Blij met mijn aankoop:)

Mooie kleding , die ook nog eens geweldig zit ! Ik ben niet heel groot maar de pasvorm is prima ! Elke keer word ik er weer blij van !

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Heel positief.

Altijd precies de stijl die ik zoek. Fijne en correcte afhandeling als ik een bestelling doe. Mooie stoffen van goed kwaliteit.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Meerdere collecties per jaar en altijd maatvast.

Iedere keer kijk ik weer uit naar de nieuwe collectie, die meerdere keren per jaar uitkomt; wat een keuze. En ik slaag altijd! In de winkel (Haarlem) altijd fantastische service en ik word altijd geweldig geholpen. Nooit problemen met een retour om wat voor reden dan ook. De maatvoering is altijd goed, kan bijna blind kopen. Kwaliteit ook heel goed.

Mooie kleding, prachtige stijl

Snelle bezorging, goed verpakt. Alleen jammer dat je niet meerdere zendingen in 1 pakket mag retourneren. In het kader van mileu, zou dit wel beter zijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijke en duidelijke webshop. Snelle levering en goede communicatie.

Prima site, prima service

Prima geregeld. Enige probleem dat ik had was dat ik kon kiezen bij retour voor DHL of DPD. Op verzendlocatie aangekomen bleek DPD toch niet te werken en moest ik naar andere locatie. Dit ligt echter niet aan Summum naar mijn mening. Wel heb ik soms problemen met consistentie in maat.

Top kleding

Mooie kleding, ruim assortiment. Zowel online als in de winkel Bergen altijd goede service en niet opdringerig,

Fijne website,

Ik ga zeker vaker online bestellen. Online heb je de hele collectie, Wat vaak in de winkel niet zo is.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Supermooie snit en aangenaam materiaal

Ik heb een broek besteld valt super. Heel mooi afgewerkt met een mooie stof. En een topje die het geheel mooi afwerkt. Echt een topper!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede en snelle service Geweldig design.

Klantvriendelijk

Of je in de winkel iets koopt of online, de mensen die bij Summum werken zijn heel klantvriendelijk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliateve stoffen en goede adviezen qua maat. Overzichtelijke site

Prachtige kleding

Zeer tevreden met de website en de kleding is prachtig en van goede kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Hele mooie kleding en snelle levering

Artikelen vallen goed op maat, kleuren zijn erg mooi. Product omschrijving zijn goed. Snelle levering en goed verpakt.

Vlotte levering

Ik heb een geweldig pak gekocht , ik denk dat ik er heel veel plezier van heb

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mag ik in 1 woord zeggen:geweldig!

Supersnelle levering, binnen 1 dag was mijn bestelling er. Mooi en netjes ingepakt. Superblij met mijn bestelling!!

Snelle levering.

Ik koop graag kleding van Summum, mooie stoffen en een fijne pasvorm.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Vaak mooie, stijlvolle kleding voor de vollere dame!

De kleding is mooi en comfortabel voor vrouwen met een buikje en rondingen! Voel me een stuk zekerder met kleding die verhult wat verhult moet worden en laat zien wat juist mooi is!

Hele snelle service, mooie artikelen

Hele snelle service, mooie artikelen

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Positief

Snel verzonden en netjes ingepakt

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding altijd iets unieks.

Ben zeer tevreden met het merk Summum. Net iets anders dan andere merken, Voel mij happy in de kleren van Summum

Gewoon altijd goed!!!!

Bestelde kleding wordt altijd op tijd gelevert en klopt altijd. Als iets retour gaat wordt dat ook altijd snel afgehandeld. Ik ben gewoon heel tevreden en koop al jaren bij Summum.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summum kleding maakt mijn dag vol sunshine

Feel good mode altijd goed passend en mooie kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Jammer van de maat meter

Ik koop vrij vaak wat maar maat is altijd wel dingetje was blij met de maat adviesmeter maar helaas toch verkeerd advies gekregen zodat ik het moet retourneren en dan ook mn kortingsbon weer kwijt raak

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

Prachtige zomerse top!

Zag de top met een mooie print in Burgundy en was meteen verkocht! Vlot besteld en snel geleverd! Nu de zon nog........

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam