Vanaf het moment dat ik de blouse bestelde, droomde ik al van het moment dat ze zou arriveren. Toen het pakket eindelijk werd bezorgd, voelde het als een klein magisch moment — alsof ik mezelf een cadeautje gaf. Alles was prachtig verpakt en met zoveel zorg verzonden.De blouse straalt kwaliteit en klasse uit, en aan elk detail merk je de liefde en aandacht van dit topmerk. Echt een feestje om uit te pakken!”
Ik vind hier altijd leuke kleding voor alle gelegenheden en perfecte kwaliteit!
Vestje en top van mooie kwaliteit. Maat past perfect.
Een super leuk jasje besteld en de volgende dag al in huis, echt snelle levering!
Supermooie top ontvangen.Besteld en volgende dag geleverd! De hele spring/zomercollectie vind ik geweldig mooi.
Ik draag alleen maar summum
Summum heeft een leuke en afwisselende collectie. Helaas in Arnhem, mijn woonplaats geen shop dus dan maar online. Maar levering is keurig en snel bezorgd. Ik ben een heel tevreden klant
Ik koop Summum normaal gesproken in de winkel en dit was mijn eerste online bestelling. De ervaring was erg positief: de bestelling werd snel geleverd, mooi verpakt en alles zag er verzorgd uit. Ook de meegeleverde catalogus gaf een luxe en inspirerende indruk. De kwaliteit en uitstraling van de kleding zijn precies zoals ik van Summum gewend ben.
Mooie kleding, goede service!!
Was helemaal prima, mooie top
Vlotte bezorging in een prachtige verpakking. Een kadootje!!
Ik heb hier besteld vanwege de mooie collectie, snelle levering en uitstekende service — alles was perfect geregeld.
Prachtige stoffen , kleuren en model altijd goed! Groot fan van Summum , service ook top !
Een dubber cadotje , prachtig met zorg ingepakt , prachtige kleding het is gewoon genieten
De bestelde producten zijn heel snel binnen en met een telefonisch contact wordt je vriendelijk te woord gestaan. Ze leggen alles goed uit en kijken met je mee.
Prachtige kwaliteit kleding tegen een correcte prijs. Zeer goede service online.
Kreeg heel snel bericht dat broek weer voorradig was
Summum heeft mooie en kwalitatief goede kleding voor een passende prijs. Niet alles past bij mij dus het is fijn dat ik kan retourneren. Ik vind DPD daarvoor minder handig ivm beperkter aantal pakket punten in mijn omgeving. Liever PostNL of dhl.
Super! Met name verkoopster Den Bosch heel Klantvriendelijk en service minded
Ik werd heel blij toen ik de mooi verpakte blouses uitpakte. Mooie stof met subtiele details waardoor Summum zich onderscheid van andere merken.
Summum verrast elk seizoen met prachtige kleuren en verassende prints. Het is comfortabel maar vrouwelijk en altijd van goede kwaliteit.
In Eindhoven in een mooie winkel geweest. Prachtige collectie. Heel leuk geholpen. Hierdoor online een broek besteld. Was in de winkel niet in mijn maat.
Als jonge vrouw leerde ik in 1998 Summum als nieuw merk kennen in een geweldige winkel in Hoorn. Een prachtige, geborduurde lange rok uit die tijd heb ik nog steeds. Voor bijzondere gelegenheden is deze nog steeds een topper. Allerlei feesten, festivals en borrels zijn gevierd in kleding van Summum. Ook op mijn werk gaf Summum me al die jaren net dat beetje extra om mijn eigen smaak te etaleren. Nog steeds is het mijn go-to merk als ik iets bijzonders of "gewoons met een twist" zoek. Hopelijk mag ik nog jaren mijn kast blijven vullen met Summum.
Super fijn, heel netjes alles.
Ik weet welke maat ik nodig heb, kwaliteit, pasvorm is goed. Belangrijk vind ik ook dat Summum van Nederlandse bodem is.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam