Leuke mode

Ik ben een klant van summum Heemstede . Geweldig personeel altijd gezellig. Leuke verkoopsters. Top winkel

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Altijd blij met Summum

Twee broeken en drie tops besteld al een beetje met een knipoog naar de lente: korte mouwen en katoen. In de geplande meivakantie gaan de nieuwe spulletjes mee. Heel blij mee en dat in die Black Friday sale!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding wat goed zit en van goede kwaliteit is.

Ik ben fan van Summum vanwege de goede pasvorm en kwaliteit. De verzending loopt soepel en snel.

Altijd een cadeautje

Het past altijd Goede kwaliteit En mooie collectie

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering ondanks drukke tijd!

Summum, een prachtige collectie, net even wat anders. Moor verpakt en snel geleverd, ondanks de decemberdrukte.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie stijlvolle kleding, echt mooi !

Alles is net even iets aparter en mooiere kwaliteit ….!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wat een mooie kleding en kleuren Mooi op elkaar afgestemd En de professionele hulp van de winkel medewerkers Ook de vriendelijkheid Een super fijne winkel waar ik mij thuis voel en op mijn gemak

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Snel en goed geholpen

De kwaliteit van de kleding is altijd goed! Ik ben super geholpen door Pien. Ik was een kortingscode vergeten in te vullen. Daar heb ik over gebeld en ik ben keurig geholpen en heb het bedrag snel retour gekregen. Helemaal top! Inmiddels weet ik dat ik de kleding een maat kleiner moet bestellen. Over het algemeen valt Summum ruim.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Prachtige kwaliteiten kleding

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding. Vooral de sweaters

Mooie kleding, goede prijs

Mooi zittende kleding, goede kwaliteit en originele ontwerpen.

Helemaal geweldig een topper Summum

Ben helemaal fan van jullie blouses, mooi afgewerkt,stijlvol,hier kun je echt mee gezien of gezien worden. Krijg altijd complimenten. En ze blijven mooi echt kwaliteit. Ga zo door toppers.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een feestje aan kleding!!

Uniek leuke kleding

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Prachtige kleding!

Fijn shoppen. Mooie kleding ruime keuze

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding met aparte details

super

Een mooi jasje, snel geleverd en zorgvuldig verpakt! Ik ben er blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al jaren draag ik kleding van Summum, het blijft mooi. Website verzorgd, bestelling wordt snel geleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding met ongekende prijs/kwaliteit

Ik ben fan van Summum. Mooie kleding met een prettige twist. Zeer redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Levering ook altijd snel en goed.

Mooi broekpak!

Heerlijk zacht aanvoelend broekpak, goede pasvorm. Wel zijn de pijpen wat aan de lange kant, maar met hakken eronder gaat het net. Goede keus voor de feestdagen !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al het moois in mijn kast is voor mij echt het Summum

Mooie kwaliteit stoffen, mooie ontwerpen, tijdloos, modern, goede pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Als de bezorging goed gaat prima!

Verschillende keren prima bezorging. Als het fout gaat moet je een maand mailen om je geld terug te krijgen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Summum snapt het gewoon

De maten zijn goed. De collectie breed. Medewerkers aardig maar niet opdringerig! Fijn!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Ik ben fan!

De kleding van Summum zit altijd fantastisch. Goede pasvorm en lekker comfortabel. Mooie collectie ook weer. Ik ben fan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie Kwaliteit, perfecte pasvorm, modieus, een zeer goed kledingmerk. Heb mijn kledingkast vol met jullie kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en een duidelijke site

Ik bestel regelmatig bij summum. Ik had deze keer dat ik iets had besteld en dat bleek toch uitverkocht. Ik kreeg een duidelijke mail en het geld snel terug. De overige bestelling was er snel en ik werd goed op de hoogte gehouden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Er ging iets fout bij DHL en daar werd direct aktie op genomen

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam