Geweldige materialen, kleuren en modellen.
Mijn laatste ervaring was iets minder positief dan ik normaal gewend ben. De bestelling werd gecanceld omdat het product niet meer op voorraad was. Dat is jammer en een manco in het systeem. Echter werd ik zeer netjes geholpen door de klantenservice en uiterst vriendelijk. Dus een mooi pluspunt.
Hi Ingrid, Bedankt voor je positieve reactie! Wat jammer dat jouw product niet meer op voorraad bleek te zijn. Wat fijn dat je vervolgens goed bent geholpen door onze vriendelijke klantenservice! Hopelijk kunnen we je deze service blijven geven in de toekomst :) Groet, Livia
Uitzoeken tussen al het moois was het lastigste, denk ik. Bestellen ging makkelijk. Verzending snel, goed op de hoogte gehouden. Mooi ingepakt, fantastische verzenddoos. En: mooie kledingstukken
Jullie site vind ik niet optimaal. Draait erg lang en ik mis verschillende looks bij de kleding. Ik vind de site optisch mooi. Maar scrollen en zoeken vind ik niet optimaal. Maar de kleding vind ik mooi en de prijsstelling vind ik ook goed. Afgelopen jaren zijn sommige andere merken zoals lois en fabienne erg duur geworden. Maar jullie prijzen vind ik daar positief tegen afsteken. Wel is er veel uitverkocht op de site maar dat kan je dan nog wel bij andere bedrijven terugvinden. Alleen omoda verkoopt dan weer geen maat 46.
Snel bezorgd en zo mooi ingepakt. Een kadootje om te mogen ontvangen. Kleding van hele mooie kwaliteit. Uiteindelijk toch in de winkel gekocht want dat is toch fijner dan thuis passen enz In de winkel zijn nog mooie alternatieven en accessoires beschikbaar.
Super modieus merk. Pasvorm en materialen zijn prima. De prijs is ook OK. En 4 keer per jaar nieuwe collectie. Heel fijn. Ik wacht met smacht op een winkel in zuid-limburg; Maastricht bijvoorbeeld.
Onlangs een prachtige blouse/ top gekocht. Zoals altijd bij Summum goede kwaliteit en het staat fantastisch . Ik voel me er mooi en vrouwelijk in. Summum stelt nooit teleur.
Heel blij met mijn nieuwe broek! Eindelijk een kwalitatief mooie lichte broek met goed model die niet doorschijnt! 1e bestelling was te groot maar retour en ruilen verliep eenvoudig en soepel.
De kleding is mooi en gemaakt van mooie stoffen.
Erg blij met mijn jasje, mooie kwaliteit en draagt heerlijk. snelle levering!
Nette levering, goede kwaliteit kleding! Kleding voldoet aan verwachtingen.
Summum is een fantastisch kledingmerk dat modern design moeiteloos combineert met een uitstekende pasvorm. De collecties stralen elegantie uit, maar hebben altijd een unieke en bijzondere touch, waardoor je je echt onderscheidt. De kwaliteit van de stoffen is hoog, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een comfortabele draagervaring. Wat ik vooral waardeer, is hoe de kleding flatterend valt, ongeacht je lichaamsvorm. De mix van trendy en tijdloze stukken maakt het makkelijk om stijlvolle combinaties te creëren. Of je nu een chique outfit zoekt voor een speciale gelegenheid of een casual, maar modieuze look voor overdag, Summum heeft het allemaal. Dit merk weet perfect hoe moderne vrouwen gekleed willen gaan: eigentijds, stijlvol en net even anders dan de rest!
Mooi model pantalon Comfortabel en een prachtige kleur
Snelle bezorging
Ik word altijd zeer gelukkig van mijn aankopen binnen Summum of Blue Daze! Ik draag Summum met veel plezier! Dank je wel!
Mooie kleding, prachtig ingepakt en snelle service.
Mooie collectie met verrassende kleuren. Fijne behandeling en snelle levering.
Pakketjes worden snel bezorgd. Eventuele retouren worden goed afgehandeld. Kleding is van goede kwaliteit.
Snelle service en levering,,,vandaag bestellen en de levering is ook snel,,heb je een vraag,zoals ik over een kortings/welkomskortingscode,,,dan wordt je goed en snel geholpen,aardig en goed persoonlijk contact, helemaal TOP!!! GA ZEKER VAKER BESTELLEN!
Een drietal blouses besteld van verschillende stoffen en kleuren. Helaas niet helemaal bij mij passend, maar zonder problemen kunnen terugsturen. De wel matchende kleding uiteraard wel gehouden. En ik ben er superblij mee.
Wat een mooie kimono. Je kunt hem aan beide kanten dragen. Valt goed op maat. Heel blij mee
Je wordt herkend, dat is al heel prettig, gewoon goed,!
Hoi Marian! Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je de sfeer bij ons zo warm en verwelkomend ervaart! Daar doen wij het allemaal voor! Groet, Livia
Schnelle Lieferung! Die gestreifte Jacke sieht super aus, ist modisch und von beiden Seiten tragbar! Einfach toll!
De set de soepelvallende broek en rechte trui met lurex ziet er net zo prachtig uit als op de foto’s. De fit is geweldig. Heel blij met deze aankopen!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam