Wat een fijne winkel on line en op locatie Goede service maar vooral altijd net even iets anders/unieker en stijlvoller dan andere massa winkels.
Beste Angelique, Wat een mooi compliment dat je Summum als uniek en stijlvol ervaart, zowel online als in de winkel. Dat is precies waar we ons voor inzetten: net dat beetje extra en anders dan de massa. 💛 Dank voor je lovende woorden en je vertrouwen in ons! Warme groet, Livia
Wat kan ik stralen in kleding van Summum, ze maken dat ik me zelfverzekerd en krachtig voel!
Beste Monique, Wat prachtig om te lezen dat onze kleding je laat stralen en je dat krachtige, zelfverzekerde gevoel geeft, precies datgene waar we het voor doen! ✨ Dankjewel dat je dit met ons deelt. We hopen dat je nog vaak diezelfde energie mag ervaren in Summum outfits. 💛 Hartelijke groet, Livia
Fijne winkel met super personeel in Haarlem. Ook online makkelijk te bestellen en een goede service.
Beste Annet, Wat een prachtige woorden, dankjewel! 💛 Wat fijn dat je zo’n goede ervaring hebt in onze winkel in Haarlem én dat je ook online makkelijk weet te slagen. We geven je complimenten met veel plezier door aan onze collega’s daar, dat zullen ze geweldig vinden om te horen. We hopen je snel weer te mogen verrassen, in de winkel of online! ✨ Hartelijke groet, Livia
Ik ontving een prachtig mooi jasje, kwalitatief top. Hier ga ik lang en vaak plezier van hebben! Snel verzonden en keurig verpakt
Beste Roos, Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe jasje! 🧥✨ Fijn dat het zowel in kwaliteit als in stijl helemaal naar wens is en dat je er lang plezier van zult hebben. Ook mooi om te horen dat de verzending en verpakking naar tevredenheid waren. Veel plezier met dragen! Hartelijke groet, Livia
Super collectie!!
Beste Marja, Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie! Super bedankt voor je lieve woorden en je mooie beoordeling. 💛 Veel plezier met je nieuwe items! Hartelijke groet, Livia
Leuke items, voel me er fijn in.
Beste Sanderriet, Wat leuk om te lezen dat je je fijn voelt in onze items! Dank je wel voor je review en voor het delen van je ervaring. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt. 💛 Hartelijke groet, Livia
Kleding van Summum zit super netjes, is zowel netjes als casual te dragen. Met enorm veel draag comfort.
Beste Randy, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze kleding zowel netjes als casual draagt en dat je het draagcomfort zo waardeert. Precies waar we het voor doen! ✨ We hopen dat je nog veel plezier hebt van je Summum-items en zien je graag weer terug in onze shop. Hartelijke groet, Livia
Mooie kleding voor elk wat wils. Stoer trendy en style vol. En een pluspunt....dat de kleding t/m maat 46 is.
Beste Corrina, Dank je wel voor je fijne review! Wat leuk om te lezen dat je onze collecties zo weet te waarderen. Stoer, trendy en stijlvol: dat is precies waar we voor staan. En we vinden het heel belangrijk dat onze kleding ook in een ruime maatrange beschikbaar is, dus extra fijn dat je dat als pluspunt ervaart. 💛 We hopen dat je nog lang plezier blijft hebben van je Summum-items en kijken ernaar uit je snel weer te verrassen met nieuwe collecties. Hartelijke groet, Livia
De medewerkers in de winkel van Summum in Rotterdam weten precies wat bij je past. Ze verrassen me iedere keer weer met een outfit waarvan ik in de rekken denk 'nee joh, echt niks voor mij!'. En dan trek ik het aan en is de pasvorm, de kleur, de maat en de stof helemaal mijn ding. Echt top! En dat je heerlijke koffie, muntwater of champagne krijgt, is natuurlijk mooi meegenomen. Nee joh: helemaal goud!
Beste Brenda, Wat een prachtige review, dank je wel dat je dit met ons deelt! Wat heerlijk om te lezen dat onze collega’s in de winkel je zo goed weten te verrassen met items die uiteindelijk toch helemaal bij je passen. Dat is precies de beleving die we onze klanten willen meegeven. 💛 En natuurlijk maken we het graag compleet met een lekker kopje koffie, muntwater of een glaasje bubbels. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen voor nóg meer verrassende outfits. Hartelijke groet, Livia
Eerste keer online besteld bij Summum. De dag daarna het pakket al in huis. En ook nog eens keurig ingepakt. Het contact met de klantenservice was ook heel prettig, medewerker was erg behulpzaam!
Beste Anneke, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je eerste online bestelling zo goed is verlopen! Geweldig dat het pakket de volgende dag al bij je was en dat je het ook als mooi ingepakt hebt ervaren. En heel leuk om te horen dat ons klantenserviceteam je zo prettig heeft kunnen helpen. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop en kijken ernaar uit je snel weer terug te zien in onze webshop of winkels. Hartelijke groet, Livia
Bestelling volgende dag al binnen en wat een prachtige rok gemaakt van mooie kwaliteit zoals alle kleding van Summum Ben een grote fan van deze tijdloze mooie goede kwaliteit kleding
Beste Patricia, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je rok en dat je bestelling snel bij je was. We vinden het geweldig dat je zo’n fan bent van onze tijdloze kwaliteit! 💛 Lieve groet, Livia
Ieder seizoen leuke items.Ze worden mooi verpakt verzonden in vloeipapier.Dat voelt echt als een kadootje uitpakken.
Beste Saskia, Dankjewel voor je geweldige review! Wat leuk om te horen dat je zo geniet van het uitpakken van onze items en dat de verpakking het helemaal afmaakt. We vinden het fantastisch dat onze kleding en service je zo blij maken! 💛 Lieve groet, Livia
Mooie kwaliteit en goede pasvorm
Beste Kim, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de kwaliteit en pasvorm van onze kleding helemaal naar wens zijn. We vinden het geweldig dat je zo blij bent met je aankoop! 💛 Lieve groet, Livia
Ik bestelde een prachtig jurkje...hij stond de jonge vrouw van 2 meter ;) zo mooi! Helaas was hij mij veel te groot en verdween ik compleet in de geweldige stof en fantastische kleur... Geen nood, het pakketje kan binnen 14 dagen retour en mijn geld komt weer op mijn rekening. Super!
Beste Romy, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het jurkje zo goed beviel qua stof en kleur, ook al was de maat wat te ruim. Gelukkig is het retourneren eenvoudig en wordt je geld netjes teruggestort. We vinden het geweldig dat je ondanks de maat toch zo positief bent over het jurkje! 💛 Lieve groet, Livia
De broek heeft een mooie coupe, en de elastiek band benadrukt de taille. Aan de andere kant, omdat ik kleding van summum had, ben ik een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van het materiaal. De polyester voelt niet lekker op het huid.
Beste Marie-Louise, Dankjewel voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Wat fijn om te horen dat de coupe en tailleband van de broek zo mooi bij je staan. We begrijpen goed dat de stof niet helemaal naar wens was en vinden het heel waardevol dat je dit aangeeft, zulke feedback helpt ons om onze collecties steeds verder te verbeteren. Hopelijk vind je in de volgende collectie weer een item dat helemaal bij je past, zowel qua look als qua feel! ✨ Lieve groet, Livia
Ik ben zo blij met Summum geweldige collectie kan vaak niet wachten op de volgende collectie!! Ik merk wel dat de cargobroek wel te kort zijn terwijl de pantalons goed van lengte zijn dat vind ik jammer omdat ik ze wel erg mooi vind en ze graag zou willen bestellen
Beste Moniek, Dankjewel voor je fijne review en je enthousiasme over onze collecties, wat leuk om te lezen dat je vaak al uitkijkt naar de volgende! 💛 Heel waardevol ook dat je je ervaring deelt over de cargobroeken; we nemen dit zeker mee. Hopelijk kunnen we je binnenkort wél blij maken met de perfecte cargo, net als met de pantalons. Lieve groet, Livia
mijn favoriete merk , altijd iets anders als de rest en toch iedere dag draagbaar
Beste Saskia, Wat ontzettend leuk om te lezen dat Summum jouw favoriete merk is! 💛 We vinden het geweldig dat je onze collectie als uniek én tegelijkertijd draagbaar ervaart, precies wat we willen bereiken. Dankjewel dat je dit met ons deelt, we hopen je nog vaak blij te maken met nieuwe items. Lieve groet, Livia
Het bestellen liep vlot, het opvolgen van de verzending was iets minder omdat ik de verkeerde link had doorgekregen. Na contact via de chatbox is het dan toch in orde gekomen. Mooi en zorgvuldig verpakt en de maat is zoals ze moet zijn. Ik ben fan van Summum!
Beste Christine, Dankjewel voor je mooie review en je fijne woorden! Wat goed om te horen dat alles uiteindelijk in orde is gekomen en dat je blij bent met je bestelling. 💛 Geweldig dat de maat perfect is en dat je fan bent van Summum,dat maakt ons ontzettend blij! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop of in de winkel. Hartelijke groet, Livia
Altijd een feestje, even naar Summum!
Beste Karen, Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! 💛 Wat fijn dat zowel de kleding als ons team je zo blij maken. Dat het voor jou altijd een feestje is om bij Summum te zijn, is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We hopen je snel weer te mogen verrassen met een nieuwe collectie. ✨ Hartelijke groet, Livia
Gewoon classy !!
Beste Marian, Dankjewel voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je Summum als classy ervaart, precies waar we voor staan. ✨ We hopen dat je je nieuwe items met veel plezier draagt en dat ze je elke keer dat beetje extra zelfvertrouwen geven. Hartelijke groet, Livia
Ik ga dit merk zeker in de gaten houden. Hartstikke leuke items!
Goeie webshop, overzichtelijk en snel geleverd! Koop hier graag en hele mooie items !
Mijn maat weg laten hangen in de winkel, bij binnenkomst heel vriendelijk en vrolijk geholpen. Heel prettig en persoonlijk! Top!
Mijn ervaring met het merk summum is fantastisch. Het is draagbaar en blijft mooi na het wassen.
Beste Janny, Wat een geweldige review, dankjewel! 💛 Fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met Summum en dat je items niet alleen mooi zijn om te dragen, maar ook mooi blijven na het wassen. We wensen je nog heel veel plezier met je aankopen en hopen je snel weer te mogen verrassen met onze collectie! ✨ Hartelijke groet, Livia
Alleen spijtig dat je niet aan De brochure geraakt
Beste Frieda, Dankjewel voor je mooie woorden over onze kleding en pasvorm, wat fijn om te lezen! 💛 Jammer dat je de brochure niet hebt kunnen krijgen, we geven dit zeker door zodat we dit in de toekomst nog beter kunnen regelen. We hopen dat je veel plezier hebt van je Summum items en kijken ernaar uit je snel weer te inspireren. ✨ Hartelijke groet, Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam