Vaak goede pasvorm en mooie kleuren. Goede kwaliteit en daardoor kun je het vele jaren dragen.
Supergoed geslaagd voor een outfit voor een bruiloft. Gekocht in Utrecht, hele fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel zonder dat ze opdringerig zijn. Online heb ik nog een mooie kanten top erbij besteld. Ik houd van de Summum collectie omdat het zowel netjes als casual kan, en het heeft een goede pasvorm.
Prima! Blij met Summum!
Snel antwoord en goed antwoord op alle vragen.
Heel netjes ingepakt
De mode is goed te combineren en is comfortabel in het dragen. Fantastisch.
Snelle en verzorgde levering. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooie stoffen. Kortom een TOP merk om te dragen!
Inmiddels enkele blouses/sweaters en een vest van dit merk Summum. Mooie kleding met kwaliteit
Mooie kleding, goede pasvorm. Snelle levering. Ik ben gewoon een groot Summum fan. Ook de denim Blue Daze van Summum ben ik zeer tevreden.
Duidelijke website en een snelle levering.
Vlotte levering. Zelfs nog telefonisch contact ivm een onduidelijkheid. Mooi ingepakt. Èn prachtige kwaliteits kleding.
Mooie kleding , goeie kwaliteit , snelle levering
Snelle bezorging. Blijft een leuk merk waar ieder seizoen een verassing heeft!
Snelle levering. Mijn blouse was een beetje groot en heb hem moeten omruilen. Dat verliep helemaal top!!
Altijd een mooie kwaliteit kleding en snelle levering. Ben heel tevreden
Wat is het heerlijk shoppen in de webshop van Summum. Ik ben groot fan en ieder seizoen komen er weer prachtige nieuwe ontwerpen en kleuren. Overzichtelijke webshop en snelle verzending. Eenvoudig te retourneren mocht dat nodig zijn. Een dikke aanrader dus!!
Super mooi merk, prachtige stoffen en kleuren, mijn favoriete merk voor alle seizoenen!
Snelle en duidelijke reactie! Snelle service!
Al jaren fan van Summum! De collecties hebben altijd net dat beetje meer, wat andere merken niet hebben. Vernieuwend, verrassend, maar altijd goed draagbaar door goede pasvormen en mooie materialen.
Zeer tevreden over de spullen mooie kwaliteit. Super levering
De trenchcoat is in werkelijkheid even mooi als dat je het op de stie ziet.
Prachtige kleding en fijne klantenservice
Super leuke en mooie kleding. Of het nu voor een feestje is of casual voor iedereen is er wel wat.
Mooie kleding en een fijne site om te winkelen. Snelle verzending
Hi Ellen, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat je zo fan bent van onze website en bezorging! Dat vinden wij geweldig om te horen :) Groet, Livia
Mooi en modieus design voor de moderne vrouw.
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam