Top bedrijf.

Mooie kwaliteit kleding. Meestal iets met een glittertje. Geweldig

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Ja, bij summum weet ik goed wat mijn maat is.

Fantastische kleding

Heel tevreden over deze webshop! Mooie kleding en goede communicatie snelle levering !

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

In de winkel geweest . Geweldig en vooral eerlijk geholpen door gezellige medewerkers

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie winkel en leuk petsoneel voor advies

Mooie, aparte en mooie matrialen worden voor de kleding gebruikt.

• Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen? N.v.t.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Mooie kleding van goede kwaliteit!

De kleding wordt mooi ingepakt en verstuurd. Het is gewoon een cadeautje als je het uitpakt! Vind het persoonlijk heef fijn dat aangegeven wordt welke maat het model aan heeft in de webshop en wat haar lengte is. Zo kan ik goed inschatten welke maat ik nodig heb.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Geweldig, de levering snel en netjes verpakt…kwaliteit ver boven verwachting en de maten zijn eerlijk…

Top merk

Mooie kleding, perfect afgewerkt, heel blij mee.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne winkel, mooie kleding!

Heel blij met mijn nieuwste aankopen bij Summum. Snel geleverd, mooi ingepakt en prachtige kleding. Ik ga er zeker vaker bestellen!

Mooie passende kleding

Altijd hele mooie kleding met geweldige kleuren

Mooie kleding!

Mooie kleding, snelle levering. Goede pasvorm. Valt soms wat groot, waardoor het voor mij te groot is.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Ik zocht al langer naar blouse in deze kleur voor bij een rose/camel broek.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

There are clothes and there is Summum!

Ik ben al jaren klant en ben enorme fan van de ontwerpen en ook de kwaliteit van de items!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Onlangs heb ik een rok gekocht. Die was echt prachtig! Helaas was de rits stuk. Op de site zag ik dat het de laatste was in mijn maat. Contact opgenomen en voorgesteld om hem te laten repareren. Dat was direct goed en ik kreeg de kosten vergoedt. Stond binnen een dag op mijn rekening. Fijne rok en hele goede service!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Leuke en aparte kledingstijl voel me altijd blij als ik summum draag

Ben altijd blij met mijn aankopen van summum

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Snelle verzending netjes ingepakt.

Mooi jasje besteld met korting, snel verzonden en ontvangen.

Helemaal super.

Snelle verzending en fijn verpakt. Hele goede kwaliteit van de items.

Mindere ervaring met omruilen

Het merk is top maar na een online bestelling die ik om moest ruilen omdat het artikel 2 maten te groot uitviel vond ik de service minder. Het is dus ook niet gelukt want er zou nog contact met mij worden opgenomen en dat is niet meer gebeurd.

• Bestel jij vaak de juiste maat bij Summum? Nee, de items vallen vaak te ruim.
  • Hoe zou je de bezorging met DHL beoordelen?
  • Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden? N.v.t.

Stijlvol, kleurrijk en trendy!

Ieder seizoen heeft Summum weer stijlvolle kleding. Het lukt mij niet om niets nieuws te kopen. Fantastisch!

gewoon goed

laatste aankoop in sale on line. Kan weinig mis gaan en ging ook niets mis. en ook nog met de hemdjurk geslaagd en voor een leuke prijs.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Datgene wat ik heb besteld is netjes en snel verzonden. Duidelijke webshop. Helaas was de verpakking wel flink beschadigd maar gelukkig de kleding die erin zat niet.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Prima Snel geleverd en netjes verpakt

Netjes verpakt en snel geleverd

Vlot en volgens verwachting

Vlotte afwerking van bestelling, kwaliteit zoals altijd perfect

Fantastische kleding

Ik vind de kleding van Summum een eigentijdse uitstraling hebben. Mooie, bijzondere items, die heel prettig dragen en een chique uitstraling hebben. Goede kwaliteit kleding.

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Fijne en eigentijdse kleding stijl!

Ik koop geregeld in de webshop of in de winkel, altijd blij met nieuwe aankopen, pasvorm is prima en zo fijn dat ze ook grotere maten verkopen!

• Hoe makkelijk kan jij het gewenste product bij Summum vinden?

Mooie kleding en sfeervolle winkels.

Ik koop mijn kleding al vanaf het prille begin bij summum. En altijd weer tevreden.

Gyroscoopweg 68

1042 AC Amsterdam