Klantvriendelijk en kwaliteit kleding

Wordt altijd goed geholpen. Vriendelijk personeel en geven een eerlijke mening. Dringen je niets op. Mooie en kwalitatief goede kleding

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Fantastische

2 jaar geleden summum ontdekt en ben zeer tevreden , blijft mooi ook na veel wassen!!

Favoriete winkel

Al jaren mijn favoriete winkel in Alkmaar, Haarlem en Bergen. Prachtige kleding maar ook prachtige panden!!

summum

Ik ervaar het summum om in summum te kleden!

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Erg tevreden over de aankoop. Binnen paar dagen geleverd.

Helemaal naar wens!

Zoals altijd mooie kwaliteit met een goede pasvorm.

Twee mooie broeken gekocht

Ik heb twee leuke broeken gekocht, waar ik erg blij mee ben. Ik heb er al veel leuke complimentjes op gekregen. Dat doet een mens goed!

Snelle levering, goed artikel

Ik koop meestal liever niet via een webshop maar deze was duidelijk en makkelijk. Levering was snel en het artikel was mooi dus koop snel geregeld.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum is mijn lievelingsmerk, helaas kwam mijn shirt niet mee

Ik had een jasje en een shirt besteld. Het pakje kwam zoals gebruikelijk netjes bezorgd en zorgvuldig ingepakt. Bij het openen bleek helaas de shirt te zijn uitverkocht en ik kreeg mijn geld terug. Persoonlijk vind ik dat jammer dat tijdens het bestellen al niet duidelijk was dat de shirt niet meer op voorraad was. Dus voorraad bijhouden loopt achter met het bestellen op internet.

Blij

Blij met mijn nieuwe Summum kleding!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding van een solide merk

Summum kleding straalt, heeft een betrouwbare pasvorm en een vooruitstrevende snit. Geleverd door een solide en servicegericht bedrijf.

Mooie kleding

Kwalitatief mooi merk. Kleding gemaakt voor de Hollandse vrouw. Maten kloppen. Blijft lang mooi.

Super !

Ik heb zo ongeveer mijn hele kledingkast vol met kleding van summum en het is dan ook niet raar dat ik super tevreden ben over de kleding ! De pasvorm en kwaliteit is geweldig !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede website, snelle levering, goede pasvorm; maw top

Goede foto’s, snelle levering

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mode waar ik mezelf in kan zijn

Mooie stijlvolle unieke mode Goede pasvorm en prachtige kleuren

Helemaal blij mee!

Een snelle levering en (weer) helemaal blij met mijn broek! De kwaliteit is altijd goed en de pasvorm is top. En het zit ook nog lekker.

Mooi

Summum geeft je altijd net dat extra speciale. Dat straal je meteen uit als je het aan hebt

Top levering!

De aankoop binnen een aantal ontvangen in een prachtig box, waarbij de kleding netjes in papier gevouwen was. Een cadeau om te krijgen. Heel blij mee!

Mooie eigentijdse merk !

Hele fijne winkel / shop met mooie kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Met de kleding van summum voel ik mij weer vrij en sterk

De pasvorm klopt altijd. En je durft met summum ook uit je comfortzone te komen

Vlugge levering

Bestelling vlug geleverd en in dr winkel van Maastricht heel vriendelijk personeel

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Mooie stoere kleding

Mooie kleding

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede kwaliteit, mooie prijs.

Voor het eerst online gekocht. Goede service. Goede kwaliteit, mooie prijs.

Fabulous.

De sweater is van zo'n mooie kwaliteit en het design is altijd bijzonder. Ik.krijg altijd veel.complimenten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

alles ging prima alleen mijn adres stond op Waalwijk, moest Voorhout zijn.heb erover gebeld en het is prima in orde gekomen

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam