Snelle bezorging.

Na een broek ook de top besteld, deze moest ik helaas terugsturen. Wat vaak ontbreekt is de beschrijving van de lengte van een trui of top. Behoefte aan lange truien en/ of tops. Op foto's vaak onduidelijk, omdat dat een andere ( kleinere ) maat is. Graag aandacht hiervoor. De teruggestuurde top was inderdaad veel te kort en te wijd.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

mijn favoriet !

Altijd weer nieuwe prachtige kleding die ook nog eens perfect past, heel blij met dit merk!

Summum makes my Day Sunny

Prachtige kleding mooie stoffen zit als gegoten, maakt mijn dag goed. Voel mij ook op en top vrouw hierin

Prachtige blouse

Mooie kwaliteit engorge pasvorm

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijn merk en snelle bezorging

Past meestal goed. Alleen jammer dat als de maat niet goed is, je een nieuwe maat moet bestellen en die vaak niet meer op voorraad is.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige winkel en webshop.

Ruime keuze. Mooie kwaliteit kleding

Mooi merk

Verre weg de meeste items zijn echt mooi en van goede kwaliteit. Waarom een 4 sterren; omdat de meeste truien allemaal te kort zijn. Zal wel de mode zijn maar persoonlijk niet draagbaar als het zo kort is.

Topkwaliteit kleding!

Duidelijke website, snelle levering.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Fijne webshop

Prima we shop en bestelling wordt snel en netjes afgeleverd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwalitatief mooie, sportieve en klasse outfits

Online bestellen gaat altijd goed en snel en nog nooit teleurgesteld in het model, de kwaliteit of de kleur. Mijn dochter komt tegenwoordig graag wat "lenen"....

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Het jasje maakt mijn mooie pak compleet!

Snel bezorgd, goed geïnformeerd, prima verpakt. Bij dat ik ervoor gekozen heb om mijn gestreepte broek toch compleet te maken met het bijpassende jasje! Bezorging door DHL prima, mits je kiest voor een pakketautomaat.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een eerste en fijne ervaring!

Mijn eerste aankoop bij Summun is heel vlot verlopen. Ik heb vanuit België via de website van Summum besteld. Mijn pakje werd reeds na enkele dagen op het werk geleverd. Ik ben ook tevreden over mijn aankoop. Pasvorm en kwaliteit zijn top! Al bij al een fijne ervaring! Tina

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne broek, zit heel mooi!

Super vrouwelijk!

Ben al jaren een groot fan van Summum. De kleding blijft mooien dat is wel zo fijn.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtig vest, keurig verpakt en een redelijke prijs.. blij mee

Een zwart vest.. mooie kwaliteit. Netjes geleverd en vooral heel blij mee

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

mooie kleding, goede pasvorm en snelle bezorging.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fantastisch van kleur! Helemaal van nu.

Zit als gegoten, helemaal blij. Modern draagbaar!

Gewoon perfect zoals gewoonlijk

Plaatsen bestelling verliep vlot eveneens de levering. Nu genieten van mijn aankoop

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk bestellen...snelle levering..alle lof!

Mooie kleding, goede kwaliteit

Ik koop vaker kleding can Summum en de kwaliteit is altijd goed. Qua pasvorm ben ik ook tevreden.

Mooi

Ik vind de pasvorm goed, de kwaliteit, en de ontwerpen.

Geweldige collectie

Ik slaag altijd bij Summum. Alsof het voor mij gemaakt is!

Super snelle levering

Omdat de trui niet in de winkel via de webshop van Summum besteld. Super snelle levering waardoor ik de trui vrijwel direct aan kon!!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Super collectie! Prijs kwaliteit in verhouding!

Super collectie! Prijs kwaliteit in verhouding is oké!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Goede service en snelle levering

Ik had de verkeerde kleur van een product besteld. Teruggestuurd en snel geld terug gehad . Prachtige kleding met een hele goede pasvorm

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam