Superstore SumSum Woman

Wat een fijne winkel on line en op locatie Goede service maar vooral altijd net even iets anders/unieker en stijlvoller dan andere massa winkels.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie kwaliteiten

Wat kan ik stralen in kleding van Summum, ze maken dat ik me zelfverzekerd en krachtig voel!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne winkel, mooie kleding, goede service

Fijne winkel met super personeel in Haarlem. Ook online makkelijk te bestellen en een goede service.

Prachtig jasje

Ik ontving een prachtig mooi jasje, kwalitatief top. Hier ga ik lang en vaak plezier van hebben! Snel verzonden en keurig verpakt

Super fijne collectie!!

Super collectie!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke items, voel me er fijn in.

Fijn merk

Kleding van Summum zit super netjes, is zowel netjes als casual te dragen. Met enorm veel draag comfort.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd super leuke collectie!

Mooie kleding voor elk wat wils. Stoer trendy en style vol. En een pluspunt....dat de kleding t/m maat 46 is.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Bij Summum weten ze precies wat bij mij past!

De medewerkers in de winkel van Summum in Rotterdam weten precies wat bij je past. Ze verrassen me iedere keer weer met een outfit waarvan ik in de rekken denk 'nee joh, echt niks voor mij!'. En dan trek ik het aan en is de pasvorm, de kleur, de maat en de stof helemaal mijn ding. Echt top! En dat je heerlijke koffie, muntwater of champagne krijgt, is natuurlijk mooi meegenomen. Nee joh: helemaal goud!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eerste keer online besteld bij Summum. De dag daarna het pakket al in huis. En ook nog eens keurig ingepakt. Het contact met de klantenservice was ook heel prettig, medewerker was erg behulpzaam!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Prachtig

Bestelling volgende dag al binnen en wat een prachtige rok gemaakt van mooie kwaliteit zoals alle kleding van Summum Ben een grote fan van deze tijdloze mooie goede kwaliteit kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijlvolle artikelen goed verpakt verzonden.

Ieder seizoen leuke items.Ze worden mooi verpakt verzonden in vloeipapier.Dat voelt echt als een kadootje uitpakken.

Perfecte pasvorm

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Geweldige service

Ik bestelde een prachtig jurkje...hij stond de jonge vrouw van 2 meter ;) zo mooi! Helaas was hij mij veel te groot en verdween ik compleet in de geweldige stof en fantastische kleur... Geen nood, het pakketje kan binnen 14 dagen retour en mijn geld komt weer op mijn rekening. Super!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Mooie broek maar minder leuke stof

De broek heeft een mooie coupe, en de elastiek band benadrukt de taille. Aan de andere kant, omdat ik kleding van summum had, ben ik een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van het materiaal. De polyester voelt niet lekker op het huid.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben zo blij met Summum geweldige collectie kan vaak niet wachten op de volgende collectie!! Ik merk wel dat de cargobroek wel te kort zijn terwijl de pantalons goed van lengte zijn dat vind ik jammer omdat ik ze wel erg mooi vind en ze graag zou willen bestellen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

topmerk

mijn favoriete merk , altijd iets anders als de rest en toch iedere dag draagbaar

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit voor een aanvaardbare prijs

Het bestellen liep vlot, het opvolgen van de verzending was iets minder omdat ik de verkeerde link had doorgekregen. Na contact via de chatbox is het dan toch in orde gekomen. Mooi en zorgvuldig verpakt en de maat is zoals ze moet zijn. Ik ben fan van Summum!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige kleding en super personeel

Altijd een feestje, even naar Summum!

Topmerk

Gewoon classy !!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eerste keer iets besteld en top!

Ik ga dit merk zeker in de gaten houden. Hartstikke leuke items!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snel en overzichtelijk webshop

Goeie webshop, overzichtelijk en snel geleverd! Koop hier graag en hele mooie items !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige medewerkers en superservice in de winkel.

Mijn maat weg laten hangen in de winkel, bij binnenkomst heel vriendelijk en vrolijk geholpen. Heel prettig en persoonlijk! Top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring met het merk summum is fantastisch. Het is draagbaar en blijft mooi na het wassen.

Geweldige kleding en pasVorm

Alleen spijtig dat je niet aan De brochure geraakt

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam