pasvormen maken de kleding van Summum tot een groot genot om te dragen

Puur genot

Summum is mijn top merk

Net als het merk TOP

Mooie kwaliteit, goede levering

Summum heeft kwaliteit materiaal en net even iets anders in details kleding

Mooie goed zittende kleding

Ik draag graag kleding van summum. Mooie kwaliteit en fit. De kleding wordt mooi verpakt en snel verstuurd. Qua maatvoering valt de kleding over het algemeen iets ruimer uit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie producten van goed materiaal.

Mooie kleding aparte kleding, maat valt prima.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Perfecte eerste bestelling bij Summum

Voor het eerst iets besteld bij de webshop van Summum. Overzichtelijke webshop, duidelijke foto's en artikelinformatie, keurige levering. Erg blij mee!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Leuke kleding van goede kwaliteit

Summum heeft leuke collecties en een mooie pasvorm. De kleding blijft lang mooi en gaat dus ook lang mee. Prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn idee daarom ook prima in orde. Wat je lengte, gewicht of figuur ook is bij Summum kan je altijd wel slagen. In de winkels wordt je altijd goed geholpen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi merk en goede service.

Draag al jaren kleding van Summum, leuk en betaalbaar.

Snel verstuurd

Helaas paste de broek niet, wat ik gek vind want ik schiet normaal overal zo in. De broek was zorgvuldig verpakt en retourneren is heel eenvoudig.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

een mooi en modieus vrouwelijk merk

Ik kan uitstekend met Summum overweg, omdat ik lange armen en benen heb. De lengtes van de mouwen en broekspijpen passen mij over het algemeen perfect . Omdat de kleding niet heel goedkoop is, probeer ik meestal in de uitverkoop iets aan te schaffen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch mooie kleding, helemaal mijn stijl !

Bestelling snel geleverd en met zorg verpakt. Een cadeau om uit te pakken !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wat een heerlijk merk. Ik kan altijd goed slagen. Prachtige kleuren en stoffen.

Ik vind het een feestje om naar de winkel te gaan en uitgebreid te neuzen en passen. Fijne verkoopsters die meedenken en kijken. Maar online kan ik ook mijn weg goed vinden.

Goede kwaliteit

Fijne blouse gekocht in de sale van soepele mooie kwaliteit.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Zeer betrouwbaar en snelle levering

Komen de afspraken na, goede kwaliteit en gemakkelijk te betalen.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam