Super mooie kleding

Snelle levering en super mooie kleding!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Snelle levering van Perfecte Items !!!

SUMMUM fijne qualiteit items, maakt niet uit wat: Rok, jurk, jasje, blouse, broek etc etc etc Allemaal even mooi !!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi product met mooie details

Ik ben zeer tevreden over summum. Het is een prachtig kledingmerk. Unieke en mooi afgewerkte kleding. Online levering is snel en mooi verpakt.

Mijn complete kledingdtijl

Ik koop mijn kleding voornamelijk bij summum. Ik word erg goed geholpen in de winkel. Wat ik prettig vind is dat er complete kledinglijnen bestaan. Alles is goed op elkaar aangepast en dus goed te combineren!

Grandioos

Grandioos, elke geweldige items in de collectie

Uitstekende kwaliteit!

“Onlangs kocht ik een fantastisch kledingstuk dat me meteen een goed gevoel gaf. Het moment dat ik het paste, voelde ik me zelfverzekerd en stijlvol. Het zit heerlijk, en de kleur en pasvorm passen perfect bij mijn stijl. Het was een echte aanwinst voor mijn garderobe en ik kan niet wachten om het te dragen bij een speciale gelegenheid. Het geeft me niet alleen een modieuze uitstraling, maar ook een extra boost aan mijn humeur!”

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi merk met aparte kleding

Topkwaliteit

Online of in de winkel ik ben altijd tevreden. Ook zeer mooie kleding en combineerbaar.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Top! Echt een prachtig merk voor de nederlandse vrouw!

Ik kan bijna zelf een Summum winkel beginnen! Fantastisch leuk merk voor ieder wat wils!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kleding van summum is leuk, zit lekker comfortabel. Wat ik ook belangrijk vind, duurzaamgemaakt. Mijn favoriete kledingmerk.

Mooie kleding, goede service

Het was wel lastig om de “starters”- korting te ontvangen op de website.

Make my day

Summum is een merk wat zo goed aansluit bij mijn wensen als vrouw. Veel keus en grote maat, waardoor vrouwen zoals ik zelf met een maatje meer er super elegant stoer en vrouwelijk kunnen shinenen !

GEWELDIG ROKJE

Was super blij met jullie pakje.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima, netjes verpakt en bezorgd.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Mooie kleding

De kleding ziet er goed uit. Maatvoering klopt.

Bestelde broek conform verwachting

Eigenlijk alles wat ik van Summum bestel valt goed op maat en is van goede, mooie kwaliteit dat langdurig meegaat. Zeker een van mijn favoriete merken. Ik hoef nooit iets terug te sturen omdat t tegenvalt. Snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit, pasvorm zit altijd goed ook met een maatje meer.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en snelle levering

Kleding is zoals afgebeeld op website. Mooie kwaliteit. Goede service

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie niet alledaagse kleding!

De materialen zijn heel fijn en het model van de kleding en pasvorm passen helemaal bij mij. Blij mee!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke en kwalitatief mooie kleding

Ik draag graag summum omdat ik de kwaliteit van de kleren heel goed vond, het zit mooi in elkaar, en natuurlijk helemaal mijn stijl!! Je hebt hele leuke modieuze hippe items maar je kan ook terecht als je wat klassiekers kledingstijl hebt

Top kwaliteit en service

Heel mooie kleren. Zowel modieus als goede kwaliteit. Een van de beste merken! Uitstekende service. Ik shop graag bij summum.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en goede service

Shoppen bij summum is een feest.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige blouse met mooie kleuren

De kleuren lopen mooi over van zwart naar okergeel en andersom. Je kunt de strik op verschillende manieren stylen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending Alles mooi verpakt Echt een kadootje om uit te pakken

super, snelle service

fijne snelle service, mooie fijne kwaliteit kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam