snelle levering en mooie producten

De producten zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Perfect passend en staat supermooi!

Wederom een mooie pet/cap besteld. Ook hier weer ontzettend blij mee!

Méér dan tevreden!

Een mooie pantalon gekocht (en al gedragen! Is prachtig en zit heerlijk).. en een paar dagen later kreeg ik via de mail een verjaardagsvoucher... Mijn 'cadeau korting' is alsnog verrekend! Dat noem ik service!! Dankjewel Summum ❤️

Altijd goed!

Al jaren koop ik regelmatig - online en in de winkel - bij Summum. De maatvoering is onveranderd, wat ervoor zorgt dat ik zelden iets hoef te ruilen. Kwaliteit is ook dik in orde; vooral de broeken en blazers blijven als nieuw.

Prettige webshop. Snelle afhandeling retouren

Mooie kleding. Helaas valt de kleding de laatste tijd veel ruimer. Niet op maat. Soms zelfs 2 maten kleiner nodig dan gebruikelijk.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd goed service medewerkers fantastisch

Mooie duidelijke website

Snelle service en levering

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? N.v.t.

Vlot, vrouwelijk en verantwoord

Summum biedt genoeg variatie om mij als vrouw er vlot en mooi uit te laten zien, De materialen zitten comfortabel, bovendien hecht ik waarde aan een verantwoorde productie. Voor mij is dit merk het summum, het toppunt van de kunst om een vrouw er prachtig uit te laten zien !

Mooi website

Duidelijke website , snelle levering , fijne contacten als er iets is

Altijd supermooi

Het allerleukst is het ontvangen van de bestelling omdat de kleding in werkelijkheid altijd mooier is dan online. Prachtige kwaliteit en goede pasvorm. Summum is een feestje in je kledingkast.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Verliefd op de zachte vrouwelijke materialen!

Graag koop ik bij of van Summum, de mooie zachte materialen en de goede Vormen, dit geeft een gevoel van gezien worden en een stukje zekerheid. Je krijgt dan ook altijd wel van iemand een compliment, ook heerlijk dat alles net even iets een andere touch heeft zoals een a symmetrisch produkt of broches, doorgestikte lintjes, ik ben voor Summum!

Super snel

Snelle levering en ook het retourneren ging makkelijk. En natuurlijk echt Summum, broek is prachtig!

Goede ervaring

Makkelijk website. Het pakket mooi ingepakt en snelle levering

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke kleding, waar je complementen voor krijg.

Mooi !!!!

Krijg het precies zoals ik het me had voorgesteld

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

GEWELDIG ! En een super service!

SUPER

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Modieuze kleding van goede kwaliteit

Prettige website, snelle verzending en zelfs inclusief retourticket van DHL. Niet gebruikt, want de kleding was precies zoals beschreven op de site en paste dus goed.

Koop hier al jaren Fijne kleding !! En super snelle bezorging

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik voel me mooi en zelfverzekerd in jullie kleding!

Alles van Summum is net even iets meer bijzonder dan van andere labels. Een prachtige kwaliteit met een perfecte pasvorm, echt geweldig!

Mijn go-to merk

Uniek en tijdloos design, goede kwaliteit

Mooie kleding, goede kwaliteit

Nieuwe Pantalon en sweater gekocht. Mooie kwaliteit, pasvorm en kleuren. Erg blij met mijn aankoop!

hele mooie kleding

leuke en kleurrijke kleding fijn merk

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Makkelijk gevonden wat ik zocht, snel bezorgd, retourneren kan klantvriendelijker

Alles helemaal prima maar het retourneren dat niet kan in een summum winkel, wel geld kost én via dpd moet is niet ideaal voor de klantervaring.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Een geweldig merk, echt top

Ik koop regelmatig kleding van summum. Onlangs nog een bordeaux rode asymmetrische trui. Altijd mooi en goede kwaliteit

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Altijd blij met mijn Summum bestelling, maten kloppen, bestellen makkelijk en snel. Terzijde, DHL laat het nog al eens afweten voor een soepele aflevering, veel miscommunicatie.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam