Ik koop al een aantal jaar bij summum. Goede kwaliteit, goed geholpen in de winkel maar online ook makkelijk te bestellen.
Hi Mariska, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat je al jaren met plezier bij Summum shopt en dat zowel de winkel als online goed bevalt. Liefs Livia
Alles wat ik koop vanSummum is prachtig! Passend bij wie ik nu ben, qua leeftijd en levensfase. Erg blij dat het goud en de glitter is verdwenen, de kledingstukken zijn mooi, zonder de glitters.
Hi Ada, Dankjewel voor je mooie review! π Wat fijn om te horen dat de kleding goed bij je past en dat je blij bent met de nieuwe, subtielere stijl zonder glitters. Liefs Livia
Snelle levering en gemakkelijk terugleveren
Hi Samantha, Bedankt voor je review! π Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en dat het retourneren soepel verloopt. Liefs Livia
Al jaren trouwe fan van Summum gewoon online bestellen zonder dat ik ga twijfelen of ik past. Elke nieuwe collectie overtreft de vorige
Hi Emira, Bedankt voor je fantastische review! π Wat fijn om te horen dat je al jaren een trouwe fan bent en dat onze collecties je blijven verrassen. Liefs Livia
Snelle levering, keurig verpakt, duidelijke informatie voor evt retourneren. Summum levert de perfecte pasvorm voor mijn figuur en ben erg blij met de mooie stoffen en verfijnde afwerking van de kleding. Vrouwelijke, stoere en elegante kleding voor de Nederlandse vrouw! Stoer Uniek Mooi Modieus Ultiem Magisch
Hi Gea, Bedankt voor je mooie review! π Wat fijn om te lezen dat je ieder seizoen weer zo verrast wordt door SUMMUM en dat de pasvorm, stoffen en afwerking je zo goed bevallen. Liefs Livia
Aantal keer bij Summum besteld. Kleding van hoge kwaliteit en snel bezorgd.
Hi Petra, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop en kleding! π Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Liefs Livia
Moderne kwalitatief goede kleding voor de moderne vrouw die er up to date wil uitzien in welke style dan ook. Modern, sportief, casual of chique. Snelle en goede sevice voor een goede prijs!
Hi Jeska, Wat heerlijk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kleding en service! π Liefs Livia
Ik vind de collectie supermooi altijd en de kwaliteit is super goed Als je besteld is het er de volgende dag Geweldig dus
Hi Sandra, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de collectie en onze service! π Liefs Livia
In elke collectie weet ik leuke items te vinden
Hi Johanneke, Wat leuk om te lezen dat je altijd weer fijne items weet te vinden in onze collecties! π Liefs Livia
Koop graag kleding van het merk Summum ,kleding combineert ergonoom met elkaar en een goede kwaliteit
Hi Simmie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Summum en dat de kleding goed combineert en van mooie kwaliteit is! π Liefs Livia
Nog geen slechte ervaringen gehad dus een goede ervaring
Hi Linda, Wat fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met Summum en dat alles tot nu toe naar wens is verlopen! π Liefs Livia
Ik word altijd heel fijn geholpen in de Rotterdam Store. Super aardige dames die eerlijk en goed advies geven. En een kopje thee met wat lekkers staat altijd klaar. Leuke shopper tas deze keer, en ging mee in de koffer voor op vakantie! Dank voor de tas en de geste met 2 items van het Summum huis.
Hi Kim, Wat heerlijk om te lezen dat je zo fijn bent geholpen in onze Rotterdam Store! π Geweldig dat je de shopper mee kon nemen op vakantie en dat je zo blij bent met je aankopen. Liefs Livia
Ik kijk wat er in de winkels had die Summun verkopen in de buurt. Daar krijg ik inspiratie van. Als ik dan thuis kom, kan ik vaak niet wachten en ga online bij Summun zelf kijken. Daar word ik altijd positief verrast omdat er nog meer combi's mogelijk zijn en toch weer leuke kleding online staat die ik niet in de winkels had gespot. En Yes! Ze hebben vaak ook nog mijn maat beschikbaar. Ik stuur zelden iets terug.
Hi Petra, Wat fijn om te lezen dat je altijd zo blij wordt van onze online collectie en dat je makkelijk je maat vindt π! Geweldig dat je zelden iets hoeft terug te sturen, dat is altijd een goed teken! Liefs Livia
Cadeautje voor mijzelf: kreeg de bestelde broek per omgaande en keurig verpakt geleverd, top!
Hi Erica, Wat heerlijk om te horen dat je zo blij bent met je broek en dat alles netjes geleverd is! Geniet ervan! Liefs Livia
Snelle levering. Goede duidelijke maatvoering. Mooie kleding, net even anders. Doorgaans DHL prima levering maar helaas werd dit maal, omdat ik niet thuis was, mijn pakket buiten bij de voordeur achter gelaten.
Hi M, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kleding en de pasvorm! Jammer van de DHL-levering dit keer, hopelijk gaat het de volgende keer weer helemaal goed. Liefs Livia
Als een kind zo blij met kleding van Summun.
Hi Anique, Wat heerlijk om te lezen dat je zo blij wordt van Summum-kleding! Dat gevoel van kinderlijke blijdschap is precies waar we het voor doen. π Liefs Livia
Snelle levering mooi merk
Hi Bertha, Wat fijn dat je zo blij bent met de snelle levering en ons merk! π Liefs Livia
Mooie, chique broek. Past mooi. Levering was snel en netjes.
Hi Jeannette, Wat fijn om te horen dat de broek zo goed past en dat je tevreden bent over de levering! π Liefs Livia
Mooie kleding, kwaliteit blijft goed en uitstekende service.
Hi Sita, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding, de kwaliteit Γ©n onze service! π Liefs Livia
Snelle bezorging, netjes verpakt. De blouse was helaas te groot waardoor toch retour. Retourzending verliep vlot.
Hi B, Fijn dat de bestelling snel en netjes is geleverd en dat de retourzending vlot verliep. Jammer dat de blouse te groot was, maar goed dat het retourproces soepel ging! π Liefs Livia
Kleding van mooie en goede kwaliteit. Bestelling altijd netjes verpakt en tegenwoordig snel thuisbezorgd.
Hi Ellen, Wat heerlijk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en onze service! π Liefs Livia
Ook makkelijk om spullen terug te sturen.
Hi Myriam, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling en dat het retourneren makkelijk ging! π Liefs Livia
Ben echt wel fan van Summum. Helaas door ziekte erg veel aangekomen met als gevolg dat ik nieuwe kleding moet uitzoeken wat bij mijn veranderde lichaam past. Jammer dat niet alles goed staat of past. Daar kan Summum uiteraard niets aan doen. Wat ik nu dan wel wat lastiger vind is het retourneren, vandaar 4 sterren en geen 5.
Hi Nathalie, Bedankt voor je eerlijke feedback! Fijn om te horen dat je fan bent van Summum en onze kleding waardeert. Het is jammer dat de pasvorm nu wat lastiger is, maar we begrijpen je situatie helemaal. π Wat betreft het retourneren, we nemen je punt zeker mee. We doen ons best om het proces zo soepel mogelijk te maken, ook al kan het nog verbeterd worden. Liefs Livia
Mijn positieve ervaring met het modemerk is dat het unieke designs en hoge kwaliteit combineert, waardoor ik me zelfverzekerd en stijlvol voel
Hi Anita, Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de kwaliteit en het unieke design van Summum! π Het is altijd ons doel dat onze kleding je zelfverzekerd en stijlvol laat voelen. Dankjewel voor je mooie woorden en je vertrouwen in ons merk. Liefs Livia
De producten zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk
Hi Evelien, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de producten! π Dankjewel voor je mooie review en je vertrouwen in Summum. Liefs Livia
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.