Goede kwaliteit kleding die net even anders is!

Ik koop al een aantal jaar bij summum. Goede kwaliteit, goed geholpen in de winkel maar online ook makkelijk te bestellen.

Fantastisch!

Alles wat ik koop vanSummum is prachtig! Passend bij wie ik nu ben, qua leeftijd en levensfase. Erg blij dat het goud en de glitter is verdwenen, de kledingstukken zijn mooi, zonder de glitters.

Goed!

Snelle levering en gemakkelijk terugleveren

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Al jaren trouwe fan van Summum gewoon online bestellen zonder dat ik ga twijfelen of ik past. Elke nieuwe collectie overtreft de vorige

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik word ieder seizoen weer verrast door SUMMUM!

Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke informatie voor evt retourneren. Summum levert de perfecte pasvorm voor mijn figuur en ben erg blij met de mooie stoffen en verfijnde afwerking van de kleding. Vrouwelijke, stoere en elegante kleding voor de Nederlandse vrouw! Stoer Uniek Mooi Modieus Ultiem Magisch

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Betrouwbare webshop, snelle verzending van kwalitatief goede kleding.

Aantal keer bij Summum besteld. Kleding van hoge kwaliteit en snel bezorgd.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Kwalitatief goede kleding voor de modebewuste dames

Moderne kwalitatief goede kleding voor de moderne vrouw die er up to date wil uitzien in welke style dan ook. Modern, sportief, casual of chique. Snelle en goede sevice voor een goede prijs!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Supermooi en kwaliteit geweldig goed

Ik vind de collectie supermooi altijd en de kwaliteit is super goed Als je besteld is het er de volgende dag Geweldig dus

Tijdloze, charmante stijl

In elke collectie weet ik leuke items te vinden

Super merk

Koop graag kleding van het merk Summum ,kleding combineert ergonoom met elkaar en een goede kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke mode voor goede prijs

Nog geen slechte ervaringen gehad dus een goede ervaring

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Professioneel, gezellig en eerlijk!

Ik word altijd heel fijn geholpen in de Rotterdam Store. Super aardige dames die eerlijk en goed advies geven. En een kopje thee met wat lekkers staat altijd klaar. Leuke shopper tas deze keer, en ging mee in de koffer voor op vakantie! Dank voor de tas en de geste met 2 items van het Summum huis.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.

Absolute summun!

Ik kijk wat er in de winkels had die Summun verkopen in de buurt. Daar krijg ik inspiratie van. Als ik dan thuis kom, kan ik vaak niet wachten en ga online bij Summun zelf kijken. Daar word ik altijd positief verrast omdat er nog meer combi's mogelijk zijn en toch weer leuke kleding online staat die ik niet in de winkels had gespot. En Yes! Ze hebben vaak ook nog mijn maat beschikbaar. Ik stuur zelden iets terug.

Uitstekend!

Cadeautje voor mijzelf: kreeg de bestelde broek per omgaande en keurig verpakt geleverd, top!

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding, doorgaans goede kwaliteit. Modieus maar net even anders dan doorsnee.

Snelle levering. Goede duidelijke maatvoering. Mooie kleding, net even anders. Doorgaans DHL prima levering maar helaas werd dit maal, omdat ik niet thuis was, mijn pakket buiten bij de voordeur achter gelaten.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Summun is de kortste weg naar geluk

Als een kind zo blij met kleding van Summun.

Snelle levering mooi merk

Snelle levering mooi merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prachtige broek, mooie pasvorm, snelle levering

Mooie, chique broek. Past mooi. Levering was snel en netjes.

Heel goed.

Mooie kleding, kwaliteit blijft goed en uitstekende service.

Mooie kleding

Snelle bezorging, netjes verpakt. De blouse was helaas te groot waardoor toch retour. Retourzending verliep vlot.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Perfect!

Kleding van mooie en goede kwaliteit. Bestelling altijd netjes verpakt en tegenwoordig snel thuisbezorgd.

Mooie. Spullen, snelle levering

Ook makkelijk om spullen terug te sturen.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding die net even wat anders is.

Ben echt wel fan van Summum. Helaas door ziekte erg veel aangekomen met als gevolg dat ik nieuwe kleding moet uitzoeken wat bij mijn veranderde lichaam past. Jammer dat niet alles goed staat of past. Daar kan Summum uiteraard niets aan doen. Wat ik nu dan wel wat lastiger vind is het retourneren, vandaar 4 sterren en geen 5.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te klein.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Hoge kwaliteit

Mijn positieve ervaring met het modemerk is dat het unieke designs en hoge kwaliteit combineert, waardoor ik me zelfverzekerd en stijlvol voel

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is., Nee, de items vallen vaak te klein.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

snelle levering en mooie producten

De producten zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam