Prachtige kleding

Wederom een prachtige collectie, snel gekozen en besteld. Vlotte levering dus ik heb tot nu toe nooit problemen ervaren.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding en ik word altijd erg fijn geholpen in de winkel

Summum heeft leuke en aparte kleding. En in de winkel wordt je door de verkoopsters fijn geholpen. Zijn erg behulpzaam en geven goede adviezen.

Mijn favoriete kledingmerk!

Summum verrast ieder seizoen weer! Heb inmiddels een ruime collectie die ik met heel veel plezier draag. Ik ga bijna altijd voor complete sets(zoals op site staat en in magazine) ik hou daarvan,krijg vaak complimenten.

Wow

Ik maakte de doos open en werd meteen al blij. Mijn kledingstuk zo zorgvuldig en stijlvol ingepakt! Je merkt aan alles dat hier aandacht aan besteed is. Echt een cadeau om uit te pakken. Nog blijer werd ik toen ik het aantrok en merkte dat ook het **** fur afghan gilet zelf met oog voor detail in elkaar is gezet. Maatvoering klopt, stijl naar verwachting, mooie afwerking. Positief verrast. Ook vlot bezorgd. Heel blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Voel me als klant altijd welkom. En wordt altijd goed geholpen met advies.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik hou van de originaliteit van de kleding van Summum

Al meerdere keren kleding van Summum gekocht. Een goede kwaliteit en je draagt iets anders dan anderen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Dag ervoor in Amsterdam in de 9 straatjes een vestje gekocht, waar ik heel behulpzaam werd geholpen. Naar aanleiding van winkelbezoek nog een online bestelling gedaan.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Prachtig!

Prachtige collectie, vriendelijk geholpen in de store, en online bestelling werd met zorg ingepakt en verstuurd!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Duidelijke website, goede communicatie over levering

Website is zeer toegankelijk met duidelijke beelden. Levering betrouwbaar.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie kwalitatieve mode. Goede verzending kortom ik ben fan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede service en prachtige kleding

In de winkel wordt je vriendelijk en goed geholpen maar ook de website vind ik top. Mooi verpakt en snelle levering

Top merk

Leuke (online)winkel en mooie merk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd mooie collectie en van goede kwaliteit

Super klant vriendelijk. Wordt goed geholpen en vooral een top service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, goede service en sfeer volle winkels

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Keurig verpakt en prima aangekondigd wanneer het pakket wordt geleverd. Alle lof.

Net even anders!

Leuke vlotte en draagbare kleding en net even anders.

Gewoon top!

Heerlijke stoffen, goede kwaliteit, mooie kleuren die ook houden na vele keren wassen. Snelle verzending en afhandeling van vragen of andere zaken van de klantenservice. Heel erg tevreden!

Een betoverende look

Precies wat ik in gedachten had

Mooie kleding, goede pasvorm

Ik draag graag kleding van Summum. Prachtige kleding, mooie materialen en een goede pasvorm. Ik vind het leuk dat je gratis het Summum magazine kan ontvangen bij je bestelling. De bestelling is mooi en goed verpakt en wordt snel verzonden. Het enige wat ik jammer vind is dat de broeken niet passen, ze zijn te smal voor mijn heupen.

Beschrijving kan wat duidelijker

Had een mooi vest besteld( al gezien in de winkel). Maar toen ik het pakket open maakte zag ik dat er glittertjes in het vest zaten. Ging twijfelen,dat was in de winkel toch niet,dacht ik. Op de site gekeken en zag dat er 2 dezelfde vesten op staan 1 met lurex en 1 zonder. Dus gelijk de andere besteld. En die ik al thuis had retour gestuurd. Jammer dat het niet beter in de beschrijving staat,enkel in de productomschrijving. Die moet je dan ook lezen,maar je gaat er niet vanuit dat er 2 dezelfde vesten op staan.Had me een retour + kosten gescheeld.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Altijd snelle levering

Als mijn bestelling van Summum aankomt voel ik me altijd een beetje jarig...een kadootje om uit te pakken!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeer warm ontvangst, persoonlijke aandacht, kundig advies

Het is een feestje om winkel Utrecht te bezoeken, warm ontvangst . Na enkele bezoeken kennis van mijn smaak en stijl en wat mij flatteert. Dit laatste waardeer ik enorm Kortom een feestje om er naar toe te gaan

Prachtige kleding

De kleding van Summum is geweldig! De website geeft een mooi beeld van de kledingstukken en deze zijn na bestelling snel in huis. Mooi en zorgvuldig verpakt, waarna het passen kan beginnen. De kleding is van geweldige kwaliteit. Echt een aanrader!

Fijn geholpen !

Prachtige kleding! Er wordt goed gekeken wat bij je past. Goed kledingadvies. Fijne sfeer.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stoffen, patronen en modellen altijd nét even anders dan bij andere modemerken

Over het algemeen is mijn ervaring met Summum goed. Er wordt mooie kleding verkocht, alhoewel het prijsniveau wel een stuk hoger is gewordende laatste tijd. Je koopt dan minder makkelijk meerdere stukken. Maar toch blijf ik komen, omdat zelfs ik, met mijn maatje meer, er altijd weer mooie dingen vind en goed weet te slagen.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam