Mooie kleding

Mooie kleding. Goede pasvorm . Lekker tijdloos. Altijd blij mee!

leuke kleding

Leuke verrassende collecties

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede afhandeling na een “manco”

Jas besteld en betaald. Blijkt uiteindelijk niet meer voorradig te zijn. Keurig bericht gekregen en de betaling wordt teruggestort. Vriendelijk en snel geholpen.

Mooie en stijlvolle kleding

Ik shop graag bij Summum. Mooie en stijlvolle kleding dat ook nog eens lekker zit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heerlijke stoere maar vrouwelijke kleding

Het afgelopen jaar heb ik diverse kledingstukken besteld en elke keer word ik weer verrast hoe mooi en heerlijk zacht de stoffen zijn en de snit perfect bij mij past. Ik hou van de stoere maar toch vrouwelijk touch zodat ik het zowel chic als cosy kan dragen. Kortom heerlijke kleding en lekker van eigen bodem.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie kleding vooral de blouses zijn superleuk! Heb al vaak besteld en ben er blij mee.

Geweldige items!

Prachtige, stijlvolle mode!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastische kleding, bedrijf erg behulpzaam, vriendelijk en probleem oplossend.

Supersnelle levering, helpen en geven mij advies indien nodig, denken met mee. Ik kan ze makkelijk bereiken. Graag zou ik een summum winkel in de buurt willen.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te klein.

Altijd mooi

Mooie kleding en goed passend

Prachtige produkten, ontwerpen

Wel jammer dat je maat altijd anders is. Zou graag tekeningen zien bij het model op internet. Met cm hoe het valt. Vr gr

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Zeker romantisch en stoer, tegelijkertijd mooie materialen en eigentijds.

Ik slaag altijd goed als ik op zoek ga naar sierlijk, romantisch en stoer bij Summum. De pasvorm is ook goed en en draagbaarheid is top.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super goede pasvorm en mooie kwaliteit

Ik koop graag bij Summum omdat de pasvorm gangbaar is voor de Hollandse dame. Mooie kwaliteit stoffen en vaak is het kledingstuk origineel afgewerkt waardoor je je iets specialer voelt. Hoewel het prijzig is krijg ik vaak complimenten over de kleding en voel ik mij prettig in de kleding. Dat is het mij meer dan waard!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Wat een fantastische kleding!

Ik ben grote fan van Summum! Originele kleding, mooie kwaliteit en zeer goede pasvorm. Zowel het bezoek aan de winkel als het online bestellen is top!

Excellente

Marque de bonne qualité. Je suis toujours ravie de mes commandes

Leuke, vlotte betaalbare kleding

Voor oudere vrouwen veel keus. Snelle bezorging en in de fysieke winkels altijd vriendelijk en behulpzaam

Good quality

I was very lucky I found this brand/store when I was visiting my daughter whom lives in Rotterdam. Since then I visit the online store and I’m always very happy with the quality and the price. Thank you.

• N/A

Snelle levering, goede communicatie en altijd netjes verpakt.

geweldige

Ben heel blij met jullie collectie

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summun is een heerlijk merk. De witte feestelijke blouse is een echte musthave. En zeker met de feestdagen in aantocht.

Fijne site!

Leuke kleding die prima past!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie rode sequin top gekocht.

Straks genieten in deze sparkling top op een winterbruiloft en daarna nog met Kerstmis! Met de bijpassende bordeaux broek erbij ben ik er klaar voor!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

netjes verpakt

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Enorm verrast met een schitterend pakket!

Vrijdagmiddag de broek besteld, zaterdag middag de broek in huis. Wat een service en kwaliteit! Het was prachtig chique verpakt!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vlotte levering met zorg ingepakt

Mooi product!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie foto’s en goede kwaliteit producten prima te vinden.

Mooie kwaliteit kleding. Na bestelling fijn om mailtjes te krijgen dat product besteld en verzonden is

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam