Mooie jeans

Mooie wide jeans, maat is goed. Alleen zo jammer dat het altijd veel te lang is en naar de kleermaker moet om te verkorten. Dan moet ik soms echt overwegen of ik t wel wil aanschaffen omdat er dan extra kosten bij komen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al jaren shop ik heel graag bij de lieve dames van Summum die altijd goede styling adviezen geven.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

top ervaring

Winkel fijne sfeer, top dat er een bar is voor de partner! collectie is top en eindelijk eens pantalons die goed zitten. Ben mega blij dat ik dit merk gevonden heb.

Snelle levering!

Einde dag besteld en volgende ochtend geleverd! Kwaliteit was wel minder, maar kon de broek kostenloos retour sturen en een nieuwe krijgen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding. Klantgericht, snelle levering.

Zeer prettig, waar ik zeker vaker ga kopen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het is een prachtig en uniek merk

Mooie en kwaliteit volle artikelen. Ik doe altijd heel lang met mij summum kleding. Levering was lekker vlot. Website is gebruikersvriendelijk.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding van een goede kwaliteit

Snelle levering goede producten die precies goed op maat zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige, hysterisch leuke broek en mooi hemd gekocht

Zeer originele, vrolijke en opvallende zomerbroek, zacht materiaal en echt hysterisch leuk. Mooi hemdje, met wat glitter, meer subtiel.

Topmerk

Met een summumoutfit voel ik mij zelfverzekerd en straal ik elke dag

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en fantastisch product van goeie kwaliteit

mijn ervaring met Summum producten zijn altijd een magie

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Weer helemaal tevreden!

Ik koop hier al een paar jaar mijn kleding en ook deze shirts bevallen weer uitstekend. Betrouwbare kwaliteit en fijne pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

snelle levering en mooie kwaliteit kleding

heel blij met mooi vest, blouse en top. Love it!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi kleding, draagt prettig en blijft lang mooi.

De verkoopsters in de verschillende winkels zijn erg vriendelijk en geven goed advies. En de kleding vind ik mooi, zit fijn, goede pasvorm voor mij en is redelijk tijdloos waardoor je het lang kunt dragen.

Snel en netjes

Snel en netjes

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Leuke top en mooie sweater

Snelle levering mooi product

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vriendelijke medewerkers! Prachtige kleding.

Een vriendelijke medewerker hielp me snel en persoonlijk, en de kleding was zo mooi dat ik met een glimlach en heel tevreden de winkel verliet.

Altijd net even anders

Betaalbaar net even anders, aparter en mooier. Mooie stoffen met een prachtige uitstraling.

Mooie collectie

Mooie jeans besteld, snel in huis. Goede pasvorm, weer blij mee.

Wat een fijne sweater!

De stof is heerlijk zacht en het iets glanzende logo op de voorkant maakt de sweater exclusief! Ik wil ze wel in alle kleuren die er zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super easy om te bestellen

Super makkelijk om bestelling te plaatsen, snelle bezorging Keurige verpakking, echt een cadeau Van de maten kun je altijd op aan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super service & een stijlvolle collectie!

Altijd super geregeld bij Summum. Mooie, stijlvolle collectie en ook voor de iets grotere maat, erg blij mee.

Geweldig!

Duidelijke website. Goede informatie betreffende de status van je bestelling. Duidelijk retour beleid.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede service en mooie kleding

De bestelling verliep vlot. Het prachtige kledingstuk was met zorg verpakt en verstuurd.

Fantastisch!

Leuk merk, valt ruim, mooie collectie

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam