Voldoet in alles aan mijn verwachtingen

Via Google op de website de jas gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was. De jas overtrof mijn verachting en is van een. Hele goede kwaliteit. Toen ik 2 dagen na levering ontdekte dat de jas in de uitverkoop was heb ik contact opgenomen met Summum en men zegde gelijk toe het verschil op mijn rekening terug te storten. Na 2 dagen stond het verschil op mijn rekening. Wat een service.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

summum is een geweldig kwalitatief en schitterend damesmodemerk.

Ik heb sinds een paar jaar veel summum kleding en het bevalt zo goed. Het zit ten 1e fijn, dus draagt ook fijn!! veel keuze ,sportief, feestelijk en echt gekleed. kwalitatief ook heel goed. Ben super blij met dit merk! Niet alledaags...en heel modieus!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bestelling was makkelijk en werd snel bezorgd. De trui was goed en met zorg verpakt. Deze keer heb ik besteld, maar kom ook graag in de winkel in Den Haag. Ik wordt er altijd goed geholpen door de dames. Klant vriendelijk, staan klaar met advies en altijd goed gehumeurd. Koffie voor mijn vriend.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is het leukste merk van Nederland

Leuke vlotte collectie, snelle levering en goede pasvorm en heerlijk te combineren dus mijn summum.

Mooie,kwalitatieve stijlvolle damesmode

Mooie kleding en een super goede,fijne , vriendelijke service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer mooie trui, voelt luxueus aan en past als gegoten.

Ik ben ontzettend blij met deze trui: prachtige uitstraling, topkwaliteit en hij past echt perfect. Absoluut een aanrader!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben erg blij met mijn laatste bestelling, mooie blouse. Ziet er echt heel mooi uit

Snel

Regelmatig bestelling gedaan Tot tevreden gedragen Ineke

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig pasvorm snelle verzending.

Ik ken de pasvorm van summum en daardoor weet ik precies welke maat ik kan bestellen en de verzending netjes in de verpakking en snel .

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering; mooi ingepakt!

Summum online werkt prima. Snelle levering en netjes verpakt. Ook retourneren is geen probleem. Summum is mijn β€œgo to”.

Super klantgericht!

Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Alles wat ik bij Summum koop, zit fantastisch Γ©n is prachtig om te zien.

In shop liever in de winkel dan online, omdat je ziet hoe mooi het is en wanneer je de kleding past dan voel je gelijk hoe het zit.

Geweldig merk

Ik koop graag kleding van Summum omdat het mij heel goed past. Ik weet precies welke maat ik nodig heb. Op een enkele keer na dat de maat anders uitvalt. Het is kleding waar ik van houd en je wordt altijd op de hoogte gebracht van de laatste nieuwkomers en er is vaak sale.

Mooie kleding

Paar kledingstukken gekocht deze winter, lekker warme truien en ook mooie kwaliteit en snelle levering per post.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede pasvorm en leuke mode

Fijne winkel, goed personeel en mode voor alle leeftijden

Orginele kleurencombi

Ik heb een schitterende v hals trui laatst gekocht in overlopende paarse kleuren. Nooit verwacht dat dit mij zo stijlvol zou staan op broeken die ik thuis van jullie heb. Beige bv en mijn diep paarse joggingbroek. Ik ben heel fijn in de winkel geholpen en uit mijn confertzone gegaan daardoor.

Fantastische kleding!

Summum heeft leuke aparte kleding die je niet overal vind. De kwaliteit is perfect en ik draag het graag, omdat ik niet aantrek wat iedereen draagt!

Een super set!

Prachtige outfit gescoord! Cocoon jeans en bijpassend jack. Mooie top erbij: Transparante mesh. Ik vind de zwarte fluffy jurk prachtig. Maar was te groot. Probeer een maat kleiner. Fantastische produkten,mooi gemaakt. Ik ben fan Hartelijke groet,Jeanet groothuis-burghout

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie kleding, mooi ingepakt

Ik vind het summum een fijn kledingmerk en ook fijn om te zien dat niet alle kleding in China gemaakt wordt. Heb nu ook een heerlijke zachte sweater Made in Portugal, top!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd mooie kleding, koopavond t liefst bij mijn favoriete winkel in t dorp waar ze jullie merk verkopen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en keurig verpakt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige collectie, snelle levering!

Summum is mijn merk! Shop regelmatig in de winkel, maar nu met de wintersale dan ook eens online. Geen goedkoop merk, maar goede kwaliteit, mooie collectie, alles even goed afgewerkt. Bestel je online dan krijg je het bezorgd in een mooie doos, de kleding netjes in papier verpakt. Je weet wat je krijgt, maar toch voelt het als een verrassing!

Zeer goede ervaring

Alles ging snel prima verpakt.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Mooie kleding

Ik kan altijd goed slagen bij summum. Het aanbod is apart en divers. De maten vallen ruim maar ik weet ondertussen welke het beste past. Na wassen blijft het materiaal goed en er is weinig of geen krimp. Op een uitzondering na: een satijn rok kreukt enorm, dat is jammer. Wel moet ik even opmerken dat de truien waarin wol is verwerkt toch wel erg prikken. Met merinowol heb ik minder problemen maar dat wordt helaas niet gebruik

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam