Mooie kleding

Ik kan altijd goed slagen bij summum. Het aanbod is apart en divers. De maten vallen ruim maar ik weet ondertussen welke het beste past. Na wassen blijft het materiaal goed en er is weinig of geen krimp. Op een uitzondering na: een satijn rok kreukt enorm, dat is jammer. Wel moet ik even opmerken dat de truien waarin wol is verwerkt toch wel erg prikken. Met merinowol heb ik minder problemen maar dat wordt helaas niet gebruik

Mooie items

Mooie stoffen, zit lekker. Snelle service. Alleen jammer dat je op de website niet verder kan in zoomen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te ruim.

Kleding van summum is prachtig!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige pasvorm ook voor iets ruimere maten. Waarbij elegantie en vrouwelijkheid tot uiting komt

Als ik summum bij anderen zie en ook bij mijzelf voelt het als een goede fit. Waarbij je je echt vrouw voelt en zowel dagelijks als sportief als feestelijk voor de dag kan komen met summum. Mijn vakantiekoffer ook gevuld met summum items. Wat ik ook fijn vind is dat vele stukken gied onderling zijn te combineren.

Vriendelijke en adviserende medewerkers

Mooie producten en hele aardige medewerkers die meedenken en eerlijk adviseren. Heb je echt iets aan!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi kwaliteitsmerk, ook in de winkel en webshop bestelling

Hele fijne winkel in Breda, ruim opgezet, compleet met karafje water en mini petit fourtjes. Na even nadenken de trui in de webshop besteld. Het pakket werd snel thuis afgeleverd in een mooie doos en feestelijk ingepakt in zijdepapier. Echt een cadeautje om te ontvangen! DHL had alleen het pakket onder de carport bezorgd, waar het vervolgens 1.5 dag heeft gestaan.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Degelijke inpakservice en snelle levering ik ga vaker bestellen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een hele fijne online webshop waarin alles goed verdeeld staat. Ook de fysieke winkel in Zwolle is netjes met aardige medewerkers!

Keurig verpakt

De artikelen die ik besteld heb zijn altijd met zorg verpakt. De levering is over het algemeen snel.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kwaliteit, verpakking is super en service erg goed.

Alles wat ik bij Summum koop is heel mooi, geen eenheidsworst en blijft ook mooi. Hun service is erg goed en bestel je online, dan wordt het super goed verpakt en lijkt het alsof je een kadootje uitpakt.

Gezellig, welkom, behulpzaam personeel

Wij zijn recentelijk twee keer in Bergen geweest. En twee keer heel leuk geholpen. We voelden ons welkom. Dit voegt voor mij heel veel toe om nog eens te gaan. En heel attent; wij hadden wat te vieren en kregen later op de dag een felicitatiekaartje opgestuurd.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Uitstekend.

Mooie winkel, maar wel prijzig. Gelukkig kon ik goed in de sale scoren. Blij met m’n mooie broek. En een snelle bezorging.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending, product naar wens

Ik heb makkelijk kunnen bestellen. Heel fijn dat jullie Klarna hebben. De vesten die ik besteld heb zijn van hele goede kwaliteit. Ik ben er superblij mee! En de verzending was mooi snel!

Luxe uitstraling

Mooie kleding , luxe uitstraling

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige kleding en goede service

Online kleding bestellen betekent gegarandeerd snelle en goede levering.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben een heel groot fan van Summum!! Mijn kledingcollectie bestaat voornamelijk uit Summum, geweldige pasvorm, heel goed combineerbaar omdat kleuren zo mooi zijn afgestemd!! Leuk om zo steeds andere combinaties te dragen!!

Vriendelijke klantenservice!!

Vriendelijk geholpen bij de klantenservice

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super mooie lang draagbare kleding

Heb kleding diverse jaren oud blijft prachtig ook na wassen en modieus! Vul het natuurlijk aan met nieuwe items. Kleding heeft altijd hele leuke accenten. En gelukkig kleine maat xs

Heel tevreden!

Mijn bestselling was mooi verpakt, zoals een cadeautje! Heel tevreden met de inhoud,

Stijlvolle goed zittende kleding

Summum is echt mijn favoriete kledingmerk; het is netjes en casual.

Summum is een mooi metl

Summum levert een mooie kwaliteit, met een goede pasvorm.

Zalig om te dragen.

Zeer vriendelijk personeel heel fijn wat ik al heb gekocht.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd mooie collectie en goede kwaliteit

Zoals hierboven vermeld

2 online bestellingen in 1,5 jaar en beide bericht na 1 week geen voorraad

Ik ben een fan van de kleding van summum. Alleen niet over de online bestellingen via summum.nl. Ik heb in 1,5 jaar 2 online bestellingen gedaan en bij beide na dik een week bericht dat artikel niet op voorraad is. Dus ik ga liever naar de winkel of online via andere websites die summum aanbieden. Jammer

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Supersnelle levering en indien nodig, terugstorting bij retour. Heel prettig!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam