Ik ben iedere keer weer verrast door de snelle levering. De kleding heeft een perfecte pasvorm. De stoffen zijn Lux en voel me altijd specialer gekleed door de mooie design.
Hi Monique, Bedankt voor je review! Wij streven na een snelle levering, zodat je meteen kan genieten van je nieuwe items. Ik wens je veel plezier met je items. Groet, Anoek
Zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de kleding. Erg origineel. Gek op dit merk!
Hi Margaretha, Bedankt voor je mooie woorden! Ik wens je veel plezier met je items. Groet, Anoek
Fijn pak, zowel casual als werkgerelateerd te dragen!
Hi Caroline, Bedankt voor je mooie woorden! Ik wens je veel plezier met het pak. Groet, Anoek
Pasvorm perfect Prachtige collectie Heel blij met wat ik koop
Hi Helmie, Bedankt voor je mooie woorden! Ik wens je veel plezier met je items. Groet, Anoek
Mooie broek gekocht. Zit perfect snel bezorgd
Hi Hennita, Bedankt voor je review! Wij streven na een snelle levering, zodat je meteen kan genieten van je nieuwe items. Ik wens je veel plezier met de broek. Groet, Anoek
De collectie is goed te zien en te vinden in de webshop
Hi Mirjam, Bedankt voor je review! Fijn dat je de weg makkelijk kan vinden op onze website. Ik wens je veel plezier met de items. Groet, Anoek
Hele fijne webshop, makkelijk te bestellen van nou producten
Hi Olga, Bedankt voor je review. Fijn dat je de weg makkelijk kan vinden op onze website. Ik wens je veel plezier met de denim rok. Groet, Anoek
Erg blij met mijn nieuwe outfit, het past perfect en prachtige stof
Hi Alma, Bedankt voor je review. Wij streven ernaar om de items snel te leveren, zodat je meteen kan genieten van je nieuwe items. Ik wens je veel plezier met de items. Groet, Anoek
Mijn artikel werd snel verzonden, retour artikelen snel verwerkt. Als een artikel niet meer voorradig is kan je aangeven dat je bericht wilt wanneer het weer voorradig is. 9ok dit heb ik ervaren, het bericht kwam vrij snel en het artikel kon ik toch kopen. Mooie, kwaliteits kleding. Ik weet mn maat en dat klopt altijd. Ben al jaren Summum fan!
Hi Ineke, Bedankt voor je mooie woorden! Wij streven ernaar om de items snel te leveren, zodat je meteen kan genieten van je nieuwe items. Ik wens je veel plezier met de items. Groet, Anoek
Voor de winter van 2025 is er weer een fantastische collectie gemaakt. Mooie kleuren, heerlijke stoffen! Een genot om te dragen.
Hi Petra, Bedankt voor je review! Veel shopplezier, hopelijk vind je wat leuke nieuwe items. Groet, Anoek
Vandaag ook in de winkel een mooie set gekocht. Veel moeten passen en proberen, fijne service
Hi Eline, Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je uiteindelijk een mooie set hebt kunnen scoren. Veel plezier ermee. Groet, Anoek
Zowel via internet als life in de shop altijd een goede ervaring. Via internet altijd keurig op tijd geleverd en verpakt. Mijn voorkeur gaat uit naar ‘life’ shoppen en waar ik ook kom of het nou Adam, Utrecht of Den Bosch is ik word altijd heel vriendelijk geholpen en wat ik aangeschaft heb wordt altijd als een cadeautje aan mezelf verpakt. Als je bij mijn kast zou staan en zeggen; alles van Summum eruit, dan blijft er weinig over. Wat fijn is is dat Summum meegaat met nieuwe mode trents en kleuren en niet, zoals een ander merk wat ik vroeger veel droeg, iedere seizoen voor een grootdeel een kopie maakt van de vorige collectie alleen in een andere kleur. Ik weet bij Summum ook wat mijn maat is en 9 van de 10 x goed past
Hi Nathalie, Bedankt voor je mooie woorden! We vinden het tof om te horen dat je zo’n trouwe fan bent van Summum, zowel online als in onze winkels. Het is voor ons heel belangrijk dat shoppen, of dat nu ‘live’ of online is, als een feestje voelt, dus het doet ons goed dat je je aankopen als cadeautjes voor jezelf ervaart. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, waar dan ook! Groet, Anoek
Altijd
Hi Anny, Bedankt voor je review! Veel plezier met je items. Groet, Anoek
Kiezen uit Summum kleding is vaak een onmogelijke taak. Mooie stoffen, bijzondere details en groot draagcomfort
Hi Jeanine, Bedankt voor je review. Veel plezier met je items. Groet, Anoek
Correcte afhandeling van de bestelling, snel en goed
Hi Anna, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de afhandeling van de bestelling altijd goed gaat. Wij doen hier uiteraard altijd ons best voor. Veel plezier met je items. Groet, Anoek
Top als was iets meer stretch lekkerder geweest!
Hi Nicole, Bedankt voor je review en feedback. Hier kunnen we zeker wat mee. Alsnog veel plezier met je items. Groet, Anoek
Wat ik geweldig vind is dat Summum altijd mooie sets aanbiedt. Koop je een blouse, trui of jasje, dan is er altijd een bijpassende broek of rok beschikbaar. Zo maak je mooie sets.
Hi Loes, Bedankt voor je review! Ik wens je veel plezier met de sets. Groet, Anoek
Zit mooi, prachtige kleur en fijne stof.
Hi Corine, Bedankt voor je mooie woorden. En fijn dat de stof altijd goed bevalt. Ik wens je veel plezier met de items. Groet, Anoek
Bij problemen met een bestelling werd ik uitstekend geholpen.
Hi Miep, Bedankt voor je review! Fijn dat het snel werd verholpen. Ik wens je veel plezier met de items. Groet, Anoek
Mooie kwaliteit, genereuse maatvoering, super design
Hi Florence, Bedankt voor je review! Veel plezier met je items. Groet, Anoek
Mijn lijf en hoofd past prima bij summum
Hi Hanny, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de pasvorm en kleuren van Summum je zo goed bevallen! We zijn blij dat onze kleding bijdraagt aan een positieve stemming. Groet, Anoek
Prachtige Rok ik ga hem met heel veel plezier dragen, zoals ik alles van Summum zo graag en veel draag je
Hi Marian, Bedankt voor je review! Dat is fijn om te horen. Ik wens je veel plezier met het item. Groet, Anoek
Veel kleding van Summum vind ik mooi. Niet alles maar goed dat is smaakgebonden. Mooie stoffen gebruiken ze. Wat ik wel jammer vind dat de maten wel eens verschillen, een 40 bijv. heeft niet bij alle kleding dezelfde pasvorm en dat is dan lastig bij het bestellen.
Hi Marja, Bedankt voor je waardevolle feedback! Fijn om te horen dat je de stoffen van Summum zo mooi vindt. We begrijpen dat het vervelend is wanneer de maten niet altijd consistent zijn, en we nemen je opmerking zeker serieus. We hopen dat je desondanks blijft genieten van onze collectie en staan altijd klaar om te helpen als je twijfelt over de maat! 😊 Groet, Anoek
Ik had mee aangemeld voor als t artikel weer op voorraad was kreeg een mail gelijk gekocht en al gedragen … complimenten aan jullie en ik kreeg complimenten over mijn jurk
Hi Nathalie, Bedankt voor je review! Tof dat het item alsnog op voorraad is gekomen. Veel plezier met het item. Groet, Anoek
Online had ik een broek gekocht waar ik heel blij mee ben, maar de rest van de outfit, daar kwam ik niet helemaal uit. Gelukkig moest ik in Alkmaar zijn, dus even langs de Summum winkel. Daar werd ik ontzettend fijn geholpen, zodat ik met een complete outfit naar buiten liep waar ik echt blij van word. Mooie kleuren, stoffen en pasvorm. Hoe fijn dat je binnen de collectie zowel heel uitgesproken als heel ingetogen looks kunt kiezen; shabbychique, sporty, hip, fancy of tijdloos. Iets te drinken erbij, leuk gesprek - ook dat maakt dat shoppen bij Summum echt een verwen-momentje is.
Hi Linda, Wat een leuke review, bedankt daarvoor! Tof om te horen dat onze verkoopsters er echt een verwenmomentje van maken, daar streven wij ook naar. Ik wens je heel veel plezier met je items. En hopelijk tot snel. Groet, Anoek
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam