Snelle levering van superleuke sweater!

Hele goede ervaring!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel geleverd en mooie kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch mooi vest en goede service!

Fantastisch vest, mooie kwaliteit en goede pasvorm en ook nog heerlijk warm. On line besteld en de volgende dag al in huis. Erg blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Originele eigentijdse kleding met goeie snit

Ik koop al decennia kleding van Summum. Jurken, rokken, broeken blouses en vesten. Sportief en ook chique, ongeacht leeftijd.

Mooie stijlvolle kleding

Ik vind de kleding van Summum stijlvol en gemaakt volgens de "nederlandse" maatvoering. Mooie basic kledingstukken maar ieder seizoen ook mooie eyecatchters. Kleding is wel kostbaar, maar als je een goede basis hebt kan je het weer met goedkopere kledinig combineren.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Een feestje!

Summum is mijn favoriete merk. Zulke mooie stoffen en kledingstukken. Nu weer een mooi vest gescoord in de sale.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Toffe collectie en toegankelijke en vriendelijke winkelpersoneel

Altijd fijn om even een kijkje te nemen in een van de winkels. Personeel altijd even vriendelijk en behulpzaam. En daarbij op de eerste plaats een super toffe kleding collectie van mooie materialen

Comfortabel en sportief.

Summum is gemaakt voor de Nederlandse vrouw, draagt comfortabel, mooie pasvorm en blijft mooi. Zie alweer uit naar de volgende collectie!

Mooie blazer, snel geleverd

Ondanks de feestdagen is mijn bestelde blazersnel geleverd. Het was goed verpakt en het jasje ziet er super uit!

Snel en goed

Wat een mooi, elegant shirt van goede kwaliteit. Precies zoals op de foto. En een snelle bezorging.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Net een prachtig merk ontdekt!

Het merk is misschien al langer bekend, maar voor mij voelt het als een frisse ontdekking: eindelijk gevonden wat echt bij me hoort. Prachtige stijlvol helemaal mijn

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwaliteit, comfort en een mooie uitstraling

Mijn ervaring met Summum is erg goed. Mooie kwaliteit, wel prijzig maar zolang de kwaliteit goed blijft is dit simpelweg een keuze. Ik ga ervoor! En dat al jaren.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd tevreden over Summum. Ook de website, de verpakking, alles netjes en snel. Items komen overeen met de afbeeldingen. Maten kloppen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Elegant & tijdloos en tijdloze mode

Fantastische broek met luxe uitstraling Deze zwarte velvet broek van Summum is echt een aanwinst voor mijn garderobe. De stof voelt rijk en zacht aan, maar draagt verrassend comfortabel. De pasvorm is mooi: vrouwelijk en stijlvol, zonder strak of onprettig te zitten. Wat ik vooral fijn vind, is dat de broek zowel chic als casual te combineren is. Met een blouse en hakken oogt hij meteen gekleed, maar met een trui en sneakers net zo goed draagbaar voor overdag. De afwerking is zoals je van Summum mag verwachten: verzorgd en van hoge kwaliteit. Kortom: een tijdloos item dat er niet alleen goed uitziet, maar ook echt prettig draagt. Dit is zo’n broek die je steeds opnieuw uit de kast pakt.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum; prachtig merk met vrouwelijke stijlvolle uitstraling

De kleding is vrouwelijk, stijlvol, tijdloos en van hoge kwaliteit. Mijn favoriete damesmode merk. Absoluut een aanrader voor vrouwen die kwaliteit en stijl zoeken.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige originele details, pure verwennerij!

De producten van Summum zijn simpel en bijzonder tegelijk. Mooie ontwerpen die echt iets toevoegen. Als grote lijn en als klein detail. Een klein feestje, elke keer als je ze aantrekt. Vanuit de webshop us de service perfect. Duidelijke en adequate informatie. Snelle verzending in mooie en degelijke verpakking. En als het toch niet bevalt….. retourneren is ongecompliceerd. Maar….. ik houd liever een extra Summum kledingstuk dan dat ik het terug stuur!

Prima ervaring

Ondanks de kerstdagen zeer snel bezorgd en met een lekkere korting. Sweater zit perfect en mooie kleur.

Kwaliteit en mooie kleding

Mooie kwalitatieve kleding!

Heel goed!

Tevreden met kwaliteit en service, collectie!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super kwaliteit en aandachtig geholpen

Heel fijn pak gescoord en telefonisch een artikel weten te bemachtigen. Super service en mega blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleren van nederlands ontwerp

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn eerste bestelling en meteen goed!

Mijn eerste bestelling en meteen goed!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super collectie en fijne medewerkers

Fijne winkel en mooie kleding en sieraden!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling is zorgvuldig verpakt en verzonden. Binnen korte tijd geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtig design, goede kwaliteit en uitstekende pasvorm!

De kleding van Summum is prachtig met oog voor goed materiaal en uistekende kwaliteit. Het is een feest om de winkel te bezoeken of een pakketje open te maken. Echt een aanrader voor elke stijlvolle vrouw!

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam