Een fijne website met foto's en beschrijvingen die accuraat blijken zodra je je bestelde kleding in een, ook nog eens nette, ingepakte doos uithaalt. Dikke tip!
Hi Jorieke, Wat een fantastisch compliment, dankjewel! 💌 Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en de verzorgde verpakking. We hopen dat je heel veel plezier hebt van je nieuwe items! Groetjes, Loek Team Summum
Jurk, Jurk besteld en gekregen , duurde iets langer maar kreeg snel respons. Echt prachtig !!
Prachtige F/W collectie, waarvan nu de blouse besteld. Mooie print! Wel jammer dat een knoopje van de blouse met de eerste keer dragen al los kwam, dat zou nog mogen.
Beste Margreet, Bedankt voor je fijne review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Wat leuk dat je de nieuwe F/W collectie hebt ontdekt en zo enthousiast bent over de prachtige print van de blouse. ✨ Jammer om te horen dat er meteen een knoopje losliet, dat had natuurlijk niet mogen gebeuren. We nemen je feedback graag mee zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Heel veel plezier met je nieuwe blouse! 🌸 Groet, Livia
Ik heb nu een aantal kledingstukken van Summum waar ik erg blij mee ben! Geweldige pasvorm, on trend en een mooie kwaliteit tegen een hele redelijke prijs. Aanrader!
Mooie top besteld uit de nieuwe collectie,( body sweat met Paulette), goed materiaal, netjes afgewerkt, staat mooi en draagt lekker.
Nog nooit spijt gehad van een aankoop en draag de kleding nog steeds regelmatig met veel plezier.
Snelle levering van bestelling, mooie kwaliteit kleding, wel kwetsbaar. Maten wisselen wel per item (geen geval bij summum heb ik altijd top maat S, valt soms groot en soms klein). Maar hele vriendelijke en meedenkende klantenservice.
Na gebeld te hebben met de klantenservice werd ik vriendelijk te woord gestaan. De dag erna werd het bekend verzonden en kreeg ik tevens een berichtje dat het pakket verzonden was.
Vindt summum een fantastisch merk en mooie kwaliteit
Echt een leuk shirt, voldoet helemaal aan mijn verwachting
Fijn zoeken naar een wijde lichte broek. Gevonden en besteld. Door eerdere aankopen meteen de goede maat. Blij mee.
De bestelling werd snel verstuurd en zat verpakt in een stevige doos en mooi papier. Prachtige producten!
Mooie kwaliteit kleding en de volgende dag bezorgt.
Online bestellen maar ook in de verdelers shops in buurt. Heel tevreden. Top!
Altijd een prachtige collectie van hoogwaardige kwaliteit. Pasvorm is perfect. Klantenservice zeer professioneel en klantvriendelijk, snelle levering.
Wat een geweldig merk is Summum, past bij elke vrouw in elke levensfase!
Ik voel mij altijd fijn in de kleding van Summum. De stoffen valken enorm soepel en fijn om mijn lijf. Het kleed prachtige mooi af en maakt mij jonger.
Ziet er niet fraai uit.
Beste Caro, Wat jammer om te lezen dat je T-shirt na één keer dragen al pilt. Dat is natuurlijk niet de kwaliteit die je van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor. We willen dit graag samen met je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via [email protected] met je ordernummer en een foto van het artikel? Dan kijken we meteen wat we voor je kunnen doen. Hartelijke groet, Team Summum
Summum is voor mij Kwaliteit Goede pasvorm Mooie stoffen Leuke prints
De kleding van Summum heeft altijd de juiste pasvorm en de stoffen zijn erg comfortabel. De artikelen waren mooi en netjes ingepakt en op tijd geleverd. Ik ben een tevreden klant.
Beste Janneke, Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en comfortabele stoffen van onze collecties. 🌿 Ook leuk dat je de zorgvuldige verpakking en tijdige levering waardeert, we doen ons best om de hele ervaring kloppend te maken. Geniet van je nieuwe items en graag tot een volgende keer bij Summum! ✨ Groet, Livia
De kleur van de kleding blijft mooi, maar ook kleding met een glans blijft mooi glanzend. Het is fijn dat de kleding tot en met maat 46 gaat.
Beste Marieke, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de glans van onze kleding. ✨ Ook fijn dat onze maatvoering tot en met maat 46 goed bij je past. We vinden het altijd leuk om te horen dat onze kleding langdurig mooi blijft. Veel plezier met je nieuwe items en graag tot een volgende keer bij Summum! Groet, Livia
De stoffen die gebruikt worden zijn fantastisch en heel chic. Ben heel blij met heel veel kleding van SUMMUM.
Twijfelde geen moment om deze set te bestellen en ze is nog mooier dan ik had gehoopt!!
Gyroscoopweg 68
1042 AC Amsterdam