Twee truien besteld, snel verzonden, goede kwaliteit, blij mee!
Mooie spullen en snelle levering.
Summum woman is echt "mijn" kledingmerk. Mooi stoffen, elegante modellen en heerlijke kleuren voor elk nieuw seizoen. En belangrijker nog: de pasvorm is perfect. Of het nu jurken of broeken zijn, of vesten en truien, mijn maat zit me als gegoten. Elk nieuw seizoen is weer een feest om mezelf te verwennen met nieuwe kleding van summum.
El envío llegó muy rápido. La chaqueta es preciosa y de alta calidad. Rl envío viene bien embalado y precintado.
Leuke / sfeervolle winkel ( mooi pand )met uiterst vriendelijke medewerkers . Is je maat niet aanwezig wordt de juiste maat voor je besteld .
De kleding die ik bij Summum heb aangeschaft is altijd origineel, draagbaar en van mooie kwaliteit.
Ik zie altijd wel wat leuks, prima kleding
Ik houd van jullie stijl van kleding en normaal gesp koop ik het in de winkel maar nu kocht ik voor het eerst online want het shirtje dat ik wilde hebben was niet meer in de winkel. Ik had wat problemen met de bestelling maar kreeg fantastische hulp van de klantenservice. Top! Bedankt!
De kledij van summum is steeds top,mooie pasvorm, mooie stoffen en super afwerking
In Haarlem geholpen door 2 gezellige en vriendelijke verkoopsters.
Alles goed gemaakt en super style para mi.
Fijne broek, mooie kleur en goede pasvorm
Summum stelt nooit teleur. De collectie is uitgebreid en divers. Klassiek en toch ook eigentijds. Prijs-kwaliteitverhouding en pasvorm zijn goed. De kleding stelt echt nooit teleur en gegarandeerd complimenten :)
Klantvriendelijk , goede service, netjes verpakt en snel geleverd!
De kleding van Summum is kwalitatief heel goed, fijne pasvorm. Gewoon hele mooie kleding.
broeken hebben een zeer goede pasvorm en mooie kwaliteit
Ik word erg blij van Summum. Zij heeft een perfecte pasvorm, is modieus en super vrouwelijk. De winkels zijn mooi ingericht en de verkoopsters weten waar ze het over hebben en laten je tevreden de winkel verlaten. SUMMUM is voor mij het neusje van de zalm. Mijn kledingkast heet SUMMUM haha
binnen 2 dagen had ik mijn artikel in huis. degelijke verpakking, geen verspilling van materiaal.
gekozen voor Summum, in de eerste plaats omdat het een Nederlands label is. Kleding is van duurzame kwaliteit en geweldige pasvorm. Ik hou van de combinatie "stoer/vrouwelijk". Summum kleding onderscheidt zicht door idd tegenstellingen in het ontwerp en ze durven ook andere kleuren te kiezen. Bestellen en verzenden verloopt allemaal prima. Snel en voorbeeldig ingepakt.
Ik vond het een snelle levering, mooi ingepakt.
Goede omschrijving online klopt met de aankopen.. goede kwaliteit van de kleding.
Heel tevreden over dit merk.
Prachtige kleding, goede fit en super snel bezorgd.
Snelle levering, goede pasvorm en kwaliteit
Prettige website om kleding te bestellen.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam