Via Google op de website de jas gevonden waar ik al een tijd naar op zoek was. De jas overtrof mijn verachting en is van een. Hele goede kwaliteit. Toen ik 2 dagen na levering ontdekte dat de jas in de uitverkoop was heb ik contact opgenomen met Summum en men zegde gelijk toe het verschil op mijn rekening terug te storten. Na 2 dagen stond het verschil op mijn rekening. Wat een service.
Beste Marjo, Wat fijn om te lezen dat de jas helemaal aan je verwachtingen voldoet en dat je zo blij bent met de kwaliteit. Geweldig dat onze service je zo goed heeft geholpen met het prijsverschil, daar doen we het voor πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Ik heb sinds een paar jaar veel summum kleding en het bevalt zo goed. Het zit ten 1e fijn, dus draagt ook fijn!! veel keuze ,sportief, feestelijk en echt gekleed. kwalitatief ook heel goed. Ben super blij met dit merk! Niet alledaags...en heel modieus!!
Beste Nelly, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je al een paar jaar zo blij bent met Summum en dat onze kleding zo fijn zit en draagt. Geweldig dat je onze sportieve, feestelijke en modieuze items waardeert en dat je het merk als kwalitatief en bijzonder ervaart πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Bestelling was makkelijk en werd snel bezorgd. De trui was goed en met zorg verpakt. Deze keer heb ik besteld, maar kom ook graag in de winkel in Den Haag. Ik wordt er altijd goed geholpen door de dames. Klant vriendelijk, staan klaar met advies en altijd goed gehumeurd. Koffie voor mijn vriend.
Beste Mirella, Wat fijn om te lezen dat je bestelling makkelijk verliep en dat je trui snel en met zorg verpakt werd geleverd. Geweldig dat je ook graag in onze winkel in Den Haag komt en dat je altijd zo vriendelijk geholpen wordt door ons team, inclusief een kopje koffie voor je vriend βπβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Leuke vlotte collectie, snelle levering en goede pasvorm en heerlijk te combineren dus mijn summum.
Beste Sonja, Wat heerlijk om te lezen dat Summum jouw favoriete merk is! Fijn dat je zo blij bent met onze vlotte collectie, de snelle levering en de goede pasvorm. Geweldig dat je onze items zo fijn kunt combineren πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Mooie kleding en een super goede,fijne , vriendelijke service!
Beste Gwen, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze mooie, kwalitatieve en stijlvolle damesmode. Geweldig dat je ook onze service zo fijn en vriendelijk hebt ervaren πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Ik ben ontzettend blij met deze trui: prachtige uitstraling, topkwaliteit en hij past echt perfect. Absoluut een aanrader!
Beste Reine, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je trui en dat hij perfect past. Geweldig dat je de uitstraling en kwaliteit waardeert, dat doet ons erg goed om te horen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Ik ben erg blij met mijn laatste bestelling, mooie blouse. Ziet er echt heel mooi uit
Beste Monique, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je laatste bestelling en dat de blouse er mooi uitziet. Ook fijn dat de levering snel is verlopen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Regelmatig bestelling gedaan Tot tevreden gedragen Ineke
Beste Ineke, Wat fijn om te lezen dat je regelmatig bij ons bestelt en dat je tot tevredenheid onze kleding draagt. Geweldig om te horen dat alles snel verloopt πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Ik ken de pasvorm van summum en daardoor weet ik precies welke maat ik kan bestellen en de verzending netjes in de verpakking en snel .
Beste Yvonne, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de pasvorm van onze kleding en dat je precies weet welke maat je nodig hebt. Ook fijn dat de verzending snel en netjes in de verpakking is verlopen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Summum online werkt prima. Snelle levering en netjes verpakt. Ook retourneren is geen probleem. Summum is mijn βgo toβ.
Beste Henma, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze online shop, de snelle levering en de nette verpakking. Geweldig dat retourneren ook soepel verloopt en dat Summum jouw βgo toβ is πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice.
Beste Sandra, Wat fijn om te lezen dat je zo vriendelijk bent geholpen door onze klantenservice. We geven je compliment graag door aan het team, dat zullen ze zeker waarderen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen π Liefs, Livia π
In shop liever in de winkel dan online, omdat je ziet hoe mooi het is en wanneer je de kleding past dan voel je gelijk hoe het zit.
Beste Anneke, Wat fijn om te lezen dat alles wat je bij Summum koopt zo goed zit en prachtig oogt. Geweldig dat je het shoppen in de winkel zo waardeert, daar zie je inderdaad het verschil en voel je direct hoe de kleding zit πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Ik koop graag kleding van Summum omdat het mij heel goed past. Ik weet precies welke maat ik nodig heb. Op een enkele keer na dat de maat anders uitvalt. Het is kleding waar ik van houd en je wordt altijd op de hoogte gebracht van de laatste nieuwkomers en er is vaak sale.
Beste Jeanine, Wat fijn om te lezen dat Summum zo goed bij je past en dat je precies weet welke maat je nodig hebt. Jammer dat het soms net iets anders uitvalt, maar we zijn blij dat je toch altijd met plezier onze kleding draagt πβ¨ Leuk om te horen dat je onze nieuwkomers en sales waardeert. Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling π Liefs, Livia π
Paar kledingstukken gekocht deze winter, lekker warme truien en ook mooie kwaliteit en snelle levering per post.
Beste Daniella, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe kleding, de warme truien en de mooie kwaliteit. Ook fijn dat de levering snel is verlopen per post πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Fijne winkel, goed personeel en mode voor alle leeftijden
Beste Anja, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze winkel, het personeel en de mode die we aanbieden voor alle leeftijden πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Ik heb een schitterende v hals trui laatst gekocht in overlopende paarse kleuren. Nooit verwacht dat dit mij zo stijlvol zou staan op broeken die ik thuis van jullie heb. Beige bv en mijn diep paarse joggingbroek. Ik ben heel fijn in de winkel geholpen en uit mijn confertzone gegaan daardoor.
Beste Jojo, Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij bent met je V-hals trui in de prachtige paarse kleurencombi en dat hij zo mooi combineert met je andere items van Summum πβ¨ Geweldig dat onze medewerkers je zo fijn hebben geholpen in de winkel en dat je uit je comfortzone bent gegaan. Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling π Liefs, Livia π
Summum heeft leuke aparte kleding die je niet overal vind. De kwaliteit is perfect en ik draag het graag, omdat ik niet aantrek wat iedereen draagt!
Beste Rody, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met Summum en dat je onze aparte kleding en de perfecte kwaliteit waardeert. Geweldig dat je graag onze items draagt omdat ze net even anders zijn dan wat iedereen draagt πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Prachtige outfit gescoord! Cocoon jeans en bijpassend jack. Mooie top erbij: Transparante mesh. Ik vind de zwarte fluffy jurk prachtig. Maar was te groot. Probeer een maat kleiner. Fantastische produkten,mooi gemaakt. Ik ben fan Hartelijke groet,Jeanet groothuis-burghout
Beste Jeanet, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe outfit en dat je de Cocoon jeans, het jack, de top en de zwarte fluffy jurk zo mooi vindt! Het is jammer dat de jurk te groot was, maar goed dat je een maat kleiner gaat proberen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We vinden het geweldig om te horen dat je fan bent π Liefs, Livia π
Ik vind het summum een fijn kledingmerk en ook fijn om te zien dat niet alle kleding in China gemaakt wordt. Heb nu ook een heerlijke zachte sweater Made in Portugal, top!!
Beste Pascale, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met Summum en dat je onze items mooi ingepakt ontvangt. Geweldig dat je ook blij bent met je zachte sweater uit Portugal, dat doet ons goed om te horen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Altijd mooie kleding, koopavond t liefst bij mijn favoriete winkel in t dorp waar ze jullie merk verkopen.
Beste Susan, Wat leuk om te lezen dat je altijd zo blij bent met onze kleding en dat je graag bij je favoriete winkel in het dorp komt shoppen πβ¨ Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel π Liefs, Livia π
Snelle levering en keurig verpakt
Beste Car, Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en keurig verpakt is geleverd, dank je wel voor je mooie woorden π Dank je wel voor je aanbeveling en hopelijk tot snel, online of in de winkel β¨ Liefs, Livia π
Beste Monique, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je mooie woorden en je aanbeveling π We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, online of in de winkel β¨ Liefs, Livia π
Summum is mijn merk! Shop regelmatig in de winkel, maar nu met de wintersale dan ook eens online. Geen goedkoop merk, maar goede kwaliteit, mooie collectie, alles even goed afgewerkt. Bestel je online dan krijg je het bezorgd in een mooie doos, de kleding netjes in papier verpakt. Je weet wat je krijgt, maar toch voelt het als een verrassing!
Beste Majel, Wat ontzettend leuk om te lezen dat Summum echt jouw merk is en dat je zowel in de winkel als online zo tevreden bent. Fijn dat je de kwaliteit, afwerking en onze collectie zo waardeert πβ¨ Wat leuk ook dat het uitpakken van je online bestelling als een verrassing voelt, daar besteden we met veel plezier extra aandacht aan π Dank je wel voor je prachtige woorden en je aanbeveling, en hopelijk tot snel, online of in de winkel. Liefs, Livia π
Alles ging snel prima verpakt.
Beste Roos, Wat fijn om te horen dat alles snel en netjes is verlopen en dat je tevreden bent over de verpakking van je bestelling, dank je wel voor je mooie review π Dank je wel voor je aanbeveling en hopelijk tot snel. Liefs, Livia π
Ik kan altijd goed slagen bij summum. Het aanbod is apart en divers. De maten vallen ruim maar ik weet ondertussen welke het beste past. Na wassen blijft het materiaal goed en er is weinig of geen krimp. Op een uitzondering na: een satijn rok kreukt enorm, dat is jammer. Wel moet ik even opmerken dat de truien waarin wol is verwerkt toch wel erg prikken. Met merinowol heb ik minder problemen maar dat wordt helaas niet gebruik
Beste Jolanda, Wat fijn om te lezen dat je altijd goed kunt slagen bij Summum en dat je onze collecties als apart en divers ervaart. Ook heel mooi om te horen dat de kwaliteit na het wassen goed blijft en dat je weinig krimp ervaart, dank je wel daarvoor π Dank je wel ook voor je eerlijke feedback over de satijnen rok en de wol in sommige truien. We begrijpen dat kreuken en prikken natuurlijk niet fijn is om te dragen. Je opmerkingen over merinowol nemen we zeker mee en geven we door aan ons designteam, dit soort feedback is heel waardevol voor ons β¨ Dank je wel voor je aanbeveling en je uitgebreide review, en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen. Liefs, Livia π
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.