Ik ben een fan

Summum vind ik een fantastisch mooi vrouwelijk met een stoer tintje. Zou het liefst heel.mijn kast er mee vullen. Maar goedkoop is het niet. Dus af en toe verwen ik me met hetmwrk

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie en stijlvolle kleding

Snelle levering van mooie kleding! De kledingstukken stralen klasse uit. Top!

Super!!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Excellent.

Ieder seizoen mooie draagbare mode met net dat ietsje meer om je te onderscheiden. I love it.....

Slechte communicatie vanuit Summum

Vanuit Summum geen communicatie of de bestelling definitief wordt bevestigd, pas na het bericht van de vervoerder enkele dagen later weer iets van Summum vernomen. Graag hoor ik eerder of de bestelling doorgaat.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Super geholpen!

Prachtige winkel en heel goed geholpen. Heel blij met mijn aankopen. Zeer vriendelijk personeel. Aankopen in de webshop gaan ook prima, snel verzonden en goed verpakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd een gevoel van vrouw zijn.

Elegant, vrouwlijk met een tikje nonchalante en toch een perfecte pasvorm. Makkelijk te combineren erg tijdloos. Draag dit merk met veel plezier!

Prachtige items!

Hele snelle levering met prachtige artikelen. Vooral de maat en pasvorm zijn super!

Goede pasvorm

Zowel in de winkel als online, goede service, fijne medewerksters, mooi merk. Ik koop er graag !

Altijd leuke items.

Wilde nog een broek bestellen in de sale maar mijn birtday 2026 voucher werd niet geaccepteerd . Laat de broek dan maar zitten helaas.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Voldoet in alles aan mijn verwachtingen

Via Google op de website de jas gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was. De jas overtrof mijn verachting en is van een. Hele goede kwaliteit. Toen ik 2 dagen na levering ontdekte dat de jas in de uitverkoop was heb ik contact opgenomen met Summum en men zegde gelijk toe het verschil op mijn rekening terug te storten. Na 2 dagen stond het verschil op mijn rekening. Wat een service.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

summum is een geweldig kwalitatief en schitterend damesmodemerk.

Ik heb sinds een paar jaar veel summum kleding en het bevalt zo goed. Het zit ten 1e fijn, dus draagt ook fijn!! veel keuze ,sportief, feestelijk en echt gekleed. kwalitatief ook heel goed. Ben super blij met dit merk! Niet alledaags...en heel modieus!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling was makkelijk en werd snel bezorgd. De trui was goed en met zorg verpakt. Deze keer heb ik besteld, maar kom ook graag in de winkel in Den Haag. Ik wordt er altijd goed geholpen door de dames. Klant vriendelijk, staan klaar met advies en altijd goed gehumeurd. Koffie voor mijn vriend.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is het leukste merk van Nederland

Leuke vlotte collectie, snelle levering en goede pasvorm en heerlijk te combineren dus mijn summum.

Mooie,kwalitatieve stijlvolle damesmode

Mooie kleding en een super goede,fijne , vriendelijke service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer mooie trui, voelt luxueus aan en past als gegoten.

Ik ben ontzettend blij met deze trui: prachtige uitstraling, topkwaliteit en hij past echt perfect. Absoluut een aanrader!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben erg blij met mijn laatste bestelling, mooie blouse. Ziet er echt heel mooi uit

Snel

Regelmatig bestelling gedaan Tot tevreden gedragen Ineke

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig pasvorm snelle verzending.

Ik ken de pasvorm van summum en daardoor weet ik precies welke maat ik kan bestellen en de verzending netjes in de verpakking en snel .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering; mooi ingepakt!

Summum online werkt prima. Snelle levering en netjes verpakt. Ook retourneren is geen probleem. Summum is mijn “go to”.

Super klantgericht!

Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Alles wat ik bij Summum koop, zit fantastisch én is prachtig om te zien.

In shop liever in de winkel dan online, omdat je ziet hoe mooi het is en wanneer je de kleding past dan voel je gelijk hoe het zit.

Geweldig merk

Ik koop graag kleding van Summum omdat het mij heel goed past. Ik weet precies welke maat ik nodig heb. Op een enkele keer na dat de maat anders uitvalt. Het is kleding waar ik van houd en je wordt altijd op de hoogte gebracht van de laatste nieuwkomers en er is vaak sale.

Mooie kleding

Paar kledingstukken gekocht deze winter, lekker warme truien en ook mooie kwaliteit en snelle levering per post.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede pasvorm en leuke mode

Fijne winkel, goed personeel en mode voor alle leeftijden

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam