Snelle levering en mooi pakket om te ontvangen.

Mooi merk, fantastische kleding en inspiratievolle webshop.,

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Mooie kwaliteit

Snel binnen gekregen! Truitje was exact zoals op de site te zien was.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heerlijke kleding. Service niet altijd netjes

Paar keer contact gehad met vragen over bepaalde kleding. Dit werd niet opgelost, en uiteindelijk ook niet terug gekoppeld.

Geweldige ervaring.

Geweldig gelopen in de winkel in Utrecht. Zeer leuke en ervaren verkoopsters. Die goed en eerlijk advies geven. Ben daardoor ook goed geslaagd voor een leuke outfit

Bijzonder tevreden

Fijn contact, stijlvolle kleding en prima geregeld

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi colbert, andere stof dan het leek online. Snel geleverd maar doos in de regen bij de voordeur.

Mooi colbert, wel andere stof dan het online leek. Maat goed. Bezorging snel maar pakket in de regen bij de voordeur achtergelaten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zoals op de foto, zo waren mijn bestelde artikelen! Goed op maat en mooi,en een snelle levering.

Aangenaam om dragen.

Dit product past in mijn garderobe, kan met heel wat gecombineerd worden. Is ongetwijfeld één van mijn favorieten. Past perfect.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mode is meer dan kleding. Het is het onderstrepen van een eigen identiteit.

De kleding van Summum is apart, stoer en vrouwelijk. Verkoopsters met verstand van zaken adviseren bij de aankoop. De winkel heeft een mooie uitstraling met verse bloemen op de toonbank en er is een gastvrije sfeer. Echt een uitje.

Mooi snel overzichtelijk

Sfeervolle website met duidelijke omschrijving en zoekfuncties

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Summum collectie laat je schoonheid stralen

Het is een prachtige collectie met uitstraling en kwaliteit.

Betrouwbare fashion

Top kwaliteit, correcte maten en goede prijs kwaliteit. Snelle levering.

Zeer tevreden klant !

Het is door de leuke collecties en perfecte pasvorm dat ik summum altijd zal blijven kopen !!! Heb trouwens het blauwe broekpak van de nieuwe collectie al aangeschaft !! Super content ❤️

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvol en prachtige kwaliteit stof!

Ik word blij van dit merk, iedere keer weer! Stijlvol, modieus en een zeer goeie kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie kleding, modisch, draagbaar, en van goede kwaliteit.

Alles wat ik besteld heb bij Summum straalt mode uit. Ik heb best wel een grotere maat, maar de kleding staat ook perfect bij vollere vrouwen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie collectie en snelle verzending.

Ik bestel graag bij Summum omdat de maatvoering betrouwbaar en constant is. Bovendien is de verzending snel en uitstekend verpakt.

Außergewöhnliche Modelle, Farben, Schnitte

Interessanter Stilmix, ausgefallene Modelle, tolle Farben und Muster Lässt sich auch über mehrere Kollektionen gut kombinieren

• k.A.

Super behulpzaam!

Product was niet in juiste maat aanwezig in winkel Den Bosch. Verkoopster hielp direct met nagaan of het in ander filiaal of webshop aanwezig was. Webshop was oplossing en ter plekke heeft ze geholpen met plaatsen van bestelling die binnen enkele dagen in huis was. Erg vriendelijk en gemoedelijk personeel. Aanrader!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

De kleding van Summum heeft net dat beetje extra, waarmee het zich onderscheidt.

Ik houd van de originele ontwerpen van Summum, en de verhouding tussen kwaliteit en prijs. De service is uitstekend, zowel in de winkel als online. Het is mijn favoriete merk geworden.

Super stijlvol en comfortabel

Stijlvolle en comfortabele stuks voor elke gelegenheid !

Prachtige collecties, snelle levering

Mooie collecties! De site is overzichtelijk. Snelle levering.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Online uitstekend

Besten, ik koos ervoor online een broek met pijpassend jasje te kopen. De maatsuggesties zijn prima, waardoor alles uitstekend past en de stof is erg mooi. Kan ik heel lang dragen op werk én privé. Een vriendelijke groet!

Prachtig merk

Goede bezorging en Summum is een erg mooi merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi merk, dat zich onderscheidt door het gebruik van mooie materialen.

De vele nieuwe (onderscheidende) collecties, de mooie materialen en goede service van Summum spreken mij aan. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe items.

slechte levering

KSlechte levering.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam