Mooie broek maar minder leuke stof

De broek heeft een mooie coupe, en de elastiek band benadrukt de taille. Aan de andere kant, omdat ik kleding van summum had, ben ik een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van het materiaal. De polyester voelt niet lekker op het huid.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Ik ben zo blij met Summum geweldige collectie kan vaak niet wachten op de volgende collectie!! Ik merk wel dat de cargobroek wel te kort zijn terwijl de pantalons goed van lengte zijn dat vind ik jammer omdat ik ze wel erg mooi vind en ze graag zou willen bestellen

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.

topmerk

mijn favoriete merk , altijd iets anders als de rest en toch iedere dag draagbaar

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kwaliteit voor een aanvaardbare prijs

Het bestellen liep vlot, het opvolgen van de verzending was iets minder omdat ik de verkeerde link had doorgekregen. Na contact via de chatbox is het dan toch in orde gekomen. Mooi en zorgvuldig verpakt en de maat is zoals ze moet zijn. Ik ben fan van Summum!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige kleding en super personeel

Altijd een feestje, even naar Summum!

Topmerk

Gewoon classy !!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Eerste keer iets besteld en top!

Ik ga dit merk zeker in de gaten houden. Hartstikke leuke items!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Snel en overzichtelijk webshop

Goeie webshop, overzichtelijk en snel geleverd! Koop hier graag en hele mooie items !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldige medewerkers en superservice in de winkel.

Mijn maat weg laten hangen in de winkel, bij binnenkomst heel vriendelijk en vrolijk geholpen. Heel prettig en persoonlijk! Top!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mijn ervaring met het merk summum is fantastisch. Het is draagbaar en blijft mooi na het wassen.

Geweldige kleding en pasVorm

Alleen spijtig dat je niet aan De brochure geraakt

Zeer mooie blouses

Producten voldoen aan de verwachtingen en snel geleverd.

Klasse

Perfecte snelle levering en mooi verpakt. Echt kwaliteit!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.

Vlotte levering,, goede communicatie

Nvt zie boven

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie jurk, goed op maat

Mooie jurk Goede maat

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle levering en netjes verpakt. Weer erg blij met mijn nieuwe outfit ☺️

kwaliteit en pasvorm

Geen onbetrouwbare maatvoering. Kleding gemaakt voor echte vrouwen met uitzonderlijke kwaliteit en details. Altijd iets trendy en unieks in de winkel. Ik ben er dol op!

Prachtige blouse

Mooie bruine kleur blouse met leuk detail de gouden knoopjes. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Blij mee!

Leuk merk,fijne winkel.

Ik heb veel van dit merk in mn kast,ik ga altijd naar de winkel om te kopen,vorige week een blazer en blouse gekocht wilde ook graag de broek erbij die was er niet in mn maat,die moest ik dan maar thuis bestellen dat vind ik dan jammer dat dat in in de winkel geregeld kan worden als je toch een behoorlijk bedrag besteed,gelukkig was hij wel nog op de webshop te krijgen.Verder altijd heel tevreden.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snel geleverd en mooie kwaliteit van kleding. De pasvorm is ook zoals beschreven en kleding valt naar maat.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik krijg veel complimentjes op mijn 'paarse pak'!

De klantenservice reageert binnen een a twee dagen en denkt goed mee! En blij met mijn aankoop, ik krijg veel complimentjes.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Heerlijk zittende hippe en vrouwelijke kleding.

Ik vind Summum een heerlijk merk. Krijg veel complimenten en opmerkingen als: wat staat de kleding je goed, tot wauw wat mooi. Mensen vragen ook naar het merk. Ik pronk graag met jullie heerlijke kleding.

Mooie aankoop gedaan

Wat een fijne personeel Zo goed geholpen alles kon andere maten gingen ze bestellen niets was te veel. Hier kom ik graag terug.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?
  • Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Wat een geweldige collectie, net even anders en zeker heel vrouwelijk. Super blij met mijn aankoop en ook makkelijke te bestellen en goede verzending

Mooie kleding , mooie ontwerpen

Summum maakt kleding met vaak bijzondere aparte ontwerpen. Niet alledaags. Mooie kwaliteit en bestellen via website verloopt perfect. Maatvoering klopt ook., Ik kijk uit naar de nieuwe collectie, zit altijd weer iets moois tussen.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam