Prachtige kleding

Prachtige kleding en makkelijke site om te bestellen. Levering volgt snel. Alles goed verpakt en leuke aanbiedingen in de uitverkoop. Klantenservice ook Vriendelijk!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

verfrissend!

Summum blijft mij verassen met veel afwisselende modellen in verschillende mooie prints en kleuren in diverse stylen en dan ook nog met allerlei soorten materialen, waardoor ik ook weer nieuwe kleding vindt die bij mij past .......wat mij verast. Daar word ik blij van :-)

Zeer persoonlijke service!

Ervaren en vriendelijk personeel dat de collectie goed kent en goede aanbevelingen doet.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Práchtig, duurzaam merk!

Prachtige bij elkaar passende items, zeer goede pasvorm en kwaliteit! Een aanrader!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Uitstekende, vlotte service en mooie kledij

Ik heb een maatje meer en ben al een tijdje op zoek naar kledij die me mooi staat maar ook stijlvol en modieus is. Onlangs vond ik dat bij Summum. Ik ben steeds heel blij wanneer ik een nieuw artikel in mijn kast kan verwelkomen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Meestal koop ik in de summum winkel daar wordt je goed geholpen en de collectie's zijn altijd prachtig

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ben echt een Summum fan en vind de style bij mij passen.

In alle opzichten goed!

Mooie kleding, veel keus en betaalbaar. De levering en eventuele retouren gaan snel en probleemloos. Het is fijn shoppen bij Summum!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooi verpakt geleverd . Kwalitatief mooi artikel , mooie stof , blij mee!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Gezellig eerlijk positief, kortom top.

Het was vooral gezellig met de medewerksters en super advies ,vooral eerlijk. Dat waardeer ik

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Mooie fijne kleding

Ben al jaren summum drager ,mooie kleding, zit lekker en blijft mooi.

Snelle en Prima service

Bestellen ging eenvoudig Service was snel Keurig ingepakt

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik ben Summumfan. Altijd mooie kwaliteit en aparte prints.

Een ontzettend mooie top die past bij de rok. Erg blij mee.

Mooie en fijne kleding.

Zit al tijf goed. Mooie kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel verzonden, netjes en leuk verpakt

Ook retourneren gaat easy en evt retourkosten snel teruggestort. Helemaal top!

Geweldige kleding

Netjes ingepakt een genot om het uit te pakken. Maten zijn perfect.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit, heerlijke broek, snelle levering!

Superblij met de prachtige blauwe broek. Supersnel geleverd!

Mooie materialen

Leuke kleding en snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

fantastisch

Snelle levering en heel goed kwaliteit en prima pasvorm. Kleding heeft klasse uitstraling.

Supersnelle levering

Mooie kleding, prachtig ingepakt, het voelt echt als een kadootje. Het is een verrassing, ook al is de de inhoud bekend.

super mooie blouse

hele mooie beige kleurige blouse bestelt, super snel geleverd

Goede kwaliteit

Snelle verzending

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heel snel de spullen binnen, prima geregeld

Zeer betrouwbaar

Via mail word ik goed op de hoogte gehouden over de nieuwe items en de sale. Het retourneren gaat zeer makkelijk. Dus al met al: zeer tevreden.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Stijlvolle dameskleding voor alle leeftijden!

Ik bestel al vele jaren dameskleding bij Summum (vroeger nog in de winkel). Deze kleding is stijlvol, goede kwaliteit, fijn om te dragen. De maten kloppen altijd. Ook bij problemen een goede klantenservice.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam